Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Hmm a teszt szlogenje véletlenül megegyezik God papa aláírásával
Tudom tudom szokratesz meg minden de azé.... -
Lavves
tag
Bump.
A scitec tesztes bloghoz hozzászóltam, de valamiért nem jelent meg.
-
hanee
senior tag
Akkor ez ugyanaz mint a fartlek
Csak más néven ismertem
Igen, ez nagyon jó állóképesség javító! Elvileg úgy is szokták ezt csinálni, hogy rövid bemelegítés után rohanás addig, amíg el nem éri a max. pulzust az ember (ez pl. nekem 214 kb), és akkor addig lassan futni, amíg megint el nem éri az aerob küszöb alját (kb. 130 nekem). És ezt így továbbA fejlődést pedig meg lehet figyelni abban, hogy pl. 10 ismétlést mennyi idő alatt nyom le az ember. Én nem szeretem amúgy
-
zeg
őstag
Röviden: 1 perc aerob tartományban, 1 perc kardióban egymás után folyamatosan váltogatva, pl 1 perc kocogás 1 perc rohanás. Kezdőknek 1 perc aerob, 1 perc lézengés. Ha van valami ami a legjobb futókat is kikészíti, az az állandó pulzusváltozás.
Ha 16 km/h tempóval megy a szalag akkor futni kell, itt már nem működik az energia beosztása, tartalékolása. -
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17685 üzenetére
Egyébként ez nem igaz, hogy 45 perc után izmot égetsz.. Ha megfelelő pulzusszámmal csinálod, akkor zsírt égetsz, miután az izmok glükogén raktárai kifogytak. Viszont testépítéshez valóban nem ideális 40 percnél tovább csinálni egy kardio edzést szerintem sem.
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17685 üzenetére
Persze, hisz amit ti csináltok az más kategória. De szerintem tömegelés alatt sem árt meg, ha heti 2x10-15 percet lenyomsz az ellipszis tréneren, mert ez épp arra elég, hogy karban tartsd magadat, a szívedet, és azokat az izmokat, amiket ott mozgatsz meg. Ennyi tuti nem árt meg a tömegelésnek!
-
penene
őstag
Ezt nem is kérdőjelezem meg (látva 1-2 nagyon gáz arcot a before képeken
). És nem is ítélem el, bevállalta, megy, miért ne menne.
Az egy dolog, hogy ezt a Scitec kihasználja, meg jópár ember valszeg bedől ennek.. Ami szintén nembaj, mert érdemes venni kiegészítőket, ezzel max. kapott egy kis motivációt, ami a legfontosabb. BBTV is tök jó, Bunny ide vagy oda, én általában jót múlatok a BBTVken, és ad egyfajta motivációt, és ez a lényege.
Jah: és csak azt verik át igazán a gyártók, akit lehet...
-
God Vazzeg
veterán
45 perc után már izmot égetsz, persze lehet közben szürcsizni okosságokat, de nekem bőven elég lenne a 30 perc is. Izomminőségre kíváncsi vagyok (majd előtte megizmosodom
), állóképesség kell, ahogy látom
Nyújtani minden edzés közben/végén nyújtok, nagyon jó dolog
Őszre a tömegelés alatt nem hiszem hogy még kardiózok, de sose lehet tudni
-
hanee
senior tag
válasz
nostrum #17675 üzenetére
Szia!
Szerintem a kardio edzés pont hogy jó, mert segít a zsír elégetésében, és ha mellé elég tápanyagot viszel be, akkor tulajdonképpen izmosodsz is (nem ettől, hanem a súlyzós edzésektől). Az a fontos, hogy kardio edzések előtt és után mindig feltöltsd az izmaid glükogén raktárait és akkor nem fogynak le
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17676 üzenetére
Ha nem viszed túlzásba (pl. félmaratonon való indulás és ilyesmik), akkor nem árt az izmaidnak, sőt szerintem használ, mert karbantart és megedz olyan izmokat is, amiket egyébként a büdös életben nem használsz súlyzós edzés közben. Plussz nyújtani sem ártana, gondolom azt a legtöbben kihagyják jól
Az izmaid sokkal szebbek lesznek, ha kardio edzést is csinálsz szerintemLehet, hogy úgy az eredmény (növekedésben) lassabb, viszont az állóképességed is jobb lesz, és ezáltal jobban tudsz majd súlyzókkal is edzeni.
-
nostrum
tag
Igen, és az állóképesség még hasznos lehet, nem kéne elhanyagolni...
Nem tudom...hogy őszinte legyek, nem szeretnék már nagyobb hasat, de a diétától félek, hogy, minden erőm és "izmom" elveszik vele... jó lenne lepucolni a nagyja zsírt, de nem tudom hogy vágjak bele. Nagyon lassan mérsékelem a ch-t az utóbbi két hétben, több aerob mozgást is beiktatok, és úgy látom, mivel még kezdő szinten vagyok, ezzel elérhetem, hogy ha elképesztő lassú ütemben is de fogyjak, miközben erősödök is nagyon lassan (kezdő effektus) ... Vettem Carnitine-t és termogenikus zsírégetőt, hátha segít...
penene
nekem nem fordult meg a fejemben... meg itt senkinek...
de van a mezei középiskolás, aki el akar kezdeni gyúrni, és mondjuk rábukkan egy ilyen tesztre, és az ő nehezen összekuporgatott, vagy a szülei által nehezen megkeresett tízezreket ilyen fosokra költi, annak reményében, hogy elérhet valami hasonlót
szerintem úgyanúgy fogynának a termékeik hosszú távon, ha mondjuk közelebb tartanák magukat az igazsághoz... -
penene
őstag
válasz
nostrum #17668 üzenetére
Most nem tudom, mit vagytok úgy felháborodva. Bárkinek a fejében megfordult valóban akár csak a topicban szerzett tapasztalatok alapján, hogy van olyan Scitec termék, ami valóban ilyen eredményeket produkál? És hogy azok a srácok csak ehhez tartották magukat?
Most úgy csináltok, mintha el akarnátok hinni, hogy néhány tápkieg képes erre, és baromira csalódtok, hogy csaltak a tesztben.Ha először hallanék tápkiegről és testépítésről, mondjuk akár hajlanék rá...
Mondjuk a koxról elhiszem, de arról meg nem tudok annyit, hogy tudjam, mi mennyi idő azzal. Egyelőre még nem is érdekel, még egyelőre ott tartok, hogy a kreatin is nagyot dob rajtam.Mondjuk én néha már már elhiszem a TV shopban azt a hasedző xart, meg a hiperszuper kondigépeket, mondjuk abban még van is ráció..
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17671 üzenetére
Én drukkolok! Egyébként ez szerintem tök normális, a szívnek is erősödni kell hozzá.. ha úgy nézzük, hogy kardio téren kezdő vagy, akkor a 10 perc nem is olyan rossz ilyen súly mellett
Mondjuk én 5-6 km-eket megyek vele, vagy 30-40 perceket, dehát én lefutok 10 kilómétert is ha jobb kedvem van
Viszont nem tudok megemelni egy 20 kg-s zsákot sem! -
God Vazzeg
veterán
Reménykedek
Ha kinövöm, majd eladom, őszre 110kg körülre tervezem a súlyom, remélem azt még kibírja
Ha nem, akkor így járt
(Amúgy tudok egy komolyabbat is, csak annak eltört a tengelye, mert a 160kg-os havert nem bírta ki
Lehet megveszem tőle apróért, oszt faterom jól meghegeszti nekem
)
-
nostrum
tag
válasz
Shodan #17666 üzenetére
azt már észrevettem hogy ez a bunny egy arrogáns fasszopó köcsög buzeráns, aki ráadásul még írni sem tud normálisan... meg különbenis...
scitec teszt mi?
nem hogy nem volt tiltott koxolni, de szerintem még ajánlott is volt...
de akkor inkább azt a nevet kellene adni, hogy Sustanon 250 teszt, vagy ilyesmi...
hátbazmeg nem az lett volna a cél, hogy a fosgyökér termékeik nemlétező hatásait bizonyítgassák???? -
Shodan
őstag
scitec teszt by bunny:
1. nem volt tiltott koxolni.
2. én a rsézemről le se szarom ki koxolt és ki nem. szebben fogalmazva ez senkit sem érdekelt. -
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #17653 üzenetére
Nyugalom, 1 hónap múlva már 1 óra kell a tüdőd kiköpéséhez, 3 hónap múlva meg már az lesz a legnagyobb gondod hogy a 400ezres 3 lóerős futópad a tervezett 1 órás intervall 45. perce után már vízszintesben is tekercsszagot áraszt és percekre lekapcsol
Ezután már csak a szabadban futás marad
Nem is értem miért tiltott el engem a teremtulaj a futópadtól -
nostrum
tag
válasz
vedini #17658 üzenetére
Ha hazudna, nem nekünk tenné hanem magának... sok értelme nincs, nem is erre gondoltam.
Pont azért vagyok kíváncsi a képekre, mert a paraméterei alapján tényleg jó formának kell lennie...
Tegnap nekem is volt egy kis sikerélményem... az egyik gyerekkori barátom hazajött 9 hónap után Angliából, és azt kérdezte, hogy mi a faszt csinálok, mert mikor még utoljára látott, akkor tök csíra voltam, most meg kezdek értelmesen kinézni... nekem nem feltűnő, de aki csak azt látta hogy 72 kiló aztán hirtelen 93 kiló annak az lehet... 21 kiló... bár izom lenne mind... de sajnos max. 5 kiló az belőle
hanee
Lehet hogy az elliptikus megfogja még, de a súlyod kb. 2X-esével nyom fekve olyankor, amikor nem megy neki... -
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17643 üzenetére
Féltek a nyúltól?
-
hanee
senior tag
válasz
Nahát, az ember azt hinné jó kondiban vagytok
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17632 üzenetére
Hú skacok nem akarok senkit elkeseríteni, de ezek a 30-40 ezer Ft-os ellipszis trénerek nem biztos, hogy hosszú életűek. Még egy 10-20 ezret kéne rádobni.. Én az enyémet speciel a Decathlonban vettem, akciósan volt 56 ezer.. Ez 130 kg-ig bírja a terhelést, 8 fokozata van és a lendkerék súlya valami 6,5 kg (pl. ez sem mindegy, mert van gép 3 kg-s lendkerékkel is, és azon kisebb az ellenállás). Aztán ne legyen igazam, és kívánom, hogy sokáig bírja, de mondjuk az is számít, hogy ti 80-120 kg között mozogtok, én meg 60 vagyok.. vagyis már csak 59, megmozdult az a szemét mérleg
-
-
vedini
őstag
válasz
MR. Anderson #17651 üzenetére
én év elején próbáltam a SAN V12-tőt
szinte elcukrozva is bejött, csak eddzés előtt és reggel éhgyomorra ittamQuan-chi-t kérdezd, ő asszem több termékét is kipróbált, ha jól tudom a fierce is nagyon jó
nostrum:
nekem asszem egy vagy két hónapja mutatott egy képet, az elég jó forma volt, és akkor még nem fejezte be a szálkásítást -
nostrum
tag
Vazzátok meg, vártam vagy 150 hsz.-t, de Quan-Chi még mindíg nem linkelt képet...
Na jó láttam valami lesifotós képet, meg letöltöttem az új Hulk-ot, és abba is benne van, de még csak "screener", úgyhogy nem tudom beazonosítani az "ádáztök" fejét...Hahó, Quan-Chi!!!!
Elromlott a digitális fényképező???
Nyomassá má valamit...Ezt az "örökfitti" gyereket meg jól kigolyóztátok...
JA ésmivel mindenkit ennyire érdekel az elliptikus kurvaélet, hát tessék:
ELLIPTIKUS KUVAÉLET
amúgy meg JUST FUCKIN' GOOGLE IT -
Snoop-y
veterán
válasz
Nefürgyéééé Le
Amúgy mennyi egy ilyen masina? Asszony is nyaggat, hogy neki is kell otthonra. -
God Vazzeg
veterán
Fúú 10 percet bírtam az ellipszist, majd kiköpöm a tüdőm, asszem erre még gyúrni kell
Szakad rólam a víz, el is megyek zuhanyozni
-
MR. Anderson
tag
sziasztok ismeri vki a SAN tápkiegeket? és mit tudtok róluk mondani?
-
harry
veterán
Jövőhéten elutazunk nyaralni úgy 5 napra. Ezt csak azért nem szeretem, mert nem tudok rendszeresen enni, tekintve, hogy nincs konyha, ahol főzni tudnék. Reggelire viszek zabot, ebéd és vacsi lesz, két étkezésnek meg jó lesz valami turmix és pufirizs. De majd indulás előtt sütök is pár adagot, egy-két napig eláll. Szóval kell egy halom protein, ez akkor úgy napi 3 adag (reggel, uzsonna, lefekvés előtt). Elrakok fél kiló PT-et, az jó lesz
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #17645 üzenetére
Szerintem nem annyira napkeleti, inkább hegyoldali
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #17643 üzenetére
Isten vagy ,,
Vagyis God -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #17641 üzenetére
Ja hogy ez csak vicc volt ?! Akkor mélységesen sajnálom a történteket ,,, nem szólok a bunnynak
-
4EvErfIt
csendes tag
Figy az hogy a haverotok belémáll a semmiért mer utálja a bunnyt vagy nem tom mit vagy kit miközben hozzá se szólok az ugy jó ugye ?
Asszem én eddig senkinek nem szóltam semmi durvát de ha valaki qrogat azt nem tűröm ,,, -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
Foglalt név #17630 üzenetére
Öszinte legyek kislany ?Qrvára nem érdekel mit ugacc bazmeg
Maj jól beköplek a bunnynak -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #17623 üzenetére
Deee engem érdekel télleg
Mennyi vót ? -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #17632 üzenetére
100 kilót bír elvileg.
-
Foglalt név
addikt
válasz
4EvErfIt #17600 üzenetére
Ezzel az ócska szöveggel, amit egy prospektusból olvastál max bunnynál tudsz bevágodni. Kapard össze a maradék energiád a nagy erőlködés után és indulj lefeküdni. Holnap nem kell visszanézned, addigra már rég elfelejtettünk.
Viszlát!A többi patesznak jelzem, hogy attól, hogy szeretem a rendet, még nem vagyok inas. Más is kidobhatja néha a szemetet. Köszi...
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #17626 üzenetére
Csak szét ne essen
-
hanee
senior tag
válasz
Engem érdekel! Nekem is van. Milyet vettél? Én nagyon szeretem.
-
válasz
a google többek közöt ezt is kidobta az ellipszis trénerre:
tőled is hasonló eredményeket várunk -
God Vazzeg
veterán
Vettem ma egy ellipszis trénert, megvan oldva a kardió
Csak úgy beírtam, tudom, hogy nem érdekel senkit
-
4EvErfIt
csendes tag
Ez lehet a finom kajcsi, mmmmm nyammmm
[link] -
válasz
God Vazzeg #17512 üzenetére
nem hiszem el, hgy megint egyet kell értenem
naggyonnagyon teccik
-
válasz
God Vazzeg #17486 üzenetére
én nem akartam így nyalizni..
de ha már leírtad akkor beböfögöm hogy teljes mértékben egyetértek veled.
respect Márk
(ha esteleg nyáron megfordulok eger környékén megihatnánk egy-két korsó bambit)
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #17590 üzenetére
God maj jól megmonlak a zefitnek meg a sztívnek
-
Vandit.
addikt
Nem értem miért kell így viselkedni szegény újoncokkal. Szánalmasak vagytok.
-
Zomb€€
őstag
Kvoncsí tegyél már egy képet,kiváncsi vagyok milyen ennyi kajához egy kockahas
-
P00By
nagyúr
Bubee szórakozik, persze, elment nincs net aha....
#17602:
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest