- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
grizlisandor #47001 üzenetére
Én ezt egy nagy pofátlanságnak tartom, miért fáj neki hogy nem tőle vette? Ha valami 10 éves agyonhasznált vackot vinne oda, akkor okés, de egy vatta új abroncsot miért kell megköpködni ha nem nála vásárolták!?
Mert nem az ő zsebében landolt a profit? Bocsi gumiskám, árverseny van, szerezd be olcsóbban vagy csukd a be szádat...
Nekem sosem merik rákezdeni a mondókát, faterral egyszer próbálkoztak ilyennel, a második epés megjegyzésnél közölte, hogy "állj, vissza az egész, tegyétek vissza a régieket, amit eddig csináltatok azt pedig nem fizetem ki..." Rögtön kuss volt.(szerencsére nem az autón lévő kereket szerelték hanem a másik szettet) Csak ő nem viccelt, tényleg nem fizette ki, elment a konkurenciához és ott megcsinálták egy szó nélkül, a guglibe meg rittyentett egy olyan véleményt a "szakműhelyről", hogy kimoderálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen széket vegyek?
- Vallás
- Metal topik
- PHP programozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest