- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
grizlisandor #47001 üzenetére
Én ezt egy nagy pofátlanságnak tartom, miért fáj neki hogy nem tőle vette? Ha valami 10 éves agyonhasznált vackot vinne oda, akkor okés, de egy vatta új abroncsot miért kell megköpködni ha nem nála vásárolták!?
Mert nem az ő zsebében landolt a profit? Bocsi gumiskám, árverseny van, szerezd be olcsóbban vagy csukd a be szádat...
Nekem sosem merik rákezdeni a mondókát, faterral egyszer próbálkoztak ilyennel, a második epés megjegyzésnél közölte, hogy "állj, vissza az egész, tegyétek vissza a régieket, amit eddig csináltatok azt pedig nem fizetem ki..." Rögtön kuss volt.(szerencsére nem az autón lévő kereket szerelték hanem a másik szettet) Csak ő nem viccelt, tényleg nem fizette ki, elment a konkurenciához és ott megcsinálták egy szó nélkül, a guglibe meg rittyentett egy olyan véleményt a "szakműhelyről", hogy kimoderálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Ryzen 7 CPU-k
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest