Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Markgx10 #4697 üzenetére
Hát igazából ez a mérősdi sem nagyon mérvadó szerintem, mert én pl mindig a hideg méretet mérem, illetve nekem az a mérvadó, mert hát a strandon nem vagyok bedurranva reggel 9-től délután 5 ig. A mell meg valaki teli levegővel, mell és hát edzés után méri a dolgokat, mások meg máshogy. A has megint ilyen. Hogy kell azt egyáltalán mérni? Mert kiengedve jólakottan, meg éhgyomorra feszitve nem ugyan az azért...
Egyébként karom hidegen 44, hasam vagy 100 mellem meg vagy 110cmOlyan egybe cső vagyok..
-
Markgx10
őstag
válasz
Boci_83 #4695 üzenetére
Nekem ugyanez, szerdán melleztem és majd megdöglök most is, sőt ma olyan jót vállaztam (vagyis "vállaztam"
), hogy az öltözőben nem bírtam a szekrényig felemelni a kezem
Ez hét egész jó volt edzés szempontjából. (szigorúan magamhoz képest)
Ha képet nem raksz legalább egy kar, mell, derék, comb körméretet írhatnál, hogy mégis nagyjából hogyan képzeljük a 190cm és 105kg-ot, köszi.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #4694 üzenetére
Háta szépen fejlődött, meg a válla is. Ne legyél má ilyen..
-
Boci_83
őstag
válasz
BÁ Nutrition #4694 üzenetére
Nah ezért nem fogok én ide berakni képet, mert itt aztán ritka az építő hsz, és ameddig nem oltotok le addig legalább azt hiszem hogy jó amit csinálok...
Nem tudom hogy mi van most, de szerdán volt mell-tricepsz nap, de olyan izomlázam van mint az állat, tegnap is volt, de most olyan hogy "csuda" és ma lenne bicepsz-hát... -
m4rc!
őstag
válasz
Boci_83 #4688 üzenetére
Mondjuk az a fél eléggé foghíjjas volt...teli-tűzdelve ilyen 2 hetes kihagyásokkal
Zomb€€, God Vazzeg: Mostantól viszont keményebben fogom nyomni, következő kép-adagot nyár elején kapjátok, akkor már elkenem a szátok
szerk.:Lavves: semmi kül nincs a hátedzésemben, lehúzás meg a sima alapgyakorlatokat nyomom. Szedni meg össze vissza nyomtam mindent, prostar+malto meg myomax, volt hogy ezekből is kihagytam 1-2 hetet..
-
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #4686 üzenetére
-
harry
veterán
Cs.filé itt (7.ker) több helyen is 1200ft körül van, pl Damjanich utca végén van a 'Garay' piac, és itt van több hentesnél is ennyiért. De ha nagyobb tételben tudtok venni akkor engednek is valamennyit, mi holnap veszünk fel egy csomagot.
Csontosat nem igazán érdemes venni ha csak ~400ft a különbség. Párszor kiszámoltam és kb ugyan annyira jött ki; a csontos husi ~30%-a szemét, és így a szín hús ára megegyezik. Pl ha 800 a csontos és 1200ért van filé, akkor egyértelműen utóbbi. Ha az előbbi van olcsóbban és nem zavar, h tökölni kell evle egy csomót akkor az éri meg jobban. -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #4629 üzenetére
Igenis, Mester.
A képek csalókák, mindig izmosabbnak látszom rajtuk.
-
penene
őstag
válasz
Bubee82 #4628 üzenetére
Aha, ez így akkor más.
Vagyis ha tényleg úgy érzed, hogy ezt így bírod is csinálni, akkor az úgy tényleg kafa.
Mondjuk én edzés után turmixozom, és mire hazaérek (3/4 óra - 1 óra), már farkas éhes vagyok. Sajna nekem az edzés után az edzés után 1 órával való kaja lenne.Egyébként látok a teremben egy két fanatikust, aki a pultnál eszi a melegített csirke rizst.
Mondjuk azok kb. ott laknak, mert tök mind1, mikor megyek, ők ott vannak.
Csak bíztatni tudlak!
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #4674 üzenetére
vagy bánni dzsámpingolni -
tevEeee
csendes tag
sry,off topic akart lenni
-
tevEeee
csendes tag
nem értem a fórum lényegét
Gyúrósok ide?!
hova mennyek?
-
do3om
addikt
válasz
Woodslave #4658 üzenetére
Legalább látod mit írtam, mert elég gyorsan eltűnt az exfit, már semmi nem jön be, a kép a főoldalon lett berakva a termékekhez, meg keresztapa zene ment közben. És a csillag, félhold zászló sem hiányozhatott.
Sokat fognak még szopni ha nem csinálnak valamit.
Remélem a rendelésekbe is benyúlnak egyszer és ingyen kipostáznak pár dolgot. -
Boci_83
őstag
válasz
Woodslave #4665 üzenetére
Hát én most 10K-ért vetettem csirke mellet, amit ugyan ki kellett filézni, de ez 1100 Ft alatt volt valahol kilója, és tényleg szép árú, nem holmi tescos összevert holmi. Szal ez lesz még egy ideig, és erőt veszek magamon és nyomom, de most is olyan éhes lettem mint a kutya, ahogy haza érek munkából már eszek is egy adagot septiben...
MOd: Le is informáltam mi lesz otthon a kaja. Lecsós szelet, és nekem nokedli helyett inkább rizs!! -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4662 üzenetére
Power Whey az kemény
Elfogyasztottam vagy 3 nagy vödörrel már, íze egész jó (a csokisnak), de hogy nem oldódik egyáltalán az már gáz
Tényleg cottage cheese-t is szoktam néha kajálni, bár annak a fehérjetartalma még a sajtnál is gyengébb
Bibby: Megveszem a boltban, felszeleteltetem, aztán egy szelet a pufirizs tetejére, oszt jónapot
De erre ne figyelj, mert semmi köze a testépítő kajához, pont ellenpéldának írtam le, olyan Bubiféle nagydarabokat kell megkérdezni, ők rendesen kajálnak
-
Boci_83
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #4661 üzenetére
hát, jobb mint az enyém
Reggeli: ha van, akkor tojás, kb 5-6, van hogy sajnálom a sárgáját, máskor kidobom 2 kivételével.
Ebéd: ha nem edzek, rántotthúsos szendvics, ez is van 10 deka hús talán. Ha edzek, akkor ezt kettéveszem és rizzsel eszem meg.
Edzés után power whey rizzsel
Este: tojás, egy halkonzerv (tesco darabos) rizs, néha cottage.
És még ez hasonlít a legjobban a testépítő kajára, amúgy szendvics meg krumplistészta. -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4660 üzenetére
Csirkemellet én sem veszek, sőt mivel már elég régen nem veszem komolyan a kajálást, elmondom mi a kajám röhögni fogsz, de nagyon
8.00: Turmix (dupla) + 100-130gr zabpehely. Ez mindig fix reggel.
10.00: 15 dkg sajt + egy csomag pufirizs (heti egyszer bejátszik a kolbász + kenyér kombó)
13.00: Van a cégtől melegétel-utalványom (10k/hó) és egy helyi cégtől rendelek kaját, ez az egy minden nap csirkemell + rizs, elég jól adják a húst, bőven 10dkg felett van.
16.00: Barátnőm csinál valami "ebédet" ez általában zabálás jellegűInnentől gyakorlatilag alig eszek, néha azért 18.00 körül egy pizza befigyel
20.00 Turmix + puffasztott rizs (néha valami tengeri szart eszem este, kagyló stb. ahogy kedvem van)Tavaly, tavalyelőtt ezt a kajálást leírja valaki, keresztre feszítettem volna, hogy milyen szar, meg kevés, meg nem lehet fejlődni, meg napi kétszer hús az így-úgy, most gyakorlatilag telibeszarom
ez van, természetesen azért ha majd kokszolok, akkor nem ennyi lesz, addig viszont kb így fog menni.
Na mit szólsz?
-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #4659 üzenetére
ne röhögj, mert járok heti kétszer.
már 3 hete felvettem a fonalat. Folyamatosan erősödök, növök és izmosodok.
á nem, de ahhoz képest kicsit jobban nézek ki, mint amikor nem edzek. Persze én csak a metil hatása alatt tuttam 115-be 1.5-öt belenyomni, 110-es szériáról még álmodni se merek. Kajám az xar, de 1800 Ft-ért nem veszek csmellett, az biztos. Hát ennyi, megvárom míg lesz két gyerek, nagy sokára, aztán szétkoxolom az agyam
Amúgy is azt mondják, 30 felett a külső teszto már gyógyszer, orvosnak kéne felírnia
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #4630 üzenetére
Valami csepp ON is legyen. Tegnap melleztem, újra ment 110-be a 8, januártól kreatinozok jó lenne egy 5 kiló erősödés, majd márciustól ha jön a koksz meg még legalább 5, a cél, hogy április végén 120-be 8-akat nyomjak, sztem reális lehet
-
do3om
addikt
Már az exfites oldalt is betámadták de ez tök jó van zene meg Hitler-Bush képátmenet.
Szopatják őket, de nagyon, biztos Banny van mögötte.HACKED BY ULATH
BUSH
AND AMERICAN SOLDIERS ARE MURDERER -
Boci_83
őstag
No hát csináltunk néhány képet tegnap a termbe, amit még sohasem tettem meg, pedig jó lett volna. Kiváncsi vagyok januárban mennyi lesz a különbség.!? Igazából nem nagyon van mire büszke legyek igy nem teszem be ide, meghát amúgyse...
Szégyenlős vagyok mindemellett tömegiszonyom van, de az más...
-
Zomb€€
őstag
Velem meg nemtudom mivan,elkezdtem nőni mint a gomba de "csak" méretekben. A kezem ami mult héten még 43as volt már 44 felé kacsintgat =| és még nem is volt héten karedzés.
Ja és ha sport, akkor golf! xD -
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz #4652 üzenetére
Nekem olyankor még rá is pakolnak a rúdra,
pedig épp csúcsokat nyomok...Szerk.: Ja igen, nem kézisúlyok...
-
Lavves
tag
Ezt nem tudtam, de ma is tanultam valamit.
Asszem Arnold is mondta egyébként, hogy hasznos kiegészítő sportokat
űzni. Nekem mondjuk pont nem kéne, mert amúgy is hardgainer
vagyok, de nem tudok lemondani róla. Addiktív dolog ez.Most 7végén meg kipróbáltam az íjazást és a shinkendot is.
Háát ha sok időm és pénzem lenne.
Rengeteg yo sport van, a sok birka meg leragad annyinál,
hogy foci és pont.Woodslave:
Sry, befejeztem.
MTB topicba nem szoktam írgatni, itt viccesebb emberek vannak.
Több hajlandóság van bennük a humorra. -
Woodslave
félisten
na takarodjatok mostmár a tízpróbás mtb-sek ide topicba
-
Vandit.
addikt
...de itt most a mindennapos koncentrációról van szó.
Amúgy meg szubjektív az egész,mint minden.Azért ennyire nem kéne túlértékelni a testépítést.nézzünk meg egy atlétát.Nyilván minden nap bebaszik,mert ők így edzenek és elmegy az évi x versenyre és világcsúcsot fut mondjuk.Nyilván eddzenie sem kell,hiszen ez nem is sport és nem is számít mit eszik és hány kiló mi?
És ha nincs versenyszezon,akkor is eddzenie kell és figyelni a táplálkozásra is,mert minden gramm ezred mp-ben mérhető.
Tényleg nem igényel napi koncentrációt egész évben. -
Lavves
tag
MTB über alles
Ha valaki volt már rendes pályán, az tudja
hogy tényleg minden izmot megmozgat,
és aggyal is nagyon ott kell lenni.LOTR: Akkor már decathlon.
-
LOTR
addikt
... vagy a triatlon, egy jó kis úszás után keró, aztán a futás, nem egyszerű, pláne a hosszútáv ...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #4643 üzenetére
Én nem világklasszisokról beszélek, hanem csak egyszeri gyúrósokról akár.. De mindegy is, a lényeg: ahhoz hogy eredmények jöjjenek itt nem csak el kell menni az edzésre, mint más sportoknál, oszt utána nem kell törődni vele, hanem keményen oda kell tenni magad MINDIG. Önfegyelemből lehet tanulni a sportunkban
Vita lezárva, legjobb sport a testépítés, mert ezt csinálom, amúgy meg nyasgem
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #4643 üzenetére
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #4642 üzenetére
Akkor most mondjam, hogy pl. egy világklasszis 10 próbázó sem ihatja hülyére magát, figyelni kell az étkezésére, kell a kellő regenerálódás a testének...
Pluszban még kell hozzá gyorsaság, ügyesség, erő, állóképesség együttesen.
Emellett még arra is kell figyelni a doppinggal, hogy ne bukj meg az ellenőrzéseken.
Ilyen logika alapján sokkal összetettebb sport profi szinten, mint a testépítés. -
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #4639 üzenetére
A sakk nem sport, hanem szellemi vetélkedő. A testépítéshez a nap 24 órájában odafigyelve tudsz kiemelkedő teljesítményt nyújtani, nem fér bele hogy hétvégente hülyére iszod magad, mint pl a fociban. Itt nálunk a helyi focicsapat úgy ünnepli a nyerést (vagy vereséget
) hogy hülyére issza magát, persze egy vacsora (disznópöri) közben. Ezt egy testépítő nem teheti meg. Melyik az a sport, amelyikben napi 24-be oda kell figyelni mindenre? Na látod, ezért a sportok királya a testépítés, akármennyire is nem fogadja el ezt senki, még ahogy látom a sporttársak se
-
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #4639 üzenetére
attól nem leszel hajlékony, meg ha meghúzodik a hátad hiába sakkozol - tehát nem sport
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Jó lenne, ha nem csesztetnéd szegényt, így is volt elég baja.
Nemrég hazaküldték a sakktáborból, mert kevés volt hozzá a fizikuma.
Pedig egy hónap kemény munka árán már nem dobált kockacukrot a sötét lónak.Utána végre megtalálta a boldogságot, bevették a gombfocicsapatba labdaszedőnek, emelett szakács lett, még fizetnek is neki, ha gyúr egy kis tésztát a nokedlihez.
Gondolom irigykedsz rá, hogy mekkora focista és gyúrós egy személyben, de talán akkor sem kellene cikizni, különben veheted a jegyet penenének a superbodyra...
-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave #4633 üzenetére
Egyértelmű h a sportok királya a testépítés. Ezen nincs mit agyalni, ez tény. Nincs még egy ilyen sport amely ennyire precízen "kihasználná" az emberi testet. A testépítés az egyetlen olyan sport ami maximálisan a tudományon alapul.
Én azt a foglaltosságot tartom sportnak ahol az emberi test izomzata használva van igen nagy mértékben. Számomra a sakk nem sport hanem játék. Akárki akármit mond.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #4630 üzenetére
Ja, igazad van, akkor nem szóltam
-
Bubee82
őstag
válasz
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #4627 üzenetére
csak itt felénk olyan emberek a "szurkolók" akik berúgva ordítanak meg verekednek mindenkivel.
Még szerencse, hogy ő antialkoholista és erőszakellenes.
-
Bubee82
őstag
Köszönöm h emlékeztetsz
Én meg szeretnélek emlékeztetni rá h közel 3 évig cselekedtem így, szal nem felejtettem el semmit
Ezt az egészet azért is reszkíroztam meg, mert annyit már kiismertem magamon h elég jól emésztek szinte mindent és elég gyorsan is. Példának okáért most edzés után hús+rizs megy ami után 1 órával már mehet is a következő. Utána 1 órával már megint tudok enni, és általában edzés után szinte óránként eszek. A tojásfehérjelé meg olyan mintha meg se innám. Én nagyon hiszek a tojásfehérjében, ugyanis már 2 olyan embertől is azt hallottam h a legkomplettebb aminosav profilú, akik konyítanak hozzá elég komolyan. És egyáltalán nem tartom olyan lassan emészhető fehérjének mint azt mondani szokták.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #4623 üzenetére
Nem akartam fikázni a focit, teljesen szubjektív vélemény
A hozzá tartozó feeling és ami vele jár biztos jó, csak itt felénk olyan emberek a "szurkolók" akik berúgva ordítanak meg verekednek mindenkivel. Tehát antiszociálisak, legalábbis az én szememben. Mivel én sose voltam benne ezekben a körökben (másikban voltam
) így én ebből a nagy "élményből" kimaradtam.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4620 üzenetére
A foci védelmében.
Az utóbbi fél évben elkezdtem rendszeresen focimeccsre járni, gyakorlatilag 30 évig abszolút nem érdekelt. Komolyan mondom nagyon nagy élmény számomra, krva jó a hangulat, mindig izzik a levegő és ha győz a csapat, az nagyon nagy érzés.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #4620 üzenetére
Akkor én egyáltalán nem sportolok.
Mert focizom és gyúrok is.
Azért a heti 5 alkalom nem sportolás eléggé megmozgatja a célzott és nem célzott izmaim és izomhelyeim. -
penene
őstag
válasz
Woodslave #4616 üzenetére
Azt értem.
Eddig abban a hitben voltam, hogy a tejsavó fehérje felszívódása sokkal gyorsabb, mint a tojás és húsé... Nyilván fél - 1 óra nem oszthat, nem szorozhat... Már akinek. Egyik edzőtársam kimondottan figyel az ilyenekre, és csak isten tudja, hogy ezen mi múlik nála.Engem most az elkészítés és elfogyasztás gyorsasága motivál reggel. Edzés után viszont sosem várnék, amíg lezuhanyzom, hazaérek (kb. 3/4 - 1 óra), és utána látnék neki a kajának... (ha kész a kaja, akkor 3 perc mikro, ha nincs, akkor
)
God
-
penene
őstag
válasz
Bubee82 #4574 üzenetére
Hali,
Jól értelmezem, edzés után sincs tejsavó?
Én egyet értek veled a komplett forrás, stb, midennel.
Viszont azt azért ne felejtsd, hogy a komfort és az íz (broáf néhány) mellett az igazi előnye az, hogy rendkívül gyorsan felszívódik, főleg valami normálisabb fehérje.
Pont arra igaz, amit mondtál: Reggel eszel tojást, és 3 óráig meg vagy oldva.
Épp ezaz.. reggel nincs 2-3 órád ébredés után, edzés után nincs 2-3 órád.Természetesen bizonyos szint alatt fölösleges ezzel foglalkozni, de akár 1-2 év kondizás után már bőven üti ezt az edzettségi szintet, ahol azért számíthat... Főleg diétánál.
És azért ebbe te szerintem vastagon beletartozol. -
Lavves
tag
válasz
Vandit. #4612 üzenetére
Ezt a cikket olvastam,
csak egy kissé reklámszagúnak tűnt:
"A HMB ezzel ellentétesen azonban egy Primabolán vagy Deca-Durabolin szteroid hatásához hasonlítható..."Még egy márkát mondj, aztán békénhagylak...
(Valaki mintha régebben írta volna itt, hogy a szájtekes
hmbnél könyebb a tabletta, mint az elvileg benne
lévő hatóanyag...)
-
Vandit.
addikt
Aham.Gondolom azért nem jött be nekik,mert a cucc elnyomta a hatását.
Amúgy meg nem egy hónapig kell szedni.Kreatint sem 1 hónapig szeded jó esetben csak egyszerűbb azt mondnai rá,hogy nem használ.
Én 3 g/nap adagban szedtem és erőt hozott az tuti és azt már 1 hét után.
Link -
Lavves
tag
válasz
Vandit. #4610 üzenetére
Hát ahhoz nekem még sok kg kellene...
HMB-ről nem gondolok semmit, a reklámok alapján
szimpatikusnak tűnt (lassú de tartós növekedés),
csak fórumokon legtöbben azt írták,
hogy nem jött be nekik.
Te milyen dózisban használtad?
Alap dolgokon kívül mást eddig nem használtam,
csak déjliván+fehérje+antioxidánsok, még kreatin se volt. -
Lavves
tag
Mi van itt? Krampuszok és tehenek mindenfelé!
-
Vandit.
addikt
válasz
Boci_83 #4600 üzenetére
Azért volt baj az arányokkal ott is.Most meg pláne van.
Nem edzhettem orvosi javaslatra,így kénytelen voltam enni és pihenni sokat,így kicsit úszógumis lettem.Viszont nem fogok most diétázni ezért,tömegelni amúgy is egyszerűbb.Majd márciusban lesz kép,fogyasztás előtt.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kézilabda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest