Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #16298 üzenetére
Igen a csíkok is ettől vannak, csak ráfogom hogy kirepedt a bőröm
Lebuktam
Szerk: ez FN-nek ment, csak már fáradt vagyok na
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #16298 üzenetére
Gondolom nyersen szeded, attól olyan szép a bőrőd színe
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene #16297 üzenetére
Az hagyján, de a gyomor is elszokik a nehéz kajáktól, és rosszul vagy tőle.. Én ha diétában véletlenül (
) csalónapot tartok mondjuk egy bográcsolás/tárcsáshús sütés alkalmával, degeszre eszem magam, de rosszul is vagyok tőle
Tömegeléskor nem, mert akkor a zebrasz@rt is megeszem lónyállal
-
penene
őstag
Hallod mikor voltam svédasztalos reggelin és ott volt a full sárga tojásrántotta, először azt gondoltam, jaj de jó, végre normális fehérje, nem párizsi, de aztán közelítve rá se bírtam nézni... lerítt róla, hogy tele van sárgájával, szinte csöpögött a zsír is róla, mert azt sem 2 csepp olívában csinálták... broáf.. szerintem rosszul is lettem volna, ha megeszem.
Többiek meg kiröhögtek, hogy ebédnél is tele volt minden magyarossal, de én natúr csirke, rizs... kedvem sincs mást enni néha, annyira megváltozott az étkezési kultúra... Hála nektek és a kondinak (amit nem is tudok normálisan csinálni)
-
penene
őstag
Ti 2x akkorák vagytok, nekem bőven elég ez is, úgyhogy mázlista vagyok, nem kell annyit zabálnom.
Mondjuk a közérzetem is jobb lett +4 kilóval (1 hónappal ezelőttől kezdtem újra gagyába rázni magam), akkor ezért mosolyognak a dagi csajok?
Egy a baj az edzés utáni csirkerizzsel. Hogy nem azt eszem.
De ha tartósnak bizonyul az edzés, meg stb, akkor természetesen rendbe teszem az esti kaját is. Most így is extra, hogy csináltam rántottát, máskor vagy nem is kajáltam, vagy csak valami tényleg no comment kaját.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #16291 üzenetére
nem, 6 fehérje, 2 sárgája, az tulajdonképpen csak 4 tojás
csak tudnám minek kidobni a felét egy kákabelünek -
cettlee
őstag
válasz
L|zsidoboz #16291 üzenetére
én 4 tojástol kipukkadok, de ha nagyon éhes vagyok akár 5öt is betudok nyomni
-
Foglalt név
addikt
válasz
penene #16285 üzenetére
Remélem atomórával nézed, hogy mikor mérlegelsz... 30 deka... az egy pohár víz...Hova kerültem? Vagyis hogy kerültél te ide???
Ha már ilyen töketlen időben edzel, akkor tolj le egy kisebb turmixot és tápolj rá rögtön. Aztán 2 óra múlva ehetsz egy fekvőset. Ilyen túró és hasonló lányos kajákat, mint a többi
-
penene
őstag
Szerintetek, ha edzek 8ig + turmix és fél 10-10kor még van egy kaja, akkor az legyen már az esti szénhidrát szegény kaja, vagy edzés után mehet normális?
Most ne úgy válaszoljatok, hogy neked úgyis mind1, csak egyél, tényleg érdekel.
Egyébként még mindig hízom.. 2 nap alatt + 30 deka
kezdek félni, de egyelőre még nincs gond
Most speciel degeszre fogom magam enni 6/2 tojásránottával, egyszerűen hihetetlen éhes vagyok edzés után (ki nem)... de cink, hogy 1-2 óra múlva már ugye alvás.. de csak így tudok edzeni. volt idő, amikor 10kor végeztem, most legalább 8ig tudom intézni. Gondolom nem vagyok egyedül, ezért érdekel.
-
Vandit.
addikt
válasz
GeryG86 #16282 üzenetére
Ha futja rá, akkor ezt Glutamine-Sr Lehet máshol van picit olcsóbban is.
-
GeryG86
csendes tag
heló!
Lenne egy kérdésem, melyik glutamint ajánlanátok? -
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #16272 üzenetére
Merevlábas felhúzásra van valami alternatíva?
Régebben én se csináltam mert nem éreztem tőle semmit, csak a derekam. Viszont újra elkezdtem, először rúddal simán, aztán 30-40-50 kilóval (azóta se csinálom többel) és ráéreztem. Úgy kell csinálni mint a Németh Pisti, nem kell vele felegyenesedni, hanem csak kicsiket kell húzni és lehetőleg mélyre engedni. Szuperszettben lábhajlítással igen finom tud lenni
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #16272 üzenetére
Pontosan mi nem megy benne?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #16270 üzenetére
Mondjuk én jóval kisebb súllyal guggolok (90kg), mégis attól egyáltalán nem fáj a lábam.
Mikor meg lábtolón 200 fölé megyek (ami még nemem is lófax súly), akkor viszont recseg-ropog és fáj is.
Lehet megpróbálom én is kivenni, és akkor futásnál sem fájna annyira a lábam.Merevlábas felhúzásra van valami alternatíva?
Mert azt régebben próbálgattam, de nem nagyon ment. -
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #16265 üzenetére
A guggolás alapgyakorlat. A lábtoló nem feltétlenül. Persze ettől függetlenül jó az is, pláne ha vki nem tud guggolni a térde/dereka miatt. De csak az, édeskevés. A guggolásnál nincs jobb gyakorlat combtömeg növelésre!
-
cettlee
őstag
kezd elfogyni a fehérjém meg a glutaminom meg mindenem, és van kb 40 ezrem bevásárolni amiböl egy 360as nitrix-et mindenképp akarok.többi lovét mire lenne érdemes elb*szni?fehérjének nemtom hogy koncentrátumizulátumos ON-t vegyek, vagy sima tejsavofehérjét, ami joval olcsobb ft/g arárnyba. amugy eddig csokis elite wheyt szedtem, ami hasonlo az on-hoz, és istenitik mindenhol hogy mennyire finom, hát én már alig várom hogy elfogyjon mer mindjárt összehánylak töle titeket
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #16265 üzenetére
Nem feltétlenül alapgyakorlat. Inkább guggolás, mint lábtoló, mert a lábtoló inkább már csak fárasztani jó az izmot, míg a valódi tömeget a guggolás adja meg. Bár én ennek ellenére jobban érzem a combom a lábtolótól igaz nem 8-as ismétlésszámmal csinálom.
-
harry
veterán
Villámakcióban van scitec crea mono 600g 5k. Mondjuk nem tűnik nagy üzletnek, mert amúgy meg 5500
[link]
még 20 termék és egy órán át. -
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #16261 üzenetére
Nem. Vagy csak igen ritkán, amikor eszembe jut h rég csináltam
Akkor is egylábbal
Miért?
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #16254 üzenetére
Kösz
Csak ami kell ahhoz h nőljenek: elölguggolás, keményen, nagysúllyal ami után mostanában lábnyújtás jön, szintén viszonylag nagy súllyal. Ebben ki is merül a feszítő.
Hajlítóra mostanában csak kétlábas lábhajlítás, van amikor szuperszettben merevlábas felhúzással, szigorúan a hajlítóra koncentrálva.
God:
Igazad van, a bökkenő csak az h a diéta óta egy "kevés" idő eltelt már. Azóta már végére értem a tömegelésemnek is tulajdonképpen. Ez a nem mindegy. Amúgy igazad van, hiszen visszatöltődnek az izmok. De most nem ez a helyzet.
-
szokásos sparos helyzetjelentés: 120ft az amstel
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #16252 üzenetére
Azért, mert diétában belaposodsz, és diéta végére úgy nézel ki mint egy felmosórongy. Én most így érzem magam, nulla izomérzet, nulla feszülés, stb.. Ha majd elkezdek tölteni tömegelés előtt, na akkor szoktam igazán jól kinézni, majd rakok fel képet
Szerk: teljes testes képet is kérünk!!!
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg #16247 üzenetére
Öccsém, ez ha b@szni akar, akkor nincs apelláta...
Csemegék.... azé ezek jobb formában vannak a tiédnél...
-
Bubee82
őstag
Csináltam ma egy aktuális képet a lábamról, mert nem igazán értem magam
Ez a "forma" szinte jobb mint a diéta utáni
Jelenleg 81,5 kg vagyok. Már egy jó ideje kissé jobban eleresztettem magam kajaügyileg (persze azért közel se úgy h mindennap szarral tömöm magam, csak 2 naponta azért egy-egy apróbb dolog becsúszik), de nem érzékeltem h rosszabbodna a helyzet. Ellenkezőleg
Az alkarom, meg maga a karom is kb. diétás "formában" van, néha meg is lepődöm h előjönnek az erek alkartájékon. Szal nem vágom.
Ja és persze ez a diétás "forma" szigorúan az első diétám utáni állapotot jelenti, nem egy romszálkás testet (ami még nem volt, de hamarosan sort kerítünk rá).
Diéta után a csipő-derék tájékra egy olyan 8 centi (nem reggel, nem üresen mérve) ugrott fel, ami azóta se lett több. Szóval ki merem jelenteni h simán tartom magam.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Boci_83 #16248 üzenetére
Tegnap olyan melóm volt, hogy csak 2x tudtam enni, reggel és késő este.. Már minden bajom volt du 5 fele, és 9 körül tudtam enni
Viszont jó a glutamin, este kaja után bedobtam egy adagot az arcba, és reggelre megint "kereken" ébredtem, pedig estére már f@szán lapos voltam
-
Boci_83
őstag
válasz
God Vazzeg #16247 üzenetére
Kösz!
A képet is ! -
God Vazzeg
veterán
válasz
Boci_83 #16246 üzenetére
Szerintem 1 edzés, és már alapszinten is van. Bubee jobban tudná, szvsz
Linkpatesz lettemKicsi OFF:
-
Boci_83
őstag
válasz
God Vazzeg #16245 üzenetére
Rosszul tettem fel a kérdést úgylátom. Mivel most eszem azt a sz@rt, igy nagyobb mennyiségben van jelen valahol, remélem az izmaimban, de ha szüneteltetném, akkor visszaállna egy alap szintre. Arra lettem volna kiváncsi, hogy mennyi idő lehet ez szerintetek....!?
-
Boci_83
őstag
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #16241 üzenetére
Nem vakítás a Lenkei (sőt, jó, hogy minden kapszulás), csak "sajna" az ISS ára még mindig verhetetlen.
Az emberek nagyon nagy része nem ismeri az ISS packhoz hasonló vitamin csomagokat, és nem is hallott róla (élő példa anyukám, aki a Lenkei marketing után (+én javaslatomra) igenis szedne vitamin pakkot, de mivel a Lenkeit ismeri, így azt vette volna, ha nem adtam volna oda neki egy csomag ISSt).
-
Vandit.
addikt
válasz
Boci_83 #16240 üzenetére
Szerintem nagy lehúzás a lenkei cucc. Már párszor beszéltünk róla itt a topikban. Egy ISS vitamin pak bőségesen elég megvan benne minden ami kell a lenkei csak vakítás.
Legjobb tudomásom szerint, mivel a glutamin a szervezetben is jelen van, ezért nem tud kiürülni szvsz. -
Boci_83
őstag
Tajgetoszi kérdésem lenne. A glutamine sr-nek van kiürülési ideje? Tehát ha szüneteltetem, akkor mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből?
Lenkei féle vitamin pakkot szedtetek már? [link]
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition #16230 üzenetére
Jön az álijen
Moha: tehetsz még rá fűszereket, sót, hagymát, stb, és így keverhetsz ilyen túrókrémet, ami jó a pufirizsre.
-
Möhe
addikt
köszi, ki lesznek próbálva
Fn: te nem Degec-i vagy?
-
Möhe
addikt
Most eszem a lildl-s nagyi féle túrót,de nekem fura az íze. Valakinek van tippje arra hogyan javítsak rajta egy kicsit?
-
Lavves
tag
Na ha most valaki idegen benéz a topicba...
-
God Vazzeg
veterán
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #16222 üzenetére
Először én is félreértettem, de nem az volt a kérdés, hogy naturál, hanem hogy natúrban (minden kiegészítő nélkül), vagy pedig vegyen fehérjét, stb..
-
LOTR
addikt
egy kis szakmai témát is felvetnék
kellene nekem valamilyen bluetooth headset (vagyis nem nekem, apámnak), van valakinek esetleg valami tapasztalata ezekkel?
meg egy 6200as geforceval gondok vannak, valószínűleg megy rajt a +4 pipe, aztán pixeles a kép, de nem akaródzik összehozni, hogy működjön
ha valaki esetleg tudna nekem ezekben segíteni megköszönném -
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #16199 üzenetére
Nekem a Tajgetosz tartogatta az igazi kitörés lehetőségét! És éltem vele!
-
Foglalt név
addikt
válasz
Markgx10 #16209 üzenetére
Ne haragudj pajtás, de azt kell mondjam valami komoly probléma van nálad. 10-11 éves korban még megengedhető, a 30as erőkategória, de e fölött már valami súlyos elváltozásra utal. Jó lenne, ha megnézetnéd magad!
u.i.: mielött nagy blama lenne belőle, nem maradt pár kriptonit szilánk az edzőnadrágod zsebében, mókás edzőpartnerek néha ellövik ezt a szakállas poént
-
Markgx10
őstag
Szervusztok srácok!
Nemrég kezdtem el edzeni, viszonylag jól haladok, most 92cm-es a karom, 149cm-es a combom, 256cm-es a mellbőségem és bár derékra most be vagyok hízva (sajnos már elérte a 10cm-t este
) testzsírszázalékom még mindig nem éri el a 0,5%-ot, a súlyom viszont már meghaladta a 3 mázsát. Most jön a probléma: csak 30000kg-mal tudok fekvenyomni
, nem kevés ez egy kicsit, ha már járok két hete gyúrni?
Minden haverom sokkal jobban fejlődik, csak én tűnik úgy, hogy stagnálok. Mit javasoltok?
Ja, táplálékkiegészítőt nem akarok szedni, mert lerohad a bal arcom.
-
nostrum
tag
válasz
Foglalt név #16207 üzenetére
Namosmákabbe... eddig azt hittem hogy jobb ide írogatni a munkahelyemen, mint dolgozni... de most inkább megyek dolgozni...
-
nostrum
tag
válasz
vedini #16205 üzenetére
Lehet hogy az az...
A mellem is hegyesedik, a seggem megereszkedett, TH-t hallgatok, és mostanában Maunika-showt, meg brazil sorozatokat nézek...Nemrég én meséltem a "pesti rokon" sztorit, és olyan volt mintha ahhoz a kecsöghöz hasonlítanátok, akiről írtam.... és már a sírás kerülgetett...
-
vedini
őstag
válasz
bandus #16189 üzenetére
három dolgot tudok elképzelni erről a halodrol:
1. csak marketingszöveg a zsírégetés
2. effektív zsírégetés nincs, csak nem enged zsírosodni, tehát nő az izomtömeg, marad a zsír, így kevesebb lesz a tzs
3. van zsírégetés, de minimális, elhanyagolható mennyiségbenjah most néztem a másik fórumon Bubi tesztelte
nostrum ne izélj már, nem rád vonatkozott teee
csak anno mesélt Fn egy sztorit, arra reagáltam, te - nem lehet hogy ösztrót nyomatsz, érzékeny lettél mint egy nebáncs virág
Fruzsi itt anyár, majd elönzönlik a topikot ne félj, lesz itt úszás vívás amit akarsz, már készitem is a popcorn-t
-
nostrum
tag
válasz
L|zsidoboz #16201 üzenetére
Valóban sokkolt... pedig olyan sokat számított a véleményed...
Megyek is felakasztom magam....Vedini:
pikk-pakk elhiszik, hogy igazuk van, köv lépcső meg az, hogy nem elég hogy igazuk van, de ráadásul mi még hülyék és balf*szok vagyunk a szemükbenKeress vissza , hogy kit szóltam én le itt a topicban, legyen az kezdőbb, vagy profibb mint én... de ha nem akarsz, akkor megmondom előre, senkit...
-
vedini
őstag
válasz
L|zsidoboz #16199 üzenetére
lehet fogyna mint a norbi könyve, talán érne is annyit
Fn: az a baj, hogy hagyjuk kibontakozni az ilyen "pesti rokon" típus emebreket, és pikk-pakk elhiszik, hogy igazuk van, köv lépcső meg az, hogy nem elég hogy igazuk van, de ráadásul mi még hülyék és balf*szok vagyunk a szemükben
az ilyen emberrel már szóba sem álloknostrum: nehogy humik mezejére lépjél, mert akkor senki nem marad már a topikban (akin lehetne szórakozni
)
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest