- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
-
perecKING
senior tag
-
Mika1227
őstag
-
JONAS77
aktív tag
-
FaTHI
őstag
-
scream
veterán
-
scream
veterán
-
scream
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
Whysperer
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
raubisoda
senior tag
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
-
IntelKiller7
nagyúr
-
gV
őstag
épp ellenkezőleg FP64 helyett FP16-ról van szó, de a Pascal tényleg nagy ugrás lesz, 3X gyorsulást várok minimum a GP100-tól a GM200-hoz mérve, mert ugye most az megy, h buta a Maxwell (hiába a DX12.1 az csak opciónális), kimaradt a 20nm és jön a HBM2 memória. A csúcs Fermi (GTX 580) és a csúcs Kepler (Titan Black) között is van 2X-es gyorsulás és ott nem maradt ki egy gyártástechnikai lépcső.
-
Puma K
nagyúr
-
Speed®
titán
-
ricsi8800gt
addikt
-
cinkoxid
senior tag
-
gV
őstag
mármint gyorsabb
, gondolom a pcie2 és 3 miatt van, nekem X58 csak pcie2-t tud
az látszik még, h a kepler 192 cuda magjából nem mind dolgozik mivel a dp és sp között nincs 24x különbség, átnézve a maxwellre, ott meg van majdnem pontosan a 32x-esdeicide: pcie3 x16 módban müködik a karid?
-
Puma K
nagyúr
-
deicide
veterán
-
flymi
addikt
-
Puma K
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
-
marcusa
addikt
-
NFree
addikt
Tisztába vagyok , gpu_z vel. Nézegettem persze csak itt 3dmark eredményeknél 680 lightningokat, s egyik sem megy fel tuning nélkül 1200Mhz fölé.
Egyébként én ezt a gpu boost -ot nem értem, mert nállam nem ütközik limitbe , mégis csak 1228mhz re boost ol a kari néztem hasonló 770-eket azok is ott körül álnak meg. Szerintem de csak szerintem módosított bios van a karin. De ez nem jelenti azt , hogy gyárilag 1240mhz ig megy , csak hihetetlen.(#30833) ittakary
linkelj már légyszi egy gpu_z screen shot-ot
-
- = Zk = -
félisten
-
scope2007
addikt
-
FLATRONW
őstag
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
gbors
nagyúr
-
VVoid
aktív tag
-
shteer
titán
Pont ebbol szeretnek egy duplaventist, max 25cm hosszusaggal - a dc2oc-black sajnos 29 cm
-
Puma K
nagyúr
-
St0keR
tag
-
- = Zk = -
félisten
-
LLKobe
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
vakond5
őstag
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
Henker2
addikt
-
Rocko66
aktív tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Tibroo
aktív tag
Hali!
Persze igazad van,nekem is eléggé ismeretlennek hangzott,csak ezt hozta a 4K-ra!
A kettő közül én inkább a Gigát támogatnám,mert abban már van +-ív tapasztalatom (GTX670),
volt MSI-m(GTX680) is,de mintha az MSI kicsit hangosabb lett volna.
Gondolom ebben a kategóriában,már nem nagyon van különbség,vagy mégis?
Szerinted a kettő közül melyiket?
-
Tibroo
aktív tag
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
ExtazZzi
tag
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
FLATRONW
őstag
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
Tibroo
aktív tag
-
Tibroo
aktív tag
-
Tibroo
aktív tag
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
VLC media player, de most hogy újra indítottam a gépet fél órája, hogy nullán legyen a GPU kihasználtság és, el kezdtem a NOD 32-t futtatni, azon kívül más nem megy... annál is fel ugrott 98%-ra egy idő után és folyamatosan 98%-on megy...

megvárom míg a NOD végez, ehhez még kell idő mire átvizslatja a 1,5 TB-os második vinyómat...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
Archeres
tag
-
Alice90
aktív tag
-
regener
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Igen ám, csak nekem ugye úgy kéne, hogy felvegye a játékhangot is meg a ts és mikrofon hangját is, és ezt opcionálisan ki tudjam vágni a videóból. Tehát mondjuk tudjak tutorialt is készíteni (gameplay+mikrofon), illetve tudjak olyat is csinálni, hogy megyek haverokkal, ts-en beszélünk, és felveszem a játékmenetet, de csak a játék hangja hallatszik, a ts-é nem. Na ezt hogyan?

-
VoidXs
nagyúr
-
JoolsNOS
veterán
-
DeathAdder
veterán
-
KaakukK16
aktív tag
-
vakond5
őstag
Ez fantasztikus
US-ről el se mozdítom a nyelvet, mégse adta be a hozzászólásom írásának pillanatában, sőt, ha a 680-at választom, még mindig nem listázza a legújabbat, találomra 780Ti-vel bezzeg lehozza.
Tudom, teljesen mindegy, milyen kártyát választok, mert a driver úgyis kompatibilis minddel, de azért poén dolog szerintem, hogy egyiket választva listázza, másiknál meg nem. Eleve, ha ugyanaz a driver kell az összes GF-hez, minek választható még mindig külön-külön minden kártya és OS [ebből elég lenne x86 és x64]?
-
Kelvin
őstag
-
scream
veterán
-
scream
veterán
-
scream
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Shifty01
aktív tag
Értem én hogy miről, van szó, de nekem nem csinált még hasonlókat mint amiket fent leirtak. Sőt nem láttam még itt senkit panaszkodni erre, semmilyen gyártótol.
Ez gondolom annyit jelent hogy mégsem melegszik túl. Tehát nins baj az Asus-al. Van pár hibás kártya és ennyi. Ha minden kártya vrmje tul melegedne mind ugyanezt csinálná.
A GPU hömérsékletet meg csak azért mondtam, mert a vrm-et ugye nem tudjuk lecsekkolni szoftverrel. (viszonyitási alapnak jobb mint a semmi) -
zeee
senior tag
Mindent elkövettem, kitakarítottam a rendszerleíró adatbázisból is az összes gpu tweak bejegyzést, mert az uninstall utáni újratelepítés nem oldotta meg. Így tisztán telepítve is ugyanaz a helyzet. Ötletem sincs hogy mit csináljak. Csak ezért nem akarok windows reinstall-t. Viszont jó lenne ha működne a profilok miatt.
-
apollo12
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING X TRIO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 3060ti oc 8gb ddr6 256bit
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemreg adtam el a 3 ventis Zotac-om
ez a gainward zsir uj es annyiba lenne mint amennyiert azt eldtam... 

:
... és később nem csak papírnehezék lesz belőle hanem pár tíz ezer Ft-os VGA ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)