Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #22120 üzenetére
Attól, hogy csinálod, még nem jelenti, hogy értesz hozzá, nemde?
Mellesleg most konkrétan a kifejezésekre gondoltam, amik viszont nem voltak helyén. Gondolom azóta sem nézted meg az alapismereteket, pedig érdemes lenne elolvasni, mivel így pontosabban tudni fogod, hogy a céljaid eléréséhez mi a legjobb út, mire van szükséged.
Ja, ami fontos, tőled függetlenül: sokan jönnek azzal, hogy nem akarnak nagydarabok lenni, csak kéne pár kiló kis izom. Nos, ez nem változtat semmin, ugyan úgy kell kajálni és edzeni, mint annak, aki már akkora, mint egy hegy. Különbség ott lesz, hogy ő nem fél éve kezdte, hanem mondjuk 12.
Továbbá a fehérjét nem szedni kell. -
Bibby
addikt
válasz
Stalker-2572 #22123 üzenetére
Ez 187/74?
Akkor szerintem egy jól beállított kép lehet.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Stalker-2572 #22132 üzenetére
Tolódzkodást azt sorozatban 14-el csinálom majd holnap megnézem egyszerre mennyi megy.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Stalker-2572 #22093 üzenetére
Fekvőtámaszból 100-at lenyomok simán
Ha húzódzkodást nem szériában nézzük hanem csak egy sorozatot kell akkor 30 körül.
Kitolás az mijaz? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stalker-2572 #22126 üzenetére
szerintem abban az ertelemben amiben te mondod semmi nem fog tortenni. a feherjet nem szedni kell...
alapvetoen nem is porbol kell bevinni egyebkent sem. az inkabb a lustaknak, ill talan neha amiatt hogy gyorsabb a felszivodasa
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22126 üzenetére
Ha kevesebb fehérjét adsz a szervezetnek, mint amennyire szüksége van, azt az izomból lesz kénytelen elvonni, ami nem jó.
Ez nem csak testépítésre, meg táplálékkiegészítőre értendő, hanem bármire.Csak ugye testépítésnél tudatosabban foglalkoznak vele, mint mondjuk a srác, aki lejár focizni, vagy futni (pedig oda is ugyanúgy kell
) Persze gondolom a komoly sportolók más sportágakban is tudatosan táplálkoznak.
Te látod magadon, hogy megfelelő-e az állapotod azzal a kajával, amivel megvagy. Ha úgy érzed, hogy nem, akkor nem árt odafigyelni...kb.ennyi.
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22123 üzenetére
Persze, jó a sok sport, meg edzés, csak céloknak megfelelően kell nyomni.
Leegyszerűsítve:
Látványos izmok a nagyobb súllyal (értelmeszerűen kevesebb ideig, lásd 5-7-8as sorozatok) történő edzésekkor lesznek, viszont attól nem lesz erőnlét. Erőnléti edzéstől (300 fekvő) meg persze erősebb vagy, meg marha kitartó, de az nem lesz látványos, de persze a király szállka izom ott lesz.Képeden látszik, hogy szállkás vagy, ha kicsit kerekebb mellett szeretnél pl. akkor az valszeg nem a fekvőtámasztól lesz. Te tudod, mit akarsz... Jönni jön izom mindenképpen.
Azt nem tudom, mi van akkor, ha valaki 2 évig gyúr, kidolgozza az izmait, de utána csak erőnlétit csinál...valszeg az izom ugye kitartóbbá alakul, viszont mivel nem kell nagy súlyt mozgatnia így visszacsökken idővel...
fekvenyomásnál azt kérdezem, amit szélesen nyomsz... Ha nagyon könnyű lenyomni a 4-5x8at, akkor az olyan semmilyen edzés... se nem nő az erőnléted, se nem fejlődik az izmod (mert minek fejlődjön, ha simán megoldod)... szóval ilyetén nem is tudom mire jó.. izommegtartásra talán (attól függ, mennnyire könnyű).
Valszeg neked inkább az erőnléti edzések kellenének, 3-4 kiló attól még simán feljön, nem testépítői céljaid vannak. Persze lehetne keverni a bodys edzéssel is, csak az nem tudom milyen mixet hoz. Van itt pár küzdősportos, akinek a body csak kiegészítés, valszeg azt érdemes követned.
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22115 üzenetére
Toljál be egy képet.
Erőnléthez akár bodyznod sem kell, edzz a fekvőtámassszal. 50 már azt jelzi, hogy foglalkoztál vele. Ha még több erőnlét kell edzz rá, hogy legyen 100-200.. míg végül eljutsz oda, hogy 1000ret is lenyomsz (nem nagy cucc, edzés kérdése)
Ha kerekebb izmokat akarsz, meg hogy nőjön a térfogata, vagyis LÁTSZON, akkor meg mehet a nagyobb súlyos edzés.
54 kilóval hányx8at csinálsz? és fárasztó az a 8, vagy csak úgy hobbiból lenyomod?
Mert nőni akkor fog az izmod, ha megerőlteted. az pedig azt jelenti, hogy az utsó pár sorozatnál a 7-8. elég nehezen sikerül. Ezt te érzed. Megroppanni nem fogsz, főleg ha eddig kitartóan edzettél kisebb súllyal (ergo nevezheted alapozásnak is).De ahogy láttam, azért nem áll messze tőled A sportolás, szal valszeg újat nem mondtam.
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #22113 üzenetére
Ne beszélj hülyeséget légyszíves, ha már nagyon nem vagy képben a témában. Olvasd el az alapismereteket, első hsz-ban, és az ottani lineken.
Amiket tehetsz:
Tömeget növelsz. Vagyis az izomtömegedet növeled, ismosabb és erősebb is leszel.
Diétázól. Ha van rajtad zsír, akkor fogyni kell, diétával. Ahogy látom téged ez most nem érint.
Szálkásítás alatt te mit értesz? Az izomrostok látszódjanak, vagy mit? Ezzel az a baj, hogy ha nincs elég izom, akkor nem is fog, vagyis tömeget növelj, ha az rendben, akkor diétázz, és látszani fog.
Erő növeléshez is a tömegelés az irányadó, ismétlés és sorozatszámokban van inkább eltérés. Állóképesség megint más. -
janeko
őstag
válasz
helyes
kíváncsi vagyok ki adja az első viszlátot majd -
kicsitomi88
őstag
válasz
Ez sem haszontalan olvasmány.
-
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22113 üzenetére
lehet én vagyok a hülye.. de ha szálkás vagy miért akarsz szálkásítani most már énse értem...
szerk: első hsz-t és az ott lévő linket ajánlom tanulmányozásra.. mert szerintem összevissza beszélszszerk2: magyarul te tömegelni akarsz.. akkor nő a súlyod és erősebb is akkor leszel
-
Bibby
addikt
válasz
Stalker-2572 #22109 üzenetére
Szóval fel szeretnél még pakolni 4 kilót, de szálkásítani akarsz, és ezenkívül alapból szálkás vagy?
Megmagyarázná valaki hogy mit nem értek? -
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22109 üzenetére
jó az, ha jól állna nekem a szálka akkor én is az lennék, de nem..
amúgy meg van a topikba egy szálka király is (vagy inkább ropi) pepe
-
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22107 üzenetére
és milyen magas vagy?
nekem még 7 kiló kell ahhoz, hogy amit kitűztem elérjem.. utána jön a következő kitűzés -
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22102 üzenetére
miért most hány kiló vagy 56?
-
Coyot
őstag
válasz
Stalker-2572 #22098 üzenetére
ajánlatos az alapismereteket asszem átolvasni, 1.hsz.
amugy neked tuti nem kellene még fogynod... -
kicsitomi88
őstag
válasz
Stalker-2572 #22098 üzenetére
Ha 54-el tologatsz akkor nincs sok mit még ott szálkásítani. A kérdés amúgy meg értelmezhetetlen
-
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22099 üzenetére
mihez?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Stalker-2572 #22095 üzenetére
Holnap edzek újra először így nem durrantom be magam kicsit se, de ha a fejemhez nyomnának egy pisztolyt kimenne 30. 34,7es BMI-vel nem is olyan rossz mikor néhány 25-ös megtartani nem tudja magát nemhogy az én súlyom kinyomni
-
Coyot
őstag
válasz
Stalker-2572 #22095 üzenetére
én pl leszarom mennyi fekvőt tudk megcsinálni, még 3éve amikor sokkal több zsír volta rajtam ment aszem 46, azóta nem is néztem meg nem is érdekel.
az fontosabb, hogy 110be belenyomok-e 8at ma vagy sem
-
Coyot
őstag
válasz
Stalker-2572 #22093 üzenetére
hát próbáld meg és kiderül
bár azt nem értem miért mástól kérdezed meg, ne hidd hogy a gyúrósok, ufók és a fejedbe látnak -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Stalker-2572 #13179 üzenetére
Berci
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #13174 üzenetére
Miért, elhíztál és kihullott a hajad?
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #11331 üzenetére
Ezt most komolyan? [link] Nem mellesleg első hsz.
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #11320 üzenetére
Tudod most miről beszélsz? Nézd már meg, mi az a felhúzás. Súlyok miatt neked meg fölösleges aggódnod, majd erre visszatérhetsz pár év múlva, de amúgy nem lesz semmi bajod.
-
P00By
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #11322 üzenetére
A ramokat nem adom!
hummerdikk: Igen hülyén néznél ki
-
P00By
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #11320 üzenetére
Akkor ez még egy jó darabig nem fenyeget
Akkor se
MOD: Most nem értem mi a probléma... Nehezebb súlyoknál természetesen nagyobb a veszélye a sérülésnek, ha fájdalmat érzel kicsit pihenteted és kenegeted ennyi. A motorozás is eléggé terheli!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Stalker-2572 #11316 üzenetére
Mekkora súlyokkal gyúrmázó tesókám?
-
P00By
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #11316 üzenetére
Nekem nem fájnak az izületeim
A nagy súlyokkal való kondizás meg gondolom még nem fenyeget -
P00By
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #11312 üzenetére
Én például nem is értem a kérdést
De ez biztos egyéni problémám
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #11299 üzenetére
Miaz senkinek sem fáj még?
Milyen gyúrósok vagytok
-
Lavves
tag
válasz
Stalker-2572 #11295 üzenetére
Felhúzás /= húzódzkodás
Olvass utána.
Bár mind2 nagyon jó gyak sztem.Azt mondják az izomláz nem feltétlenül szükséges.
Ismétlésszám:
Szerintem csinálj olyan edzést is ahol magasan tartod (15-20)
az izomállóképesség miatt
és olyat is ahol alacsonyan (2-6)
az erő miatt.A 6-12-es tartományról tartják úgy, hogy legjobban stimulálja
a növekedést, az meg ugye nem kell neked. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Stalker-2572 #11295 üzenetére
Testsúlyod tartsd alacsonyan, jobban megy a motor, és kisebbet esel
-
Lavves
tag
válasz
Stalker-2572 #11293 üzenetére
Sztem le kéne írnod, hogy kb milyen izmok dolgoznak
endurózás közben, ahhoz h valaki tudjon segíteni.
Bár MTBből kiindulva, gondolom kb minden.
Szóval az alapgyakorlatok mehetnek, talán
nem is kell osztott edzésterv.A gerincet stabilizáló izmokra nagyon
rá kéne menni (nem túledzeni persze),
az életet menthet balesetnél.
pl. hasizom, alsó hátizom stb.
Ha a felhúzást tudod szabályosan csinálni,
akkor szerintem az legyen az alap.
Nekem elég jól megerősítette a tartóizmokat.Szerk.:
Még érv az alapgyakorlatok mellett - megint csak kerékpárból kiindulva -
Amikor magad felé rántod a gépet = döntött törzsű evezés.
Amikor oldalra vagy le nyomod = fekvenyomás.Btw a láb terepmotorozás közben mennyire dologozik?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #11246 üzenetére
Konkrét edzéstervet nem találtam
Help
-
Vandit.
addikt
válasz
Stalker-2572 #11246 üzenetére
Tesztoszteron.hu-n van egy rakás edzésterv és cikk.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest