Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg #3294 üzenetére
Ez tényleg pont jó hasonlat.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #3291 üzenetére
Véleménykülönbség miatt utoljára cigók akartak megverni
Baszélgetni meg nőkkel szoktam, bármilyen hihetetlen itt egyeseknek
Szerk: mellesleg nekem egész más képem volt eddig Bubee kollégáról, de úgy látom csalódnom kell..
Persze így is jó, szerencsére nem vagyok rászorulva senkire
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #3290 üzenetére
Azt írta burkoltan, ha a beszélgetés nem eredményes, akkkor baszélgethettek.
Sztem tartsd magad tőle távol. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #3290 üzenetére
le leszel csapva a szent szívlapáttal.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3288 üzenetére
Ha fizeted az utamat + a belépőt akkor találkozhatunk és megvitathatjuk az élet nagy dolgait. Ha szóban nem megy akkor másképpen
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #3279 üzenetére
most nem értem, hogy ennek mi köze az én hozzászólásomhoz
ő azt íra, hogy edz, de korábban volt sérülése, akkor szaladt meg a derékbősége -
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #3285 üzenetére
Lehet akár novemberben is sztem, nekem végülis mindegy, de a két ünnep közé talán nem raknám be.
-
God Vazzeg
veterán
December eleje tuti nem jó, most szólok, nekem olyankor karácsony előtti hajtás van. Két ünnep közt még nemtom, olyankor is pörgés szokott lenni, de talán valahogy megoldom, ha tuti a dolog
-
Lavves
tag
Látom közben odaát is folyik az élet.
"Másik az hogy majd biztos törlik meg ilyenek... mintha ez így menne itt."
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #3280 üzenetére
Egyetértek! Rohadt sör, pusztítsuk el mind! Erről jut eszembe, tali akkor csak decemberben? Nekem az jó is, 2.án lesz úgy is szülinapom, majd egybekötjük
-
Foglalt név
addikt
De gyerekek ne ismételgessük már folyton ugyanazok, főleg hogyha adott esetben éppen badarság.
Neki szerintem az a problémája, hogy mint írta is, az intenzív mozgást hirtelen hagyta abba. Főleg hogy karatés lehet olyan anyagcseréje, mint egy éppen növésben lévő 14 évesnek. Mivel most hiányzik a mozgás, rengeteg lesz a felgyülemlett kalória és felszaladnak a kilók. Ha olyan jellegű a sérülés, hogy nem fogja már folytatni, akkor inkább egy normális levezetés kéne neki, hogy a szervezet kb. 1 év alatt vissza tudjon állni a normális szintre. A napi mozgásmennyiséget és a táplálékbevitelt együtt fokozatosan csökkentve. Az itt marhára nem megoldás szerintem, hogy jöttök a szar szöveggel, hogy ne egyél szemetet, mert ha mellette megszakad az edzésben, akkor szép lassan leküzdi a kilókat és ahogy kicsit megint megáll ugyanott fog tartani, mint most...
-
harry
veterán
Te csak ne gyere ide alkoholizálni, picédbe vissza, mennyé
Ja egyéb - erre továbbra sem akar jönni senki? Strongman Vs. Bodybuilding
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3275 üzenetére
menses-ed volt mi?
-
Manitou
veterán
Hogy on is legyen. Elújságolom legújabb gyószeres kúrámat
Már egy hete szedem ezt a gyószert ----> klatty
Eddig elég jól jön a tömeg tőle. A lényeg hogy sokat kell pihenni, és edzeni nam szabad
Eddig fél centit nőtt a karom. 2 hetesre van tervezve a kúra. Napi 2x 1 g megy. Nagyon ütős cucc lehet mert az van ráírva, hogy a kúra alatt a vese, máj- és vérértékeket rendszeresen ellenőrizni kell.
Levezetésére vajaskenyeret gondoltam. Szerintetek -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #3253 üzenetére
Mi van, sok a cucc vagy kevés, hogy ilyen érzékeny vagy?
Nem kéne a vita, mert teljesen fölösleges.
God már ír ide vagy száz éve, de hülyeséget még nem hallottam tőle
, szóval valószínű megvan a komoly oka rá ha azt írja.
Én meg csak pofázok, pofázok
El is kezdek inni, az kicsit jobban megy
Bandus komának egészségére.
-
Jenő
aktív tag
Tudtommal nem csak izomsejtben tartja vissza a vizet, de nem vagyok annyira tájékozott, hogy ezt határozottan kijelentsem. (de hogy is lehetnék olyasmivel kapcsolatban, amiről a szakertők se jutottak még közös nevezőre.
)
Amikor én toltam, fedettebb lettem, pedig nem ettem szarabbul.. -
thaler2
senior tag
Esküszöm itt mindenkinek márcsak por van az agya helyén
fless repült egy privi.
-
Boxer001
veterán
Egyre forróbb a hangulat...ne homárkodjatok már.
Bubi, God: kuss.
Vagy inkább nekem, mert jól beleugattam. -
LOTR
addikt
válasz
thaler2 #3243 üzenetére
"amitől ég a zsír, erőnövelés, izomnövekedés" - ez csak doppinggal lehetséges
ha kevesebb ch-t eszel, akkor fogy a zsír, de valószínűleg az erő is
erőnövelés, meg izomnövekedés meg csak akkor lehetséges ha többet eszel, mint amennyire alapból szükséged van, de ettől meg valószínűleg hízolelső hsz-beli linkeket ajánlom figyelmedbe
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3258 üzenetére
Neked meg nem kéne beleugatnod olyanba amiről fogalmad sincs. Szal erről is ennyit akkor már...
3260:Ahogy gondolod PONT
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #3253 üzenetére
Nem jó a hasonlat, mert én régebb óta jártam oda már mint te, de ez mindegy is
Lehet majd te is rájössz, mikor priviben egész más jön le, mint a fórumon belül, aztán meg rajtad röhögnek. Ne nekem legyen igazam
Hogy ki szopatott mindegy is, sokan benne voltak. De biztos csak kifogtam, és mindenkivel rendesek, csak velem voltak görények
Vita lezárva
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3257 üzenetére
A fehérje alap, de a kreatin sztem jó diétához, elvégre gyorsítja a fehérjebeépülést (antikatab) és gátolja a gyengülést.
-
Boxer001
veterán
Egyet kell, hogy értsek.
szerk.: ilyet se fogsz többet olvasni
Bubi
Hogy neked mekkora egy seggállat toprongy haverjaid vannak.Egyiket se ismerem, nem is akarom.
Nagyon komolyan veszed God véleményét, ő ezt tapasztalta, te meg azt, van ilyen, pont.
thaler2
Szerintem ne fürgyé le. -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3241 üzenetére
Látom nem érted. Ez kb olyan mintha azt mondanád egy haveromra/barátomra h szar ember holott segg gőzöd sincs róla h milyen valójában. Nem mondom h A-Z-ig ismerem őket, csak annyit tudok ami elég ahhoz h tudjam: jó emberek és elítélik a szar, gerinctelen seggfejeket. És erre mondod azt h nincs igazam. Persze h lehülyézlek.
Azt meg nem is írtad h ki volt az aki leugatott, szal erről ennyit.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3245 üzenetére
A kreatin mért ne lenne jó a diétához?
-
Jenő
aktív tag
válasz
thaler2 #3243 üzenetére
Nem ajánlanám a kreatint, főleg ennyi edzésmúlttal. (a karatét ne számítsuk, az nem az izmok növelésére szolgál) Meg amúgy is, csak még jobban bevizesednél..
Állíts össze egy normális étrendet (szemét [liszt, ilyesmik] mellőzése, sok fehérje [de nem ám tejből, meg hasonló vackokból, mert azokban nincs is hasznosítható, hanem húsból, tojásból, halból], a szénhidrátbeviteled főként rizsből, krumpliból legyen), csinálj kemény edzéseket és légy kitartó..Mod.: amúgy, amit Manitou mondott, az is jó.. Az övé talán egyszerűbb módszer.. Döntsd el, hogy kire hallgatsz..
-
thaler2
senior tag
válasz
God Vazzeg #3245 üzenetére
Na körülnézek fehérje ügyben, esetleg valami tipp minőségibb termékre?
-
thaler2
senior tag
Csáó!
A segítségetekre lenne szükségem. 1 hónapja kezdtem el gyúrni (mellette 14 éve versenyszerűen karatézom) , viszont egy sérülés miatt, feljött jóóóópár kiló. 93 kiló vagyok jelenleg, és jó lenne leadni a hájat
és izmosodni is. V.milyen, leginkább Scitec kreatinra gondoltam. Erre célra megfelelő készítmény ez? Vagy esetleg ezzel mégjobban hízok? Röviden olyan kéne, amitől ég a zsír, erőnövelés, izomnövekedés, és 60 évesen a feleségemet kitudom még elégíteni
üdv: thaler2.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #3228 üzenetére
Így van. Sok toprongy
-
Bubee82
őstag
Ez is igaz. Nyilván valakit akit nem ismernek másképpen fogadnak. Nincs ebben semmi különös. Pár normális hsz kell h felismerjék h a többi birka között van egy normális. Mivel ritka mint a fehér holló a normális ember, főleg fórumon.
És ez velem is így volt. Szimpatikus voltam számukra, ennyi. Nem kell faszságokat írni és akkor felismerik h normális vagy.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3219 üzenetére
Én megköszöntem a kedvességüket, többet nem kérek belőle
Hülye vagy. Nem értem miért írod ezt. Ne ítélj elsőre. Meg nyilván nem érthet mindenki veled egyet, még ha nem baromságot írtál akkor se. Na mind1. Off...
Fless:Amikor itt vagyok akkor miért a közönségtől kérded?
Nem vizsgáltuk be, de sztem nyugodt szívvel vegyed csak.
-
fLeSs
nagyúr
az mhp simply wheyt nem vizsgálta be bubee?
most ahogy elnézem az tűnik egész elfogadhatónak abban az árban. -
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3217 üzenetére
Nekem8 h mit gondolsz. Én azt tudom h akiket írtam gerinces emberek és összetartóak is. Erről ennyit.
Ja és Toronnyal együtt is edzettem párszor a nyáron, Larsonnal meg csak majdnem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #3214 üzenetére
Engem egyfolytában leugattak meg csicskáztattak, holott teljesen normális (sőt!) hangnemben írogattam oda, részemről nem érdekel tovább a dolog. Én nem olvasom egyáltalán azt a fórumot, néha mellékattintok a könyvjelzőknél akkor belépek automatice, illetve Fless írását olvastam el, kíváncsiságból. Nem kétlem hogy vannak ott jófejek, ott ismertem meg Bérces Attit is, aki egy igazi jóbarát, mint kiderült, de sajna ritkán találkozunk.
-
Bubee82
őstag
Hihetsz neki, ha hiszel egy ilyen étrendben, nameg abban h ő elpusztít naponta 400-450 gramm fehérjét:
#1 ÉTKEZÉS (~6:30-7:00)
1 tojásos szendvics (elég nagy)
1 banán
5dl fat-free tej
teljes kiőrlésű ropogós rozskenyér szeletek 3x2 db köztük nutellával kenve
3dl 100%-os narancslé
2 Axis-HT#2 ÉTKEZÉS (~9:30)
1 adag True-Mass
1g C-vitamin
1 multi vitamin
1 E-vitamin (400u)(~11:00) 3 Nitrix
#3 ÉTKEZÉS (~DÉL)
EBÉD:
leves
2 csirkecomb burgonyával
saláta
gyümölcs
100%-os narancslé
2 Axis-HT(~13:15) 1 adag (2 kanál) CellMass
#4 ÉTKEZÉS (~14:30)
2 sajtos szendvics
5 dl víz
1 g C-vit.
1 multi
1 E-vit. (400ui)#5 ÉTKEZÉS (~17:30)
1 gyümölcstál
1 joghurt
1 müzli szelet#6 ÉTKEZÉS (~20:00)
Vacsora: (immár otthon)
Finom kis mini lazactál (2 db szeletelt féle) + 3 keménytojás
forró kakaóval(~22:00) 3 Nitrix
#7 ÉTKEZÉS (~23:00)
2 joghurt
2 szelet nutellás kenyér
hideg tejjel
2 Axis-HTPRE-BED (00:00)
1 kanál True-Mass
1 kanál ALRi Regeneration-XA másik kedvenc tesztelőm, Ms. Olympia, azaz Varga Linda:
[I]Sziasztok!
Én eddig BSN NO-Xplodet használtam és nagyon meg voltam vele elégedve.
A bátyám viszont múlt hétvégén vásárolt Muscletech Nano Vaport és bár az van ráírva,hogy nők ne használják én vettem a bátorságot és edzés előtt kevertem magamnak is egy adagot belőle .
Hát valami iszonyat brutál Hardcore !!!Az íze nem a legjobb az tény ,viszont amire figyelni kell,hogy edzés előtt tényleg 15 percel igyuk meg ,mert én indulás előtt ittam meg otthon aztán 10 perc múlva értünk a terembe s az átöltözésnél már gondok voltak annyira durrantam és pörögtem alig vártam,hogy végre fölmenjek a terembe és súlyt foghassak a kezembe .
Az edzés alatt viszont végig energikus voltam s még erőben is éreztem nem kevés javulást viszont ami abszolút nyerő volt és szubjektíven is észlelhető ,hogy úgy bedurrantam és kieresedtem,hogy nagyobbnak tűntem mint valaha !
[/I]A harmadik pedig az újonc Kolarovszki Zoltán Úr, aki fellelhető az iwiwen is... Hát, asszem egy no commentet megérdemel...
-
do3om
addikt
válasz
Bubee82 #3211 üzenetére
Szerinted az exfites Victor amit az Aplodanról ir igaz lehet? Mert állandóan azt nyomja hogy ez a legjobb pedig jó sokat használt már mást is. Ez a szunnyadó izomaktiválós
dolog eleve érdekes.
A hyperdrol után folytatnám valamivel a kúrát. A junglera gondoltam talán hasonló is a hyperdrolhoz ez így jó szerinted, elégé zsírosít a hypercucc viszont alig izmosít.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3213 üzenetére
Te hülye vagy bazze
Mondjuk nem a te hibád h nem ismered őket, de nekem volt szerencsém 2 emberrel találkozni. És jobb ha tudod h bizony akik igazán számítanak azok NEM a Nyúl csicskásai, hanem pont ellenkezőleg.
Én Toronnyal és Lédivel (FirstLady PhD) találkoztam és végtelenül rendes, humoros emberek. Tőlük tudok olyan dolgokat amiket más nem, és tőlük tudom azt h ki az aki seggfej és ki nem.
Egyébként a Rendtagok, ahogy Kalap is, egytől egyig nagyon rendesek. Ők azok akik nem seggnyalók:
- Torony
- Larson
- Lédi
- Kükli alias BBB (na ő aztán végképp gerinces és normális)
- Kalap
- ColosCsepit nem ismerem, és igazából Colost se annyira h meg tudjam ítélni, hogyan vélekednek a Nyúlról. De a többiekről tudom. Egyébként a seggfej Nyúl nemrég bebizonyította h mennyire ellent mond önmagának. Akit érdekel nézze meg Torony blogjában, a Privát szféra című irománynál, a kommenteket. Megint nekem esett a szokásos "csak nekem van igazam" stílussal, meg az "én vagyok a legbölcsebb a világon" stílussal. Idióta segg...
Ja és God: mint azt tudod a Bubi nikkemet a Nyúl kibaszta nem olyan rég. Most Aprócica néven irogatok, de ezt Báni nem tudja és ki is volt kattanva amikor nem mondta meg neki senki h ki vagyok
Amúgy csak azért vagyok ott, mert látni akarom amit ezek az állatok poénkodnak
Nagyon értenek hozzá
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #3211 üzenetére
Nahát ide ne jöjjön onnan senki, akkor inkább én nem írok ide se.. nekem tele lett a faxom az ottani bagázzsal, nagyképű se*gnyaló bagázs az egész, bunny csicskái. Részemről ez a véleményem, ez a topik maradjon ilyen
Kalap már régi tag itt, természetesen szívesen látunk itt, mondjuk tőled alig olvastam valamit is amott, érdekes módon
Itt összetartás van, maradjon is így
-
kalap_ur
tag
Üdv Mindenkinek!
Lehet h nemsokára csak ebbe a fórumba tudok írni
De a legfontosabb, hogy Fless faszagyerek volt és kurva jót írt az mb-re.
Ennyit tudok hozzáfűzni: -
Boxer001
veterán
Áp koxmatyik.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3204 üzenetére
akkor ezek szerint holnap fel kell néznem MSN-re.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #3204 üzenetére
Szemétláda
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #3202 üzenetére
nem baj, nemsokar kijon a kovetkezo konyved amiben feny derul mindenre!
ez amugy A tiz kedvenc Mercedesem 2 hivatalos beharangozoja volt
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3202 üzenetére
emléxem rá. de nem azért tiltottak ki, mert a szteroidos fórumban "visszafelesleltél" vhol bunnynak?
Aktív témák
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest