Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Nem tudom nekem furcsa az egész, mivel ott van a triple voltage control még a dobozon is erre az afterbe semmit nem enged nem értem valam bug lehet nállam csak nem tudom mi , feltettem a 2.2.1 et is és ugyan az a fesz részhez nem enged piszkálni. A mi még fura hogy a kombustor 1,2v ír , hogy annyit kap a gpu, az nem sok?
-
NFree
addikt
Sziasztok, vettem egy 770lightningot s nekem ez most egy kicsit új . Ami zavar , hogy az msi after nem mutatja a feszt s nem is lehet állítani+ a legkisebb órajel emelésre (+10-15mhz) leáll a kártya (képernyőillesztő hibával) szóval hogy tudnám ezt egy kis tuningra bírni.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Magamból kiindulva, shadowplay be van kapcsolva, és ha igen, elég magas felvételi beállításon?
-
vakond5
őstag
válasz
Kelvin
üzenetére
Három eshetőség van:
1: Ami a legvalószínűbb, hogy a játék grafikai motorja szar, és egyszerűen ott nem hajtja meg a kártyát, ahol pont kéne a kraft, ezért nincs meg a fix 60 fps-hez kellő terhelés => órajel
2: Szoftveres bibi miatt nem kapcsol fentebb a kártya
3: Hardveres bibi miatt nem kapcsol fentebb a kártya. Ez lehet túlmelegedés, vagy hibás, de akkor nem ebben nyilvánulna meg. -
Kelvin
őstag
Az normális, hogy játék alatt a GPU Core Clock nem megy maximumon? Gtx 770 (750MHz), így is van 50+ fps, csak néha ugrik fel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
vakond5
üzenetére
A 3D-s beállításoknál. Rakjátok On-ra. 256 MB helybe kerül, de megéri, mert második végigjátszásra már nem lesz shader újrafordítás.
(#28790) Puma K: Az alapértelmezett az On, de már vannak jelentések, hogy néha Offon marad. Nem tudni miért, majd később javítják. Ezért érdemes ellenőrizni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
traktorgumi
üzenetére
Egyrészt monitorozni kellene az órajeleket. Az AIDA64 képes rá. Ha órajeleséskor akad, akkor az a baj. Ha nem, akkor nézd meg, hogy a driverben aktív-e az új shader cache funkció. Az NVIDIA új fordítója már nagyon lassú mert nagyon sokat optimalizál, így minden shader újrafordítás egy szenvedés. Mivel most vettél kártyát, így feltételezem, hogy friss driver/win telepítés volt. Na most ilyenkor az történik, hogy az egyes játékokban a pályákon lehetnek akadások, amikor először játszod, de másodjára már ezek eltűnnek, mert a fordítandó shader el lesz mentve a HDD/SSD-re. Ez sajnos a beállításoktól teljesen független jelenség. Először ilyen akadások mellett kell játszani, aztán ez fokozatosan meg fog szűnni, minél többet játszol a játékkal.
-
Stonerice
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Alap helyzetben normális.
Lehet hogy túlmelegszik a vga-d vrm-je. Ez is okoz teljesítménycsökkenést. Leírásod alapján pont illik a tünetre a VRM túlmelegedés.Tegyél ventilátort a kártya hátlapjára, és teszteld úgy.
-
Imre921
tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Az is lehet bezavar a proci gpu-ja. Biztos a 760as az elsődleges(primary graphics adapter)a biosban? A pci-e-t 3.0-nak kezeli a rendszer?
Furának tartom a dolgot. Főleg hogy nekem is 760asom van de itt soha semmi bökkenő nem volt. Nagyon erős kis kártya ez(és lesz is még egy darabig)
Egyébként ha már szóba került a winfos, nos azt kell mondjam én ha fizetnének érte se használnék 8.1-est. Feleslegesnek érzem a váltást win7-ről, ráadásul semmi nem indokolja. Majd Win9-re talán, mert úgyis a 8.1 lesz az "új vista"
Tedd fel sztem egész nyugodtan a 7et. Láttam már olyat hogy minden problémát megoldott

-
pohár
félisten
válasz
traktorgumi
üzenetére
monitorozó progikkal, az Afterburnert próbáld meg

-
pohár
félisten
válasz
traktorgumi
üzenetére
csekkold játék közben a a VGU és CPU kihasználtságát, abból talán kiderül valami
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Nekem Windows 8.1 van, és nincs semmi gond. Előző VGA-d esetleg AMD volt? Ha igen, akkor rendesen leszedted a drivereket?
-
Archeres
tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Windows 8.1-re szavazok. Tegyél fel Windows 7-et.
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Vásároltam evga gtx 760oc kártátyát
Élőszőr is a kártya gyönyörű, de valami nem stimmel mert bf4 és a sniper elite 3 és a crysis 3 stb.....bele szaggat és hiába veszem le a beállításokat közepesre akkor is(persze 1920X1080)
Olyan mintha valami visszafogná.....
Uj nvida driver van fent
i5 4570
8gb 1600 mhz kingston
gigabyte h87-d3h
500w chieftec táp
windows 8.1Mi lehet a baj?
Lehet hogy a biosban van valami ami visszatartja?
Vagy lehet a windows 8.1? -
regener
veterán
válasz
KaakukK16
üzenetére
Ha a jelenlegi 7870-et cserélnéd le akkor a 760 nem éri meg, mert nem olyan nagy előrelépés.
A 770 pedig jó vétel, aprón lehet kifogni sok garival jó ajánlatokat olcsóbban is.(#28771) KaakukK16
Szerintem annyiért igenis jó, mivel boltból 80 alatt nem szokott kapható lenni.(#28767) Stonerice
A hátlap miért lenne lényeges?
-
KaakukK16
aktív tag
760-770 közti különbség megér 20.000 ?

-
Stonerice
őstag
Tényleg sokkal komfortosabb az Asus lapok működése. Amit beállítasz, az általába úgy is marad/történik.
Nekem is volt Asrockom, a régi am2+os időben, és ott is megvoltak a hiányosságok, de akkoriban legalább nem romlott el.
H67-es chipset igp kivezetése nálam elhalálozott biosreset után
Illetve sok gondom volt az USB-vel is. -
JoolsNOS
veterán
Nekem anno a 9600gt nem akart rendesen muzsikálni az asrock lapban. Amint becseréltem egy gigára megkaptam kb a 15%nyi teljesítményt, ami az asrockban minuszban volt. Tudom, hogy jók az asrock lapok mostanság, de nekem kilőve emiatt a rossz tapasztalat miatt.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Asus DirectCUII GTX 760
Benchmark alatt 1228 Ghz-cet írt a GPU-ra (RAM 3004 Mhz) Unigine-ben, viszont a GPU-Z "csak" 1162 Mhz-cet. Melyik a valós érték?
Továbbá AIDA 64 legfrissebb verziója szerint 1.1-ben megy a VGA:

GPU-Z meg egyszer 3.0-át ír egyszer meg 1.1-et...
Vélemény az eredményről tükrében a PCI-E "helyzetéről"?
Ja és mindezt egy ASrock Z97 Extreme3 alaplapban (jó vissza olvasni pár kommentet...
)Üdv
Puma -
Kelvin
őstag
Nem húztam rá az összesre de pár ezer forintot, biztos nem ezen fogok spórolni ezután. Az meg, hogy kifogtam egy hibásat....Egy nap guglizás után szembesültem ezzel, ugyanis találtam sok hasonló problémát a lappal kapcsolatban. Ezért voltam benne biztos, hogy az alaplap a gond és nem a kártyám.
Mellesleg az Asus bios beállítási lehetőségei jóval meghaladják az asrock-ét. (mem, gpu alaplapi ledekről nem is beszélve)Nem a te választásodat firtattam hanem egy tapasztalatot osztottam meg, hogy segítsek azoknak akik még választás előtt állnak.
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Köszönöm a sok javaslatot, segítséget. Az alaplap volt a ludas (Asrock h97m pro 4)
Vissza vittem 14 napon belül és egyből kicserélték nekem egy Asus H97M plus alaplapra. Már be is szereltem és a gtx 770 láss csodát 3.0 x16-os sebességben száguld.
Világ életemben Asus alaplapjaim voltak, nem is értem mért lett belőle asrock... -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik megoldás lenne a jobb,játék és Cad szempontból?
760 Sli
v.
770 egyedül?
Természetesen csakis Msi Tf. -
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
GTX 760-nak van esetleg játékok alatt mutatott hibája,(artifact) egyéb ?
MSI TF vagy Gigabyte WF3 vagy ASUS ?
-
Loha
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Samsung a legjobb.
-
vakond5
őstag
válasz
regener
üzenetére
Ez fantasztikus
US-ről el se mozdítom a nyelvet, mégse adta be a hozzászólásom írásának pillanatában, sőt, ha a 680-at választom, még mindig nem listázza a legújabbat, találomra 780Ti-vel bezzeg lehozza.
Tudom, teljesen mindegy, milyen kártyát választok, mert a driver úgyis kompatibilis minddel, de azért poén dolog szerintem, hogy egyiket választva listázza, másiknál meg nem. Eleve, ha ugyanaz a driver kell az összes GF-hez, minek választható még mindig külön-külön minden kártya és OS [ebből elég lenne x86 és x64]?
-
-
blaca83
őstag
Ha akar valaki mostanában komplett 670 SLI-t vagy a meglévő kártyája mellé még egyet akkor szóljon mert az egyik barátom most SOS-ben felszámolná az övéit. 780-ra szeretne váltani.
Egyik egy Giga 670 OC a másik MSI 670 Power Edition.
-
Archeres
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nézte már, hogy ha újra ki-be rakja a vga-t megoldódik-e? Ház jól szellőző, nem melegszik túl a kártya? Futtassatok tesztprogikat rajta, terhelés alatt meddig megy el, ilyesmik.

-
eLit-MiLan
őstag
Hali!
Haverom most vett egy új konfigot:
Intel Core i5-4670K 3.40GHz, MSI Z97 PC Mate, ASUS GTX760, FSP Raider 550 és videó nézés közben csíkozódik vízszintesen a kép, de nem mindig jön elő. HP L2245wg monitort használ, de ez tesztelve, ez nem lehet a ludas, és videókarira gyanakszik, valakinek van ötlete mitől jöhet ilyen elő? -
smiti
veterán
Elérhető a GEFORCE 340.43 DRIVER (BETA)
-
asvald
senior tag
válasz
Helmoras
üzenetére
Köszi , viszont
jó lehet a 760is ,de inkább használtan valami 680-ra elcserélném a helyedbe .Stonerice nem mantle miatt veszem meg , engem kicsit se érdekel , csak az hogy feleannyiba kerül mint egy 780 ,ráadásul jobb is néhol
Igen, driveresen megoldotta az nv majdnem ugyanazt amit az amd matleval -
-
asvald
senior tag
Isten veletek srácok , eladtam a karit , majd pirosaknál talizunk vagy ha Nv értelmesen belövi az árakat akkor majd talán benézek

-
Loha
veterán
1,5V-on hajtott 6GHz-es GDDR5 -re nem szükséges hűtés a stabil működéshez, a 280X-eken is csak az okozza a gondot, hogy több gyártó 1,6V-on hajtja őket 6GHz felett és nem minden chipre jutott hűtőborda.
A sima 280-at (nem agyontuningolt) szerintem nem érinti a probléma.NV-nál esetleg a gyengébb minőségű ramokkal szerelt 770-eknél lehet gond, ott is pusztán az órajel (7GHz) és nem a hűtés miatt.
-
Kelvin
őstag
válasz
JSHammer
üzenetére
Szia! Sajnos a többi slotot-hoz nincsen semmilyen beállítási lehetőség. Illetva az integrált gpu-hoz, de ott már minden létező beállítást kipróbáltam. Mivel 14 napon belül vagyok és mert nagyon rendesek voltak aqua-ban, berendeltek nekem egy ASUS H97M-PLUS -os alaplapat. Mikor megjön csak bemegyek és kicserélik (+ különbözet). Nagyon remélem, hogy ezek után tényleg az alaplap a ludas.
-
-
Vekko
aktív tag
Üdv!
Sokáig non x 280-ban gondolkodtam a nemrég vásárolt konfigom mellé, de olvasgatva itt a fórumát folyamatosan hibákra, memóriák hűtésére panaszkodnak.
Igazából csak a kedvezőbb ár és a plusz 1 gb vram miatt akartam amd-t.Most már egyre jobban a gtx 760 felé hajlok, itt milyen hibák vannak ha vannak? Melyik a legajánlottabb gyártó (fontos számomra a halkság)?
Mennyire lesz negatív a jövőre nézve a 2 gb vram? Jó lenne maxon játszani (FHD), élsimítás annyira nem fontos. GTA 5 is tervben van. -
Helmoras
őstag
Az msi 760 hawknál miképpen tud váltani az ember gyereke a biosok között?
-
tthomasso
tag
válasz
KaakukK16
üzenetére
Ilyen Gigabyte van Nekem, nyugodtan válaszhatod. Nem hangos, idle 33 fok, terhelve 2 óra Watch Dogs után is 66 fok. Tavaly novemberben vettem, gondom még nem volt vele. Egyébbként sorozatban már a negyedik Giga videókártyánál tartok más-más sorozatból, egyikkel sem volt gondom. Üdv
-
Speed®
titán
válasz
Grazroz
üzenetére
Mindig meg tudnak lepni egyesek azzal, hogy mennyire nem néznek utána, mi az ajánlott és rábíznak 100-200ks vasat egy ipari hulladék kategóriájú tápnak csúfolt valamire..10 körül-alatt már kaphatsz 85+ FSP 350W tápot újonnan is, legalább ennyit szánj a gépedre és nem lesz gondod..a jelenlegi táppal meg kb. be sem kapcsolnám

Kelvin
Mivel nem a specifikációban foglaltnak megfelelően üzemel, visszaviheted..de ülni fognak rajta, nem keveset. Jobban jársz, ha magad nézel utána és csak a hibás alkatrészt adod le..szvsz. Ez ilyen sajnos..szívás. -
Kelvin
őstag
válasz
Speed®
üzenetére
Sajnos erre sem időm sem kompetenciám nincsen. Azt sem tudom, hogy ilyen problémával visszavihetem-e és, hogy melyik alkatrészt is pontosan. Illetve kb 10 napom van még, hogy elálljak a vásárlástól. (csak ugye melyik részétől(proci, alaplap, videókártya))
Ne haragudjatok ha kicsit sokat írok de nem kevés pénzem ment rá az új rendszerre és még nem is tökéletes a működése.... -
Grazroz
csendes tag
Sziasztok új vagyok még az oldalon szóval bocs ha rossz helyre írok. Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy gtx 760-at és egy i5 4670k.Ezt egy 420w-os táp hajtja. De ha nagyobb terhelést kap a gép rögtön újra indul .Mi lehet a baja nekem van egy gyanúm hogy a táp nem bírja.Ha tényleg az akkor tudnátok ajánlani megfizethető árban egy tápot ami már elviszi.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol találom?

.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)