Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
3 hónapja vettem az autót (9-3 Aero), gyári 18-as kerékkel, az Aero alapból 17-tel jön. Gyári méret: 225/45R18, én már 235/40R18-cal vettem. Nagyon szeretnivaló gép.
A használt michelin A5-ért kicsit sokallom a 20-at, én 18-ért vettem még "szőrös" használtat (azonos típus és méret).
A használt téli gumik hamarosan olcsóbbak lesznek, az újak szeptember-októberben a legolcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
-
Ramito
csendes tag
Sziasztok! Milyen 225/45 R17 új nyári gumit ajánlotok 25.000Ft/- körül, hetes Golfra?
-
vH2
csendes tag
Szep joestet mindenkinek!
Segitseget szeretnek kerni abroncs ugyben, edesapam megkert h nezzek neki a T4 Transporterre vmi gumit jo ar/ertek aranyban, nem baj h olcson meret: 205/65 r15 c
Tovabba gondolkodok 4 hasznalt teli gumi beszerzesen (205/55/16), szerintetek mennyi ertelme van ilyenkor a kovetkezo szezonra megvenni, es a Premium markakbol miket ajanlotok? Pl lenne 2 drb Michelin Alpin 5 jo 7mm-l kb 20000 ft.focvis: azelott is ekkora meret volt az auton? nekem csak 17 van nyariba de az is tud razni neha a draga jo utakonxD Grat a 9-3 hoz amugy, nekem is ilyen van es szerintem ar/ertek aranyban paratlan auto, igaz az enyem regebbi generacio
Elore is koszonom,
Barni -
SPeti1984
senior tag
válasz betyarr #18589 üzenetére
Ez elég jó áron van:
Goodyear UG9 15.500 Ft ingyenes szállítással 195/65 R15 méretben
-
-
choco01
addikt
válasz Luck Dragon #18591 üzenetére
Tök jó az Eff. Perfomance akár sportosan is vezethetsz, a PC5-höz hasonlóan minden helyzetben jól használható, talán egy picit kevésbé kopik..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Killer01
őstag
Csak érintőlegesen "gumis" kérdés: Olaszországban meddig kötelező a téligumi? Mennék 1 hónap múlva cortina d'ampezzo-ba.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #18588 üzenetére
Attól függ mire / milyen keverékű kell...
Sport (lágy)? F1
Túra (félkemény)? Efficientgrip Performance
Eco gumi (kemény)? Efficientgrip#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #18586 üzenetére
Késő, már megvettem. Amúgy a gumisok próbálják a drágább gumi felé terelni az embert mert azon több a hasznuk.
Barum Brilantis belépőszinten az egyik legjobb. Conti kb a legjobb meg a Goodyear is.
#nincsbennetarcsi
-
Múltkor írtad a Hankook gumikat, eddig három különböző gumisnál voltam, mind az tanácsolta hogy ne, ugyanis viszik vissza, mert szét mállanak.átlagban 2 évet bírnak. Nem ajánlják a márkát. Ez igaz lehet? Mert ha igen azért két évente nem szeretnék cserélgetni.
A Barum, Goodyear ,Continental ajánlották ebben az árkategóriában és méretben. Ezek közül van ami ajánlott? Jövőhéten megyek vissza ,addigra új készletük lesz.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
betyarr
veterán
üdv!
kia ceed sw 1.4-re mi a bestbuy téli gumi?vagy van értelme várni a következő idényre?
-
Peter.70
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
válasz tibbike01 #18579 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy összes teszt bulshit
Végre megvilágosodtál.
Ha az ACAD laboratórium körlmények között tesztel profi emberek segítéségvel steril környezetben, akkor az a teszt nekem jó vagy nem jó?
Mármnit ADAC. Mi más lenne jó, mint a pontosan kivitelezett mérés? A laboratóriumi körülmény nem azt jelenti, hogy nem életszerű viszonyok között, hanem hogy pontosan, a mérési elveket és szabályokat szem előtt tartva készült a teszt. Mit kezdesz egy olyan "teszttel" ahol néhány hülyegyerek farolgat és az alapján mond valamit a gumiról?
Az autónavigátorról meg már sokszor el lett mondva, hogy az inkább az utóbbi kategória, mint az előbbi
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Egy prémium gumi legyen minden körülmények között prémium...legyen már mindegy, hogy kik tesztelik, milyen körülmények között...stb.
De most komolyan, te sem laboratóriumi körülmények között használod a gumidat. Kezdem azt érezni, hogy összes teszt bulshit. Különböző teszetekben egyszer fent egyszer lent szerepel ugyanaz a gumi.Csak én gondolom, hogy egy jól megalkotott gumi az minden helyzetben jó gumi lesz?
Ha az ACAD laboratórium körlmények között tesztel profi emberek segítéségvel steril környezetben, akkor az a teszt nekem jó vagy nem jó? Vagy inkább keressek olyan tesztet, amiben egyszerű mezei emberek faék egyszerűen letesztelik a gumikat, ahogyan majd én is használni fogom?A Hankook Ventus prime 3 tipikusan egyszer fent egyszer lent gumi...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
válasz focvis #18574 üzenetére
Az autósok egészen nyugodtan vehetnek jó állapotú hat éves gumit, de csak négy évre - írja a szervezet.
Ezeket nem igazán értem...szerintem egy használt 5-6 éves már nagyon nem úgy tapad, mint egy új. Akár prémium, akár nem.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
lenko
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
Szép felnit szeretnék, mire figyeljek? TC cikk
mod:
Peter.70: Ha futár hozza akkor is meg tudod nézni és ha nem tetszik visszaküldöd. Érdemes utánvétes fizetést kérni.
A K425-öt meg a CC-t is futár hozta nekem. Igaz utóbbi Csehországból jött, oda amúgy sem mentem volna ki érte.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Gumi vásárlásnál mehet házhoz szállítással, vagy jobb ha személyesen veszem át telephelyen?
Az utóbbi esetben esetleg tudom nézni a DOT számot és ha nem tetszik nem veszem át. -
evo87
őstag
válasz rbalint88 #18567 üzenetére
Az a baj, hogy ők autós újságírók, akik megpróbálnak a rendelkezésre álló lehetőségekkel élve minimális költség mellett teszteket végezni. De a gumiteszt több odafigyelést kíván, erre vannak kifejezetten tesztmérnökök, akik egészen másképp dolgoznak, mint az újságírók. Tapasztaltam mindkét kört, hiszen például a gyakornokságom tesztmérnökként töltöttem, de újságnál is dolgoztam (dolgozom)... teljesen más mentalitás, teljesen más szakértelem és hozzáállás, meg hát az apparátus sem ugyanaz.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
rbalint88
addikt
(A nonstopgumi.hu fizetett hirdeteset lattak)
Vicc ez a teszt, nem tudom hanyszor ismetlik pl a fekezeseket, de itt annyi user error = meresi hiba lehet, hogy osszeszamolni se lehet. Sok helyen santit ez a teszt, kb ahany laba van, azt mind huzza, szoval nem tudom miert eroltetik ami nem megy...
Lehet az adac meg az osszes tobbi is csal, de ott valahogy jobban hasonlitanak egymasra az eredmenyek, ami szamomra azt sugallja, hogy az autonavigatoros tesztmetodusban komoly hibak vannak. -
evo87
őstag
Érdekes, hogy a Vredestein Quatrac 5 a külföldi teszteken jól szerepel és ajánlott, addig az autónavigátorosoknál tökutolsó. Persze nyilván azért akadt meg rajta a szemem, mert én is ilyet használok, de azért na, nem érzem ennyire fosnak. Ami számomra a megkérdőjelezi a teszt hitelességét, hogy a 10 éves használt nyári és a 10 éves használt téli gumi is sokkal jobbat fékezett nedves aszfalton... ez azért annyira nem reális szerintem. Ismerem a navigátoros srácokat és félek, hogy a legjobb gumikkal kiszolgált autós újságírok épp emiatt hajlamosak leírni, hogy a négyévszakosok mit sem érnek, mert ez amolyan elvárás kötelező, hogy négyévszakos gumi nem lehet jó gumi. Az, hogy mennyire voltak precízek... maga az írásos anyag is tele van hibákkal, a nedves/száraz kanyarsebesség oszlopok fel vannak cserélve, illetve több guminál is szárazon rosszabb fékutat mértek, mint vizes burkolaton.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
-
FerNandor
őstag
Megjött ma a Ventus Prime3 205/55R16 91H szett. Ránézésre nagyon jó. Made in Hungary 3db 0217 1db 0117. Peremvedős. Bujáki gumi, nagyon korrektek, futárszolgálat is nagyon jó volt. Talán egyik nap fel tudom rakatni. Remélem jó lesz, és HALK
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
veterán
Délután felkerültek a 235/40R18 Matador Hectorra 3-ak, a kocsi kicsit retkes:
Mentem vele 150 km-t, főleg autópályán, gyors tapasztalatok:
- nem hangos
- nagyon komfortos a méretéhez képest (normál, nem XL-es)
- nem estem le az autópályáról.A határait nem próbáltam, épp csak bekoptattam. Nagyon kíváncsi vagyok a vizes tulajdonságaira, ott még érhetnek meglepetések.
A Laufenneket sikeresen eladtam ma, az autóra nem kerültek fel, mert a Marso gariban cserélte a hibás Nokian abroncsokat, így jöttek a fenti Matadorok.
[ Szerkesztve ]
-
Denyiro
tag
válasz Denyiro #18510 üzenetére
Erre sajnos nem érkezett válasz de már nem is aktuális mivel maradt nálam a Borbet CB és nem bántam meg, nagyon tetszik a stílusa.
Téli gumival kapcsolatban talán nagyobb sikerrel járok. Alaposan olvasgattam a témában és szomorúan tapasztaltam, hogy a tesztgyőztes drágább nem feltétlenül annyival jobb is, mint amennyivel többet kérnek el érte. Így gondoltam egy középmezőnyös gumira mint lehetséges jelölt. A Falken HS 449 peremvédős téli gumival kapcsolatban milyenek a tapasztalatok kedves tulajdonosok? Lehetőség szerint a megerősített oldalfalú XL változatban gondolkodom és 195/65 R15-ös méretben venném.
Esetleg valami jó alternatíva még a jó de megfizethető árú kategóriatársai közül? Érdekelnek a személyes tapasztalatok, jobban bízok bennük valahogy mint az ADAC tesztben már.[ Szerkesztve ]
Denyiro
-
Speeedfire
félisten
Persze, nyílván inkább tartós legyen. Csak ez így kicsi csalódottság, mert mást vártam.
Szerencsére a golfon is jól bírták a bbs-ek, remélem ezen is fogják. Főleg, hogy a futómű miatt még másik útvonalat is választottam fel bp-re.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Qru
MODERÁTOR
Te ez nagymuter szobamérlege aligha mér pontosan bármilyen körülmények között...
Erős közelítő értéknek jó. Majd lemérem a lemezt is.
mod:
Speeedfire: Nem egy pehely de nem is érdekes nem azon a fél kilón múlik... Utcára inkább tartós legyen mint sem fél kilóval könnyebb de havi 2x kelljen görgőztetni szvsz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
-
veterán
-
-
lenko
aktív tag
válasz Speeedfire #18552 üzenetére
Jó ha fél kg-al könnyebb mint egy átlag 17-es alu. Inkább ez az ötvözet az erősségét hivatott növelni.
Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
Szőnyegen mérni sem túl szerencsés, járólapon kell.
(#18550) Speeedfire
Ja, hogy csak 17"-os azt hittem 18-as. Akkor azért nem kevés a 10,8 kg.
G4 GTi jubi BBS RC-je 18" 7,5J, és 9,9kg, és ez is valami ötvözet, mert van belőle 8J széles, és az csak 8.8kg.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Speeedfire
félisten
De a tied sima alu, az enyémet meg "magnéziumként" emlegették mindenütt. Emiatt gondoltam könnyebbnek, mint egy sima alu. De mérleg után rá kellett jönnöm, hogy csak marketing volt az egész. Nem könnyebb.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #18514 üzenetére
17"? Az nem olyan gáz. Nekem a 16"-os gyári 9,5 kg-os.
mod:
HussarF: Ne várj vele, menj egyből a futóműveshez. Pont ez a lényege az állításnak ilyenkor, hogy megelőzd a gumi félrekopását.
Betudják állítani nem gyárival is, mert a gép érzékeli hogy a kerék mekkora felületével érintkezik a talajjal.
Brumi: Ebben igazad van. Tegnap mi is belementünk egy marha nagy kátyúba (tócsa miatt nem lászódott). Na most marha sok kedvem lett volna a zuhogó esőben kereket cserélni a +8 fokban az út szélén sötétben... Inkább picit előbb cserélek lengéscsillapítót (mert úgyis cserés lesz ha nem XL-es gumid van), nekem a kényelem megér ennyit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Futóműállításos kérdésem lenne, hátha tudja valaki. 17"-ről 18"-ra váltok és gondoltam elviszem egy futóműveshez beállíttatni. Viszont hallottam olyat is, hogy inkább csak 1000 km múlva vigyem, amikor már látszik, hogy hogy kopik a gumi. Tényleg kell várni?
A másik kérdés meg, hogy ha jól tudom, akkor a gépek, amik meghatározzák(?) a futómű geometriáját és hogy hova kéne állítani, azok nyilván agyári értékeket tudják. Ha nem gyári a felni és más pl. az ET száma, mint a gyárinak, akkor gondolom ez azért befolyásolja a dolgokat. Ezeket hogy veszik figyelembe? -
rbalint88
addikt
válasz #81556480 #18540 üzenetére
Direkt volt eros a megfogalmazas. Laufenn, Nexen, Apollo alatti szint az kidobott penz. Volt autom, amit kinai gumival vettem, sikerult is majdnem osszetorni vele az elso heten parszor, aztan kidobtam a francba, viragagyas lett belole, pedig ujszeru volt. Sajat autoinkon a 6 garnitura gumibol 3 hankook, de meg egy az lesz valoszinuleg a telen, mert kozel top kategorias teljesitmenyt nyujtanak kozepes aron. (Es kis szerencsevel itthon is gyartottak, ez se utolso szempont). Ami van belole: 165/70r14 teli, w452, 205/55r16 nyari, vp3, 215/50r17 nyari, v12evo2 es valoszinuleg ebbol a meretbol a teli is hankook lesz (w320).
Szoval a lenyeg az, hogy kinai gumit NE!!! -
-
törölt tag
válasz rbalint88 #18539 üzenetére
Mondjuk ilyenekre mint a kommentár első része, nem igazán van szükségem, mert nem ismered a teljes sztorit, én meg csak egy kérdést tettem fel. Nem kéne személyeskedni.
Jelenleg michelin alpin téli gumi van rajta gyári méretben 15" felnin. A héten behoztak egy kocsit a műhelybe amin zsír új linglong volt, gondoltam már utána kérdezek itt, hogy mit szólnak hozzá ( a hozzáértők, nem a kommenthuszárok) mert élőben nem nézett ki rosszul. Új gumi, amire van 2 év garancia. (ez mi, ha nem "felgumizás" ? )
nem égetően sürgős a dolog, mert most festőnél vannak a felnik. mikor legközelebb lekerül , ősszel vagy télen kapna 4 új jó minőségű gumit, jövő tavaszra, szóval csak kb 1 nyárra kéne.
-
rbalint88
addikt
válasz #81556480 #18538 üzenetére
ha nincs pénz gumizni, el kéne adni a 3,14csába az egész 17"-os kramancot és járni 15" vasfelnin...
ha meg mutatjuk a fukkot, akkor legyen rajta rendes gumi.
http://www.autoalkatresz.hu/gumi-felni oldalon biztos találsz fiatal, nem lerúgott és jó árú gumit. -
törölt tag
válasz szőröscica #18530 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Brumi˘ #18533 üzenetére
Sportfutóműves Insigniáknak nagyon jó futóműve, nem hinném baja lett ennyitől.
spiky03: Én 16-17-18cal járkáltam eddig itt fent (nem egy fajta kocsin voltak), most 18 van, ez annyiba rossz hogy széles rá a gyári gumiméret (245), 225 jobb lenne, ezen kívül nincs rá panasz, és az előzőekre se volt.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz B-L-A-C-K #18532 üzenetére
Igen nekem is tetszik ezért is szeretnék ilyen felniket majd egyszer.
Sajnos a kereskedésben nem adják el. Név nélkül meg nem tudok rákeresni, hogy mennyibe is lehet egy ilyen szett meg hol.Akkor azt mondod nem vészes a 17"-es kerék ilyen jó utakra?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
SPeti1984
senior tag
-
spiky03
veterán
válasz B-L-A-C-K #18522 üzenetére
Igen a 17-es nekem is tetszik, csak az nem ajánlott a jó pesti utakra. Így megelégszem egy 16-osal is.
Ez a fajta teszik, ezt láttam élőben is ahol vettük a kocsit.Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a neve? Elvileg gyári felnik.
@(#18521) Alemida
Persze, hogy szép, hisz a Te kezed nyoma is benne van.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
Szerintetek mit vegyek?
ÚJ Linglong Greenmax 22545 R17 13.000ft / db-ért vagy
4-5-6 éves akármilyen használt michelin/dunlop/ pirelli gumi ugyanennyi /2db-ért?
2 kellene.
-
spiky03
veterán
Nah meg volt ma délután a nagy szélben a csere.
Kicsit furán néz ki, meg szerintem egy 16"-ost simán elbírna a verda.
De majd talán jövőre. Most a zene lesz rendbe téve.
Remélem ezek az új gumik jók lesznek...[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
B-L-A-C-K
titán
Ez milyen pirelli? Ahogy látom nekem is hasonló van (ez Pirelli Cinturato P7 XL 100Y) csak nagyobb méretben (245/45 R18), enyém is 2015-ös, 32. heti, és én is használtan vettem nemrég, mondhatni új állapotban. Igaz összehasonlítás tapasztalatom nincs, de én ezzel nagyon megvagyok elégedve. Viszont nekem új vs így kéztől alig használt állapotban a gumin 160 ezer volt a spórolás. Nem vagyok egy gumi szakértő, de a te esetedben, mivel a gumi kis méretű, így már 20e/db áron (vagy akár alatta) tudsz venni normálisat újonnan, így én ilyen méretben újat vennék.
Jövőre akarok én is majd valami városi mászkálós kis kocsit, én arra már 4 évszakosat fogok venni, franc cserélgeti állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
AlSi7Mg ötvözet, legalábbis ez van ráírva. Amire max 0.65% mg-t ír...komolyan, akkor minek nevezik ezt mg felninek?
wwhy: Én az új gumira szavazok.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
wwhy
veterán
Egy klasszikus kérdés: cserélném a Corsámon (2006) a 3 éves Matadorokat, azaz mennének a hátsó tengelyre, ahol most egy pár kb. 8 éves RainExpert van. Lenne jó áron egy 1615 DOT-os, kb. 1000 km.t futott Pirelli, megbízható forrásból, 15e-ért. Vállaljam be vagy inkább egy pár K425 Hankook, +8/10e A következő 2 évet tekintve évente 8-10 hosszabb út várható, azaz kb. 10.000 km/év, és nem autópályán. Vezetési stílus: Corsához mért, ahol lehet 120/130 max.
Esetleg Apollo Amazer 3G Maxx 10e/db Nekem nagyon noname.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
lenko
aktív tag
válasz Speeedfire #18514 üzenetére
Ha nem is 7-8, de max. 9-9.5kg.
Gondolom valami ötvözet, nem teljes magnézium az.Az embereknek fáj az igazság!
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #18441 üzenetére
Most mértem meg a felniket és 10.8kg/db. Valahogy sokallom mg felni létére, én olyan 7-8kg körül saccoltam, de úgy néz ki, hogy nagyon benéztem.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Egy 2008-as VW Golf plus-ra 15"-ra milyen nyári gumit ajánlotok, vadonat újan?
Köszi.
-
Denyiro
tag
Leváltanám a téli lemezfelnit alura 15" méretben, amit továbbra is télen használnék. Valakinek van esetleg személyes tapasztalata alufelnik terén téli használat során mennyire kényesek a sóra, felverődő murvára, hidegre, kátyúkra? Borbet CB alufelnit néztem ki erre a célra használtan, ami aránylag jó árban lenne és mutatós darab is.
Denyiro
-
-
SPeti1984
senior tag
-
MODERÁTOR
-
veterán
Sziasztok,
Ford Mondeo MK3-hoz szeretnék nyári gumit venni. Most egy Pirelli P7 van fent 205/55/R16 méretben. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, viszont már elérte azt a kort hogy cserélni kell.
Szerintetek érdemes akkor ennél maradni, vagy van jobb alternatíva? Ismerős Continental Premium Contact 5 gumit vett, és meg van vele elégedve, azon is gondolkoztam, de nehéz dönteni mivel 100 más típus van.
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók