- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
WaterWawe #16099 üzenetére
Az akkor marha drága lesz, simán nem éri meg... Veszel egy 3. kártyát és mindre vizet? Az szép pénz lesz. Aztán meg nyűg lesz eladni, mert a kutya sem akarja majd extra pénzért as vizet és rajtad marad, és mivel megbontottad fel is merül a kérdés, nem-e megsérült, stb. Amúgy igen, jól tud skálázódni a 3way, de akkor 1080p fölé kell menni, különben értelmetlen lesz. Amúgy itt egy teszt és ez pl a Metro 2033. Ha vga igényes a játék, akkor azért szépen muzsikál az a 3way 1440p-ben.
(#16097) N_A_S: Nem tudom, kíváncsi lennék azokra a hófokokra, referencia ide vagy oda. Azért azok is az alsókról szívják a levegőt.
-
WaterWawe
őstag
válasz
ForRedGlory #16098 üzenetére
Benne volt a hozzászólásomba hogy teszek ár vizet.
Én úgy tudtam hogy 3-way-nél még jól skálázódik de 4-way-nél már negatívan. -
ForRedGlory
félisten
válasz
WaterWawe #16094 üzenetére
Szarrá fog sülni a kártya. Én már csak tudom, volt 3way pár napig. Életem legrosszabb döntése volt. Lazán fel fog menni 100 fokra, pedig jó házam van és Giga OC volt Windforce mellett, mégis berohad a felső kettő kártya, mert az alatta lévőről szívja a forró levegőt, plusz nem is tud szellőzni.
-
N_A_S
veterán
válasz
TTomax #16096 üzenetére
tapasztalatból beszélsz? a 3. kártya amúgy még egész jól skálázódik, de nem fullhd-ra való az tény. 3d meg felejtős szvsz meg a multimonitor is 2GB vram mellett.
ForRedGlory
Ez is igaz, ha egymás szájában vannak a karik, akkor csakis ref kártya, vagy pedig így érdemes még 3way-t. -
TTomax
félisten
válasz
WaterWawe #16094 üzenetére
Az olyasmit hogy input lag már fel se hozom...ha csak nem nagyon erölteted a 3D-t meg a több monitort esetleg a a surroundot akkor felejtös...
Jut eszembe... vettem tridef3D kulcsot...hát ahol megy ott lehengerlö... sokkal jobb a mélységérzet mint a visionban... sokkal jobban kalibrálható mindezt menet közben osd panelról... csak sajnos nem az igazi a support amiröl az nVidia tehet...
(#16097) N_A_S
Igen,bár keplerböl még nem volt 3way slim... 3Dvel nincs gond a vram miatt...jellemzöen 3Dben nem igazán van értelme kimaxolni a grafikát,mert egyszerüen nem látod..söt sokszor hibásan is jelenik meg,oda elég a Vram...multimonitor már más tészta...arról nem is nagyon tudok nyilatkozni,nem próbáltam még... -
-
TTomax
félisten
válasz
WaterWawe #16092 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor a 3.at se veszed/rakod be...
(#16094) freestyée
Mert 2way felett nagyon rosszul skálázodik,4way már van ahol negativan... Négyzetére emelkedik a macera.Az átlagos várható teljesitmény növekedés 20% körül várható , benchekben jól fog menni,de a játékokban lehangoló lesz... -
WaterWawe
őstag
Ááá... tökéltetes nekem ez a jó kis Acer monitor. 1920x1080, 120Hz, 3D vision-t is tud csak nincs hozzá szemüvegem. Ha esetleg megadja magát akkor beruházok, mivel októberbe vettem PH-ról és újonnan ez 120k, a srác pedig 50k-ért adta ide, szóval nem tudom meddig bírja, remélem még azért egy jó ideig még kibírja, eddig nem sok gond volt vele (kopp-kopp). Na de ez már részben off.
-
WaterWawe
őstag
Már visszaraktam a rendes bios-t. Nem célom GTX770 néven futtatni őket, mivel elég szépen lehet őket tuningolni a ref és még a Direct CU II TOP (alap) órajeleit is felülmúlja. Csak szimplán kíváncsi voltam hogy tényleg csak egy szimpla átnevezés volt az NV részéről, vagy tényleg több valamivel a GTX770, de hát nem.
ha 800-as széria a Maxwell lesz, akkor elég lesz arra váltani. De ha ilyen mértékben növekednek az árak, akkor inkább vízhűtést szerzek be és bemegy egy 3. Lightning -
WaterWawe
őstag
válasz
Tirexi #16083 üzenetére
Ref 770 bios, techpowerup-ról. Nem világítottak rajta a led-ek illetve a ventillátor szabályzás a 2. videókártyán valamiért a csak az 1-ik venti működött. Játékban igazából nem volt gond, de a tuning az teljesen halott... 115-ös power limit az pacikuki és kb. 15MHz-t tudtam az 1. 45MHz-t a másikra. A memórián kb. +150MHz-t lehetett emelni.
(#16085) Zorel: Bugos a GPU-z mint állat. Afterburner rendesen jelezte ki.
(#16086) N_A_S: Mind2 bennt volt.
-
N_A_S
veterán
Próbált már valaki GTX770 biost 680-on? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
ZoliBen
tag
Sziasztok!
Van egy GTX 670-em, és a következő hibát produkálja a legkülönbözőbb játékokban egy idő után:
http://youtu.be/tyRqrwl3764
Szerintetek mi lehet a baja?
-
WaterWawe
őstag
GTX 770 választék
Éééés ott a gyönyörű GTX 770 Lightning! -
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem ez a vége a gépemnek. Érdemben nem bír többet, a Corsair H100 már rendesen erőlködik 5 GHz-en hajtva, a VGA vége pedig +180 MHz GPU és +500 Mhz Memory. Talán 1-2 Mhz-et még bírna, de érezni a végét a cuccnak elég erőteljesen.
A GPU +180 MHz-hez visszatérve. Megy +190 MHz-n is, de pl Valleyban gyenge átalg 20 FPS mínuszt jelent. Szóval érdemben tovább emelve már "nyög" a kártya/kártyák.
Egyedül, a memóriát nem bántottam, az auton volt végig, bár nem tudom, ha feszesíteném az időzítést, lenne-e érdemi hatása. Nem hiszem.
-
Brutus880
tag
válasz
WayneGace #16063 üzenetére
Ezért is szoktam én mindig is türelmesen várni hogy ha már teljesen megjelenik az egész paletta kínálat az új kártyákról köztük a 790-en is. És utána nyugodtan átláthatóbbá nézhetem a teszteket róluk azután jöhet a vásárlás vagy az én kártyáim esetében a csere lehetőség.
-
válasz
norb55 #16050 üzenetére
a 770-es 230W-ra van tervezve, nem annyit eszik magától. teszttől függően 0-25W-tal evett többet, mint a 680, amit már a magasabb órajelen menő memória is magyaráz. a 230W-nak az az értelme, hogy ha bírja a hűtés, akkor jó magasra fel tud boostolni, a fogyasztás nem fogja lekorlázotni.
-
BeLucZ
addikt
válasz
norb55 #16054 üzenetére
talán majd ha úgy hozza a sors, adok egy esélyt a slinek még( elkerülve a vram limitet)
de CF-et nem akarok többet, konkrétan az AFR-el elégedetlen vagyok, ha tökéletesen meg lenne csinálva mindenféle nyűg nélkül akkor azt mondom hogy megérhetné, de így túl kompromisszumos nekem
-
BeLucZ
addikt
válasz
norb55 #16050 üzenetére
gondolom jobban meg vannak feszelve a gpuk, hogy birják azt a kemény + 40 mhzet, hát nem tom, CF teljesen kiábrándító volt, anno 9800gx2nél volt szerencsém a slihez, ott a vram limit idegesített nagyon, utóbbinál csak szimplán túl sok volt a gond, ennyi kompromisszumot nem tudok bevállalni a nagy teljesítményért cserébe,
1db kiegyensúlyozott erős kártya kell, valami titan féleség jó lennede a 670-el is elégedett vagyok
-
Rexcor
őstag
A GTX 680 DC2T-ot megéri elcserélni 7970 DC2T-ra eladás érdekében vagy a 7970-et sem tudnám többért eladni mint a 680-at?
Bár ahogy nézem ezeket sem lehet 100k felett eladni.
-
norb55
őstag
válasz
WayneGace #16046 üzenetére
Amúgy ha a GTX 770 úgyanúgy GK104, akkor a GTX 680 mért eszik 170 Wattot a GTX 770 meg mért eszik közel230Wattot, ami közel a GTX 780 250wattos fogyasztásához van közelebb. Azért elég fura hogy az a plusz 40MHz többlet annyit jelent + 60Wattot
BeLucZ Szerintem tök jó az SLI , én megvagyok elégedve vele, bár én megszívtam, mert a GTX 670 pont olyan jó mint a GTX 680 , csak mikor vettem nem volt még GTX 670. De nagyon stabilan mennek rajta a játékok .
-
BeLucZ
addikt
válasz
norb55 #16048 üzenetére
a-a, multigput én hanyagolom 1 életre
inkább legyen 1 de az bika, sajnos a vga piacon már rég nem az a kérdés hogy megéri e , mert majdnem az összes termékre nem lenne a válasz annyira elszálltak az árak, mondjuk 780, titannak a refhűtője meg a design is nagyon bejön, de nem tartom valószínűnek hogy valaha lesz olyan vgam, 670 szimpi nagyon, jó kis kártya ez a 680 pcb-s variáns, az előtte lévő nagyon hangos volt a sima 670 ref ami gariba kötött ki
-
norb55
őstag
válasz
WayneGace #16046 üzenetére
Akkor meg egy átnevezett GPU , tökmindegy a lényeg ugyan az.
Ezen én csak nevetni tudok ami most megy .Titanért is kifizetsz 280K-t és az se teljesértékü GPU. annyi pénzért elvárnám, hogy ne butitott GPU-t kapjak a kezembe, nemigaz?
A GTX 770 a viccek csúcsa, nem egyszerübbb lett volna a GTX 680 árát csökkenteni,mint kiadni másik kártyát? Ti nem találjátok ezt furának?BeLucZ Nem is értem hogy adhatták ki a Titant így . GTX 780-at elfogadnád? Vegyél inkább még egy GTX 670-et és kenterbe vered lazán, még húznod se kell a karikat
.
-
BeLucZ
addikt
válasz
norb55 #16044 üzenetére
nem egészen, 770 az ugyanúgy gk104 csak pici tuninggal, gyakorlatilag egy enyhén húzott 680; hallod, én azért elfogadnám azt a hulladék 780at
, de a gondolatmenetedből kiindulva a 780 a hulladékok hulladéka, a titan a sima hulladék
nagy kár amúgy, hogy nem lesz titan ultra, mondjuk egy teljesértékű gk100 1,2 ghz base clockal
-
norb55
őstag
válasz
WayneGace #16043 üzenetére
Ja csak a GTX 680 teljesértékü GPU a GTX 770 a selejtek selejtje még a Titan se teljesértékü, annak a hulladéka a GTX 780 és abból a hulladékból jött a GTX 770 .
Magyarán a szemétnek a szemétjéből lehet válogatni
Jó lehet most cáfolni fogtok, de sajnos ez az igazság.
-
norb55
őstag
válasz
Howkeddlee #16031 üzenetére
Csak ez az oldal nem teszteli újra a GTX 680-at és a régebbi karikat, közel nem reális értékeket adnak meg, a GTX 680 nem lasabb a GTX 770-től ,másik hogy a GTX 770 se ad semmi újdonságot . És az még hadjám, de a GTX 780-at is simán belehet hozni tuningal. Nvidia most saját magának rúgja a gólokat. Ez nem a régi nvidia már, majd az új MAXWELL ami kb 1 év múlva jön ki . Ez amit csinál ez egyhelybe topogás , semmi más .
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #16039 üzenetére
A két gigás 770 alig drágább mint a 670FTWm volt... kb 20fonttal több ami olyan 7.000Huf ..ez elég jó vétel... a 7970Ghzel van egy árban...
(#16034) Brutus880
Semennyire,azon az órajelen biztos nem fog menni...
(#16041) Elroy1980
Igy látom én is,ezek igen jó árak... gyakorlatilag a 670 árán adják a 770et ... nem is néztem a 670/680 árakat akkor azok lejebb mentek?Szerk:
Hmm bizony,engedtek a 670 árából jócskán.. a 680ból nem annyira 670 látszólag EOL azaz End Of Life lesz... -
BlessedElroy
senior tag
Megjöttek
http://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/all/gpu-nvidia/geforce-gtx-770-%281536-cores%29 -
Brutus880
tag
Szerintetek ez mennyire valós?
[link]
-
-
WayneGace
őstag
válasz
Howkeddlee #16031 üzenetére
Pont fél pillanattal előbb néztem én is.
Különös helyzet, hogy most boltban is olcsóbb a 770, mint a 680.
-
WayneGace
őstag
válasz
Tökmindegy #16028 üzenetére
DCII már van Iponnál is. 119k.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hirdetéseknek helye az apróban!
Minden poén alapja valóság.
De ez még mindig egy szakmai fórum.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Howkeddlee #16027 üzenetére
Én várom a 780 Ligtninget ,vagy egy DCII est.
Addig nem cserélek semmit.radi8tor1
No a poént sem engedik itt
WayneGace
780? 119 ért? Veszek 2 őt -
válasz
Tökmindegy #16026 üzenetére
Igen,ez van,az a 10-15e különbség,sokaknak igenis számít! De azt ne felejtsük el,hogy a gtx 770 kb 1 hónap múlva már 110e környékére fog esni valószínű!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
ForRedGlory #16024 üzenetére
De igazad van
Mindamellett a kollega MSI je még így is ott van a szeren ,ergo azért még rengeteg garanciával még így is el tudja adni jó áron szerintem.
105-110 teljesen rendben van,sokaknak az a 10 ezer plusz rengeteget jelent ,ne felejtsük el. -
válasz
ForRedGlory #16024 üzenetére
Pontosan erről van szó,de ezt nem itt fejtettem ki,hanem privit írtam inkább neked! (bocs érte,ha ez gond!)
[ Módosította: radi8tor ]
-
batt
aktív tag
válasz
ForRedGlory #16021 üzenetére
Szerintem arra gondol,hogy a gtx 770 az egy 680 OC ami igaz is de 10-15 ezer forinttal olcsóbban így a 680-as széria értéket veszti! Ami gondolom az idővel úgyis megtörténik na de ezt 1 db kari okozta viszonylag rövid időn belül!
-
válasz
ForRedGlory #16021 üzenetére
Én értem a gondját..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Howkeddlee #16020 üzenetére
Nem értem a gondot....
-
-
batt
aktív tag
-
biggamer
veterán
Köszönöm a segítséget mindenkinek ... már tárgytalan !!!
-
biggamer
veterán
Heeelp !!!
Segítséget szeretnék kérni ... két éve vettem egy erőművet amiben egy Gainward GeForce GTX 580 TI 1636 MB kártya volt ami 7 hete kipurcant.
Azóta bírkózom az üzlettel mert csak húzták az időt a gépet pedig nem tudtam használni.
Ma írtam megint nekik egy kemény levelet :" Tisztelt ... Kft Tulajdonosa !
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a 2013. május 07-én az általam elküldött és Önök által elolvasott emailomra a mai napig azaz 2013. május 30-áig nem kaptam kielégítő választ.
Hiába hívtam az esztergomi és a budapesti boltját, nem adták meg az Ön telefonszámát, hogy megtudjuk beszélni a problémát esetleg arra megoldást tudjunk találni.
2013. május 10-én felhívtam telefonon a budapesti boltot ahol megígérték, hogy átadják az üzenetemet Magának ami így szólt " kérném, hogy válaszoljon emailban a levelemre".
Most május 30-a van és lassan 3 hete semmiféle válasz nem érkezett arra.
Önöknél az esztergomi boltban 400.000 forintért vásárolt játékra kifejlesztett Imperium Maximus HD PC gépemet ami meghibásodott 2013.04.10-étől / 7 hete !!! / nem tudom rendeltetésének megfelelően használni bár az garanciális, holott csak ezért vettem ilyen tudású PC-t hogy fussanak rajta a mostani játékok megfelelően nagy felbontásban ... csak ezért költöttem rá ennyi pénzt nem azért mert dúskálok benne.
Ezúton kérném Öntől nyomatékosan, hogy amennyiben a hibás még nem két éves / a gép vásárlásakor 150.000 forintért felszámított / kártyámat nem tudja rövid időn belül cserélni egy ugyanolyan értékűre úgy a kártya teljes vételárát fizesse nekem vissza !!!
Vagy, ha ez nem megfelelő akkor az egész gép árát kérem ami 400.000 forint és visszakapják a gépüket azonnal !!!És egyben tájékoztatom Önt, hogy amennyiben nem érkezik érdemi válasz / emailban / a cserével és a garanciális gép előírt állapotának a helyreállításával kapcsolatban ezen a tényt jelzem a megfelelő hatóságok felé és ezt a tűrhetetlen állapotot is ami uralkodik a cégénél és ahogy bánnak a vevővel.
Kérném, hogy mielőbbi válaszát emailban küldje, ne hívjanak telefonon.
... elégedetlen vásárlójuk."
És ezt a választ kaptam :
Tisztelt ... !
A hibás videokártyát Nvidia GeForce GTX 670 2GB típusra tudjuk cserélni. A kártya a jövő hét folyamán fog megérkezni. Az átvétel pontos időpontjáról értesítjük.
üdvözlettel: ... "
Egy óra múlva vissza kell hívnom, hogy intézhetik-e a kártyát, szóval sürgős válasz kellene !!!
Ja és összevesztem az eladóval ... mert hallani sem akarnak az akkori árban cserélendő kártyáról . -
törölt tag
GTX 770 Lightning. Grat MSI
Ennek igazán sok értelme volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hivatalos megjelenés előtt minden GRID2-es hozzászólás wareznek minődül, kivéve ha igazolható az amerikai lakcím vagy nem hivatásos tesztpéldánnyal rendelkezik.
Első és utolsó figyelmeztetés volt!Egyesek kedvéért: warezben segítség kérése és segítség nyújtása sem megengedett!
-
Brutus880
tag
Új GeForce GTX 780-as VGA-k extrákkal
De hogy még a sima Classfiedról egy hír se jön még... Számomra felháborító!
-
WaterWawe
őstag
Ha csak a játék a fontos, akkor egy jó kis Sandy vagy Ivy 5-öt. Szerintem a 2500k vagy a 3570k elég jó választás mivel az alap órajel fölött 1GHz-el tud mindegyik. A 3570k-hoz viszont már kell egy izmosabb hűtő, még a 2500k esetében egy CM Hyper TX3 vagy 212 is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest