Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Tehát a kártyával, nem a márkával.

-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok.
Csatlakoznék a forumhoz egy Asus gtx670-es Kártyával.
Ő lenne az --->[link] Pár info kellene hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a kártyával kapcsolatban és hogy mit tud tuning ügyileg.
Thx
-
trancemusic
senior tag
válasz
slloyd
üzenetére
Átlag chipek 1200-1250 mhz közötti értékig bírják.
Egyes válogatott Giga oc,illetve Msi lightning kártyákon 1300mhz megvan.
Feszültség zárat rakott rájuk az Nvidia.
Enélküli 680-as modellek 1,3 volton 1400 körül is mennek.U.i.: Teszteld ki a sajátod,ahogy fórumtársak javasolták.
-
slloyd
senior tag
Sziasztok!
Tegnap viszonylag elég olcsón vásároltam egy GeForce GTX 770 Jetstream 1 év gyártói garis 4gb verziót.
Ezt a márkát én nem nagyon ismerem csak a 4 gb vram miatt vettem meg.
A kérdésem az lemne ,hogy ez a verza,hogy bírja a tuningot?
Milyen órajeleket kéne beállítanom amin még stabil a kari?
A giga verza órajelein ketyegne? -
Darko_addict
őstag
Kis érdekesség - már akinek:

i3-mal kezdtem, iGP-t elengedőnek találtam, hiszen a gépem eladásakor megépítettem az akkori új gépet és vettem egy XBOX-ot, amin játszhatok. Mára már viszont az X grafja eléggé elavult és vágytam valami újra.
iGP 'után' volt egy 7770, 7790, 7850, 660 és a mostani 760-on. Árban sikerült jól kihozni, egyiken sem buktam sokat, van, amelyiken nyertem is. Na mindegy, a lényeg, hogy habár az Unigine Valley GPU-orientált, ahol a CPU nem sok szerepet kap, látható, hogy mennyire visszafogta a GPU teljesítményét az i3.BF4-ben szinte simán duplázódott az FPS az új szereléssel. Addig (i3, GTX660) 60FPS-re lőttem be stabilan (60-80 között ugrált, néha esett 50 köré), ami többségben Medium beállításra volt elég egy-két High mellett, most viszont több FPS-t tud a 760-nal is i5-tel Ultra beállítások mellett, mint azelőtt.

-
Lehet láma kérdés, de tuninggal a sima WF3-2GD is tudja azt a teljesítményt, mint az OC verzió?
770: BASE:1046MHz / BOOST:1085 MHz
770OC: BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz -
lolzio
csendes tag
Már jött ki róla cikk. IPON
-
-
lolzio
csendes tag
Sziasztok!
Egy GTX 770-et szeretnék venni, és az érdekelne, hogy vannak-e ajánlottabb brandek vagy mindet lehet venni? Illetve, hogy megéri-e a felárat a +2GB vRam.
Köszönöm a segítséget!
-
trancemusic
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szerintem a gpu nyers erejére gondolnak.
4gb textúrát valaminek meg is kellene mozgatnia.
4k felbontáshoz sztem a gtx770-ereje is kevés picit. -
shteer
titán
válasz
Darko_addict
üzenetére
20k szélsőséges - ipon kínálatban a phantomok között 600ft van

-
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ez egy bazi jó kérdés!
Én anno (fél éve), mikor érdeklődtem, megéri-e a felárat a +2 GB, szinte mindenkitől azt a választ kaptam, hogy nem. Egyesek azzal jöttek, hogy "jól jöhet majd még", de addigra úgy is csere éretté válik majd a VGA és talán majd idővel ki lehet használni az újabb kártyák nyújtotta + VRAM-ot, de ma nem éri meg a többletköltséget. Persze ma már a felső kategóriás kártyák már mind 3 és 4 GB-al jönnek, szóval ott nem kérdés.
A memória BUS számít igazán, na meg persze akkor már a + VRAM. De javítsatok ki, ha tévedek.
Ma még bőven elég mindenhez a 2 GB.regener: Mit takar a "magas felbontás"?
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
A +2GB csak magas felbontáson kell ahol amúgy elfogyna a 2, de FPS értéket nem sokat jelent.
Konkrétan alacsonyabb felbontáson semmi előnye a 2GB-oshoz képest. -
kona005
senior tag
válasz
trancemusic
üzenetére
Köszi szépen, akkor pariban van a 7970 Lightning-al, gondolkodtam a cserén tudom hogy jobb az NV driver meg stabilitás terén de +20k-t akkor így nem áldozok rá... Köszi szépen

-
trancemusic
senior tag
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki dobni egy alap órajeles GTX 770 bench-et Heaven 4.0-val? Egy típus és egy GPU órajel érdekelne még ezen felül, quality ultra, tesszaláció extrém, 8x élsimítás, a kettő másik cucc meg disabled... ja és FHD
Előre is köszi

-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy gtx 770.
Driver frissítés után egyszerűen nem fut végig az nvidia driver telepítő
Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Amit eddig csináltam:
Full driver uninstall,registry takarítás,Driver Sweeper-el teljes driver takarítás.
A fent leírtakat végrehajtva,ugyan azt a hibaképet kapom,mint ami a képeken látszik.
Valaki ötlet?
Köszi előre is!
-
regener
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Talán, amíg nincs hivatalos információ addig ne tessék terjeszteni a "talán" szó nélkül

-
-
gepid3
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Valami konkrétum, teljesítmény, időpont? Csak mert kártya vásárlás előtt állok és azon gondolkodok érdemes-e várni.
-
-
gepid3
tag
Hello!
Idén várhatóak új középkategóriás (750Ti felett) kártyák az nvidia-tól? Lesz még Maxwell sorozat? -
FaTHI
őstag
válasz
xAcidx
üzenetére
Megnéztem High en, és Ultran is 2xmsaa-val is. Érdekes módon a minimum FPS-ek 80körül vannak, amúgy beáll 120FPS-re. Nincs belassulás robbanás közben. Oman 2014 alatt, Caspian 2014 en, ás a Pacific Storm alatt néztem.
De érdekes 1-2 pályán Gtx680-on még ha lebutitottam akkor is beszaggatott Pl: Guilin Peaks, Zavod311, Itt vaj simán fut. -
xAcidx
tag
Megnéznéd, hogy Medium vagy High-on mindenféle élsimítás nélkül mennyi a min. fps? Valaki megtehetné ezt egy 770-el is.
A mérés tuning mentes kártyákkal lenne a legjobb.Mint korábban írtam kell a min. 144 fps, de ha egy 770 is képes rá akkor feleslegesen nem költöm a pénzem erősebb VGA-ra.
-
xTREem
tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete van Gigabyte GV-N760OC-2GD kártyám. Eddig minden rendben volt vele, azonban az elmúlt napban a középső venti önálló életre kelt. Először esetenként, 1 órája viszont folyamatosan 100% körül teker terheléstől függetlenül. A két szélső venti normál sebességű. Afterburner normális hőfokot jelez, venti sebességnek a két szélső sebességét mutatja, ami 20%. Szerintetek mi lehet a gond?
-
xAcidx
tag
Igen, csak a 144Hz-es monitor miatt kicsit több fps-re számítok.
Az meg, hogy hogyan néz ki a játék annyira nem izgat (8 évig COD 1, Low beállítások mellett (talán 1024x768)). FHD/Low beállítások mellett is tökéletesen vállalható.
Azért érdekelne a három beállítás, hogy hol éri még el a minimum fps a számomra vállalhatót (144). Nyílván, ha egy 770 is megbirkózik a feladattal Medium mellett, akkor felesleges plusz pénzt áldoznom VGA-ra. (A különbözetből inkább veszek egy SSD-t, az még úgysincs)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Kiborító, egy sima konzol game portolva/átírva pc-re. És akkor nem elég neki 6GB ram (fél óra után sikít, hogy zárjak be vmit mert kevés a ram) meg a 2,8GHz-es i7 920 (jó a HT nincs bekapcsolva) meg a 670 úgy, hogy csak 1680-ban játszom (vga ramból is felzabál 1800 MB-ot a 2048-ból) és nincs maxon a grafika... Botrány.

-
pohár
félisten
válasz
xAcidx
üzenetére
én 760-nal tolom, emlékeim szerint szinte minden high/ultra, de én csak 1650x1080-as felbontáson játszom, így a minimum FPS nem nagyon esik 60FPS alá (kivéve ha minden a pofámba robban, akkor azért megesik a 40FPS is
), de én már inkább 970-et vennék, kicsit feljebb is tudod venni a részletességet, szebb lesz a játék sokkal -
xAcidx
tag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok. Azon töprengek, hogy kell e nekem a 970 vagy elég lesz egy 770 is.
Valaki tudna nekem egy pár mérést csinálni BF4-be?
Felbontás: 1080p
Beállítások: Low, Medium és High
FOV: 80 (ha számít is ez valamit)Ilyen-olyan élsimítás nem igazán érdekel (azt se tudom mi, mire való). Max. 2x-es kell, de ha nincs(enek) bekapcsolva úgy még jobb.
Illetve a Mesh quality lehetne mindenhol Medium, vagy Ultra.
Csak a minimum fps-ek érdekelnek, és természetesen multiról lenne szó.
Ha valaki megcsinálná nekem, azt nagyon megköszönném.
970 topicba is írtam
-
-
-
Henker2
addikt
Üdv!
Egyébként lebeszéltetek!
Arra döntöttem, hogy május-június környékén beruházok egy 970-esbe!

-
Látszik, hogy öregszem, mert totál nem mozgatnak már a tesztek. Elcicereg a házban, megy ami kell bőven jó grafon azt pont.

-
Kelvin
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Minél inkább a prémium kategória felé halad az ember annál inkább ráfizetéses a dolog. De ez mindenben így van. Lehet kicsinek tűnik az eltérés de nem mindegy, hogy egy új játékot 20-30 vagy 30-40 fps-el játszol.
Amúgy itt egy aktuális teszt, mert a Heaven sz*rt sem ér.
(760-ról én sem 770-re váltanék)
-
Faterkam
addikt
válasz
Henker2
üzenetére
Nézz meg egy GTX 770 Heaven tesztet, (vagy kérj valakitől) ugyanolyan beállítással nézd meg a 760.-at, nézd meg mennyivel jobb + add hozzá mennyit kellene ráfizetned! Szerintem nem nagyon lesznek szinkronba a dolgok. Ergo: amennyivel drágább, annyival nem jobb! (szerintem)!
-
Henker2
addikt
Egyébként üresjáratban 75W-ot
maxon járatva 285W-ot fogyaszt a konfigom!Konfig adataimnál!
Mérést a Zalman ZM-MFC2 szolgáltatta -
-
Henker2
addikt
Srácok!
Igaz még most váltottam 660-ról 760-ra, de az lenne a kérdésem, hogy egy 770-esre megérné-e lecserélni a 760-at? Sebesség és árkülönbözet fejében persze
-
-
Faterkam
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Pedig de! Meg kell nézni néha a HA.-t

57eFt volt 1 évvel ezelőtt
(#30223) flymi: Átalakítóval használom. VGA Analóg van párosítva DVI csatival és az van a VGA-ba dugva. Tudom nem a legjobb megoldás, de ez van...
Szerintem itt lesz a hiba! Monitorcserénél mindenképp olyat amin min. van DVI, ezzel megszűnik a gondod. Nálam DP.-re van kötve. Az a legjobb, de ott is van néha érdekes ébredés Sleep után. (kb. 2-3 havonta 1x)
-
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Átalakítóval használom. VGA Analóg van párosítva DVI csatival és az van a VGA-ba dugva. Tudom nem a legjobb megoldás, de ez van... Monitor csere segíthet? Mire figyeljek a vásárlásakor? Alapból DVI csatist vagy HDMI csatist vegyek? F*ngOm sincs mi a különbség a csatlakozók jelentette minőség között....
A Giga GTX770-em 55-ért vettem postával együtt.
Kipróbált darab (fél éves), megbízható eladótól. Szal jó vétel volt aszondom! Kicsit be voltam tojva a használt VGA vásárlástól, de nem bántam meg! Valakinek eladó használt 970/980?

Lauda: Hol marad a 760?

-
Sziasztok!
Tudnatok abban segiteni, hogy a jelenlegi kartyaknak kb mi az erosorrendje?

660-tol felfele mondjuk.
660-670-770-680-970-780-980 ??

-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy EVGA GTX 760 kártyát, be raktam a gépbe minden jól működőd mígnem egyszer elkezdet a ventilátor maximumon pörögni. Újraindítottam a gépet aztán jó volt egy darabig, de aztán megint elkezdte hogy pörög mint a fene. Aztán meg már mikor elindítom a gépet rögtön maximumon pörög a ventilátor. Kipróbáltam másik gépen ott is egyből maxon pörög, a ventilátort próbáltam manuálisan is állítani de hiába mert minden állítás ellenére teljes fordulaton megy. Az a gyanúm hogy garanciával vissza, de hátha tudtok valamit tanácsolni amit meg próbálhatok. Előre is köszönöm!!
Ez a kártya:
[link] -
szucsinka
őstag
válasz
synthattik
üzenetére
én 56-ért vettem innen gtx770-et proba garival az ég világon kutyabaja.megbizok a ph-ás eladókban.csak ne ujonc legyen 1napos reggel.

-
synthattik
aktív tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nem vagyunk egyformák,vki szereti a boltból vadi újan megvenni még ha drágább is,engem személy szerint nem zavar,hogy használt már,legalább le van tesztelve.Vannak megbízható eladók hardveraprón.
Gari legyen rá,a többi nem téma.
Én kb 3 hete vettem 680-at 55k volt annyit megért részemről. -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
synthattik
üzenetére
jó én új árra gondoltam, én is most vettem nem rég. 58 volt ...
-
synthattik
aktív tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
57 az elég drága lenne 760-ért,már nyáron sem lehetett eladni 50-nél többért kb 33 hó garival,a boltban meg túlárazottnak gondolom ennyiért.
Közel 60-ért inkább 680. -
Üdv!
Arra esetleg valaki tud magyarázatot adni, hogy miután egy hoszabb alvásból felébresztem a gépet előfordul, hogy a képernyő felbontást visszaveszi a jelenlegi 1440*900-ról valami minimális xarra!? Ez mitől van? Amúgy semmi gondom az altatással-ébresztéssel ezt leszámítva. -
Faterkam
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nálam járt mindkettő! Azért a 760 combosabb. A sima 660 néha Fhd.-ban már kevésnek bizonyult. A 660 nem tudom mennyiért megy, de 760 már van 47eFt.-ért 3 év garival! Neked mennyit ér meg, azt csak te tudhatod. De szerintem jó áron érdemes váltani!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Jóféle GTX 660 (non-Ti) mellé mekkora ráfizetést ér meg egy ugyancsak jóféle GTX 760?
Elég vegyesek az árak.
Valamint másik és legfontosabb, hogy a ráfizetés ellenében tud-e annyival többet a 760, mint a felár?Köszönöm!
-
Puma K
nagyúr
válasz
hunbandit
üzenetére
Szia!
Ha nem szeretnél garanciát veszteni akkor hagyd úgy ahogy van.
A hőmérsékletek ha túl magasak csak akkor kell szétszedni és újrapasztázni.A paszta általában vékonyan szokott lenni a GPU/CPU-n mivel rá van szorítva a hűtő szóval nem is értem mire írod a "GTX480-nál szép vastagon volt hűtőpaszta gyárilag" részt.
Ami kipréselődik oldalra és nem a hőátadó felületen van azt meg el kell tüntetni.Üdv
Puma -
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok.
Most lett beszerezve nálunk egy; GIGABYTE GV-N760OC-2GD (rev. 2.0) GTX760 2GB GDDR5 OC PCIEKérdesem pedig az lenne, hogy videokártyánál amikor újonnan veszem.
Érdemes szétszedni és újra pasztázni ?(Pl; MSI GTX480-nál szép vastagon volt hűtőpaszta gyárilag de CPU-n én eddig még mindig csak nevetségesen kevéssel találkoztam. Gondolom kártyánál is előfordulhat vagy erre odafigyel minden gyártó nagyjából ?)
Garancia elvesztése nem érdekel nem az a fő kérdésem.
Nem csak egy lehelet vékony paszta van rajta mint mondjuk a gyári CPU-kon ?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Tibroo
aktív tag
válasz
regener
üzenetére
Hali!
Persze igazad van,nekem is eléggé ismeretlennek hangzott,csak ezt hozta a 4K-ra!
A kettő közül én inkább a Gigát támogatnám,mert abban már van +-ív tapasztalatom (GTX670),
volt MSI-m(GTX680) is,de mintha az MSI kicsit hangosabb lett volna.
Gondolom ebben a kategóriában,már nem nagyon van különbség,vagy mégis?
Szerinted a kettő közül melyiket?
-
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Bál@, trancemusic
Koszonom a segitseget!
A 480-ak mar nincsenek meg, csak viszonyitaskeppen erdeklodtem, hogy kb ahhoz kepest mit tudhat.
Meg hat az sli is hol kijon hol nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)