Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Hiba mindkettőnél előfordulhat. Olyat kell venni, amire van még garancia. Mindkét kártya csendes. A Giga hűvösebb, és mint OC verzió jobban van húzva, így erősebb valamivel. Én a gigat javasolnám. De csak WF3 hűtéssel, a 2-es nem biztos, hogy annyira hatékony ennél a szintnél.
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
GTX 760-ból használtan melyik márkát érdemesebb választani? Előre is köszönöm a segítséget. -
scope2007
addikt
-
regener
veterán
válasz
scope2007
üzenetére
De lehet: coldzero.eu
-
scope2007
addikt
üdv
lenne egy 760gtx msi oc vga-m
erre nem lehet kapni valahol blackplate hátlapot?
vki használ?

-
Puma K
nagyúr
válasz
FLATRONW
üzenetére
A játék grafikai beállítások menüjében 1982MB-ot ír az elérhető VRAM-ra.
Játék közben a térképen rohangálva 1813MB-ot használ az FPS meg 60 körül mozog.Ha bekapcsolom a felvételt akkor 1510MB-ra esett most be a VRAM használat, 20-30 FPS között mozog és jönnek a bugok.
Viszont ha leveszem 2560x1440-re akkor 60 FPS meg van 1070MB-os VRAM használat mellett, ha bekapcsolom a videofelvételt akkor 1230MB-ra ugrik fel a használat és szintén tartja a 60FPS-t.
Annyira nagy probléma nincs, csak annyi, hogy ha videót akarok felvenni akkor 4GB-os GTX 760 kellene a GTA IV EFLC-hez.
Lehet cserélni kéne egy GTX 980-ra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FLATRONW
őstag
válasz
Puma K
üzenetére
És felvétel nélkül milyen sebességgel fut a játék és mennyi VRAM-ot használ? Szerintem a felbontás miatt telik be a VRAM, végülis 4x több pixelről van szó a fullhd-hez képest. A GTA IV egyébként alapból is sok VRAM-ot igényel.
Hogyha mégis a felvétel okozza a bajt, akkor a következő dolgokat próbálhatod ki:
- a felvételt más HDD-re készüljön, mint amin a játék van (ha eddig nem így volt)
- az Afterburnerben több beállítási lehetőség van mint a Shadowplayben. Itt például, hogyha belemész az NVENC beállításaiba, akkor nem csak a videobitratat tudod állítani, hanem a kódolás minőségét is. Magas bitráta esetén a közepes minőség is jó minőséget ad. -
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Felraktam.
A 3840x2160-as felbontás miatt alapból nem látom az OSD infóit a kanapéban ülve, valamint ha videózok akkor pl GTA IV Gay Tony kiegben 1950Mb-os RAM használat mellett a textúrák messzebb eltűnnek és pályaelemek a közeliek meg először odahányt szintűek lesznek majd betöltenek és az FPS is stabil beesik 30-ra és néha-néha alá.
Lehet inkább "sima" full HD-ben kéne próbálkoznom

Azt gondoltam, hogy ez a plusz chip ami van a VGA-ban és a videózásért felel nem eszi a GPU-t meg a VRAM-ot, de ezek szerint mégis...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nincs mit. Ha nem tiszta valami, írj privit nyugodtan, és elmagyarázom.

-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nagyon egyszerű.
Programok beállításai ezen helyeken lehetnek:
- telepítő könyvtár
- appdata/local
- appdata/roaming
- documentumok
- programdataFogod az adott program mappáját pl. a roaming-ból, legyen ez mondjuk a Total Commander. D-n készítesz egy mappát, nálam ez "Copy To C". Abban elkezded leképezni a TCMD mappájának elérési útját, ami: "Users\<neved>\AppData\Roaming. Végén a Roaming-ba bemásolod C-ről a GHISLER mappát. Ezzel kész is az egy lépésben, mappák nyitogatása nélkül másolható beállítások.
-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Úgy mondjuk tényleg más.. én ezért álltam át már jó ideje arra a stratégiára, hogy a D-n tárolok egy mappaszerkezetet, amiben megvan minden program beállítása, aminek csak lehet. Úgy készítettem el, hogy csak át kelljen húznom a C-re, és megy szépen a helyére minden.
-
vakond5
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Helyedben én már régesrégen újratettem volna, attól a pillanattól, hogy a DDU sem segít. Max 2-3 óra és kész az egész, nem nagy dolog.

-
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezen tényleg már csak az OS reinstal segíthet vagy még megpróbálhatod a rendszer visszaállítást is, hogyha van október előttről mentésed.
-
válasz
balint107
üzenetére
Nanánem!
Elvittem (elvileg szakszerviz, sosem vittem még ide gépet) megnézetni, mert a másik szerviz, ahová nagy ritkán betévedek venni apróságokat, nem tudtak volna vele foglalkozni 1 héten belül. Mondom nem jó, de ez van.
Aszondták ezen a másik helyen, hogy a táp az gallyra ment, csak teszterrel működik, de minden más fa**a. Így táp elment gariba. Rendeltem újat, betettem, semmi. Na mondom kva jó!
Egy kedves prohardveres kolléga volt olyan kedves, hogy csokiért megnézte nekem az egész cuccot, el is küldtem hozzá. Kiderült, hogy az alaplap teljesen agyhalott.
A fa** üsse ki a szemét a "szakszervizes" kancsónak, belekerült egy csavar az alaplap és a gépház közé, ez okozhatta a gubancot. Rendben, lap ment gariba. Azóta várok... Még örülhetek, hogy nem a kártyám ment tönkre. Nagy vonalakban ennyi.
Ja kiderült, hogy a tápnak, amit elsőre küldtem semmi baja! Szóval ennyit a hozzáértő szakszervizről.
Először meg utoljára vittem oda letesztelni bármilyen gépet/alkatrészt, többet be nem teszem oda a lábam, még ha fizetnek se! Ráadásul, azt ígérték, hogy másnap mehetek érte, hamar meglesz.
Másnap mentem: Ó, hát nem úgy van az, majd próbálkozzak másodnap. Megint mentem zárás előtt, aszondták ippen most tesztelik. Na mondom ez nem zöld és még fizetek is érte?
Harmadnap nem mentem, nem jött telefon se.
Negyednap kurva mérgesen én telefonáltam oda, hogy mi a machupichu van már!?
Mire a válasz: Minden ok, mehetek a gépért.
A pofánk leszakad! Végeztek vele és még csak nem hínak fel? Menjenek vissza az anyjukba, azt mondom! Pofátlan banda!
Panaszáradat és OFF vége!Csak, hogy kicsit ON is legyek, szerintem bőven elég lesz még 1-2 évig a 770. Aztán majd váltok nagyobbra. Nagyon szerettem volna egy 780Ti-t, de ez lett belőle. Semmi gond nincsen vele, alapjáraton műkszik (majd ha lesz újra miben), talán majd hamarosan megnézem mennyit tud, ha megpiszkálom, bár nekem a tuning egyenlőre kínai. Van afterburnerem, szerintem elég, ha csak az órajeleket piszkálom feljebb, a fesz emelés-csökkentés létjogosultságát gpu-cpu fronton még nem sikerült felfognom, bár nem is nagyon tolonganak, hogy kiokosítsanak...
Na mentem alkukálni, kva hosszú volt a harmadik éccakás műszakom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FLATRONW
üzenetére
337.88 at is visszatettem, de semmi.
ugyan ez a hiba....az egész ott kezdődött, mikor a legelső 970/980-as "frissítést" feltettem valami megfontolatlan hülyeségből... akkor kiírta, hogy nem észleli a 970/980at a gépben... na azóta halt meg a gépem... még október előtt nem sokkal.
fosok, ebből oprendszer reinstall lesz -.-
-
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
347.25
-
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
És a korábbi drivert vissza sikerült tenni?
-
balint107
aktív tag
Hát nem igazán értem, mit szeretnél kihozni, és mihez kéred a tanácsot. Ha az a cél, hogy a tesztek minél jobb eredmény adjanak, akkor a GTX 770 SLI biztos jobb, mint a 970. Másik oldalon meg, hogy a GTS 450 is elég, elég minimum grafikához a mai grafikásabb játékok esetében. 3 év múlva már nem lesz célszerű GTX 780Ti-t venni, már most sem az igazából, bár trükkös mert a 980 picit jobb, de drágább is, a 970 jelentősen olcsóbb, de majdnem hozza a szintjét, főleg ha valamilyen specko Oc-s változatot veszel (G1 gaming pl) De számomra ebből is egyértelmű a GTX 970, mint legjobb választás. Ha a 770-nek lemegy annyira az ára, mint írtad a 970 sem lesz több használtan 80K-nál sehol sem.
De te azt írtad aggódsz a 2GB miatt és ezért szeretnél jobb kártyát, ami valljuk be nem lesz alaptalan teljesen a közeljövőben az általad használt felbontáson is. Ellenben a 970 4GB vagy 3,5 GB még jó ideig elég lesz valószínű, biztosan tovább, mint a 780Ti 3GB. Szóval ez alapján is 970. Egyébként gondolom, hogy azért is akarsz SLI-t, mert ha már van egy egészen jól bevált kártyát, miért adnád el, inkább teszel mellé egy másikat. Én is így voltam a Gigabyte GTX 660-assal korábban. De ha hobbiból csinálod csak, akkor fölösleges tanácsot kérni, akkor úgy alakítsd, ahogy neked tetszik. Nem fog senki meggyőzni arról, hogy az SLI az teljességgel hülyeség, mert bizonyos esetekben majdnem duplázódik a sebesség, és arról sem, hogy Ne egy GTX 780Ti, GTX 970-980-at vegyél.
-
NFree
addikt
válasz
balint107
üzenetére
Igen agyaltam a 970-en, de mint mondtam nem vagyok nagy játékos , ezt a k.. gépet csak azért építgetem , hogy bámuljam, néha 1-2 teszt ami még belefér. Legtöbször nfsworld-özöm, no meg most rákaptam a mass effect3-ra, várom a witchert(3). aztán ki tudja , a napokba megvettem a crysis-t. (megvan 3 ig az összes , régen nagy kedvenc volt , de nincs rá időm , hogy bíbelődjek vele. Csak azért rendeltem meg hogy 10-e fölött ingyé legyen a kiszállítás. Ilyen hülyeségeket csinálok folyton, Ja meg nyáron nagy kedvenc volt a maffia 2. gtx 460-on toltam végig a kis gts 450esemhez egy élmény volt a játék. De ha nagyon megnézem a gts 450 is elég lenne nekem mindmáig.
Ja és ezek után majd vagy 780 ti lessz 1 db , vagy a 980, ha jól lemegy majd az áruk kb 2-3-év múlva akkor mindkettő.
Na kb én így gépezek akkor szerinted mi legyen a tényállás?
Teljes idióta vook. Persze nyárig remélem a 770-et meg lehet majd szerezni kb 50-55k körül, nem kell lightnig, mondjuk úgy lenne az igazi, dehát 10k val drágább a sima verzióknál, és én is majd most küldöm el gariztatni az enyémet.
Meg az az igazság , van egy full blokkom lightninghoz, +van egy univerzális blokkom, jelenleg azzal hűtöm a karit szóval könyedén le tudnám vizezni mind2őt. -
balint107
aktív tag
Ha megengedsz egy javaslatot, én GTX 970-et vennék a helyedben. Én is arra fogok váltani most elvileg. A GTX 770 SLI-nek ezzel szemben annyi az előnye, hogy erősebb azért nyilván. Viszont 65-70K használtan is. Rengeteg áramot megeszik. Egy GTX 970 kevesebbet eszik, mint egy 770-es. Egy csomó játék nem támogatja rendesen az SLI-t, vagy bugos tőle, ahogy hallani, és látni itt-ott a neten. Volt itt a cirkusz a 970-es memóriával kapcsolatban, abban a felbontásban, amiben használni szeretnéd elvileg elég kell, hogy legyen. Ha eladod a régi 770-esedet, minimális ráfizetésből kijön egy használt 970, de ha újat veszel sem kell morbid összeget kifizetni. Én a helyedben egyértelmű 970, de nem is csak a helyedben, hiszen nekem ez van tervben, alaposan megfontolva elgondolva a dolgot.
-
Engem nem idegeltél fel a múltkor se... 
Hát figy,ha annyira ki akarod próbálni,akkor próbáld...
Az tuti lesz,hogy a 2 giga vram fog limitálni, tehát a nagy textúra minőséget és élsimítást hanyagolni kell.Én egy gtx 690-et próbálnék ki már rég óta, nem tudom miért pont azt. Nyílván már nem vennék ilyen karit, csak úgy.

-
NFree
addikt
Sziasztok, nemrég beszélgettünk a 770sli-ről , sajnos azóta sem tudom kiverni a fejemből.
Nos én nem vagyok nagy játékos , keveset játszom, s nem is ez a lényeg.
Töbnyire az újabb gamék nállam kb mindíg 1-2 éves csúszásba vannak.
Szóvel amlítettétek, hogy nagy részletesség, és felbontsá mellett kevés a 2 gb memória.
Nem tudtok valahol tesztet ahol ezt meg lehet nézegetni. Egyébént nállam 1920x1200a max felbontás.
És kb nyáron ha minden összejönne akkor vennék még1 770-et.
Nem tudom miért baszkurálja az sli a buksimat.
Hát ha nem idegeltelek fel ismét benneteket akkor köszi a választ.
-
balint107
aktív tag
A panaszkodást is meglehet érteni. Korábban volt a 780Ti 200K, és ahhoz képest nem biztos, hogy feltétlen olyan jó is volt, mint amennyire drága. Vannak olyan játékok, amikhez pedig semmi nem elég, pl Skyrim modolt (enb). Aki csinálja az egyik enb-et annak a gépém a legújabb verzióval 30-40 fps átlagba megy GTX 780-al. Csinált róla sebesség tesztes videot. És vannak még beállítások, amit lehetne feljebb tolni, pl látótáv. De ha valakinek igénye van komolyabb élsimításra, hogy tényleg éles képet kapjon, amit a legtöbb játék 1080P mellett is megkíván, akkor szintén kell az erő, mondjuk egy 4x-es MSAA-hoz. Vagy, ha már nem Full HD-ben gondolkodik az ember, akkor egy 780Ti is édeskevés lehet a 60 fps-hez, de már egy éve is az lett volna, mikor még baromi drága volt.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Csak GE-n keresztül lehet elérni a Shadowplay-t és így videókat rögzíteni a VGA karival?
Üdv
Puma -
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A DDU használata lehet, hogy hiba volt.
Nálam sem volt hibátlan a driver telepítése elsőre. Letöltöttem az NV oldaláról és tiszta telepítéssel próbálkoztam, de a telepítő a régi illesztőprogram eltávolítása után nem telepítette fel az újat és ezt jelezte is a végén. Azonban a Windows alap driver feltelepült magától és kérte a gép újraindítását.
Újraindítás után eltávolítottam az Experience-t (mert ez is lehetett a hiba forrása) és újra elindítottam a telepítőt (ismét tiszta telepítés). Így már hibátlanul felment az új driver.
Nem az volt a problémám, mint neked, de így megoldódott a hiba. Soha nem használok a DDU-hoz hasonló programokat, mert szerintem több kárt okozhatnak, mint hasznot.
Próbáld meg a tiszta telepítést (ha eddig nem úgy csináltad), hátha ez segít. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
erre vki?!

-
regener
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nehogy aztmond hogy PC-n elég a 30 fps, ez nem konzol.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Jól van, biztos úgy van ahogy te mondod 
Nem akarok vitatkozni. Bár amúgy a 30fps egy zsíros csatában, megnézem, hogy mennyire élvezetes, de ok.
Zárjuk le.
[link] -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
mér nem elég? biztos hogy nem megy 30fps alá akkor sem. 760-al se megy alá
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
PL Far Cry 4, Watch Dogs, csak hogy ne mondjak többet.
Ezeket ha feldobom ultra beállításokba, már elég kevés így. ( Tv-n próbáltam )
Szerencsére 1440x900-as monitorom van, szóval nekem egyenlőre elég, de ami tény az tény. Full HD-hoz már kompromisszum kell. -
válasz
esgabee
üzenetére
770-et nem is nagyon kapni újonnan csak a 4GB-os verziókat. Igen, ezek 90 körül kóstálnak, de használtan kifogható egy normális 65-70 között 2-2,5 év garival. És akkor még nem alkudtál belőle. Én is így vettem az enyémet itt aprón. Giga és semmi baja, nem bibis darab, pedig elsőre én is be voltam tojva.
-
WhiteAngel89
aktív tag
az úgy lett volna szép ha 760ti van abba a gépbe

-
Dananto
tag
válasz
Puma K
üzenetére
Igen, garis még, mert 2 hete sincs, hogy megvettem a cuccot, elvileg még nem annyira sürgős a csere, mert kb májusig elég sokat melózok, így csak az ETS2- t tolom, azt meg viszi fullon.
Ha eltelik kis idő és nincs gond, akkor nem érdekel a gari, kockáztatok.Faterkam, ezért is érdeklődök előre is, mert egyszer szeretnék venni egy bitang kártyát, amivel egy darabig elvagyok.
-
esgabee
tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Azért ez elég durva...a 770 mégis csak közel 90 rongy.
-
WhiteAngel89
aktív tag
mi az amit nem visz a gtx 770 full hd ba ? azért nem túlozzunk már, ha fix 60fps+ ra van igény akkor vegyen aki akar 980-at vagy 970-et.
-
zsizsef
senior tag
Nézem a használt garis gtx 760-as kínálatot. Úgy látom, hogy Gigabyte nagyobb számban van jelen a piacon.
Azért, mert többet vesznek belőle, vagy "problémásabb", mint a többi gyártó terméke? Köszönöm! -
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Ez mondjuk attól is függ, ki mivel játszik... Én legutóbb FPS-t CSS-al játszottam (még a 775-ön), az még bejött, azóta semmi. Inkább (1150-en) ETS2 meg Fifa, GTR EVO, Mafia2 & GTA4 ha működne. De valamiért utóbbi 5 mp-ként szaggat/laggol, rohadt idegesítő...
Majd ha megvettem az új monitort kiderül mennyire vagyok finnyás a felbontást illetően...
Van köztes megoldás: GTX780!

Szerintem akinek 770-e van még egy évig biztosan nem kell hozzányúlnia a konfighoz, hacsak nem teheti meg és feltétlenül igényli az erősebb VGA-t.
Annyira nem tudom megérteni akik sírnak egy csúcskártyával, hogy az mennyire kevés. Igaz, hogy ezek a nagy elvárások adnak lökést az új és újabb kártyák megjelenésének, de engem kifejezetten irritál, mikor valaki panaszkodik teszemazt egy 780Ti mellett. -
sheep
addikt
válasz
SkyTrancer
üzenetére
ebben teljesen igazad van, viszont most elég szerencsétlen időszakban vagyunk ha valaki jó ár/érték arányú nvidia kártyát akar venni (full hd-ra)
50-60 körül nincs jó kártya használtan, vagy veszel egy 760/770 szintű kártyát ami már kevés kezd lenni, vagy egy 970-est ami túlzás és drága.
E között nincs kb. semmi.
Én is szívesen lecserélném az 560ti-met, csak nem tudom hogy mire.
Legalábbis én így látom, de ha valakinek van ötlete mit lenne érdemes venni, ki vele! -
SkyTrancer
senior tag
Azért egy videokártya vásárlásnál fontos eldönteni, milyenek az igények, ugyanis sokan írják, hogy full hd-ban viszi a játékokat a gtx 760. Persze viszi. Az integrált hd4600 is viszi, csak kérdés, hogy milyen grafikai beállításokkal.
Innentől fogva azt kell nézni, hogy mik az igények.
Nekem GTX 770-van, de már ez sem elég full hd-hez a komolyabb játékokhoz, csak úgy ha visszaveszem a grafikát picit.
Ebből kiindulva egyre többet kell majd buzerálni a grafikát, ahogy jelennek meg az újabbnál újabb játékok.
Tehát, kérdés, hogy mi meddig megy le grafikában.
2évig egy kártya csak akkor elég, ha ez a határ nagyon alul van, vagy ha éppen egy csúcskategóriás kártyád van.
Szóval ez itt a kérdés, mik az igények. Minden ultra, vagy jó a high is... -
Dananto
tag
köszönöm a válaszokat

Puma K körbenézek, hogy itt nálunk milyen árban mennek a GTX 970/980 kártyák, igazából arra gondoltam én is, hogy ha ez már nem oké, akkor valami jobb kártyát kéne venni, amivel el lennék egy jó darabig.
sheep kizárt, hogy eladjam, marad tartaléknak

WhiteAngel89 köszönöm neked is a választ

-
Puma K
nagyúr
válasz
Dananto
üzenetére
Amellé a proci mellé én vennék egy GTX 970/980-at ha tehetem és nyugodtan tudok játszani mindennel full HD felbontásban még kb 2 évig.
Most még full HD-ban sok játékkal megküzd a GTX760, de jövőre már kérdéses mit fog bírni.
Reméljük a DX12 majd még ad neki egy kis lendületet időtállóság szempontjából Windows 10-et használva. -
Dananto
tag
sziasztok, vettem egy ILYEN gépet, amiben 760- as videokari van.
nem ismerem ezt a videokarit egyáltalán, eddig inkább ati volt, pár mondatban mit tudnátok mondani róla, illetve egy darabig hagyjam meg, vagy inkább cseréljem le ? -
Kelvin
őstag
Még jó, hogy nem használom az Experience-t. Mindig is csak a gond volt vele....
-
Faterkam
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Javították a Drivert ennyi idő alatt?
-
FLATRONW
őstag
Nálam a Dying Light elég szépen akad az új driverrel, így visszament a régi és megint jó lett. Így nem tanácsolom a telepítését senkinek sem, aki ezzel a játékkal játszik (de meglehet az is, hogy csak nálam jelentkezik a hiba). Valaki más is tapasztalt ilyet?
-
FLATRONW
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Töltsd le a drivert az nvidia oldaláról és úgy telepítsd. Átmenetileg az experiencet is kikapcsolhatod, hogy véletlenül se okozzon bajt.
-
sheep
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nem nálad van a hiba, nálam is hibával kidob.
-
NFree
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Lehet nem ugyan arról a dologról beszélünk , szóval van , hogy én is raknék fel újabb drivert s az install kezdetekor az experince leáll , hogy nem talált vga-t a gépben? nem ez a probléma nállad? akkor fogom rakok fel egy régi drivert utánna minden felmegy cakk pakk az új installal. De ez nállam asszem csak szűz rendszernél szokott előfordulni. Lehet nem ugyan arról beszélünk

-
NFree
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Rakj fel egy régebbi drivert ami felmegy frankón és utánna próbáld meg az újabbat.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv. geforce experencia ilyen hiba üzenettel fogad, és már próbáltam drivert ujra telepitettem ddu-val el távoltitottam akkor se javult meg,
"Az Experience hibába ütközött ezért le kell állnia!" -
szmayer1
senior tag
válasz
Puma K
üzenetére
Értem, általában én is az árnyékokkal, antialisingel, stb szoktam kezdeni a visszacsippantást, de számomra fontos a folyamatos 60fps. Ez alatt olyan akadósnak-szaggatósnak látom a játékot, és ezért kell sokszor már a grafikai részletességet is lejjebb venni.
Ha be van kapcsolva a v-synic, akkor vagy 60, vagy 30fps van jelen, sajnos köztes érték nincs
Persze vannak olyan játékok ahol kikapcsolható a v-synic, ott a játék is sokkal-sokkal jobban fut, akár magasabb grafikai részletesség mellett is.@ balint107 Általában nem szoktam törekedni az ultra beállításokra, nekem megfelelő lenne közepes-magas beállítottság is, de így alacsony-közepesen is nagyon szépek már a mai játékok, folyamatos 60fps mellett.

-
balint107
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
###szmayer1.#### (Csak, ha egyszer mellé nyomsz, akkor már nehogy módosítani lehessen)
A Far Cry 4 pocsékul lett optimalizálva. Még magasabb kártyával is bajos az akadás nélküli futtatása. Az AC-rő sem hallottam túl jó dolgokat. Azonban tudomásul kell venni GTX 760-as kártyával nem fogsz tudni 2015-ben ultrán futtatni játékokat 1080P-ben, sajnos, mert az ára az megvan neki ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó a hűtésük, csendes, és erős!
Persze vannak olyan játékok ahol kikapcsolható a v-synic, ott a játék is sokkal-sokkal jobban fut, akár magasabb grafikai részletesség mellett is.