Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
macikos
addikt
Na jól van! Az agresszor, a tehenész, meg az alkesz. Kuss mindenkinek!
Ezt nektek küldöm, jó étvágyat: [link]
-
Bubee82
őstag
válasz
macikos #15675 üzenetére
Számomra az igazán durva az volt - mindamellett h amikor levettem a pulóvert szinte éreztem a tekinteteket magamon
- h amikor már egész jó volt a formám (tavaly télen), akkor elkezdtek tippelgetni h hány kiló lehetek. Egyik alkalommal odajött a srác, megkérdezte mennyi vagyok. Mondom sac / kb 60 körül. Azt mondta h kb. így gondolta. Aztán megkérdeztem h milyen tippek voltak. Aszongya h 80-85
Talán ez volt életem egyik legnagyobb elismerése
-
macikos
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #15594 üzenetére
Most nézem csak, hogy Pooby válaszolt rá, nem is láttam ezt a képet, de krva jó
Mostanában külalakilag is elmentél a csajozós irányba, nem csodálom a sikereidet
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #15661 üzenetére
te nem vicceled el a betöltést úgy nézem
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Az elmúlt két és fél évben kajáltam én mindenhogy, mindig előjött kivétel nélkül.
-
Boxer001
veterán
válasz
Végig szenvedtem, kérdezek is.
Neked mennyibe van kb. egy havi kajád?
Most kivételesen ismét alkoholt fogyasztok, boros kólát. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
adequate_cou #15660 üzenetére
lehet csak szimplán szarul kajálsz.
pl ma délelőtt elmajszolgattam 4 szelet rozskenyeret csirkemellel
és full felbaszta a savamat. úgyhogy szerintem le is szokok róla. mellékesen ritka okádék íze van, de ez lenne a kisebb baj. amúgy érdekes hogy milyen sűrű egy massza ez a rozskenyér
de mindegy az a lényeg hogy 15-öt nyomtam tricepszel 90be meginthátgépen természetesen. annyi különbség volt a múltkorihoz képest hogy most nagyon határeset volt hogy lehúzzam a kiindulópozícióba, 100at meg sem próbáltam, pedig menne azzal is jópár szerintem
holnap kíváncsi leszek a mellezésre.
ma "csaló" vagyis inkább töltő nap van. eddíg ittam kb 3 turmixot adagonként 3 mérő fehérjével. délelőtt rozskenyér(200 g) + szelet csirkemell mindegyik mellé. kb 2re lett kész a kaja: 1 kiló krumpli és 1,8kg csirkemella krumpli 2 részletben ment le. még eszek majd egy csomag pufirizst meg ubisalival csirkemellet. meg lehet szotyit is.
olyan 500 g ch környéke lesz ez így ahogy számoltam.
remélem nem olvasta végig senki -
adequate_cou
senior tag
válasz
Markgx10 #15656 üzenetére
Lehet, nekem egyik sem ért semmit, ki kell szenvednem az 5 órát amíg egy ilyen roham tart és kész. Már a legerősebb gyógyszert kaptam, az se hatott. Tüneti kezelésre nem reagáltam, így olyan gyógyszert kaptam ami magát a savtermelést csökkenti, azt szedem kb tized-adagban, mivel felbasz, hogy azért, hogy átlagosan élhessek fájdalom nélkül az nekem minden hónapban x összegbe kerül. Akkor inkább fájjon néha.
-
P00By
nagyúr
válasz
Életed formája!
Nagyon jó!
-
Markgx10
őstag
válasz
adequate_cou #15648 üzenetére
A savlekötőkkel mi a helyzet? Nyugodtan lehet olyankor szedni (pl Rennie-re gondolok, én azt kapok be, ha gond van) vagy nem ajánlatos?
-
LOTR
addikt
válasz
adequate_cou #15648 üzenetére
természetesen a szélsőségekre általában másféle megoldás kell
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Márk01 #15645 üzenetére
De van.
LOTR: A gyomrot minden sav savasítja, annak mindegy, az, hogy az emésztés később fázisában lúgos kémhatás lesz, az nem azt jelenti, hogy a gyomorral is ez történik. Nincs olyan gasztroenterológus aki citromlevet ajánlana reggel lehörpinteni pl. egy fekélyesnek vagy hiperacidózisban szenvedőnek, mivel nagy eséllyel ájulna el félórával később a fájdalomtól. Ezért ajánlanak kenyeret valamilyen zsíradékkal reggelire, és függetlenül attól mekkora szar kaja, nem alaptalanul.
-
LOTR
addikt
válasz
adequate_cou #15642 üzenetére
pont az a lényeg, hogy nem mindegy milyen sav
egy barátom pl nagyon szereti a lángost, és azt mondja annyi sava lesz utána, hogy muszáj egy "féldeci" citromlét leöntenie
lehet ha valakinek komoly betegsége van, akkor nem jó neki ez a megoldás, de akkor alapból gondolom a savas kémhatású kajálást is el kell felejtenie, tehát nincs miért ehhez a módszerhez folyamodjon
a szódabikarbóna kanalazása is jó lehet savlekötés céljábólmacikos
én azt nem írtam, hogy a lúgok savasítanak, csak azt, hogy a citrom lúgosít
ebből szerintem sehogy sem következikManitou
bejelenteni okosba' hogy villámkár (esetleg rásegítéssel)- már ha van a házon biztosítás
-
Márk01
tag
válasz
adequate_cou #15642 üzenetére
Ennek, ebben a formában,nincs értelme.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #15623 üzenetére
Áramtalanítás megvolt, próbáltam egy másik PCI-E kártyával meg egy sima PCI -ossal is, másik monitorral is. Biosresetet is nyomtam, többször is Elemet is kivettem több órára, majd vissza. Semmi eredmény. Ezt az insert dolgot nem ismertem, ez mire jó
Amúgy már vettem is egy másik lapot viszonylag jó áron, egy fullosat. Ez az egy darab volt 939 itt a környéken, el is hoztam. És most pöpecül megy minden.
A másikat még lehet életre lehet kelteni, még nem adtam felON: Tegnap voltam mell-karozi, Elég rosszul ment
-
adequate_cou
senior tag
Azért azt tegyük, hozzá, hogy attól, hogy összességében a szervezetet lúgosítják, gyomorbajosoknak a lehető legrosszabb mivel a gyomrot erősen savasítja mindenféle sav.
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #15637 üzenetére
nem csak lehet, hanem egészen bizonyos
na viccet félretéve
a citrom és az almaecet is magában savas, de elfogyasztva lúgosítják a szervezetet, állítólag segítik a savak lebontását és a lúgok termelődését
tehát ha egy 1,5 literes palackba öntesz egy kanállal valamelyikből - almaecet nagyon rossz ízű - és elkortyolgatod, akkor már tettél valamit a lúgosítás irányába -
Quan-Chi
őstag
válasz
macikos #15637 üzenetére
tényleg lehet hogy hülye vagy
mert attól még hogy van valamiben sav még nem biztos hogy savasít
én ezzel a savasodás témával nagyon nem foglalkozok ... eddig is sokan szépen megnőttek úgy hogy nem is tudták h létezik ilyen ... eddig se foglalkoztam vele, ezután se fogok
mark ... az a bajod hogy nem eszel eleget
, nekem már almaecetet kell tolni mert egyszerűen nem győzi a gyomrom azt a fertelmesen sok kaját
LOTR az almaecetet érdemes inkább úgy fogyasztani mint a házipálinkát ! egy kanál egy feles vízbe és lehúzod kaja előtt 10 perccel ... kegyetlen megarossz
-
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #15634 üzenetére
állítólag a paradicsomlé is nagyon jó, meg mondjuk nagyon drága is
talán a citromlé is jó lehet a sav ellen -
tween
őstag
válasz
God Vazzeg #15634 üzenetére
A kutya is ekkor rágja a füvet
-
Markgx10
őstag
válasz
Márk01 #15630 üzenetére
Ez a téma nagyon érdekelne, valaki, aki ért hozzá, pár szóban összefoglalhatná a magamfajta egyszerű embereknek, hogy miről van szó, ne tudományos cikkek színvonalán, azt úgysem értem meg.
Én főleg a gyomorsavval küzdök, bár érdekes módon félévente van 1 hónap, amikor nagyon szar, aztán 5 hónapig meg semmi bajom, de az alatt az 1 hónap alatt szenvedek rendesen.
-
Eagle16
addikt
válasz
Márk01 #15630 üzenetére
Na ez mondjuk lehet, látszik hogy nem értek hozzá
Szóval a szervezet elsavasodására gondoltam, ezt a cikket olvasgattam amúgy ezzel kapcsolatban. -
Eagle16
addikt
Lábedzés letudva, most épp a halálomon vagyok
150 kilóba toltam egy 3x6-ot lábtolón, de szerintem nem volt teljesen szabályos, rohadt nehéznek éreztem. Aztán guggolás is volt, bemelegítés rúddal, aztán 50 kg-val 1x6, 70kg-ba 2x6, majd újra 50-be 1x10. Utána a szokásos combhajlító 20-al, meg még erőlködtem egy kicsit 25-be is
Combfeszítő 40 kilóval, vádliztam 50 kilóval, de most magasabb ismétlésszámmal, 12-14-el. Lezárásnak meg kitörés, kis rúd + 10kg.
Kicsit elkezdtem figyelni arra is, hogy ne csak savas ételeket egyek, bár nincs gond a gyomrommal, vettem brokkolit meg mazsolát, egy kis lúgosítás nem árthat.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou #15602 üzenetére
Van ez így, próbáld meg áramtalanítani a géped pár percre, utána pedig úgy bekapcsolni a gépet, hogy bekapcsolás előtt elkezded nyomni az [insert]-et, és nyomva tartod amíg a bejelentkező szöveg meg nem jelenik. Ha nem, akkor bios reset is érdekes lehet..
Köszi szépen, igyekszem, ezért diétázok
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #15618 üzenetére
de te kokszolsz
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kovsol #15619 üzenetére
Kar nem nagyon akarja, annyi hogy van csúcsa már, erek kint vannak, és elkülönül a két fej. Amúgy még mindig pacal
Mellen nincs még semmi, az még zsíros, a két mellem közt az ároknál lehet látni két "rostot" ahogy bejönnek középre mikor ráfeszítek, de ezt csak speckó fényviszonyok közt látni egyelőre
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #15618 üzenetére
és karod, melled is jól leszálkásodott már amúgy?
-
Márk01
tag
válasz
Atomgeszi #15527 üzenetére
Az a probléma,hogy míg a spiropentről mindent tudunk(de csak abban az esetben ha gyógyszertári),a Trifecta Stackról valójában semmit.A gyártó úgy variálja ezeket ahogy akarja,és ha működik az azért van (általában),mert közelít a "tiltott zónához".Meg lehet nézni az Anabolic Xtreme,az ALRI,vagy a régi Gasparis cuccokkat és összehasonlíthatod az újakkal,....pont ezért kell "újítaniuk",mert sok esetben "melegre sikeredett a pite".Azt akarom kihozni az egészből,hogy sokan naturálnak hiszik magukat,pedig az évek során ki tudja milyen anyagokat vittek be a szervezetükbe,"természetes"táplálékkiegek formájában.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
grat az eredményhez teljesen jó
-
nepszter1
addikt
Fél év alatt 4cm nőtt a karom igy most már 37-es
-
-
dragonfx
veterán
válasz
ezfaxa.
oldalt eléggé középen kb nekem is hasonló.tegnap szétment a vállam ugy meggyurtam
-
kovsol
titán
válasz
azért nem gyengén javultál
na baszki mikor leszek én ilyen
-
Manitou
veterán
válasz
Úgy néz ki, hogy tegnap este egy szar hálókártya amit bepakoltam a gépbe szétbaxta a gépet. Szerintem alaplapot megölte
Most keresgélhetek 939-es lapot, az is szép menet lesz
Rosszabb esetben a proci is meghalt, na az baxna még be
Grat , jó a forma
-
penene
őstag
válasz
Azért kapcsoltam be most reggel a gépet, hogy csajt lássak, de kivételesen ezzel is megelégszem.
Jó hétvégét!
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Netfone
- Formula-1
- eFootball
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest