Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
penene
őstag
Ja, de zsírosodni fogok, mert pizzát rendeltem...
Tömegeljünk
-
penene
őstag
Nah, ma kényszerlightos, de mégis kellemes edzésem volt:
- Gerincfeszítő, és két oldali hát/has izom??? az milyen izom?
De jól megedzettem, most úgy megyek, mint aki karót nyelt.
- alkar (alsó, felső)... vazze, hogy mennyire nincs megedzve a felsőVan mit behozni, pláne, hogy sok mindenhez ez kell, és ott is érzem a feszülést, mert gyenge.
- hasÖssz. 50 perc volt, nem túl sok, de jólesett...ment rá egy teljes turmix, remélem nem zsírosodom
-
Zomb€€
őstag
Jó neked,nekem még van vissza két szigorlatom egy napon xD
Amúgy gondoltam bejelentem még azt is hogy hamarosan véget diétám.Úgy tűnik tavalyi formához képest sikerült +1.5-2kg szárazizmot összeszednem
Méretek: Kar 43; Mellkas 118; Derék 79; Comb 65; ...és azt már irtam tegnap is h 91kg 190cm.
Összhatásból nem bodysnak mondanám magam hanem mint aki egy fiuzenekarbeli klubbtagságra hajtNah mind1 ezvan. Köszöntem,leülök.
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #16652 üzenetére
Élek, edzek...és pont a születésnapomon kérdezted meg. Muhahha!
-
ááá, vége van a kibaszott vizsgáknak, jejejejee
ezért ma kipróbálom a hot bloodot, aztán majd beírom ide h nekem se műkszik
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #16989 üzenetére
Mijazalábedzés?
-
vedini
őstag
válasz
God Vazzeg #16986 üzenetére
hát nekem van még mit fejlődnöm, nem elégszem meg az elefánt lábakkal, az új target az ilyen incredible hulk-os
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #16986 üzenetére
Tegnap este voltam színházba, 3 ilyen alkalomra való nadrágom van. De erre nem számítottam
Egyik se jött fel, vagyis az egyik igen, de hasban...
-
vedini
őstag
válasz
Markgx10 #16983 üzenetére
hát ha jól gondolom te is onnan rendeltél ahonnan én, egyébként nem adtam volna a stack-ért annyit amennyibe itthon kerül
3-an kezdtük el a stacket, pár hét difivel
szerintem azért csodát nem lehet várni tőle, de ha az alapok rendbe vannak, akkor lehet érezni a hatását, amennyiben ez a fejlődési ritmus megmarad, akkor mindenképpen megérte
én a 4 dobozt, 3 hónapra (gyengébbek kedvéért 12 hét, Pepe, nostrum nem rátok gondoltam
), osztottam be, ha visszaolvasol, a frankó kis táblázatot meg is találod
a kúra végére szeretnék 3-5kg növeledést, de ch-val azért nem tömöm magam, hogy mindenképpen ezt elérjem, zsír van már eléglábba nagyon jól fejlődök, ebbe azért az is belszámít, hogy eddig eléggé hanyagoltam őket, hál istennek minden eddzésen tudok emelni
amennyiben megakadok, + kikopnak az eddzőtársaim, akkor egy kis fuel gyanánt én is elkezdem a nitrix-et, már zavar, hogy ott áll a polcon egy hónapja
nostrum rosszul foglamaztam, a bbtv analógiájára, mint rovat, ne autósrovat legyen benne, hanem a fentebb írtak, a több mint 1000w-os hifi tetszett
-
Markgx10
őstag
válasz
vedini #16981 üzenetére
Erről gyakrabban és részletesebben is beszámolhatnál, tudod, hogy engem minden "csodaszer" nagyon érdekel, pont nemrég kérdeztem, hogy az ilyenek közül ki mit ajánl, mert ha nyár végére lemegy a Nitrix (azért említem megint, mert nagyon örülök, hogy megrendeltem
), lehet valami ilyesmit bepróbálok.
Aztán november-decemberre egy tesztókúrát tervezek, majd ha minden igaz, jövő tavasszal egy diétába fognék, de ezek még nagyon odébb vannak. -
vedini
őstag
válasz
L|zsidoboz #16977 üzenetére
nagyon helyes
nostrum: várjuk a következő BWTV-t, autósrovat helyett esetleg benyomhatnál egy disznóvágást, vagy egy kocsmai körképet
más:
lassan egy hónapja megy az alri stack, és egyértelmű erő növekedést tapasztaltam, frankón tömörültek az izmok, mintha kezdenének megérni, viszont tömegben még nem igazán állok jól
ami még hihetetlenül érdekes, elmúltak az iszonyatos izomfájások az eddzések utáni napokon, ezt egyébként nagyfokú izomfáradtság érzés váltotta fel, komolyan ha tehetném egész nap csak feküdnék, a lábaimat is csak húzom, ha A-ból B-be el kell vánszorognom
-
Markgx10
őstag
válasz
vedini #16974 üzenetére
Természetesen, meg is értem, hisz ki tudna ennyire precíz rajzot készíteni, ha nem én
ON: Ma vállaztam, 3-asra értékelem
viszont hétfőn nem voltam ezért még holnap le kellene mennem karozni, hogy teljes legyen a hét. Egyébként meg vagyok elégedve, mert végre edzek és összehasonlíthatatlan, hogy mennyivel jobb így. Nitrixet meg megrendeltem tagnap előtt, két héten belül megérkezik és végre megint valami "szemest" nyomhatok
-
vedini
őstag
válasz
God Vazzeg #16958 üzenetére
nah, szépen haladsz, grat
Mark: ha megjártad a szabványügyi hivatalt, akkor elkérhetnénk ezt a képet Pepe és nostrum közös könyvének borítójára?
Asszem tajgetosz kiadó hamar felfut, úgy fogják kapkodni, mint Bubi a cukrot csalónapokon
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #16930 üzenetére
Én legalább mindig tudok újat mutatni, nem úgy mint a hozzád hasonló majmok, akik mindig ugyanazt szajkózzák.
Nézd meg, most is feltaláltam a különlegesen nagy molekulasúlyú termohidrasztikus nukleodiszfúzort, ha jól számolom, akkor ezzel havi 40kg szárazizmot tudok felszedni, mindössze napi 2 perc súlyzózással, itt az étrend lényegtelen és ez megmarad ÖRÖKRE!
Melléklem a különleges molekula hajszálpontos rajzát:Egyébként most tervezem hozzá a hasonlóan precíz laboratóriumot, ahol ezt elő fogom állítani.
-
penene
őstag
válasz
dunkel #16965 üzenetére
Nincs előttem az excel, nem otthon vagyok. Megmondom őszintén ránéztem, és azt mondtam, jólvan ez nekem sok.
8 gyaksi az sok. 4-5 elég lehet, de az akkor 1 alkalomra. Bár ha már annyira rommá van edzve a háta, hogy nem bírja sokkolni 5 gyakorlattal, akkor érhető a 8.Nálunk a szép deltás azt jelenti, hogy szép vállas...
Hiába nagy ország ez a Magyarország, mindenhol minden máshogy van értelmezve.
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg #16969 üzenetére
Sok tudatlanka... pl. én...
Az lenne a legnagyobb problémám, hogy nem tudom mijaza "delta"...
(Amúgymeg az a Kudlik Juli műsora... és itt mindenki hülye) -
nostrum
tag
válasz
penene #16962 üzenetére
Neki van igaza, a delták végül is az első, felső, hátsó váll...
Viszont itt "vidéken" a parasztok arra mondják hogy "deltás", ha valakinek szép a széles hátizma (latissimus dorsi)...
Szóval átértelmeztem egy picit a dolgokat...Mod: Pár másodperccel gyorsabb voltál, de az én képem jobb...
-
nostrum
tag
válasz
dunkel #16956 üzenetére
Az első olyan tervem, amivel 2 hónapja folyamatosan (ha lassan is) tudok erősödni, és a közérzetem, kedvem is szuper. Szerintem már előjött volna, ha a túledzettség probléma lenne.... azért kösz a tippet
Most gondolkodtam rajta, hogy ha a munkaidőm engedné, teljesen átállnék a 2 days ON 1 day OFF ciklusra... ha egyszer megtehetem, meg is lesz...
Váll nap külön van.... még valami?
Nekem a delta nem a váll... de lehet hogy keverek valamit... -
penene
őstag
Amint leírtam, és kikapcsoltam a gépet, rájöttem, hogy a fele hülyeség, amit írtam, mert... témát lezárom, majd magamban agyalok.
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #16952 üzenetére
Jah, csak azt nem gondoltam, hogy azzal a könyökömnek ártok, hogy gyenge az alkarom... mert bizonyos súlynál érzem csak pl. tarkóhoz húzásnál, amikor lehúzott állapotban vagyok, érzem, hogy feszül a karom, és akkor nyilal bele, meg akkor kezdem érezni (főleg amikor kiengedem picit a hátizmot, hogy visszaengedjem, és kap egy kis plusz terhelést a kar)... Figyeltem figyeltem, de az istennek se jöttem rá, hogy mi az isten dolgozik ott, ami ezt a fájdalmat okozza... Az alkarra, és az alkart összekötő ínra és izomra nem gondoltam, pedig nincs más ott.
Nem tudom, mit képzeltem, hogy a tricepsz magától dolgozik, amikor tök más csonton keresztül a kezemben van a súly????
Ez esetleg megmagyarázná, hogy babasúlyokkal minden húzást megcsinálok fájdalom érzet nélkül, de amikor már úgy kellemes súllyal kezdeném húzni, akkor bizony baj van.. és a fogással sincs baj, vagyis a hajlító alkar izom "jó", de valszeg a felső szar.. mondjuk nem is nagyon érzem, hogy olyanom lenne, azt sose edzettem, és szinte csontos az alkarom, icipici izom fut végig felül, ami valóban feszül mint állat, ha azt dolgoztatom...
Viszont a tricepszhez túl sok köze nincs a fájdalomnak, mert amikor az asztalra tettem a karom és kezdtem lefele tolni az alkarom, hogy feszítsem a tricepszet, a tricepsz köszönte szépen gyönyörűen megfeszült, mint állat, a könyököt meg nem is éreztem...Fura. (Lehet ez lesz a pihiidőszakra a tricepsz erősítőm
)
Már csak azt nem értem, miért most kezdtem el vele foglalkozni, volt rá időm... csak hát azt hittem, hogy az elég, amit a doki mond...
hát nem, így most már sokkal tudatosabban tudok edzeni. Már ezért megérte pár órát böngészni a neten.
De ez még csak a kezdet.Még kiváncsi vagyok magára a tricepsz működésre, honnan ered, mit csinál... lehet annak is van azért köze.
-
Vandit.
addikt
válasz
penene #16951 üzenetére
Már azzal van alkari tevékenység, hogy megfogsz valamit. Teljesen mindegy, hogy nyomod vagy húzod.
szerk: Elég jól néz ki.
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #16950 üzenetére
Jaja.
Nah, mára ennyi, addig próbálgattam a teniszkönyököt és a golfkönyököt lokalizálni, hogy mindkét könyököm fáj, és mindkét alkarom be van durranva kb. Szóval nagyjából sikerrel jártam, ráadásul már pontosan értem, miért hova kell tenni azt a bandázst...(még jó, hogy feszítésnél kilátszanak az ínaim, meg az a csekély izomzat
)
Bár az még nem világos, hogy miért a tricepszezéstől, meg a nyomásoktól erőltettem meg, mert ott nem sok alkari tevékenység van, bár lehet csak nem érzem..
Aztán lehet nem is teniszkönyököm van, hanem kicsivel fölötte valami más... És akkor xart se ér az amit 1.5 éve csináltam meg mondtak nekem orvosok, stb.
A felkar és a tricepsz anatómiájával majd holnap foglalkozom. -
penene
őstag
Nemtom ki mondta, hogy a vállizületet kinyírja a nyakból nyomás, Vandit?
BBTV10.. Bunny itt is mondta, és elég meggyőző volt, jól szemléltette.
Nem is nyomok nyakból többet, az tuti.Nemröhög, kicsit el vagyok maradva, de látjátok, pótolom!
meg az első 4et újrakezdtem, mert már nem emlékszem mi volt 2 éve
-
penene
őstag
Valaki, aki jó anatómiában, meg ilyenekben, és tud segíteni teniszkönyök témában?
Néhány egészen apró kérdésem lenne, amit nem értek szakirodalom átnyálazása után sem, mert összefüggésében kondival kapcsolatban természetesen nincs sehol, én meg nem látom még át.Privi, mert ez mégsem a Dr. Csernus válaszol izületi kérdésekben is.
-
penene
őstag
Mondjuk én nem tudnék egyedül edzeni egy kis helyen. Még ha ilyen jól fel is van szerelve.
Nekem kell a társaság...meg hogy legyen valami szocializálódás a meló és a TVnézés közben.
-
nostrum
tag
válasz
penene #16940 üzenetére
A súly és ismétlésszámtartomány adott, az üres helyre bellé beírom hogy mennyi ment.
Úgy vannak belőve hogy az utolsóból mindíg 8 körül menjen. Ha több megy, emelek a köv. héten, ha kevesebb, akkor marad. (Fasza, a héten emeltem és mégis ment a 10-12 a végén)Az elején a gyakorlat és súlytáblázatnál elég beírni az 1 ismétléses maximumot, és a terv már össze is áll, mindent automatikusan számol az 1 RM-ből, amit lehet. Kivéve persze ha, meg egyéb cuccok, amik direkt kékkel vannak hogy azt néha felülvizsgáljam....
Laptop nem jön, ki van nyomtatva
-
penene
őstag
-
Möhe
addikt
legújabb openoffice csont nélkül viszi
-
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #16874 üzenetére
lehetsz ba'zze de mar kezded tulzasba vinni. lecsokkent a tesztotermelesed? vagy mi a franc utott beled
cerka all meg egyeltalan?
jah meg valami fontos: most mekkorat rohogtem boxi hozzaszolasan amit anno bandusnak irt
meg ki kotekedett meg? monstrum: fa'kk!God: neked ma nem emlekszem mit akartam de azert adka biztos ami biztos
-
nostrum
tag
Lehet, de nekem ott is sikerült volna mellényúlni...
Hamisítják azt is.penene
A guggolást nem csinálom maxxal, mert a combom így is igen gyorsan vastagszik..
Ahol a szokásostól eltérő ismétlésszám van, az azért van, mert nem tudok több súlyt a gépre rakni, és így többet csinálok a végén...Megyek lábteniszezni, este képet csinálok a szentélyről...
-
nostrum
tag
Nem vagyok stresszes típus. Alapvetően kurva nyugodt vagyok, és a legnagyobb problémákba is szarok bele...
"Don't worry be happy"
Konditerem oda-vissza 50 perc, benzinköltség sok, havi bérlet 10 ropi körül, és senki nem jönne velem, ismeretlenek közt nem érzem jól magam, ismerkedni meg nem szeretek, nem tudok és nem akarok.
Monohidrátból a fél év alatt 1,8 kiló fogyott (3-4 hónapig ment csak) ... az sok. Volt feltöltés, és még utána is napi 10-15 g. Semmit se hozott (szénhidrát és víz megvolt mellé) . Abbahagytam. -
harry
veterán
válasz
nostrum #16913 üzenetére
Nos amúgy jónak tűnik. Mennyire stresszes a munkád, mennyire befolyásolja az edzéshez való hozzáállásodat? Na jó, ilyen mélységben meg már végképp nem tudom mi az, ami számíthatna
Azért valahogy kipróbálnám a konditermet, időben annyi, hogy +oda/vissza út, és persze költségesebb.
Szerintem érdemes azért folytatni, valamerre csak fog ez változni, ha nagyon hízol, akkor vissza lehet venni ch-t (főleg a cukrokat), zsíros kajákra jobban figyelni, ha pedig beáll ilyen lassan-de-biztosan súlynövekedésre, az talán jó is. A kreatin mióta megy? Rendes kúra (feltöltés és szintentartással), vagy csak edzés közben egy kanállal? -
cettlee
őstag
válasz
nostrum #16913 üzenetére
te otthon gyursz?azér nem fejlödsz mer nincs meg a konditerem filing
énis gyurtam itthon, sokféle gyaxit csináltam, de mégse ugyanaz mint most hogy eljárok terembe.
Nemszoktam ennyi mindent szedni, azér dicsekedtem vele most me rkivételes volt.gluta sr-t már 2 honapja tolom és épp elfogyoba van, leukidrolt most rendeltem probaképpen(bcaa) diétához, attack az már van vagy 3 éves de gondoltam beszedem, anadrox is megy már 1 honapja legalább, aztmég nyár elött vettem zsirégetönek meg edzés elöttinek.amugy világ életembe csak fehérjét szedtem meg max kreatint. ja a nitrixet meg dicsérték sokan aztán szülinapi ajándéknak beprobálom, hátha jobban nézek ki töle a strandon
-
penene
őstag
Mégse mértem meg magam. Lusta voltam bemenni a patikába.. ott egye meg a fene.
-
cettlee
őstag
edzés elött 1 orával csirkerizs, utána 4 kapszula anadrox, 5g glutamin sr, meg egy adag attack. igy egész jol ment az edzés.nemis vagyok kokszos
jövöhéten csatlakozik ehhez még napi 6 kapszula leukidrol, és nemsokára nitrix is, egész napi kajám kapszulákbol fog állni
mama se eszik ennyi gyoccert
-
nostrum
tag
Heti 2-3 alkalommal járok lábteniszezni (egy, másfél óra nem túl megerőltető mozgás), a kutyát meg kb. heti kétszer viszem sétálni (kb. másfél óra erős séta) Ezek vannak hogy pihenőnapra, vagy akár edzés utánra esnek.
A kajám:
7:20 100-150g gabonapehely zsírszegény tejjel, vagy 3 tojás teljeskiörlésű zsömlével, vagy pirítós zsírszegény sajttal, túróval, és mellé 30g tejsavófehérje
10:15 kb. 200-300g csirkemell, zöldségesrizzsel, vagy egyéb csirke, nagyon ritkán virsli vagy kolbász
12:45 ilyenkor mindíg csirkemellfilé valamilyen formában, ugyanannyi mint tízóraira
15:15 100g csirkemell, ala nature, utána müzli szelet
16:30 edzés, szőlőcukroskreatinos vízenyővel
18:00 edzés utáni turmix
30g tejsavófehérje, 1 tojás, 50g gabonapehely 30-40g szőlőcukor19:00 hal vagy rizs, csak amennyi jólesik
21:00 gyümölcsök, saláta, csirke
23:00 sovány túró
És rengeteg víz egész nap...
Tápkiegek a fehérje mellett mikor mi volt, nem sok értelmük volt.
Egy éve még 77-78 kiló voltam maximum, most 92-93 vagyok, de leginkább zsírosodtam.
Komplett edzéstervem becsatolom az esteKösz az érdeklődést és az elemzést...
Vidéken lakom, 3 munkahelyem van, (mind ülő) de időm és pénzem sincs a legközelebbi konditerembe járni. De annyiféle gyakorlatot tudok otthon csinálni, hogy A és B- hétre bontva se tudok sort keríteni mindenre...
-
harry
veterán
válasz
nostrum #16909 üzenetére
Úgy értem, hogy "pontosan" is leírhatnád, hogy miket is csinálsz, mert ez így szépen hangzik, de sokat számíthat, hogy heti egyszer fél órára elmentek focizni vagy minden nap, és hasonlók. Tehát melyik napon van edzés, és milyen izomcsoportok? Az egyéb sporttevékenységek mikor vannak, milyen gyakran, mennyi ideig tart? Idő és gramm pontos étrend (pl 08:00 150g zabpehely, stb...)? Esetleg kipróbálhatnád, hogy milyen lenne 1-2 hónapig valmi jól felszerelt terembe eljárni. Vagy nem is feltétlenül a gépek miatt, de maga a környezetváltás számíthat, egy próbát megérne szerintem. Esetleg elcipelni valakit magaddal, havert edzőtársnak, stb.
penene - csend
-
nostrum
tag
Igazából gyerekkorom óta szarul ettem, napi kétszer kurvasokat, egyiket estére, és nem minőséget. Egyedül nevelkedve a szocsegélyes anyámmal, ez amúgy sem lett volna egyszerű.
Amikor ettől híztam kicsit, akkor beiktattam a napi egyszer keveset témát hogy lefogyjak.
Emellett hiába futottam, fociztam, fekvőztem, tolódzkodtam, húzódzkodtam, persze hogy szart se ért.
Súlyzós edzés először 15 éves koromban ment egy évig, ugyanilyen körülmények között.
Aztán 18-19 évesen a haver elhívott magához edzeni. Örült neki hogy ő halad, én meg nem, és nem mondta el hogy ennem kéne. Nem bírtam, fel-fel adogattam.20-tól 22 éves koromig a kolimban edzettem, egyedül, napi 2 órát minden nap. 70 kiló voltam, minden erem, és csontom kivolt, és a kolis koszt mellett nemigen erősödtem.
Akkor se néztem utána hogy mi lehet a baj... nem is érdekelt.Aztán 2-3 éve vettem a kondigépet magamnak, az ülőmunkám mellé. Az étkezésem valamivel jobb lett mert a barátnőmmel élek és az anyós jól tart. 24 évesen történt meg először, hogy REGGELIZTEM (kivéve a katonaság idejét, ott kötelező volt)
Amúgy délután 4-5 óráig nem ettem...
Az edzésemre mindig vagy volt ilyen olyan terv, vagy nem, csinálgattam, belekaptam mindenbe. egy darabig a kaja javulása miatt lassacskán de erősödtem.
Mindössze fél éve történt hogy teljesen megálltam, és akkor néztem be IDE. Azóta próbálok jól étkezni, gyorsítani az anyagcserém, komoly edzéstervet dolgoztam ki, csinálom rendületlenül, napi 7 órát mindíg alszom, és csak néha végzek más testmozgást.
(főleg séta, lábtenisz) A fél év alatt próbáltam ki rengeteg tápkieget is.Csigalassan, de fejlődök, azt látom hogy az elmúlt fél év többet ért, mint egész addigi tevékenységem, és magamhoz képest jobban nézek ki, de még az átlaghoz képest is szar vagyok.
A túledzettség jelei nem mutatkoznak, 4 napot edzek egy héten, kb. 80 percet alkalmanként...
Regény vége!
-
harry
veterán
válasz
nostrum #16905 üzenetére
Mióta is foglalkozol testépítéssel? Most milyen szakasz van, diéta vagy tömegelés? Le tudnád írni (megint) az étrendedet? Mióta tartod ezt? Emellett mit sportolsz, mennyit, milyen intenzitással? Van elég pihenő időd (alvás, edzésnapok között)? Jó az edzésterv, nem edzed túl magad, gyakorlatok száma/ismétlések/súly megfelelőek?
-
nostrum
tag
Ahem, a különbség annyi, hogy míg te egy év alatt kiváló eredményeket értél el, addig én kölyökkutya korom óta (13 éves koromtól) sportolok valamit, és a közeledbe se érek...
penene
Egy havi adagot vettem, mondom ne basszak már ki magammal...
A gyerekről annyit tudok hogy Attila és pesti... elég sokmindenkit kéne megverni így...
Amellett valszeg szétbaszná a fejem...God
Köszönöm a megerősítést.... benned bíztam!!!Bibby
... eldöntöttem... nem vagyok elégedett... de még nem rúgom ki magam alól a sámlit
-
-
penene
őstag
válasz
Boci_83 #16900 üzenetére
Igen, a legjobb a humán TZS mérő. Abból is a barátnő, bár inkább idegen csajok, mert azok nem elfogultak.
De nembaj, én ma akkor is ráállok arra a xarra, ruhástól, ill. cipőben, ami emel rajtam 3 centit.
Azt hiszem az egyik legforgalmasabb patikában nem állok neki vetkőzni.
Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest