Hirdetés
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Amúgy ezt a Mr. Olympiát ha nem a pénz lenne az úr, simán a Dennis Wolfnak kéne nyernie. Egyedüli hibája, hogy kevés a vádlija, és hogy a Martineznek szálkásabb a segge és a combhajlítója. Mindenkinél szélesebb és nagyobb a válla, mindenkinél keskenyebb a dereka, a combfeszítője qrva nagy és keresztszálkás, a hasa kicsi, nincs rajta se zsír se víz.
De nem ő fog nyerni, mert még újonc, valszeg még az első háromba se jut be (nem merték kihívni összehasonlítani a Cutler/Coleman/D. Jackson/V. Martinez négyessel, mert akkor egyértelmű lett volna, hogy kinek kell nyerni).
Amúgy a nagy ászok most sztem elég szarok, a Cutler tiszta víz, a Ronnienak nincs baloldala, a hasa mint egy bojler, a Martinez is vizes és még talán a Dexter Jackson sem olyan szálkás, mint az előző években. -
ithomas
őstag
Most olvastam hogy az idei MR Olympiát online is fogják közvetíteni.
Valakinek nincs lehetősége felvenni,vagy bedigitalizálni,vagy valamilyen módon majd megosztani?
Mert én nem tudom majd nézni a közvetítést,viszont kibaszottul érdekelne a dolog.
Sztem tuti h nem Ronnie fog nyerni,de abban reménykedem h nem is a Cutler... -
fLeSs
nagyúr
ezt láttátok már? KATT.
érdemes megnézni a csontok alakulását is, pl. a térdet és a bokát...
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Végre eljutottam addig hogy lementem emelgetni. Viszont kegyetlen izomlázam van és szeretnék ezen enyhíteni. Mivel tudok segíteni hogy újra emberi mozgása legyen a kezemnek?
Ha gügye a kérdés akkor bocs. 
Nem fellángolás részemről ez a kondizás dolog mert van némi fölösleg rajtam és azt mondták lenn a többiek ,hogy jó a felépítésem(186cm-89kg) és ha kicsit odafigyelek akkor még izom is ragadhat rám a koszon kívül.
Visszaolvastam párszáz hsz-t is és a gyik-ot is olvastam. Kicsit kínai még de remélem nem marad ez így. -
God Vazzeg
veterán
Én ha edzés előtt vettem be nagyon faszán durrantam, de volt hogy annyira bedobogósodott a szívem, hogy vagy 5 percig lihegtem csak.. Ennyit nem ér
Nemtom hány mcg volt, tartósan 4 tabit szedtem, felvezetve, 2on/2off ciklusban 
Más: szerdán volt egy kissrác a teremben nálunk, és közölte hogy izmos szeretne lenni..
Kérdezem: mennyire? Azt válaszolta, hogy nem ilyen puhos akar lenni mint én, hanem "sokkal izmosabb"
Mondtam neki hogy ez nem lesz túl nehéz, csak nem szabad elhízni. A gyerek kb 55kg jelenleg 
Hajrá!

-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én kúra alatt reggel ébredés után 80 mcg spirót veszek be, 2 órával rá van az edzésem, és semmi bajom nincs. Volt, hogy direkt edzés előtt vettem be, hogy kicsit felpörögjek.
Amúgy tényleg nem ér túl sokat. -
ithomas
őstag
Tömegeléshez nem akarok és nem is fogok használni koxot...a maximum ameddig elmennék az olyan mint pl a JW.Azok a célok amiket én akarok elérni,azokat el fogom tudni érni naturálban is,igaz,kell hozzá még pár év...
Az egyedüli szarság az egészben az a diéta,mert igaz hogy még csak 1* csináltam,az egy 14 hetes precíz diéta volt 3-3,5g/tskg fehérjével,de sajnos így is nagyon legyengűltem,ÉS izmot is vesztettem rendesen.
Mondjuk már több dolgot másképpen csinálnék,sajna túl gyorsan vettem el a CH-t,de mindenesetre szar érzés az,amikor a naturálon kurva nehéz munkával összeszedett kis izmod építgeted lefele...
Ezért gondolkoztam el ilyen dolgokon,de szerintem ennél tovább úgyse fogok jutni...
-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Diétában nem kell jobb cucc. Tömegelésre meg Úgy sem használná remélem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Alfa burnt nem szabad edzés előtt bevenni, a spirot se, mert szétesel edzésen.. Délelőttre kell korlátozni, akkor du tudsz edzeni.. Spiro miatt kár a "sötét oldalt" kipróbálni, mert nem olyan fasza mint amennyire sztárolják.. Vannak sokkal jobb cuccok, ha már "sötét" az az oldal

-
ithomas
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Itt már mindenki szedett Spirot?
Most a törpe is azt nyomja ezerrel...
Ez az egyetlen cucc amiél gondolkodtam rajta hogy talán megéri a sötét oldalba beleszaglászni...(
),de mivel engem még a szaros Alpha Burn koffeinnel is úgy megpörgetett hogy súlyzós eddzések előtt már nem is tudtam alkalmazni,mert rendesen rosszul voltam tőle,és szinte kiugrott a szívem,így nem tudom Spironál mi történne...
Amúgy aerob előtt fasza volt az alpha burn,de súlyzózni azt nem bírtam vele..
-
Pópa
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem is akartam eredetileg árat írni, de ez már durva volt.
Hát, ennyiért még várok vele. Nem beszélve róla, hogy 100 szem még dunakavicsból is kevés.
-
harry
veterán
CaMg tabit mikor érdemes bevenni? Dobozra az van írva, hogy étkezés közben, neten meg az, hogy ne étkezés közben mert megköti a gyomorsavakat, ezért inkább az étkezések között. Egy tabletta (500ca és 250mg) elég, vagy ebből kettőt?
-
alienpapa
senior tag
Pump-fx vagy Vitargo Crx?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Persze, hogy nem találom.
Megpróbálom értelmesen leírni. Tehát.
Alaphelyzet, karok a csipő mellett. Nem lendületből, hanem izomból emelsz. A könyök enyhén behajlítva, a karok a vállöv síkjában futnak( ha hátrébb, akkor a hátsó, elörébb értelemszerűen az első vállrész kap terhelést). A tenyerek megközelítőleg vízszintesek legyenek(erre is ugyanaz vonatkozik, mint az egész kar állására, előre döntött tenyér, az elülső vállizmokat is terheli, stb.).Mivel ebben is ugye benne van az egyéni felépítés, egy kis kísérletezés nem árt, 5-10fok eltérések lehetnek. Ha eltalálod a helyes végrehajtást és a helyes súlyt, amivel még megy szabályosan, akkor mondjuk 8-as szériáknál a második sorozatnál már érezned kell elég rendesen a vállad

Ja igen, elég szemléletes kép a gyakorlatra, hogy úgy csináld, mintha vizet öntenél egy kancsóból. A dolog tényleg ül, de szerintem általában mikor már megy frankón akkor érzed, hogy ez tényleg olyan, mintha és nem pedig ebből fogod megtanulni.
Remélem segített vlmit, ha nem, akkor írj egy szánalompatkányt

u.i.: a korrektség kedvéért, oldalemelni 15-el szoktam max. nyak mögött meg 80-ig megyek fel. Egyébként ha nem akar menni semmiképpen, akkor a 21-ezéshez hasonlóan csinálhatod úgy a gyakorlatot. Hogy elindulsz mondjuk egy 10es párral, lehúzol 8-at, leteszed, 7,5-es felvesz, azzal is 8, csere 5-ösre, azzal is 8. Ebből mondjuk 3 kör elég jó tud lenni

-
Pópa
senior tag
Halihó.
Emberek, ennyire egekben lenne a spiro ára?
6, meg 8 ezrekről beszélnek /100 szem. (0,02 magyar) -
BÁ Nutrition
addikt
nincs gaz a magasabb ismetlesszammal. bar a kozhiedelemmel ellentetben tenyleg jobban szalakas lesz tole mintsem nagy.
olyan hatalmas novekedesre ne szamits. ahhoz methylbol is nagyon sok kell.
masreszt az oldalemeles ha jol erzed akkor nagyon konnyen kedvenc gyaksiva valhat!
amugy meg hajra!
-
do3om
addikt
A restor meg valakinél egy 0
Bocs ez ne vedd figyelembe.
-
ithomas
őstag
Pár kérdés a "profiktól"
Ha csak az egyikre lenne pénzetek,melyiket vennétek meg?
Bad Ass Mass vagy JW?
Egyáltalán van értelme ezeket így külön külön szedni,vagy csak stackben igazán hatásosak?
Másik meg hogy ha beszedném valamelyiket,akkor mindenképp kéne hozzá Restore is?
Mert pl a Hyperdolnál tudom hogy nem kell,de nem vok túl jártas ezen a téren...

-
fLeSs
nagyúr
a "jó vállú" topikosok mit ajánlanak, ha oldalemelésnél csak olyan súllyal érzem az oldalsó vállamat, amivel legalább 12-15 ismétlést tok megcsinálni, akkor annál maradjak? ezzel lehet tömeget növelni?
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
inkább az előbbi
Márkkal alapítottuk

-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én csak jó akarok neked.
Ahogy látom efimester nem biz semmit a véletlenre szeméjesen ellenőrzi a beírásokat, mivel amióta elment amcsiba csak a pár engedéllyel rendelkező írhat oda.

-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De neked is írtam a koxos részben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
do3om
addikt
Még mindég nem jelent meg amit írtam a exB.B.hu-ra
Mi értelme így annak a fórumnak? -
m4rc!
őstag
Hát Ti betegek vagytok!!!
Mindig szakadok a röhögéstől, ha olvasom ezeket az agybajos hsz.-eket
Mondjuk most én is jól beszoptam, mer' annyit kell túlóráznom, hogy le se jutok a terembe
, most vettem bérletet, erre a héten csak 1x voltam...
Elötte is gyéren jártam
El fogok végképp fogyni 
-
BÁ Nutrition
addikt
-
do3om
addikt
Hyperdrol 2X leírás
Take 1 capsule three times daily with meals.A stack leírásban meg 4 szem van. Most melyik?
A stackbe más is megy így nem ott kellene kevesebbnek lenni? -
Bibby
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Remélem ezt is a szag-képzett edzőid ajánlották.
Amúgy 200milliárdszor le lett írva, sőt most is lett idézve, a kreatin segíti a táplálék felszívódását. Ha szarul kajálsz, és abbahagyod, persze hogy összeesel. Érdekes edzőid lehetnek, ugyanis a kreatin sem más mint táplálékkiegészítő, ahogyan a fehérjepor is, azt valahogy mégsem szarozod. Persze jó az ilyen csodamadaraknak, mindig van 1-2, akiről kiderül hogy ő bármiből képes izmot építeni, úgyhogy neki semmi szüksége nincs szarokra. Ha úgy érzed akkor ne használd, légy boldog így, de ne magyarázd meg, semmi szükség rá.
-
Goose-T
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én már reggelire rántotthúst eszek.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Te sztem (nem) kicsit túlértékeled a kreatint. Vagy kevered valamivel nagyon...

De ha mutatsz olyan kreatint, amitől valaki nagyon nőni tud, abból vennék szívesen egy kilót.
A másik, pedig a fehérjekészítmények. Attól a napi 30-40 g fehérjeportól valóban nagyon izmos lesz az ember, ha nem eszik meg mellé napi 150 g fehérjét hús formájában...
-
Goose-T
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én nem használok ilyen szarokat, ellenben van pár ismerősöm, aki használt. Nyomta a kreatint, gyúrogatott, akkora lett, mint egy tulok. Abbahagyta, pár hónap múlva ugyanolyan nyamvadék lett, mint előtte. Én is szoktam gyúrni, de rendes, szakképzett edzők segítik a munkámat. Érdekes módon egyik sem ajánlott kreatint, inkább a fehérjekészítményeket részesítik előnyben. Lehet, hogy háromszor annyit kell dolgozni egy kis izomért, de legalább maradandó.
-
LOTR
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
akkor hozzáértők adjanak konkrét tippeket
mondjuk 80kg vagyok
akkor első héten napi pl 20g, utána vissazveszem napi 5g-ra, aztán amíg el nem fogy a fél vagy az 1 kilós addig eszem, vagy ez így már megterhelő a vesének?penene
a kreatinra szüksége van még a nem sportoló ember szervezetének is, a húsban is van - de gondolom ezzel tisztában van itt mindenki
véggigondolva ezt a folyamatos szedést lehet ez a jobb módszer, mert ráér a szervezet szép lassan építkezni, nem pedig "hirtelen" kellene sokat -
penene
őstag
Szerintem se hülyeség, csak végigolvasva a BBn írt cikkeket, kicsit másfajta megközelítés.
pl. ez a cikk folyamatos szedésről beszél. Meg igazán nem is a testépítés van központban.
A leírása alapján azt vettem ki, hogy folyamatosan éredmes a kreatin szintet tartani, mert szinte minden nap szükség van rá, mindenhez. Viszont a testépítésben meg az a hír járja, hogy kúraszerűen, feltöltési időszakkal, hogy a hirtelen (3 hónapig tartó) teljesítmény növekedést kihasználva lehessen jobban izmot építeni - de persze nem csak a teljesítménynövekedés miatt.
Adagolás:
Én eddig úgy voltam, hogy 7 nap töltés (15G), és 53 nap (5G).
De lehet 3 hónapos kúra jobb?Eszerint a cikk szerint folyamatos 3-4G... De mondjuk testsúlyt se ír, stb.. De azt vettem ki, hogy nem a 90-100 kilós testépítőkre vonatkoztatja.

-
penene
őstag
Ez tetszik:
"Tudta Ön?
Ahhoz hogy az izmait creatinnal feltöltse, Önnek egy héten keresztül minden nap, 5 kg-nyi tiszta húst kellene megennie. Nem egyszerűbb nap 4g creatint bevenni 4-6 alkalommal feltöltés alatt?"
Húúúúúst akarok! 
MOD: Ez is:
"Adagolás
A régebben követett adagolás napi 20 g creatin volt naponta az első héten. Ezután több hétig 6 g creatin naponta, és ezt követte egy több hétig tartó creatin nem szedési periódus. Ez a metódus már elavult.
Ideális esetben, megszakítás nélkül alkalmazhat táplálék kiegészítőket, a creatin esetében napi 3 g fogyasztását egész évben végezheti. A legjobb azonban, modern, versenyképes gyártó által forgalmazott all-in-one formulákat alkalmazni, merte ezek tartalmazzák, az aminosavakt, proteineket és minden szinergikus co-anyagot, mely a maximáis erő- és izomnövekedséhez szükséges."Hát ez nem a kúraszerű használatról beszél...

-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
178cm vagyok és 94kg.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nemtom hány mcg volt, tartósan 4 tabit szedtem, felvezetve, 2on/2off ciklusban 
),de mivel engem még a szaros Alpha Burn koffeinnel is úgy megpörgetett hogy súlyzós eddzések előtt már nem is tudtam alkalmazni,mert rendesen rosszul voltam tőle,és szinte kiugrott a szívem,így nem tudom Spironál mi történne...