Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
udv. Erdemes most GTX 770-be beruhazni vagy a hamarosan megjeleno 870-as miatt erdemes varni picit,mert enek arak ugyis nagyot!?

-
RazoR
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Áram alatt van de fekete a kép, WIN+P-re sem csinál semmit... Az a fura, hogy ha az "elsődleges" monitor dugom át másik kimenetre az sem ad képet, olyan mintha a VGA-nak csak az az egy kimenete működne, de nem hiszem, hogy a 4 kimenetből 3 tönkrement volna... Ha rá van duva mindkét monitor a 2 dvi-ra akkor sem látja a win8 a második monitor a képernyő beállításoknál...
-
RazoR
veterán
Hali. van egy GTX 680-am. Szeretném 2 monitorral használni, de akármilyen variációval dugom rá a 2 monitor, csak az egyik működik, ami a felső dvi-ban van, olyan mintha a többi kimenet nem működne, mert ha bármelyikbe dugom a monitort semelyikkel nem ad képet csak a felső dvi-ban. Ötlet?
-
Toxy
aktív tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Igen, a TDR hiba egy adott vga-val nem minden gépben fordul elő. Én is annó akinek továbbadtam a gtx460-at, neki tökéletesen ment.
Kipróbálhatod másik táppal.
De tuti elég az 500W táp a gtx760-nak. S nem azért van ez mert nem elég.
-
vakond5
őstag
Örülök neki!

Nálam egy gondod előidézett, mégpedig hogy nem menti el az Nvidia Control Panel a színbeállításokat
Tudok élni vele, hogy minden rendszerindításnál meg kell mozdítani a digital vibrance csúszkát, és egyből jó, de azért kicsit idegesítő. Neten nézelődtem, minden megoldást megpróbáltam, egyik se használt, úgyhogy most írok az Nvidia fórumra, hátha van már valami. Előbb visszaflash-eltem a gyári, de általam modolt bios-t, mostmár azzal se menti el, viszont lehet hogy ezt megoldotta volna egy driver reinstall. Remélem lesz valami.. -
Toxy
aktív tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Nekem is chieftec ctg500 wattos tápom van. S gtx770 karim.
S minden frankó, Tehát szerintem tuti elég egy 760-shoz azt 500w.
Régen egy gtx460-am csinálta ezt a hibát. (a képernyőillesztő nem válaszolt stb....)
ha jól rémlik ezt TDR hibának nevezik.
-
traktorgumi
aktív tag
Az létezik hogy egy ctg 500w táp kevés az evga gtx 760 sc kártyának?
A jelenség az hogy a játékok közben hirtelen eldobja a drivert.
Csak a tápra tudok gyanakodni mivel a memtest szépen végigment.
Cseréltem már alaplapot és ugyan ez volt.
A kártyát meg kipróbáltam egy másik gépben és tökéletesen ment
Mit gondoltok?
gigabyte h87 d3h
8gb kingston
1 wd 500gb
ctg 500w
i5 4570 -
Stonerice
őstag
Szerintem a DAUM Potplayer is kiváló. hang és felirat szinkronizációt hamar megtudom vele oldani manuálisan.
Tudja a DXVA-t is , de verziók között is vannak elég nagy különbségek a szűrést illetően. Például gyors mozgásnál szétesik a kép(régebben KM-playernál is észrevettem, ott elég durván eltorzult a kép).
-
vakond5
őstag
Nyomjátok KMPlayer-rel srácok, az a legkirályabb! Tonnányi beállítás, mégtöbb lejátszható formátum, bármiféle külön telepített codec pack nélkül!
-
biacsia
tag
Arra gondoltam futott már össze valaki ilyen problémával, ezért felteszek pár képet. 1 2 3
Adott az aláírásomban szereplő konfig és a world of tanks nevű játék.
A beállítások 1920*1080 MAX. Vsync ON tehát 60maxfps korláttal játszom.
Hogyan lehet az, hogy játék közben monitoroztam a cpu gpu tevékenységét, és miközben nem mennek 90% fölé, az fps lecsökken mondjuk 60-ról 49-re? Mit nem veszek észre? Mi a szűk keresztmetszet?
Cpu órajel állandó 4600mhz. GPU órajel játék alatt 1241mhz és nem ugrál. -
asuspc96
őstag
Helló!
Valaki tudna megoldást arra, hogy VLC-ben miért akadoznak az 1080p-s filmek ?
Pár másodpercre szakadozva megy olyan mintha játékban kevés lenne az fps, véletlen időközönként egy olyan 3-5mp-ig megy majd megint egy olyan 5 perc semmi...és újra...
És a vicc az, hogy minden más lejátszóban is mint pl KMPlayerben is....Valakinek ötlet ?
-
vakond5
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
GPU-Z-vel mentsd le a jelenlegi bios-t.
Indíts egy parancssort, navigálj el az nvflash mappájába.
Írd be a következő sort: 'nvflash.exe fájlnév.rom -4 -5 -6'
Mikor kéri hogy írd be, beírod végig nagy betűvel hogy 'YES'
Ezután már csak meg kell nyomni egyszer az 'y'-t, és indul a flash-elés.
Újraindítást követően már az új bios-szal fog indulni a kártya, és remélhetőleg kép is lesz.
Várom a visszajelzéseket!
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok,
Nvidia GTX 760 kártya
Új windows telepítéssel (Win 8.1 x64), Legújabb Nvidia driverrel illetve, a 337.88-asal is ezt a hibabejegyzést produkálja. Memória teszt, stress teszt megvolt (prime95). Alaplap csere is volt :-)
"nvlddmkm forrásból származó eseményazonosító 14 leírása nem található.
\Device\Video3"Játék során véletlenszerű FPS visszaeséssel, reagál (várhatóan, mikor a windows reseteli a videodrivert.)
Van valami ötletetek?
Köszi
-
vakond5
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Ha 7000-es rammal nincs gond, akkor nagyon jó.
Igen, az eltérés csak a gpu-n levő számozás és, a sávszél [bandwidth] lehet.
Egyetlen esetet olvastam hogy elvitte a jóember kariját, de totál biztos hogy user error volt. Ha gáz lenne, IGP-vel szerintem vissza lehet tenni az eddigi bios-t.
Mondjam a dolog menetét?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
vakond5
üzenetére
A power edition órajelei 1050-6000 körül voltak. A lightning bios ugye most 1110-6000en megy kb fél éve gond nélkül. Tegnap teszteltem 1150-7000en pár kör valley meg egy óra far cry3, de nem volt gond.
Nézegettem én is a két kártyát, elvileg tök ugyanaz, csak a gpu jelzésben van egy szám eltérés. Nameg a "bandwitch" (sávszélesség talán) 192 helyett 200feletti.Ha gond van esetleg utána (nem bootl stb) akkor integrált gpuval helyrehozható? Illetve van kockázat, hogy teljesen meghal?
Köszi a segítséget előre is.
-
vakond5
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Igen, csak lekaptam a TechPowerUp bios gyűjteményéből egy ref EVGA 770 bios-t, KBT-vel szerkesztettem, és feltoltam a karimra. Onnan jutottam el ide, hogy eszembe jutott valamiért, hogy megnézzem, mi a különbség a GPU Boost 1 és 2 közt, aztán az elsők közti találat volt a "Flash your GTX680 with GTX770 BIOS".

Nézek képeket a 680 és a 770 lightning nyákjáról, meg megnézem a bios-okat, aztán írok hogy mi a helyzet, van-e értelme megpróbálnod. Addig annyit nézz meg, hogy stabil-e a kártyád ram-ja 7-7.2GHz-en. Ha igen, semmi gond. Legyen még egy másik kártya is a pakliban, mert azt olvastam hogy soha nincs garantálva hogy "megeszi" a kártyád egy másiknak a bios-át, úgyhogy kell valami, amivel vissza tudod flash-elni ha gáz van.
Ha ugyanaz a 680 és a 770 Lightning, akkor megyünk tovább a dologgal...

Szerk: Alap GPU és RAM órajeled mennyi, és mi a bios verziószáma?
-
-
polgi803
őstag
Nyílván én nem istenítem az AMD-t mielőtt nyílna itt a bicska,csak olvastam a kommenteket és voltak elég sokan,akik szenvedtek a driver-ek miatt...nekem speciel semmi gondom nem volt az AMD driver-eivel,pedig jó pár évig volt. ...na mind1 is....szóval...akkor nem kell betojni...a többi előző kérdésemre is tudnátok válaszolni? Nekem az MSI Gaming 760/770 tetszik nagyon,de ha nem ajánlott,akkor esetleg más is szóba jöhet.

-
JoolsNOS
veterán
válasz
vakond5
üzenetére
Simán felflashelted? Kipróbálnám én is. A 770 lightning és 680 lightning fizikailag ugyanaz a kártya? Elvileg nem lehet gond ha feldobom a 770 lightning biosát nem?
polgi803: Főként a rémísztgető driver problémák gyakorisága érdekelne...mire gondolsz? Itt nem igen szokott driver gond lenni.
-
NFree
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Minden esetre most egy darabig benne marad így a gépben 24/7 re alulfeszelem meg visszaveszem az órajeleket, sanszos , hogy 1300mhz körül meg lessz kb olyan 1,26v al . de nem feszegetem egyenlőre a témát, várom a hideget+egy jobb procit.
a 480-ba több pontenciált érzek, habár ennek kellne legalább 1,4v meg szárazjég vagy ln2 akkor tuti megtáltosodik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek ellenére , úgy érzem átlag alatti benne a gpu , de van ilyen is procit se lehet mindíg jót kifogni, De nem adom fel örülök ami van s majd ebből hozzuk ki amit lehet
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek a GTX 770-el...eddig "piros" de kipróbálnám a másik oldalt is...érdekelne a használati tapasztalat,mert minden teszt más....és már unom...az uccsó karim egy Asus 7950 volt....na ehhez képest mit tud nyújtani? Érdemes kipróbálni,vagy nem? Hosszú távra kellene...(2-3 év)
Főként a rémísztgető driver problémák gyakorisága érdekelne...és a többi különbség... -
NFree
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Szia innen vettem apróbol egy seasonic m2 750w-os tápot.
Annyi változás történt ráraktam ma a kis vizes blokkot csak a gpu-ra nem akartam az egész karit megbolygatni.
Így megy a kombustor gyári órajelen max 50fokos gpu-val kb 2 percet , de eddig hamarabb lehalt. Nem hinném , hogy ezért legariznák. mivel ha nem rakom fel az aftert akkor a kari 1,2v ot kap s akkor megy tökéletesen, de ha fent van az after akkor csak 1.168-1,175v környékét ad neki alpba az meg kevés. Néztem most így tuningot , hát majdnem 1,3v on sem akar 1350Mhz fölé menni a gpu nagyon gyengus szegény. kellene az a rbby256 progi meghackelni az aftert mert télen jó lenne belőlle kifacsarni az előbb említett órajelet (vagy fölötte)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
NFree
addikt
válasz
odorgg
üzenetére
Hát nem tudom leszedni , keresgéltem a guglival de nem dobott értelmes letöltési linket. Ráadásul ahogy nézegettem mókolni is kell vele egy kicsit, ami mivel nem megy az angol érdekes lessz de rámegyek majd a témára.
Ma beraktam az új tápot , hááááát eldobja magát a kari még mindíg ami viszont örömhír, hogy nem egyből hanem kicsit többet bír s nem is kell neki már annyi +fesz mint eddig kevesebbel is beéri. Ami nagyon idegesít hangos a táp ventije.
, holnap lehet berakom a 480-at s elkezdem nyúzgálni, a 770-et hagyom még egy kicsit mert vennem kell ga padot+a matricás csavarhoz még nem csináltam célszerszámot , hogy ki tudjam szedni garivesztés nélkül. -
törölt tag
sziasztok.. Msi megvettem ezt a kártyát.. hát brutálisan nagy.. én alig hallom , hogy benn van a gépben..
Na ugye jár hozzá a Watchdogs.. hát 2 napi szenvedés után eljutottam oda, hogy kaptam egy kódot , majd azt beírtam oda ahova kell és akkor lett ingyenes a játék.. majd megkaptam a serial number-t a játékhoz ami elvileg engedné a letöltést...na DE azt már használja már más így nem tudom letölteni a játékot amit adnak hozzá! ! Esetleg járt így valaki vagy tudtok nekem segíteni? Köszönöm
tudom nagyon OFF de ehhez a karihoz jár gondoltam megkérdezem itt 
-
vakond5
őstag
Urak, találtam neten pár topicot ahol 680-at flash-elnek 770 bios-szal a Boost 2.0 érdekében. Nálam a 680 stabil 1200/7000-en, úgyhogy a 770 bios nem jelenthet gondot. Ha netán nem lenne kép miután feltettem, vissza fogom tudni flash-elni az eddig használtat a jó öreg 1 megás PCI-os kártyám segítségével?
-
Csonti97
csendes tag
Sikerült megoldanom a hibát a DVI sub kábelt át dugtam a másik kimenetbe és most már nagyon zsír.
Kösz mindenkinek aki próbált segíteni
-
Csonti97
csendes tag
Nem tudtok olyan programot ami a CPU-t figyeli játék közben ?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Csonti97
üzenetére
Szoftveres vonalon nem lehet a probléma? (rendszerújratelepítés, UEFI frissítés, friss driverek használata, stb.)
Milyen alaplapod van?(egyébként a Debreceni adok-veszek-beszélgetek topikban szerintem találsz olyat, aki helyben segíteni tud
) -
Csonti97
csendes tag
Viszont most ezzel nagyon úgy nézz ki hogy nem a VGA val van gond
-
Helmoras
őstag
válasz
shteer
üzenetére
Az elozo peldanz nem birta a gyari mem orajelet, 1500 helyett csak 1250 ment hiba nelkul felette hibazott, artifact caikok 2dben feher kockak jatekokban stb, az ujat most viszem haza ma megfingatom kicsit hogy kideruljon ha gaz \sumakok az tuti, a szakertelmet is megkerdojeleznem, a szervizesnek mondom vrm problemas a szeria es igenyelne extra hutest vagy nagyon jo hazat, bar elobbit a vaporok megkaptak, erre ennyit mondott : ennek a kartyanak kurvajo a hutese
megmosolyogtam es otthagytam 
-
shteer
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Garancia sorrend:
1. Javitas
2. Csere ugyanolyanra
3. PenzvisszafizetesAmig az elso kettot tudja teljesiteni a bolt addig a harmadikrol ne is almodj. Levasarlas nincs a torvenyben ahogy 3 nap sincs.
14 napos elallas van az interneten megrendelt termekekre, garis csere eseteben nincselallas. -
Csonti97
csendes tag
Milyen teszt programmal teszteljem ?
ugyan így 3D mark ? -
Helmoras
őstag
válasz
Csonti97
üzenetére
Reszvetem.. En most megyek be a4teambe egy r9 280x es msi vegett tobb mint 4hetig volt oda a kartya, mar az elejen mondtam hogy nem akarok cserekartyat, ott szinten vrm gondok voltak... Mondtam hogy levasarolnam, mondjak hogy ok, de a cserepeldanyt meg kellett varniuk es mivel a tartozekokat nem csereltek csak a kartyat igy cseszhetem a levasarlast... Most azt nem tudom ilyenkor aktivalodik e a 3 napos penzvisszafizetes ha ez a vga is szar
.. -
Csonti97
csendes tag
Gondolkoztam másik kártyára cserélni , de mi van akkor ha azzal is ugyan ez lesz?
-
Helmoras
őstag
válasz
Csonti97
üzenetére
hát számomra ez így eléggé rejtély :S gondolom a memória azért csak 3000mhz mert nem a valós 6000-et mutatja szóval nem az a gond...
Olvastam a neten pár napja hogy pl benchmarkban azert teljesitett gyengen a kártya mert valamelyik memória hibásan müködött és hogy sérüljön a kártya visszavette a teljesítményt...
De jól értem ez már egy javított kártya ?:S
-
Csonti97
csendes tag
Intel core i5 4670
GAINWARD GTX760 ref
X16-tot ír a GPUZ -
Csonti97
csendes tag
Vissza jött a kártyám garanciálisból elvileg volt hiba mert azt mondták kijavították de kérlek szépen titeket
Battlefield 4 ben = Ultrán 17-22fps van Lowon 37 nél több nincs
Bioschock infinitnél ugyan ez Battlefield 3 nál ugyan ez max kicsit több.
Kezdem feladni ezt a dolgot.
Ha esetleg nem tudjátok ki vagyok VRM túlmelegedéses GTX 760 volt az -
Shifty01
aktív tag
Összeségében megmutatja milyen minőségű a cucc egyes értékek alapján.
(Fesz., fogy., tuningolhatóság)Jobb klikk a GPU-Z ablak tetejére és Read ASIC
Nem szentírás, de attól még használható viszonyitási alapnak.
Másra nem igazán. Csak kiegészitő info a kártya milyenségét illetően, mert ugyebár nincs két ugyanolyan kártya. Mindegyik máshogy birja a tuningot, de szerintem ezt te is jól tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudok élni vele, hogy minden rendszerindításnál meg kell mozdítani a digital vibrance csúszkát, és egyből jó, de azért kicsit idegesítő. Neten nézelődtem, minden megoldást megpróbáltam, egyik se használt, úgyhogy most írok az Nvidia fórumra, hátha van már valami. Előbb visszaflash-eltem a gyári, de általam modolt bios-t, mostmár azzal se menti el, viszont lehet hogy ezt megoldotta volna egy driver reinstall. Remélem lesz valami..

)

, holnap lehet berakom a 480-at s elkezdem nyúzgálni, a 770-et hagyom még egy kicsit mert vennem kell ga padot+a matricás csavarhoz még nem csináltam célszerszámot , hogy ki tudjam szedni garivesztés nélkül.