Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 08:22:23

LOGOUT.hu

Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22870) Kornel


Kornel
veterán

Akkor egy kis drei wetter taft beszámoló a Kleber quadrexer 2 gumikról.
Mai nap termése: Budapest - Hatvan - Hollókő - Szécsény - Balassagyarmat - Budapest távon volt minden, havas eső, hó, vizes aszfalt, latyakos aszfalt, hókásás asztalt, és havas asztalt.

Az alábbi linken látható egy két videó: [link]

Vizen eddig is mentem, annyi különbséggel, hogy most ténylegesen mínuszban volt a hőmérséklet közben, ami nekem is feltűnt, hogy 80 felett tényleg olyan hangja van, mintha a turbó fütyülne, meg is néztem kuplunggal, hogy nem-e a motor az, de nem :)

Latyakos teljesen oké, nem sikerült értelmes sebességgel megtalálni a határát.

Havon való elindulás példás, vonóerő kellően nagy, egyenes úton - nem padlózva, de intenzíven gyorsítva - az ESP sem szólt bele, ami elég meglepő. A fékút érzésre rosszabb egy dedikált minőségi téli guminál, de pl. egy Falken HS449-hez viszonyítva még mindig nem tudok belekötni, annyit ez is tud, sőt...

A videók között van egy Hollókőn készült álló helyzetből egy meredek partra való elindulás, ott tükör jég volt a hó alatt, mint utólag kiderült, na ott végig dolgozott az ESP, de simán felment. Lefelé viszont én marha, mint egy amatőr nyomtam egy satut, aztán szépen az út melletti hóbucka fogott meg, szerencsére csak gyökkettővel. Utána kiszálltam, visszamentem, majdnem hanyatt estem lábon, valószínű macskák ő van alatta, na itt kevés volt a mikro barázdák nélküli minta, valószínű itt egy dedikált téli sokkal jobban vizsgázott volna.

Összességében egy 4/5-öt megérdemel, bár jégen nem brillírozik, de a Michelin CC-re hajazó minta miatt erre számítani is lehetett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.