Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
állat jó

-
Boci_83
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Néhány dekát csak ledobtál bazze! grat!
-
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
egészen pontosan az Internet Protocol-ról tanulok jelenleg, de már baromira unom

ezt még átnézem alvás előtt, nem tudok korán kelni sajnos, ha felkelek akkor bealszom tanulás közben, ezért inkább tovább tanulok, rossz szokás, de nem most fogok váltani...mod
látom a topik is hajnali 2-kor "pörög" -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem rohadjon meg az összes befőtted.

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
még a végén megéljük, hogy végre lesz valami formád
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ui
na mivan, mindenki kidőlt, csak én tanulok egyedül?! -
Manitou
veterán
Most olyan ideg vagyok, hogy ha beszabadulnék a termbe tuti felborogatnám az összes gépet

-
harry
veterán
Te itt ne okoskodjál

Általában engem is sok apróság fel tud húzni. De pont ez az, hogy apróság, nem kerülne sokba odafigyelni, de legtöbben szarnak rá...
Amúgy kedvencem, amikor ember egyik kezében cigi, másik karján meg fogja a gyereket, vagy sétálnak így az utcán, vagy úgy tolja babakocsit, hogy a kezében a cigi. Az ilyeneket ott helyben agyon kéne ütni. -
LOTR
addikt
na végre egy pozitívum a topikkal kapcsoaltban ez az anti cigaretta dolog, én is támogatom
inkább a fújatóporok meg a homokbigyulák, csak az kell nekik
mod
azt viszont nem gondoltam volna, hogy szinte a fél topikra ráférne a szúú-száá terápia
-
kovsol
titán
válasz
Boxer001
üzenetére
kedvencem: nem azt mondja: "Zsolt egy dolgot szeretnék még kérni tőled..." hanem "Krisztike(öcsém neve lányos tegezésben mert mindig azt a nevet mondja nekem de jó) egy dolgot parancsolok még neked..." amúgy én nagyszüleim kb 50 éve is régi módinak számítottak nem hogy most
akkor én ennyit mondok: "nekem te nem parancsolhatsz semmit max kérhetsz" azt már ott a vita, hogy én milyen lusta vagyok semmit nem csinálok meg amit ő mond csak amit anyám... bla bla bla pedig én nem mondtam neki, hogy nem csinálom meg, csak nem így 
na amúgy legyen kis on topic: végre tudok járni 10 méternél többet elmúlóban az izomlázam, és ma kar edzést csináltam haverral aki puha még mint a harmat, így nem adja a motivációt

-
Boxer001
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Szép család...

Egyébként én se bírom az öregeket, általában olyan a gondolkodásuk, ami nem fekszik, és csak idegelnek...ritka az olyan, aki "fiatalosan" gondolkodik, egyik mamám volt ilyen, de már régen meghalt, másik meg eléggé kiakasztó tud lenni, azt tutira nem bírnád cérnával, pár perc alatt véged lenne.
-
swoody
senior tag
Növekedés szempontjábol van értelme venni Superpumpot(Gaspari) Sizeon mellé?
-
kovsol
titán
válasz
Boxer001
üzenetére
jó baszki azért egy 73 éves nőt nem verhetek pofon
maradt az ágya, szóval még tudom mit teszek ilyenkor is
kedvencem amikor öregapám meg akart verni engem
mert vitáztunk, kb rá üthettem, azt jobbnak láttam elmenni inkább haza, mert még a végén neki fájt volna jobban
valahogy nem bírom az öregeket lehet az a gond
persze azért fél évben egyszer kapok rohamot miattuk szóval nincsenek életveszélybenjólvan leállok mert már megvan ph kedvence fölös itt pörögnöm
-
Boxer001
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Nem tudom, azért ez a mama felkúrt, aztán kivágod az ágyát már határeset, az elmezavar küszöbén lehetsz.

Ha már erről van szó, akkor én meg hirtelen haragú vagyok, nem igazán tűrök sokáig, mondhatni egyáltalán nem vagyok türelmes.
Egyszer normális, aztán 1 mp, és elsötétül a világ. 
-
kovsol
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
lanparti ?
á minálunk mindig volt aki eltörte a kezét a végére, mert már a falat verték sokszor, mert mindig warctaft3 al toltuk és én négyet elvertem egyedül
lehet túl kocka voltam akkoriban, mert több ezer mérkőzést toltam neten, ők meg gép ellen tolták csak, aztán valahogy egyszer már nem is hívtak el többet 
nem tudom sok-e a tesztóm, de kb 12 éves korom óta úgy nézek ki mint egy jeti
meg hajam se sok van már -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem, csak sok a tesztója. Lakberendezőnek nem akarsz menni kovsol?

Amúgy én is teljesen ilyen vagyok, tűrök tűrök aztán valami elpattan és kész vége van mindennek.
Ezért szerettem a lan partyt, volt egy rossz billentyűzet meg monitor és menet közbe aki felbaszta magát abba beleverhetett párat és hasonlók.
Régi szépidők. -
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
akkor te valami elveszett testvérem lehetsz
én is olyan vagyok, hogy olyan szarok bele had dumáljon,
nem véletlenül van ilyen 50-es pulzusom alapjáraton, aztán úgy hírtelen elpattan valami
múltkor öreganyám húzott fel kevés emberek közül egy aki megtudja tenni két mondattal is, és fogtam az ágyát felburítottam és kikurtam a folyosóra
azt persze anyám mondta, hogy vigyem vissza 
-
Boxer001
veterán
Látom nem vagyok egyedül, akit idegelnek ezek a partimajmok, azért nem is járok...
-
macikos
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Meg velem az a gond, hogy nyugodt vagyok, sokat tűrök, nem szólok, nem sértődök meg. Egy határon túllépve viszont red alert, átmegyek pszichoba és különös kegyetlenséggel elkezdek pusztítani.
Diszkóban meg... hiába vagyok nagy, a fejem az a tipikus jó tanulós, illedelmes kisfiús. Meg alapból úgy is viselkedek, mint egy ember, nem pedig mint valami barom. Aztán éppen ezért sokan elbízzák magukat, aztán kész a baj. Na meg bizonyos emberek pont az olyanokba szeretnek belekötni, mint én.
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is a sörre szavazok
Meg, hogy ne lehessen ivóban dohányozni
Utálom, hogy lemegyünk haverokkal beszélgetni meg sörözni, és utána meg minden ruhám büdös dohány szagú... akkor is, ha közülünk nem dohányzik senki. -
harry
veterán
Voltunk nagyszülőknél fát hasogatni, jóvót'
Csak a francért kell annyit hajolgatni közben :-P -
Boxer001
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Most akkor futóversenyen verted meg őket?

Én se próbáltam még, sose érdekelt. Ha valami összejövetel van, ilyesmi, akkor jöhet az ital, jót tesz a hangulatnak, ennyi, nem több.
Ez a nem tudsz élni szöveg engem is mindig idegelt, mondjuk általában egy senkiházi gyökér volt, aki ilyet mondott, szóval...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Retek klub megkergült.
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
én már veretem meg pár tagot, de nem kicsit
beszóltak na
azt mikor 130kg val úgy lesprinteltem a nyomor csávót az utcán kicsit pislogtak a haverjai
jó volt azért az a 3 év nehézatlétizálás na 
amúgy tudom gáz vagyok én is, de 24 évesen még életemben nem próbáltam ki a cigit, és most már nem is fogom ha eddig kibírtam -
macikos
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
B+ ez a "akko minek élsz", na ezt ne is mondd, mert csak felhúzom magam
Tőlem is kérdezték már ezt nyomorult balf*szok 
Ez a no pia, no cigi, stb. nálam nem azért van, mert edzek. Én mindig ilyen voltam, csak persze ebben a mocskos elkorcsosult világban ez a többség szemében ciki...
Diszkóban se voltam soha életemben. Nem is vonzott soha, meg amúgy is biztos verekedés lenne belőle... -
Quan-Chi
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nálunk meg a szoliba küldik
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kecskeméten is

-
Quan-Chi
őstag
a spiropent annak ellenére hogy egy átlagos vényköteles gyógyszer testépítő és sportoló szemmel nézve is doppinlistás készítmény. mivel a terápiás dózis napi fél-1 szem szóval 0,01-0,02ug míg én a kívánt hatás elérésért 0,12ug- ot fogyasztok ! ettől függetlenül élsportban is használható, ugyanis egy átlagos orvosi igazolás elég indok a fogyasztásához
szóval én se úgy tekintek rá mintha szétdoppingoltam volna az agyam 
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Methyl-ről régebben írt God, nem?
Szal aki tud, meséljen kicsit ezekről a dolgokról.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
tudsz vmi info-t erról a maszterdrol V3ról és társairól?
esetleg egy Janeszforma tesztelő? -
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ennyi pénzért csak jónak tűnik ?
akkor tuti megéri 
hehe most lettem (PH! kedvence)
-
Boxer001
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Nem sok szimpatizánsom lehet pedig, napról napra kevesebb.
Legalább 1 topic legyen már, ami annyira nem unalmas, kockapoénokat kell olvasni, meg autóskártyáznak, mint az ovisok, szánalom. 
BÁ
Csak pulcsiban láttál még, az a te szerencséd.
Nem igaz má, mé nem lehet elhinni, hogy abortuszmaradék vagyok, kérvényt nyújtsak be?
Kellett nekem ezt a kibaxott avatart csináltatni. 
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
a 2 kép között van 2 év és 15 kiló ... érdekes amúgy
és amelyiken nagyobbnak tűnök ott vagyok kisebb
amúgy igazad van, kurva sok pénzt és időt fordítok erre, de egyszerűen már natúrba szinte semmit nem tudok felmutatni , a súlyom marad minden tömegelés végére kb ugyan annyi de 1 picivel mindig jobban nézek ki
most még megengedek magamnak egy HC tömegelést ... de jövőre szerintem injektálok egy kis faszén brikettet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már nagyrészét megvettem a cumónak
BSN Nitrix / Cellmass / NO-xplode kombó DYM elitwhey+DYM mega gainer + Meth-X kombó lesz

-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10
üzenetére
köszi, de nem fogok tömegelni (bár asszony szerint kurva sovány vagyok már és ez igaz is kb. úgy érzem magam mint egy kínai kung-fus aki 1 hete all inclusive kínai kajáldában zabály 8vékony de hasas
) Ennek ellenére jó érzéssel tölt el, hogy egy cipőfelvételt megúszok komolyabb agyvérzés nélkül 
-
Woodslave
félisten
válasz
Quan-Chi
üzenetére
na először is nem vagyok egy diétaguru, és mivel olvasási-megértési nehézségeim is vannak lehet nem mindent értettem meg amit leírtál, de majd kijavítod.
"ez a kép volt fent, d ez már több mint egy éves azóta kicsit javult a forma , ezen a képen olyan 98-99 kiló közt lehetek, otthon edzés nélkül nem rommá bepukkanva" ezt írod egy szerkesztett postban, aztán a következőben van fenn az a kép amit betettem az összehasonlítóba. (lehet nem erre gondoltál)
A másik képet meg most lőtted diéta végén(?)
Vagonszám szeded a kieget, kardiózol, a kajád is jó ahogy leírtad, ennek ellenére 40 kilót gyengülsz guggolásban

Na mindegy nem tudom minek írok ennyit, de valamit elabaxol szerintem
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kell mégegy, aztán beindul Woodslave brutális anabolikus tömegelése 100 kilóra (álmában)

-
kovsol
titán
én már hétfőn lábazás előtt is éreztem, hogy durva edzés lesz belőle, mert kocsival mentem edzeni és nem biciklivel
be is igazolódott a dolog, mert hazafelé alig bírtam eljutni a kocsiig és váltani is alig bírtam mert úgy remegett a lábam, hogy pedált se tudtam benyomni
másnap még gyanútlanul lappangott a dolog, aztán szerda-csütörtök nem tudtam járni, de úgy tényleg nem... csak lábujjhegyen pár lépést
ma mikor kikeltem az ágyból majdnem összeestem úgy fájt, de most miközben két kiló krumplit megpucoltam helyrejött úgy nagyjából és most már a kocsiig el tudok menni majd legalább
természetesen edzés nem maradt ki szerdán se
és ma is megyek
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Retro PCI-E videókártyák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor én ennyit mondok: "nekem te nem parancsolhatsz semmit max kérhetsz" azt már ott a vita, hogy én milyen lusta vagyok semmit nem csinálok meg amit ő mond csak amit anyám... bla bla bla pedig én nem mondtam neki, hogy nem csinálom meg, csak nem így
mert vitáztunk, kb rá üthettem, azt jobbnak láttam elmenni inkább haza, mert még a végén neki fájt volna jobban

Meg, hogy ne lehessen ivóban dohányozni
max megtartani