hirdetés

gyorskeresés

részletes keresés...

általános témák

szakmai témák

adok-veszek témák

létrehozás

hirdetés

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  |< <<

(#6851) ádyz

Privát 2009-07-16 20:48:01

ádyz
(PH! addikt)

cizoe most miért lett kirakva?

(#6852) vwpolopg válasza ádyz (#6851) üzenetére

Privát 2009-07-16 20:56:01

vwpolopg
(fanatikus tag)
(LOGOUT blog)

(#6853) Racecam válasza ádyz (#6851) üzenetére

Privát 2009-07-16 20:56:07

Racecam
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

[link]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#6854) biker válasza ádyz (#6851) üzenetére

Privát 2009-07-16 20:56:08

biker
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

talán beszólásért?

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#6855) ádyz válasza Racecam (#6853) üzenetére

Privát 2009-07-16 20:57:36

ádyz
(PH! addikt)

Ez már tényleg Úristen kategória...

(#6860) BlackPriest

Privát 2009-07-17 19:43:41

BlackPriest
(senior tag)
(LOGOUT blog)

Tisztelt Modeártorok!

érdeklődni szereténk, hogy a hirdetés melyik hirdetési szabályzat pontba ütközik, illetve hogy gyűjtsük össze azokat, akiket a csaló megkárosított. topik törlést kaptam, indoklást nem, arrogáns privátot viszont igen

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!

(#6861) Bordoi válasza BlackPriest (#6860) üzenetére

Privát 2009-07-17 19:48:46

Bordoi
(őstag)
(LOGOUT blog)

A válasz igen egyszerű. A HardverApró a nevéből adódóan egy hirdetési oldal, ahol különböző termékeket hirdetünk.
Mivel már a megfelelő topikot is megtaláltad nem értem mi a problémád.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#6862) BlackPriest válasza Bordoi (#6861) üzenetére

Privát 2009-07-17 19:58:27

BlackPriest
(senior tag)
(LOGOUT blog)

én nem akarok vitázni. annyi a problémám, hogy sokan nem olvassák azt a topikot, míg a hirdetéseket igen. és mivel nem kevés pénzemről van szó, minden lehetőséget megpróbálok megragadni, hogy a rendőrség tudjon lépni és hogy más ne dőljön be neki (valamint az, hogy mondjuk ha ezt az első privátkor megválaszolod, tudomásul veszem. elhiszem, hogy sok a meló, de ennyi csak beleférne...)

(#6863) Bordoi válasza BlackPriest (#6862) üzenetére

Privát 2009-07-17 20:01:07

Bordoi
(őstag)
(LOGOUT blog)

Mivel már megtaláltad a megfelelő topikot, ráadásul nem először, így nem tudom mit tudnék még neked újat mondani.
Az pedig, hogy ez nem az aprós részlegbe való egyértelmű szerintem neked is.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#6867) ngabor2

Privát 2009-07-17 22:30:32

ngabor2
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

mielőtt valaki ismét ír, előtte értelmezze (ne csak elolvassa, értelmezze... nagy különbség) a topik címét és az első hozzászólást.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#6868) BlackPriest válasza ngabor2 (#6867) üzenetére

Privát 2009-07-18 10:30:38

BlackPriest
(senior tag)
(LOGOUT blog)

én is ezt mondom, "Kérném hogy kultúrált hangnemben vitassuk meg a dolgokat, észérvekkel alátámasztva.", mivel gondolom nekem címezted, igenis sérelmezem, hogy nem volt semmivel alátámasztva a moderálás! továbbra is hangsúlyozom, elfogadtam volna azonnal, ha valami értelmeset odanyög a moderátor, vagy valamelyik társa. ez nem történt meg. megnyugtató, hogy akinek e-mailen jeleztem a problémám messzemenőkig korrekt és segítőkész volt, nem úgy, mint ti. legjobbakat

(#6869) Bordoi válasza BlackPriest (#6868) üzenetére

Privát 2009-07-18 12:43:50

Bordoi
(őstag)
(LOGOUT blog)

Amennyiben alaposan megnézed, van néhány törölt hozzászólás.
Tehát nem neked lett címezve.

(#6872) Racecam

Privát 2009-07-19 00:32:32

Racecam
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Úgy döntöttünk. hogy egy kicsit átalakítjuk a Fórumon a moderálással kapcsolatos problémák, kérdések felvetését.

Ezt a topicot bezárjuk. A továbbiakban az új topicban más szabályok lesznek érvényesek. Moderációval kapcsolatban kizárólag oda lehet írni: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!]

Com'è diverso il mondo visto da qui

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  |< <<

hirdetés