Com'è diverso il mondo visto da qui
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

Ez már tényleg Úristen kategória...
Tisztelt Modeártorok!
érdeklődni szereténk, hogy a hirdetés melyik hirdetési szabályzat pontba ütközik, illetve hogy gyűjtsük össze azokat, akiket a csaló megkárosított. topik törlést kaptam, indoklást nem, arrogáns privátot viszont igen
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!
A válasz igen egyszerű. A HardverApró a nevéből adódóan egy hirdetési oldal, ahol különböző termékeket hirdetünk.
Mivel már a megfelelő topikot is megtaláltad nem értem mi a problémád.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
én nem akarok vitázni. annyi a problémám, hogy sokan nem olvassák azt a topikot, míg a hirdetéseket igen. és mivel nem kevés pénzemről van szó, minden lehetőséget megpróbálok megragadni, hogy a rendőrség tudjon lépni és hogy más ne dőljön be neki (valamint az, hogy mondjuk ha ezt az első privátkor megválaszolod, tudomásul veszem. elhiszem, hogy sok a meló, de ennyi csak beleférne...)
Mivel már megtaláltad a megfelelő topikot, ráadásul nem először, így nem tudom mit tudnék még neked újat mondani.
Az pedig, hogy ez nem az aprós részlegbe való egyértelmű szerintem neked is.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
mielőtt valaki ismét ír, előtte értelmezze (ne csak elolvassa, értelmezze... nagy különbség) a topik címét és az első hozzászólást.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
én is ezt mondom, "Kérném hogy kultúrált hangnemben vitassuk meg a dolgokat, észérvekkel alátámasztva.", mivel gondolom nekem címezted, igenis sérelmezem, hogy nem volt semmivel alátámasztva a moderálás! továbbra is hangsúlyozom, elfogadtam volna azonnal, ha valami értelmeset odanyög a moderátor, vagy valamelyik társa. ez nem történt meg. megnyugtató, hogy akinek e-mailen jeleztem a problémám messzemenőkig korrekt és segítőkész volt, nem úgy, mint ti. legjobbakat
Amennyiben alaposan megnézed, van néhány törölt hozzászólás.
Tehát nem neked lett címezve.
Úgy döntöttünk. hogy egy kicsit átalakítjuk a Fórumon a moderálással kapcsolatos problémák, kérdések felvetését.
Ezt a topicot bezárjuk. A továbbiakban az új topicban más szabályok lesznek érvényesek. Moderációval kapcsolatban kizárólag oda lehet írni: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!]
Com'è diverso il mondo visto da qui