- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Köszi az infókat!
Dobáljatok fel bench eredményeket GTA V-ből: Settings -> Graphics, majd graphics-on belül nyomd meg a TAB-ot.
A lényegesebb részeket kimásolva, és hogy kinek milyen gépe van és pontosan milyen GTX 760 van a birtokában, mennyi a max boost órajele, és milyen drivert használ, a játék milyen verziója van fent (ez később lesz érdekes látni, hogy mennyit javítottak-rontottak a driverek és játék patch-ek.)
PL így:
- Asus GTX 760 DC2 OC 2GB GPU max boost: 1163Mhz, VRAM: 3005Mhz, driver: 350.12 WHQL
- i5-4460@3.2Ghz
- 8GB/1866Mhz
- 128GB SSD: Windows 7 64Bit
- 1TB HDD@7.2rpm: GTA V build: 323, online 1.24Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 34.217304, 83.428650, 59.057068
Pass 1, 56.266010, 61.778000, 59.011242
Pass 2, 11.822209, 63.426888, 58.767765
Pass 3, 52.681767, 66.394348, 59.008591
Pass 4, 10.896108, 82.865440, 58.688869...
=== SYSTEM ===
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601)
DX Feature Level: 11.0
Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz
8192MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 760, 2088MB, Driver Version 350.12
Graphics Card Vendor Id 0x10de with Device ID 0x1187=== SETTINGS ===
Display: 1920x1080 (FullScreen) @ 59Hz VSync ON
Tessellation: 2
LodScale: 0.800000
PedLodBias: 0.200000
VehicleLodBias: 0.000000
ShadowQuality: 1
ReflectionQuality: 1
ReflectionMSAA: 0
SSAO: 2
AnisotropicFiltering: 16
MSAA: 0
MSAAFragments: 0
MSAAQuality: 0
TextureQuality: 1
ParticleQuality: 1
WaterQuality: 1
GrassQuality: 0
ShaderQuality: 1
Shadow_SoftShadows: 2
UltraShadows_Enabled: false
Shadow_ParticleShadows: true
Shadow_Distance: 1.000000
Shadow_LongShadows: false
Shadow_SplitZStart: 0.930000
Shadow_SplitZEnd: 0.890000
Shadow_aircraftExpWeight: 0.990000
Shadow_DisableScreenSizeCheck: false
Reflection_MipBlur: true
FXAA_Enabled: true
TXAA_Enabled: false
Lighting_FogVolumes: true
Shader_SSA: true
DX_Version: 2
CityDensity: 0.600000
PedVarietyMultiplier: 0.700000
VehicleVarietyMultiplier: 0.700000
PostFX: 1
DoF: false
HdStreamingInFlight: false
MaxLodScale: 0.000000
MotionBlurStrength: 0.000000A játékon belüli memóriacsík színe is érdes lehet, de leginkább az értékek, hogy mennyit is eszik.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Van olyan aki a GTA V-öt próbálja GTX 760-al?
Üdv
Puma -
flymi
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #30987 üzenetére
És aki nem tolja BF-et? Jelenleg csak ETS2 gurul és reméljük 1-2 hónapon belül GTA5.
Talán tavaly év vége felé panaszolták itt többen, hogy valami gebasz volt az akkori legfrisebb driverrel. Inkább várok vele kicsit, minthogy a kiadás napján frissítsek... -
flymi
addikt
Valóban kell nekünk a legfrissebb, legújabb driver? Legutóbb is valami gubanc volt vele, azért nem frissítettem. Jelenleg még ez fut: 344.75
-
St0keR
tag
Helló, mi okozhatja az a jelentséget hogy ha a videókártya nagyobb terhelést kap akkor a driver kifagy ?
-
Puma K
nagyúr
válasz
laychi #30983 üzenetére
Mikor frissen kijött a 350-es driver, még nem tudtam így megtalálni GTX 760 alól, csak a 900-as széria és a Titánokra dobta ki.
Természetesen első körben kerestem így.Gondolom kellett kis idő míg mindegyik típushoz hozzáadják és a kereső meg kidobja.
Addig míg ezt nem csinálták meg GTX 760-at beállítva akkor még ez volt legelöl:
Version: 347.88 - Release Date: Tue Mar 17, 2015 -
regener
veterán
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Az Nv a mai napon kiadott egy drivert a GTA V-höz:
GeForce Game Ready Driver for Grand Theft Auto V
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne az "other" nyelvi részt kiválasztani?
Mert bárhogy próbálom nem sikerül.Üdv
Puma -
Faterkam
addikt
válasz
WhiteAngel89 #30977 üzenetére
A GTX 760.-hoz nem a 347.88 a legújabb driver? A 350.05 nem csak 9xx sorozathoz jött ki?
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #30976 üzenetére
fel raktam a legujabb drivert, (350.05) és most jó lett érdekes. ahogy ki lépek a játékból már szinte azonnal áll vissza 135mhz-re
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
WhiteAngel89 #30975 üzenetére
Nem lehet,hogy valami elindul a játékkal együtt,ami a játék bezárását követően nem áll le? (Ez mondjuk lehet,hogy hülyeség)
Minden játék után ez van? -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
trancemusic #30974 üzenetére
hosszú percek utan se, amíg nem gamelek addig 135mhz. játék után 1006ra áll be.
-
trancemusic
senior tag
válasz
WhiteAngel89 #30973 üzenetére
15-20 másodperc után sem?
770-em ennyi után áll vissza alapra.
Azt nem tudom,miért ilyen hosszú a késleltetése.
Asus sajátosság talán? -
WhiteAngel89
aktív tag
üdv. olyan probléma áll fenn, hogy a gpu terhelés nélkül alapból ugye 135mhz-en megy. ha játszok és ki lépek a játékból, akkor viszont nem megy vissza, csak 1006mhz-ig. mitöl lehet ez?
asus gtx 760 ról van szó -
flymi
addikt
ETS2 alatt bizonyos időközönként (nagyjából 3-4-5 perc) laggol a játék. Csak egy pillanatra, de zavaró.
Ez mitől lehet? VSync? Hol lehet kikapcsolni? Vagy más okozza?
1440x900-on nagyjából majdnem minden beállítás a játékban high end-re tekerve, GTX770 2 GB a kiszolgáló. -
csumpa93
tag
Sziasztok!
Csak nekem szar a ShadowPlay? Felvételkor, meg mentéskor csak egy .tmp fájlt hagy maga után.
-
-
flymi
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #30964 üzenetére
Valami ilyesmi volt, ez is jó lesz! Köszöntem!
(Holnap megnézem a laposon, hátha oda mentettem le!)
-
flymi
addikt
Valahol láttam korábban VGA teljesítmény kronológiát diagrammban, elég részletes volt visszamenőleg talán 570-ig is elment. Sehol nem találom, pedig úgy emlékeztem elmentettem könyvjelzőbe. Ha lenne olyan kedves valaki belinkelné...
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Van egy MSI GTX760 Gaming kártyám, amit tuningoltam. Eddig az 1267 MHz boost, illetve 6900MHz memória órajel tűnt stabilnak, de egy érdekes dologra lettem figyelmes furmark alatt. Amikor a ventilátor fordulatszáma kb. 82% fölé emelkedik, akkor az órajel visszaesik 1254 MHz-re, a feszültség pedig 1.212 voltról 1.200-ra, néha az alá. Már próbáltam BIOS cserét is, de a jelenség szintén megmaradt. Ez mennyire normális? Előre is köszönöm a segítséget. -
flymi
addikt
válasz
F e Z o #30959 üzenetére
Ez bizony így van, a tápcsatin kívül a foglalatból is kapja a naftát!
60-ért wf3 770-et?
Na ez volt abszolút bestbuy!
Én egy ötössel többet fizettem érte tavaly.
laychi: Azt nem tudom hirtelen, hogy mennyit érhet a tápod jelenleg, de szerintem bőven megérné lecserélni egy ágas 500-550W-ra és nem is lenne drága. Persze ez is egy olyan dolog, hogy én novemberben újítottam be a gépet, januárra a tápom ára felment 3e Ft-tal. Szóval még éppen jókor vásároltam.
Ebben a topicban nagyon hasznos tanácsokkal fognak ellátni, hidd el, egy minőségi belsővel rendelkező tápot be tudsz szerezni 20e Ft-nál is olcsóbban és akkor nem lesz dilemma, hogy melyik VGA kerüljön a foglalatba.Mikor én válogattam a 770-ek közül az MSI TF hűtését dícsérték, de nem tetszett a kinézete, így lett a wf3 Giga és nem döntöttem rosszul, bár páran nem szeretik.
Nem cicereg, nem melegszik, a 3 venti jobban tereli le a bordáról a hőt és némi zaj is csak nyitott gépház mellett Benchmark alatt hallható. Szörfölésnél (talán még videó nézésnél is) csak 17%-on 750rpm-el forog, bár gondolom inkább a játékok alatti értékek lennének a mérvadóak, de akkor játszom, nem a hőfokokat/rpm-et figyelem.
22°C-os szobában 32°C GPU mag hő, fél óra használat után jelenleg. Játékok alatt (ETS2 mostanában) ez az érték felkúszhat 45-47°C-ra is, de én már korábban rátekerek a ház venti potikra.
Lényeg a lényeg, a 770 picivel nagyobb előrelépés lenne a 760-960-hoz képest (750Ti-hoz pláne) és most valóban jó áron kínálják őket használtan akár 1,5-2 év garival még. Én most is ezt venném.
Az enyém nem eladó! -
laychi
veterán
válasz
F e Z o #30956 üzenetére
És mi van ha 50-50%-os arányban tudja ezt leadni a tápom?
Az 192W-os maximum lenne vga esetén,de az is lehet,hogy 55-45% az arány,lévén,hogy 24 és 20 amperes ágak vannak. Sajnos pontosan nem ismeretes,hogy mit takar a kombinált fogyasztás.
Habár az a 260W se úgy jött ki valószínűleg a tesztben,hogy 30w-ot kajált a proci meg 230-at a kártya
szóval,akkor az a 230W valami peak lehet,de akkor a valós fogyasztása kevesebb a kártyának.Az lenne az igazi,ha valakiét ki tudnám próbálni,alapon és OC-val is.
Egyébként mely gyártók mely modelljei ajánlottak 770 esetén?
Hőmérséklet és a ventilátor zajszintjét figyelembe véve. -
F e Z o
veterán
válasz
laychi #30954 üzenetére
Microlaggok és fps droppok jelentkeznek, ha az adott alkalmazásnál elfogyott a vram. %-osan nehéz meghatározni mennyi a különbség egy 750Ti és egy 770 között.Lényegesen gyorsabb az utóbbi.
(#30955) VVoid : A videókártya gyártók, mindig noname tápok teljesítmény adatait adják meg. Viszont a alkatrészek 12V-on veszik fel teljesítményüket, egy minőségi tápnál ezt kell nézni elsősorban. Hiába 400W-os a kollega tápja, 12-es ágon 384W-ot ad le, ez elég egy i5 4690k-nak és egy GTX770-nek.
Ez a kép egy 3770k@4300-mal és egy 770 Lightning karival készült kép. -
laychi
veterán
válasz
F e Z o #30953 üzenetére
Mit okoz,ha elfogy a vram? FPS drop?(nem hülyülök,komolyan kérdem,nem értek a vga-khoz,max annyit,hogy órajelet húzzak meg játsszak vele
)
Amúgy a 750Ti-hez képest a 770 %-osan mennyivel tud többet?
Amúgy single playerben tolom csak a játékokat,multiban nem.Felbontás FHD,ha nem írtam volna előzőleg.
AC Unity-t kezdtem el most, BF4 elég korrektül futott a 750Ti-vel(húzva) AA-t kikapcsolva,HBAO--> SSAO-ra állítva és 60 fps-sel szaladt a játék ultrán.
(#30955) VVoid
2x (6+2) pin-nel rendelkezik a táp,ha nem tud ennyit kihajtani,akkor minek tették rá?
Elég lett volna akkor 1x 6(+2) is. -
F e Z o
veterán
válasz
laychi #30951 üzenetére
Elbírná a tápod a GTX770-et is, amiatt ne aggódj. Az én 2gb-s gigabyte wf3 példányom 60k-ért vettem 2 év garival aprón. A 4gb-s verziókért 8-10k felárat kell fizetni. Van ahol kevés a 2gb vram, pl bf4-ben, ahol vissza kellett vennem a részletességet high-ra, de nagy általánosságban elég.
-
nero2006
csendes tag
válasz
laychi #30947 üzenetére
Valamennyire én is hasonló cipőben járok. Kártya cserén töröm a fejem már jó ideje. Most egy GTX 580-anam van, GTX 760 -ra a cserét fölöslegesnek tartom, további opciók lehetnének még a GTX 680, vagy a GTX 770 ebből már szerintem a 4GB-os verzió érné meg szerintem. Régebben pletyka szinten olvasható volt a GTX 960ti vagy GTX965 megjelenése. Ezekből lehet még valami? Másik probléma az hogy elég régi rendszerem van egy Core i7 860(3,9Ghz) köré építve. Ez a proci úgy-ahogy melyik kártyákhoz lenne elég? Mivel rendszer+kártya csere egyenlőre kivitelezhetetlen, szerintem inkább a kártya cserével lennék előrébb, és majd a későbbiekben jönne a rendszer frissítés.
-
laychi
veterán
válasz
laychi #30950 üzenetére
Itt a tápom adattáblája:
[link]Ha mégis elbírna egy húzott 4690k mellett egy gtx 770-et akkor esetleg szóba jöhet,de mennyi lenne használt piaci áron?
2 ventis giga,esetleg msi ami szóba jöhet,asust kihagynám,evga általában jó drága,powercolor,hasonló noname gyártótól tartok.Jah meg elég belőle a 2 gigás vagy jobb lenne a 4 gigás változat?
(#30952) nero2006
Én valamilyen szinten a táppal is meg vagyok lőve,módosult a terv,alacsony fogyis konfigra törekedtem,de oc proci,stb lett belőle,meg külön ágat akartam a vga-nak,lehet hülyeség volt így,hogy már nagyobb felé nézelődöm,előbb egy r7 260x volt,amit kicseréltettem a 750Ti-re,nagyobban nem gondolkodtam,most már igen.
Ezekhez meg bőven elég volt ez a táp.
Nem tudom,hogy bele férne e egy nagyobb tdp-s vga,ezért is érdeklődöm most.
Tápot meg minden egyebet nem akarok kicserélni,mert akkor sok menne rá megint. -
F e Z o
veterán
válasz
laychi #30947 üzenetére
750Ti-ről nagyobb kártyára váltanék a helyedben, nem 760 vagy 960-ra, mivel szerintem nem lenne nagy előrelépés. Mindenesetre 50k környékén egy 760 már jó vételnek számít, míg a 960-ak 60k+ felett tanyáznak. A dx12 kérdésre válaszolva én még várnék, ugyan támogatja a 960, viszont kérdés, hogy elég lesz-e a GPU neki, s nem-e kifullad alatta.
-
laychi
veterán
Üdv srácok.
VGA szintlépésen töröm a fejem 750Ti-ről váltanék feljebb.
Szerintetek 760 lenne a jobb választás a 256bit miatt,vagy a gtx 960,ami újabb chip,kisebb fogyasztás,de 128 bit?
Játék teszteket nézegettem,hasonló teljesítményt mutattak,minimális különbséggel hol erre,hol arra billent a mérleg nyelve.
Nem tudom OC-ban milyen egyik-másik,nyilván ez változó,mint procinál,de nem mindegy,hogy 200mhz-et tudok mondjuk húzni egy 760-on és mondjuk csak 100-at a 960-on és így egy szinten mennek,vagy előbbiből többet ki tudok hozni.Lesz a 7xx szériának dv12-es támogatása,vagy az a 9xx-nél lesz csak?
Mintha egy cikkben azt olvastam volna,hogy utóbbi széria fogjja támogatni.Ti mit választanátok,ha most fejlesztenétek?
Kicsit off a kérdés,de on-ban hagyom
(#30948) shteer
Kicsit bővebb érv a 760 mellett?
kb 50W a különbség heti 40 óra játék mellett 2kW ~100Ft éves szinten 5k.
persze ez csak egy szám,mert ennyit úgysem játszom,szóval felezzük le,de szerintem nem számottevő...
szóval mondjuk azt,hogy nem számít a fogyi,tápomnak is bírnia kell az osztott 12V-os ágtól függetlenül -
xpeke
csendes tag
Köszönöm a válaszotok kiderült mással volt a baj. Far cry 4 bben midnen 60 fps el ment csak lol közben volt a lag meg egyéb online játék közben és iylen 1-2 mp ekre szakadt meg a netem és ezekben az időkben csökkent a vga teljesítménye is.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Rakd fel ezt a programot: HWMonitor
Indítsd el ezt, és azt a játékot aminél tapasztalod a problémát.
Amint jön a gond, alt+tab-al nézd meg a maximum hőfokokat (VGA és CPU).Lehet túl magas és vissza veszi valamelyik az órajelet. A házad kivételével kb mindent leírtál ami fontos, plusz a procin milyen hűtő van?
Üdv
Puma -
xpeke
csendes tag
Sziasztok,
vadi új gép corsair cx600, msi z97 g43. gtx770 gainward phantom, i5 4690k, 8gb hyperxfury
és azt tudja hogy a vga memory clockspeed az folyamatosan időközönként zuhan játék közben.
Valami ötlet? -
traktorgumi
aktív tag
ötlet?
-
gV
őstag
válasz
F e Z o #30936 üzenetére
ok, nekem ami nem ref az tuningos
ettől függetlenül kevésnek érzem, a 8+6-os táp csatik miatt is (680-on 2*6 van), oc fesze is azonos... na jó akkor annyit módosítok, hogy nem a 770-től kevés ez, hanem a 680-tól nagyon szép
apollo12: na, ezt kéne minden 770-nek tudnia
fesz?
-
F e Z o
veterán
Ahogy olvasom, kb ennyit tudnak a 770-ek. Ez sima giga wf3 nem OC, ott nem tudom mennyi az alapfesz. Lehet ez egy ilyen példány, órajelet emelhetem felé, de heavenben is zöld csillagok jelennek meg, tehát ott már hibázik, s több mint valószínű pár perc játék után kivágna bf4-ből is. Tehát marad így : 1241/7300MHz
-
gV
őstag
válasz
F e Z o #30934 üzenetére
előbb GTA4-tem így 30 percet, a fesz 1150mV a valós gpu órajel 1228MHz volt, közben 84 fokig melegedet, ez 1 ref 680, fogyi a gyári órajelekel mért ~310W-ról ~340-re ment fel (gpu terhelés végig 99%), több kéne legyen 1 tuningos 770-ben
, főleg én nem a max órajelekre mentem, hanem csak arra: "ezt még biztos bírja".
-
F e Z o
veterán
Volt időm tesztelgetni egy kicsit. Így a kártya vége boost szempontjából 1241MHz, a ramé effektíve 7300MHz. Efölött hibázik BF4-ben. A GPU-nak 0,012V-ot tudtam csak adni, így 1,212V-ot kap, ez kicsit furcsa volt nekem, megszoktam már, hogy szélesebb intervalummban szabályozhatom a GPU feszültségét. Powerlimitet 100-on hagytam, ha felemeltem max 111-re, akkor a GPU 60 MHz-en alacsonyabban boostolt.
-
- = Zk = -
félisten
sokat gémeltem onlány (főleg BF3).... ha vmikor beestem 60 alá, már idegesített..szaggatni láttam...
így vsync off minden esetben és vígan elkóboról 80+ FPS-sel....de pl egy ETS2 hiper szuper grafikai moddal igencsak terhelő... így vsync KI.....
de minden más esetben is kilőve használom... ezekért
egyelőre ennyi...
36 hó gari van rá, szal ápr végén mindenképp viszem haza a vga-t és reménykedem, hogy.... -
vakond5
őstag
válasz
Bjørgersson #30930 üzenetére
Egyikünk se leszólta az Egyszemöldökű módszerét, csak letettük álláspontunkat hogy szerintünk miért jobb ha az ember bekapcsolja a v-sync-et.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #30930 üzenetére
Most ezt úgy írod, mintha a v-sync valami benchmark lenne...
-
Bjørgersson
félisten
Ok, akkor ti jatsszatok v-sync-kel, hadd dontse mar el mindenki maganak.
-
Puma K
nagyúr
válasz
- = Zk = - #30926 üzenetére
Én sem értem, hogy a v-sync miért offos
Engem meg az zavar mikor a kép felső részén már az új képet látom amit kitol magából a VGA az alsó részen meg meg még az előző van már amikor tapasztalható ez a jelenség.
60FPS felett meg oly mindegy, az a lényeg, hogy stabil legyen.
-
vakond5
őstag
válasz
Miért jó hogy feleslegesen terheled a vga-t? Mire nem elég a 60 fps, vagy miért jobb ha több van? Lehet hogy ez csak én vagyok, de nálam lehet akár 200 vagy 500 fps is, ha nem fix 60, úgy látom hogy lagol.
-
trancemusic
senior tag
válasz
Ó,akkor nézzd körbe alaposan mert alaplap és tápegység is cicereghet.
De 50%-ra teszem a vga-t, 25-25%-ra a lapot + tápot.
Ha van mikrofonod pl. akkor annak a segítségével meg lehet találni a "bűnöst" ha nem bízol a hallásodban. -
- = Zk = -
félisten
válasz
trancemusic #30925 üzenetére
Ha benchelsz,meg 3dmarkozol akkor kikapcsolod.
játékra használom a gépet, nem benchelésre
vsync téma off részemről....
3 év garis a cumó, 2014.05.05... szal... ha megyek haza, viszem haza a cumót és leadom...csak abban reménykedem, hogy nem más okozza ezt... a gépet nem cipelném haza ha egy mód van rá
-
trancemusic
senior tag
válasz
- = Zk = - #30919 üzenetére
Vsync: on
Megszűnik a ciripelés.
Enyém is ciripel menükben,átvezető videóknál, pálya töltés közben mikor 2000 az fps vagy több...Esetleg ha giga kártyával megy az asus gpu tweak progi, (vagy msiAB esetleg)
a frame rate targetet 255- ig lehet beállítani ha a vsync-el kevesled az fps-t.Ha benchelsz,meg 3dmarkozol akkor kikapcsolod.
Nálam bevált,nem ciripel. -
regener
veterán
válasz
- = Zk = - #30919 üzenetére
Próbáltad régi driverrel? Vagy épp tegnap jött egy friss azzal is megpróbálhatod. Ha nemjó akkor én gariztatnám.
-
F e Z o
veterán
Melyik programnak higyjek GPU órajel ügyben? Elméletileg 1085MHz-re boostol a 770-em, de pl mást mutat terhelés alatt az Afterburner, az Aida64 és a GPU-z is.
-
- = Zk = -
félisten
Szevasztok. Ismét itt...
Olyan, hogy.. Ciripel a giga 770em... Sztem.
ETS2, mikor profilt választok. Pl.
A másik ugye a már régebben említett lekapcsolás. Elsötétül a monitor 2másodpercre. Zöld a monitor ledje, de...
Windows szerint pl nem alkalmas az aero futtatására a kártya..
Új oprendszerrel is csinálja...
Ötletek?! -
BK87
senior tag
Sziasztok.
Egy MSI 760 Gaming karinak mekkora tuningot kellene bírnia? Az normális, hogy 1280 MHz Boostnál elszáll a driver Kombustor alatt? Jelenleg 1267 MHz boost a max, amit még bír. A legújabb 347.88-as driver van fent. Előre is köszönöm a válaszokat. -
F e Z o
veterán
Kártya megvan, minden rendben vele. Szerintem 60k-ért ajándék volt 2 év 3 hónap ipon garival, sokat nem bukok rajta, ha a közlejövőben adom is el.
(#30909) ittakary : A 7970 Lightning gariban van, meg lesz is még egy darabig, valamilyen kártya kellett addig BF4-ezni. MSI kártyán se láttam még sose garimatricát, persze a 7970 L-en volt, persze a kivétel erősíti a szabályt.
-
-
F e Z o
veterán
Holnap megyek egy használt, kiskergaris Gigabyte GTX770 WF3-t venni egy ph-s sráchoz, olyan kérdésem lenne, hogy van garimatrica a hűtésfelfogató csavar valamelyikén? Esetleg mit érdemes még átnézni rajta. Működés közben természetesen megnézem.
-
eLit-MiLan
őstag
Hello!
Van egy 3D-s TV, és egy GTX770. Az NVidia vezérlőpultban amikor kipipálom a sztereoszkopikus 3D beállítást, lefagy az egész vezérlőpult. 347.09 -s driverrel, meg a legújabbal is próbáltam, mind2-nél lefagy. Van valakinek ötlete mitől lehet? -
vakond5
őstag
Minden program telepítésekor vissza lehet pipálni az összes szemetet. Az én rendszeremre "csodás" módon semmi ilyen nem került még fel.
-
FLATRONW
őstag
válasz
javorszky #30901 üzenetére
Olvasd el ezt, hátha segít valamit: [link]
A lényeg az, hogy az utorrentet nem szükséges eltávolítani, de a vele együtt települő Epicscale bányász programot értelemszerűen igen. Az utorrent törlésével ez nem törlődik automatikusan, tehát ezt is külön kell eltávolítani. Azonban az is lehet, hogy nem ez áll a háttérben.
-
javorszky
tag
Hát sajnos így is meg van a probléma,hol csinálja hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra