Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
Myproteines Impact Whey eladó anyagi okok miatt sürgősen. 5Kg, bontatlan, csokis. Ár: 16 500 Ft. Szegeden személyesen átadom.
Érdeklődni priviben.
-
adequate_cou
senior tag
Myproteines Impact Whey eladó anyagi okok miatt sürgősen. 5Kg, bontatlan, csokis. Ár: 16 500 Ft. Szegeden személyesen átadom.
Érdeklődni priviben.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Van egy bontatlan csokis, 5kg-os myproteines Impact Whey Proteinem ami pénzügyi okok miatt sürgősen eladó. Irányár: 17 500 Ft.
Személyes átvétel Szegeden vagy postázom előreutalás után.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
PókerFész^^ #17480 üzenetére
Mert az Iso Whey-ben van majdnem annyi fehérje mint amennyit ráírnak, meg a Nitro Gold-ban is, szemben a 10% feletti eltéréseket mutató scitecekkel. Nitro Gold árban is jól kijön, Iso Whey 3 kilósa 16 650, az azért borsos. De még mindig jobban megéri myproteinről rendelni. Íz meg le van szarva.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
PókerFész^^ #17476 üzenetére
Bioteches Iso Whey azért elég minőségi fehérje, valamint a Nitro Gold is bőven veri a hasonlú árú sciteceket, te meg iszod az egyik legszarabbat, a whey prot, és osztod a bio-t.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #15661 üzenetére
Az elmúlt két és fél évben kajáltam én mindenhogy, mindig előjött kivétel nélkül.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Markgx10 #15656 üzenetére
Lehet, nekem egyik sem ért semmit, ki kell szenvednem az 5 órát amíg egy ilyen roham tart és kész. Már a legerősebb gyógyszert kaptam, az se hatott. Tüneti kezelésre nem reagáltam, így olyan gyógyszert kaptam ami magát a savtermelést csökkenti, azt szedem kb tized-adagban, mivel felbasz, hogy azért, hogy átlagosan élhessek fájdalom nélkül az nekem minden hónapban x összegbe kerül. Akkor inkább fájjon néha.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Márk01 #15645 üzenetére
De van.
LOTR: A gyomrot minden sav savasítja, annak mindegy, az, hogy az emésztés később fázisában lúgos kémhatás lesz, az nem azt jelenti, hogy a gyomorral is ez történik. Nincs olyan gasztroenterológus aki citromlevet ajánlana reggel lehörpinteni pl. egy fekélyesnek vagy hiperacidózisban szenvedőnek, mivel nagy eséllyel ájulna el félórával később a fájdalomtól. Ezért ajánlanak kenyeret valamilyen zsíradékkal reggelire, és függetlenül attól mekkora szar kaja, nem alaptalanul.
-
adequate_cou
senior tag
Azért azt tegyük, hozzá, hogy attól, hogy összességében a szervezetet lúgosítják, gyomorbajosoknak a lehető legrosszabb mivel a gyomrot erősen savasítja mindenféle sav.
-
adequate_cou
senior tag
No pateszok, jelentkezem én is egy kis helyzetjelentéssel.
Ugyebár decemberben indultam a tavalyi januári 94cmes csipőhöz képest 104-essel, sok hónap kihagyással, végül ez lement 99-re februárra mikor kaptam a jó kis gyomorvérzést, a napi majd 1g koffein megtette hatását a 2-3 óra alvással és az ultrasavasító ételekkel egyetemben.
Szóval három és fél hónapja se plusz vagy célzott fehérje bevitelem nem volt, sem diéta, sem konditerem edzés, zabálok ami belémfér, néha koplalgatok, itthon edzem minden izmot 3* egy héten. Nuku kiegészítő.
A jelenlegi állás az, hogy a régebbi 25kg+os fogyásomat nem tekintve a legnagyobb pozitív változást értem el. A csipőm 94 centi, váll, kar, mell, comb és hát nőtt, izomdefiníció láthatóan javult. Exem, aki januárban látott félmeztelen két hete megkérdezte, hogy már megint keményen gyúrok-e mert nagyon látszik.
Szóval a faszom se érti hogy van ez, heti 3* edzek bukásig az izmokat, szar a kaja, mégis fejlődök pozitív irányba. Ti meg csak szedjétek a szaros fúvatóporokat
ps: Acetil L Karnitin ~160g továbbra is eladó, myproteines.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Quan-Chi #11894 üzenetére
No, először is a glükoneogenezisnek semmi köze nincs a CH felhasználásához, az előállításához annál inkább. Glü(i)kolízis meg éppen a fordítottja, annak már igen.
Viszont te írtál itt 10 kiló CH-kat meg minden. Valahogy ezekkel a 'szakszavakkal' nem támasztottad alá a baromságokat amiket összehordtál.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Quan-Chi #11879 üzenetére
Aha, glükoneogenezis, avagy hogyan csináljunk az izomból energiát, ez tényleg jó kis dolog. Ahelyett, hogy ilyen fogalmakkal dobálózol előbb olvass te utána. Nincs a testben szénhidrátraktár, ahogy kiürült a májadból és az izmaidból a glikogén máris nyúl a test az izmhoz, ennyi. Esetleg a zsírok glicerinjéből még a máj képes energiát előállítani, de ez eltörpül amellett, hogy mennyi izmot bont le a szervezet alacsony orális úton bevitt ch nélküli helyzetben.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Quan-Chi #11849 üzenetére
hogy kb 10kiló CH -t ürítek a diéta alatt és kb 10 kiló zsírt vesztek
Aha, tehát 20 kilóból 10 kiló ch meg 10 kiló zsír. Aha
Az ne zavarjon, hogy egy jó fizikumú illetőnek is 400g körül vannak a glikogénraktárai
De nézd az előnyöd, ha igaz amit mondasz akk legalább a fizikumod jobb mint az elméleti tudásod
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Woodslave #11019 üzenetére
Előző rendszerbe már a GULAG-on lennél rémhírterjesztő
on: Mértem csípőm, 96-7 centi ürítés nélkül reggeli és sok ivás után. Diéta végén 94 volt éhgyomorra kevés kajával eleve reggel felkelés után a legjobb. Télen volt 105 is. A lényeg, hogy mától diéta van és terembe is megyek szóval jó minden.
-
adequate_cou
senior tag
No látom van aki krumplit eszik. Van egy jó kis diétás de finom receptem a ködös albionból. Krumpli kézbevesz, megmos, héjastul be a sütőbe 220 fokra másfél órára, utána kivesz, kettévág, fokhagymaporos cottage rá és benyom(héjastul).
Isteni finom, becsületes neve Jacked Potatoe(s):
A lényeg, hogy a héja ropogjon.
-
adequate_cou
senior tag
Uraim!
Valaki legyen szíves megszabadítani engem 180g Acetil L Karnitin portól, vagy akár kevesebbtől is. Olcsóért adom. Többi priviben.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Klemens #10287 üzenetére
Amit otthon megeszel hús az is annyiba kerül vagy többe.
De a fehérjebomba meg az energiabomba közt van ám különbség. Meló előtt 13 evőkanál kristálycukor meg egy levél koffeintabletta, esetleg két kanál libazsír és akkor tolódik ki időintervallumban a hatás, ez energiabomba.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
meroly #10192 üzenetére
Fekvőtámasz, felülés, guggolás. Előbbivel szét tudom robbantani a hátizmaimat, meg kell tanulni oda is koncentrálni. Igazából a belső hátizmokon és a belső mellen kívül mindent megedzek a talajon vagy egy kézisúlyzóval a felsőtesten, ha nagyon akarom a lábat is, de ahhoz kellenének a nagy súlyok. Szóval hajrá.
-
adequate_cou
senior tag
Uraim, van még 180g myproteines acetil l karnitin porom, kinek mennyit érne?(privi jöhet).
-
adequate_cou
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9602 üzenetére
Fordítok: nem
-
adequate_cou
senior tag
válasz
adequate_cou #9581 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy lehet csak jövő héten tudnám átadni, annak is lehet a második felében mivel nem leszek Csongrád County-ban a héten úgy néz ki (hálistennek).
-
adequate_cou
senior tag
Szegedi Pateszok!
4.54 kg csokis tejsavófehérje izolátum-koncentrátum eladó 14 500 forintért személyes átvétellel anyagi okok miatt. Myprotein.comos.
Posta 1690 de akkor drágábbra jön ki mintha UK-ből rendelnétek.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9269 üzenetére
El vagy tévedve, de jólvan, akkor egyed az olcsó túrórudit műzlivel
-
adequate_cou
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9261 üzenetére
Azt kérdezte mi a kajád, nem azt, hogy mi az amit nem hívunk kajának de eszed
-
adequate_cou
senior tag
Vegyél fehérjét és maltót azt keverd össze, olcsóbban kijössz és mellé mehetne kreatin majd egy pár hónap múlva.
Manitou edzéséhez meg annyi kiegészítés talán, hogy ne erőltesd a szuperszettet, nem hiszem, hogy annyira rátudsz koncentrálni akár egy izom edzésére még most amennyire kellene.
-
adequate_cou
senior tag
Az én módszerem a tökéletes edzéstervre:
Légy tisztában azzal, hol milyen izmod van.
Olvass utána mennyiszer és hogyan lehet/érdemes őket terhelni.
Keress minden izomra gyakorlatokat amelyekkel érzed az adott izmot de nem sérülsz le tőle.
Állítsd össze az edzéstervet.Ennyi. Én sosem hagyatkoztam másokra, két hét után magam írtam az edzéstervem, mert érdekelt mit-miért csinálok és utánaolvastam. Ajánlom neked is.
Hasazás kerülése annyiban segít a hízásban mintha minden este megszámolnád a csillagokat az égen miközben egy woody allen film hangjai szűrődnének ki a lakás ablakából miközben bent anyád porszívózza fel a spagettiszörny maradványait akit a húgod megölt, mivel kiderült, hogy ő egy démonvadász.
-
-
adequate_cou
senior tag
Eladó:
Acetil L Karnitin por 180g(kevesebb is vihető)
Zöld Tea tabletta 300db(kevesebb is vihető, egy tabi = egy Scitec Tea-x)Posta megoldható és olcsó.
-
adequate_cou
senior tag
Eladó!
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os ( 3300/kg )
~ Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátÉrdeklődéseket privátban várom.
-
adequate_cou
senior tag
Na hát a gyomortörténet vége annyi lett, hogy kaptam egy jó kis gyomorvérzést azt az igen kellemetlen volt, szóval a testmozgás marad, de mindent próbálok kilőni ami baszhatja a gyomornyálkahártyát, koffeint, tisztán aminosavak, színezékes/édesítős dolgok, másrészt meg változtak a prioritások is, kell a pénz...
Meg kell találnom valami jó gasztroenterológust aki végre hitelesen elmondja mi mit csinál az emésztőrendszerrel, mert a kórházban ahány emelet annyiféle verzió
-
adequate_cou
senior tag
Na pateszok, tavaszi kiárusítás:
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os, 3-4kg lehet
~ kb 300 db Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátSzegedi átvétel lenne a legjobb. Érdeklődés privátban.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7704 üzenetére
Ez nem nem tetszés, csak egyszerű vagy na, ennyi
-
adequate_cou
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7700 üzenetére
Öcsém te úgy vagy egyszerű mint egy vonal, de nem baj
-
adequate_cou
senior tag
válasz
glutamin #7655 üzenetére
Cukrot nem nagyon eszek, sőt, semennyit sem, csak ami az elvileg jó kajákban is van. Kaptam quamatelt, bevettem ma reggel 3 szemet a 20mgosból, szart se hatott, ma elvileg kaptam erősebbet(noacid).
Wood: Olyan mintha egyszerűen eldöntené minden előjel nélkül, ma fájni fog, és ehetek akármit nem számít...
-
adequate_cou
senior tag
Hát, két és fél évvel ezelőtt kezdődött, kéthavonta kapok egy kb. 5 órás gyomorfájdalom rohamot, ami a 3. óra végén kicsúcsosodik ilyen totális lőjetek le érzésben. Úgy 10/8-ra saccolnám fájdalom skálán, ha nem tudnám, hogy elmúlik egy óra múlva berohannék a legközelebbi kórházba azonnali altatásért.
No ma léptem egy szintet 10/9-re, szerencsére szüleim is a belvárosban voltak autóval mert buszra nem tudtam szállni. A szokásos irtózatos fájdalom, hidegrázás, verejtékezés, mindkét karom, nyelvem és nyakam totálisan elzsibbadva, beestem az autóba és irány a mentőállomás, ott azonnal EKG és infúzió, onnan sürgősségi ahol megfigyeltek meg hasi ultrahang volt, vérvétel, gyógyszerfelírás. Mondták kerüljem a zsíros-fűszeres ételeket, meg hanyagoljam az ipari mennyiségű koffeint
Refluxra vagy fekélyre gyanakodnak, ha nem javulok akor tükrözés, mindazonáltal érdekes, hogy teljes tiszta kaja esetén is előjönnek a panaszok. Egy ilyen egészséges kajás napon történt meg egyszer, másnap reggel direkt próbából forró csilisbabot reggeliztem jalapenoval es kaveval, meg sem ereztem, elozo nap csirkemell rizstől meg majdnem ott haltam meg. Szóval nem nagyon hiszek én ebbe...
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macikos #7598 üzenetére
Előreemelésnél gondolom azt akartad írni, hogy ne nagy súllyal.
Hátsó vállizomnál én is állva döntött törzset csinálok, mindig csak egy kézzel, de a mozdulat végénél a felső holtponton nekem majdnem a padlóra merőleges a hüvelykujjam, olyankor sikerül teljesen ráfeszíteni hátsó vállra.
Oldalemelésnél én meg pont előreemelem egy kicsit miközben törzsem is kissé előredől, így teljesen az oldalsó tud dolgozni, na de embere válogatja
-
adequate_cou
senior tag
Mint egy román cigány a buszpályaudvaron:
Szinti-6 az első ultra-prémium protein por retard. Lehet egy testépítő vagy sportoló hozzá elegendő a szükséges fehérje nélkül rosszullét. Synth 6 a lehető legjobb aminosav az izmaidat az egész 7 óra!
-
adequate_cou
senior tag
Ne hisztizz, oszd a tudást.
Wood: Kuss
ON: Tényleg érdekes ez a tápkieg kérdés, mikor egyik tanulmány BCAA+Glutamin mellett tör kardot kreatin ellenében, másik vica versa. És akkor még ott van a szükséges fehérje mennyiség másodrendűsége, és az, hogy milyen forrásból szerezzük be fontos-e vagy sem.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
God Vazzeg #7433 üzenetére
Jólvan akkor, csak mert én oldalsóra ezt a nyomást csinálom, és itt érzem is, amott nem .
-
adequate_cou
senior tag
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=54
Én vagyok UFO ha ezt én elülső vállra csináltam(elsősorban)?
-
adequate_cou
senior tag
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest