Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Én is sajnálom egyébként az állatokat, de hát ami haszonállat, az így járt sajna.
Ha mondjuk úgy adódna, hogy vagy éhen döglesz, vagy levágsz 1-2 állatot, te is megcsinálnád szerintem.
Gyerekként sokat ettem, tartottunk otthon, hétvégente fater tarkón csapott néhányat, aztán nyúzta lefelé róluk a cuccot, akkor simán néztem, sőt még az agyát is kivettük, megnéztük milyen.Ma már sajnálok mindent, pedig tuti el fog jönni az az idő, amikor én leszek soron, és osztanom kell majd a halált...
Mondjuk itt nálunk párom az tuti, hogy nem eszi meg, és ha jól tudom, akkor még apósjelölt se, pedig ő a gyilkos. -
válasz
kovsol #15182 üzenetére
Nálam az olyan kedvencek, mint a rántott karfiol vagy a rántott gomba, simán elmennek főételnek is.
Bibby: nem emlékeztem rá, de megnéztem, ha már belinkelted. Zab van itthon, szoktam is venni, de nem nagyon rajongok már érte, a túrót meg akciósan szoktam venni, úgy minden második nap van 50%-os. Húsokból pedig a pulykakolbász, mert nagyon szeretem, és nem is túl drága. De a tej az alap, mert 110 körül van egy liter, és némelyikben 34g a fehérje. És úgy emlékszem, Te mondtad valamikor, hogy a tej nem is rossz.
-
Bibby
addikt
válasz
Fred23 #15179 üzenetére
Ugye rémlik még hogy mikor először jöttél ide a zöldségeiddel, írtam neked egy étrendet állati fehérjékkel, ami ugyanannyiba került?
Úgyhogy felesleges magyaráznod itt az árakról.Voltam olyan szorgalmas és megkerestem neked.
-
Eagle16
addikt
-
válasz
adequate_cou #15178 üzenetére
Tudom, ezért felejtős most a zöldborsó. Majd nyáron, mikor kapok ingyen, vagy akciózzák. Most jóformán tejen élek: napi minimum 2 liter. Ezt egészítem ki azzal, ami éppen le van árazva 50%-ra.
Gorillák:Hű!
-
Nem vitatom, hogy nem leszek olyan gyorsan izmos, mint az, aki megeszik napi fél kiló húst, és ahhoz csipeget mondjuk egy kis zöldborsófőzeléket, meg issza a fehérjeturmixokat... -de azt hiszem, hogy ha lassabban is, végül én is elérem a célomat, ami egy erős strandfazon úgy 42-es felkarral a 171 centimhez.
Most egyébként 39,6 körül van a felkarom, és talán júliusban megcsinálom életem első kreatin-kúráját, ami szerintem simán hozni fog 1-1,5 centit. Bár ez még nincs eldöntve, mert elég zsíros vagyok, és nehéz eldöntenem, hogy mi a jobb: egy kreatin-kúra, ami után akár 41 is lehet a karom, de nem leszek valami szép, vagy inkább egy diéta, ami után lesz egy 38-as karom megint.Mennyi zöldségevő!
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #15167 üzenetére
én még a zöldbabot is szeretem
-
harry
veterán
válasz
Fred23 #15166 üzenetére
És a biológiai értéke?
Szerintem továbbra sem hasonlítható húshoz. Kevés pénz meg, hát, több mindentől függ, kinek-mi kevés, mire telik, mit tud megvenni, milyen mennyiségben, szóval így általánosságban ezt nem mondanám, hogy ha nincs pénz húsra, vegyek egy fél kiló borsót... Lehet a semminél több, de mennyivel? Így nincs sok értelme ennek a sportnak. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Snoop-y #15151 üzenetére
mert ez kényelmesebb mint a tökömreakasztani 20 kilót. de aki azt szereti csinálja úgy, engem nem zavar.
ill.:
ez nemborsóevők tejivók ide topic
thxa borsó amúgy jó, de nem fehérjeforrásként kell tekinteni rá
ill ált. ami zöld az mind jó zölcség. antioxidáns téma, nem vagyok annyira profi benne mert nem érdekel
ezeket szoktam nyomatni belőlük: spenót, borsó, ubisali, brokkoli, cukkíni -
Én sem azt mondom, hogy egyedül a borsóra építve meg lehetne lenni, de kukoricával kombinálva például már teljes aminoprofilt kapsz, és én csak annyit mondok, hogy érdemes kihasználni a zöldségek fehérjetartalmát is annak, akinek kevés a pénze. Ha mondjuk olcsón tudok venni és enni napi 500g zöldborsót vagy mondjuk 200g lencsét, az már jelentős mennyiségű többletfehérje, és számít is. Spenót, sóska szintén. Ha olcsó, nagy mennyiségben fogyasztandó -a kevés hús mellé, ha csak erre a kevésre van pénzed.
-
tween
őstag
Húztam edzeni(azért pezsgőt nem kell bontani
)HÁT nap van...adunk a szárnyaknak
-
Szerintem jó az edzésterved, de nekem például biztosan sok lenne a gyakorlatoknál az ismétlések száma. Én a 4x10 helyett 3x8-at csinálnék nagyobb súlyokkal. ( Sőt, van, ahol 3x5 lenne csak közel maximális súllyal. ) Aztán meg az sincs kőbe vésve, hogy minden gyakorlatnál 4x10-et vagy akár 3x8-at kell csinálni! Lehet, hogy egyiknél jobb a 3x8, a másiknál meg a 4x10.
A tricepszhez pedig a lórúgást még talán érdemes lenne felvenni. De mondja ezt az, aki már szintén nem csinálja. -
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #15149 üzenetére
Akkor miért nem kereten húzódzkodsz a töködre akasztott 25-ös tárcsával? A csigás gépek elég csalókák
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #15149 üzenetére
az szép már
én ma 100-ba 6-t tudtam, aztán még toltam 60-ba 15-t, mert kevesellettem a 6-t, de mentségemre legyen már 100kg alatt vagyok így lassan pennene szintre zuhanok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi #15147 üzenetére
"86 áttétes csigán ?"
rákos csigára gondoltál?de amúgy tényleg nem írtam hogy hogyan, szal felső csigás hátgépen, és nem volt rákos
szerintem egy 30 kiló még simán bennem van amit a diéta ellenére is elérek hamarosan. kérdés hogy mennyire bírja a gép, mert csak 100 kiló van rajt alapból szal így is úgy kellett rápakolnom +20at. remélem nem szakad el a huzal 150enjól fejbebasznám magam a rúddal
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition #15146 üzenetére
na BÁ ... a "semmit" és "nem sokat" közt van különbség ! ami érdekes hogy pl míg scott padon francia rúdas 2 kezes bicepszben még erősödtem, addig lábban gyengültem, vállban sokat de hátban nem ... no mind1 1 hét van hátra azt fejen állva is kibírom
persze a szabad súlyos gyakorlatok messze sokkal jobban mennek mint betömegelve ! tolózkodásból 20-30at is megcsinálok lassan, inkább akasztok még egy 20-as tárcsát és úgy szúrom 10el , húzozkodás is jól megy + 10kilós tárcsával szoktam küldeni 10et ! tömegelve meg 8 megy súly nélkül !
120ba tudtál húzni és mégis min ? 86 áttétes csigán ?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi #15144 üzenetére
érdekes a múltkor még azt írtad hogy diéta közben semmit nem vesztel az erőszintedből
én is diétára kényszerültem kb 10 napja, de szerencsére eddíg csak erősödtem
ma hátedzés volt és 120 kilóba tudtam húzni 10et szabályosan
persze ez nem olyan nagy súly de nem olyan rég kezdtem el normálisan hátazni -
LOTR
addikt
válasz
Snoop-y #15140 üzenetére
Egyik délután a pápa leül keresztrejtvényt fejteni. Rágcsálja a ceruza végét, csak nem tud mit kezdeni az egyik feladvánnyal, odafordul a szobában tartózkodó egyik bíborosához:
- Segíts kérlek. Mi az, négy betű, "ina" a vége és nőt is lehet így hívni.
A bíboros hosszas gondolkodás után:
- Tina!
- Hmm... Te, van egy radírod? -
Quan-Chi
őstag
olyat lábaztam ... ez a piszok diéta már nagyon a bögyömbe van
kénytelen voltam 90be guggolni ... vége mindennek
így nem bírok tovább élni viszont már majdnem le tudok menni spárgába
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #15139 üzenetére
Hogy hívják? Keresztnév elég
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tomics #15135 üzenetére
Jujj 50 kilóról eszembejutott a hétfői Győzike.
"6 és fél hónapja csinálod és megakadsz 50 kilónál?" ... "Ez csak a bemelegítés hülyegyerek" és erre feltesz még 2 db 2,5es tárcsát és mondja, hogy na az akkor így 70 kiló.
Vandit,Pepe: van még pár képem majd feltöltöm valahova.
Amúgy az 50kiló se rossz.... egy 8 éves kóreai kislánynak a teljesítményéhez képest.
Mérlegelj , dönts, és fejezd be szerintem. -
Quan-Chi
őstag
egyre unalmasabb ez a topik ... semmi veszekedés , nincsenek komolyabb összetűzések , okoskodások
nem lesz ez így jó ! cerkával vajon mi lett ?
-
Tomics
addikt
Fú de szar 1 hónap után lábazni. Nagy nehezen végigcsináltam de utána 10 percig csak ültem az öltözőbe mire magamhoz tértem
Állóképességem, erőszintem a béka segge alatt -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #15127 üzenetére
Igen ez nekem is kedvenc szófordulatom és mily meglepő a páromé is
Na jóvan pateszok megyek mindjárt küzdeni a súlyokkal. Érzem a póvert minden zsigeremben. Szóval ma durva leszek és magamra akasztok +5 kiló súlyt -
Boxer001
veterán
Hujjuj, kemény az asszony, nem beszóni.
-
Snoop-y
veterán
válasz
brownus #15110 üzenetére
Mert kinyújtás közben teljesen terheled. Ilyen típusú terhelést sokkal ritkábban kap normál esetben.
Amikor összenyomva csinálják mindenki hajlamos átlendülni azon a ponton ahol még feszes és gyakorlatilag a felét elcsalod mert hagyod elernyedni és eközben az izom pihen.
Ha negatívban csinálod akkor a teljes út alatt dolgozik az izom mert nincs hol elernyednie. Ez természetesen a római szék esetében igaz. -
cafat
aktív tag
válasz
Woodslave #15103 üzenetére
Alapjába véve annyit, hogy megfelelőek e a gyakorlatok száma és párosítása valamint az ismétlésszámok. Igen ezt az edzéstervet a neten található edzéstervekből állítottam össze az alapján hogy itthon eltudjam végezni a gyakorlatokat. Kicsivel több mint 1éve kezdtem edzeni, és kb fél éve ezt az edzéstervet csinálom. 23éves vagyok és 97kg.. Amikor kezdtem 83kg voltam, bár jött fel bőven massza is és úszógumira sem kell költenem a nyáron.
Az edzéseken mindig a maximumot próbálom magamból kihozni, próbálok sokat enni és rendes kajákat, de most nem is a kaja a lényeg csak az edzéstervről szerettem volna kikérni a véleményeteket. A formám fos, de magamhoz képest sokat fejlődtem az egy év alatt és ezt látva teljes bedobással csinálom az edzéseket.Egyébként miért nem edzenél újra így?
Igyekszek majd több has gyakorlatot végezni, bár azokat utálom a legjobban, és ez látszik is.
-
-
Snoop-y
veterán
A súlyzós gyakorlatokhoz nekem sok lövésem nincs de a has gyakorlatot kevésnek érzem.
Pedig fontos izom és nem csak azért mert a strandon jól néz ki:A has izmai fontos szerepet játszanak a köhögésben, a hányásban az erőltetett kilégzésben, tüsszentésben valamint nehéz tárgyak felemelésében. A hasprésben a haránthasizomnak van a leglényegesebb szerepe.
A gerinc rögzítése és előre és oldalra hajlítása valamint a törzs forgatása (egyoldali, ellentétes oldali és kétoldali izmok, ill. működések kombinációinak segítségével)
A medencét rögzíti és a fixált mellkas felé emeli.Ahhoz, hogy megfelelően megerősítsd kombinált gyakorlatokat érdemes rá végezni és külön edzeni az alsó és felső részt. Nagyon fontos, hogy a hasi izmokat összenyomással és nyújtva is kell terhelni. Utóbbira kiváló a római szék. ( sokan nem tudják használni és egyszerűen úgy használják mint a 45 fokos padot ) A lényeg, hogy csak addig szabad rajta felülni amíg feszül a hasfalad. A jó római széknek nincs alsó támlája ezért semmilyen helyzetben nem tudsz rajta megtámaszkodni amikor leengeded magad. Ha van támlája akkor tilos rajta megtámaszkodni. Egészen az utolsó helyzetig nyújtani kell az izmokat.
Ha ferde hasizomra edzel római széken akkor pedig negatívban kell elfordulni ( tehát nem a felfelé menő szakaszban hanem amikor lefelé mész )Bocs ha hosszú lett
ui: ja és ajánlom a haskereket is
-
cafat
aktív tag
Szevasztok gyúrósok. Rendszeres olvasója vagyok a topicnak csak írni nem szoktam, (ezután sem tervezem), de most szeretném kikérni az edzéstervemről a véleményeteket.
1. Nap
Mell:
Fekvenyomás egyenes padon: 4x10
Fekvenyomás 30fokos padon: 4x10
Tárogatás egyenes vagy ferdapadon: 4x10Bicepsz:
Állva francia rúddal: 4x10
Állva egykezessel: 4x10
Kalapács bicepsz: 4x10Tricepsz:
Tricepsz nyújtás egykezessel: 4x10
Csigás letolás: 4x102.nap
Váll:
Fejfölé nyomás egykezes súlyzóval: 4x10
Oldalemelés: 4x10
Előreemelés: 4x10
Állighúzás: 4x10
Vállvonogatás: 4x10Hát:
Nyakhoz húzás hátgépen: 4x10
Mellhez húzás széles fogással: 4x10
Evezés kábeles gépen: 4x10
Egykezes döntött törzsű evezés: 4x10
Amikor van még erő felhúzás: 4x103. nap
Láb
Guggolás: 4x10
Lábhajlítás: 4x10
Lábnyújtás: 4x10
Merevlábú felhúzás: 4x10
Vádli állva: 4x20Has:
Hasprés: 4x20
Lábemelés egyenes padon: 4x20Nos így néz ki az edzéstervem, mindezt itthon szoktam elvégezni. A véleményeteket szeretném kikérni, hogy jó e így vagy min kéne változtatni.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest