-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
Csabroncka #40947 üzenetére
Bocs, de a kommented alapján csak ezt tudom írni: örülök, hogy elolvastad a hozzászólásomat, csak sajnálom, hogy értelmezned nem sikerült.
Nem tudom mi alapján vontad le azt a következtetést, hogy a gumin szeretnék spórolni. Pont az a problémám, hogy gyárilag egy közepes márkával, Falkennel szerelték az autót, aminek teljesítményét nem tartom elégségesnek. A kiszemelt típusok egyike sem low budget kategória, de ha szerinted az, akkor tarts zsugori felelőtlen idiótának. Írtam is, hogy Bridgestone Potenza S001-gyel mennyire elégedett voltam az Accordon, csak nem tudom hibrid Corolla-hoz mennyire passzolna.
Ja és kapaszkodj meg: listaáron 10+ millió Forint volt az autó.@Kornel: rendes abroncsot szeretnék, azért is írtam be ide segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest