Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
válasz
KTTech
üzenetére
Amellett hogy azt mondom hogy 2db 760 sli erősebb egyértelműen beleértettem azt is hogy megfelelő sli támogatás-sli profil mellett kell ezt érteni!Gondoltam ezt mindenki tudja...
A lényeg még soha nem volt Sli-m és nem is lessz mert az 1 erős kártya híve vagyok én is!
De ennek ellenére 760Sli erősebb a 780nál Frankó sli profil mellett!!!! -
bombibmw
veterán
válasz
pcguru23
üzenetére
Azt néztem,hogy nagyon egyik játékban sem zuhantak le az FPS-ek,sőt.
Minimum FPS-ben mindent üt mindenhol a teszben szereplők közül.
Viszont a jövőt tekintve a 4GB a tuti választás,ha valaki 760--ból Sli-t szeretne.
Nekem 2GB-os lesz,remélem nem bánom meg.
Ha igen eladom őket és veszek 2db 4GB-osat.
(#20097) KTTech : Ahol nem megy a kettő,ott használsz egyet.
Nem olyan gyenge kártya ez,hogy ne lehetne vele ellenni egymagában is.
-
KTTech
veterán
válasz
pcguru23
üzenetére
Kivétel, amikor nem megy az SLI/hibás az SLI profil (artifactol)... ezt a verziót se hagyjuk ki a "játékból". Nem minden fekete és fehér... Mindkét verziónak van előnye és hátránya is.
(mondjuk én is jobban preferálom az egy, de erős kártyát - kevesebb a hibalehetőség)
-
bombibmw
veterán
Ezt a kis tesztet most találtam,ha valakit érdekel.
[link]
Úgy nézem,nem olyan rossz ez a 760Sli 2GB sem.
Jó lesz ez nekem.
-
Rexcor
őstag
válasz
pcguru23
üzenetére
Lehet hogy pár fps-el jobb pár játékban de sok embernek aki ilyen értékben vesz kártyát annak a 760 az csak "gagyi" középkategória és nincs meg a presztizs értéke a 780-al szemben. Én viszont sli-t nem fogok többet építeni ezért marad mindig az aktuális csúcskártya. Meg szerintem 1 erős kártya sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt mint 2 "gyenge".
pcguru23: az értelmezés még mindig nem az erősséged úgy látom... Néha jó lenne ha megnéznéd az idézőjeleket meg egyéb dolgokat is és normálisan elolvasnád a mondatokat.
-
bombibmw
veterán
Van,amiben egyet tudok érteni a kollégával és van,amiben nem.
De inkább nem fejtem ki,mert túl hosszú lenne.
Szóval,megrendeltem a tápot és a második 760-at is megint.

-
norb55
őstag
válasz
Erdei88
üzenetére
A nikotin függők simán megengedhetik maguknak,, nem kell 300K-t keresni, elég ahhoz 90K is. Alkohol függők. stb
players111: Hiába beszélsz, itt mindenki a saját igazát keresi csak, lassan kezdek rájönni, hogy felesleges a szócséplés
.Rexcor : Persze hogy érdemes, GTX 760 SLI kenterbe veri a GTX 780-at, most írták , olvass vissza .

-
Rexcor
őstag
Üdvözletem!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a 780-amat érdemes lenne-e 2db 760-ra cserélni 35k-s nyereséggel a 880 megjelenéséig?
Eladhatóság miatt kérdezném mert lehet hogy a 780 ára jelentősebben fog csökkenni és akkor jobban járnék a 2 760-al, addig viszont kell ez a szintű teljesítmény. -
törölt tag
Fejezzétek már be ezt a ki menyit keres és hogyan él meg belőle témát. Egyébként rengeteg ember dohányzik akinek a fizetése minimálbér.
-
tailor74
addikt
válasz
norb55
üzenetére
Napi 2 doboz cigi már 1740 Ft.....Csakhogy...Dohányozni sem muszáj napi két dobozzal ,mert az is luxus...
Én is cigizem ,mégsem szívok el 2 dobozzal egy nap ,pedig megtehetném ,mert nem 100k kell beosztanom egy hónapra ,kicsit több van azért...
Senki nem sír itt, pusztán arról van szó ,hogy úgy beszélsz ezekről a dolgokról ,mintha 1kg kenyeret kellene megvenni...
valljuk be azért nem egy kategória a kettő...Egyébként igazad van ,ha valaki a két kezével összszedi a pénzt ,arra költi ,amire akarja...
-
MasterHUn
senior tag
nah én pontosan így oldottam meg mint ahogy sokan ezt leírták havi 100kbol......
én itthon az ősökkel megdumáltam h a 760am árának a felét leadom nekik így ők is tudnak a házra költeni(felújitás) viszont én is jól járok mert részletre meglett véve a kari. ilyen egyszerűen meg lett oldva. még ha havi 8k is a részlet rá én örülök mert kb annyi bejön csak abbol h pc cuccokat adok veszek h úgyis én fogom kifizetni a kártyát végül

(#20076) norb55: én is dohányzok bár én 3-4nap /doboz mégse sírok
csak 3 hónapig szemeztem a 760-al 
-
norb55
őstag
Szerintem röhögve lehetséges.
Számoljunk akkor jó? Napi 2doboz dohány 1400 FT. Havi szinten 44.000 körül van. Emberek nagy százaléka dohányzik, ez csak egy. és a legtöbb ezek közül 100K körül keresnek. Kérdem én akkor mire nincs pénz? Nem akarok ebbe belemerülni. Ez csak 1 példa volt a sok közül . 4 hónap alatt meglehet sporolni az árát a GTX 780-nak.
Tömören, mindenki arra költ amire akar. Valaki valamit nagyon akar azt eltudja érni, nem a kifogásokat keresi.Melelsleg szerintetek én hova tartozok fizetésileg, nem dúskálok a pénzbe én se !
MasterHUn: Ugye hogy meglehet oldani?

-
pcguru23
aktív tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Olvass vissza barátom egy picit és értelmezz hogy mire értette!Abba a hibába estél mint én!

-
n.gab
aktív tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Ezt mondom pont én is,hogy nem lehetséges.

-
Tökmindegy
senior tag
-
-
n.gab
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem azt mondtam,hogy ilyen feltételek mellett nem lehetséges.
De úgy mondta ezt az egészet mintha ezt bár ki megtehetné ebben az országban. Pedig nem
-
tailor74
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én viszont azt látom ,hogy a többség ennyiért ,vagy még kevesebből komplett gépet rak össze...
De ki mit engedhet meg magának....
-
pcguru23
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"egyedülálló / szülőknél élő , nagyobb havi kiadásoktól mentes személy" az ilyeneket hivják anyu és apu kedvencének....az ilyeneknek Ló...t adnék nem 780-at....
-
-
törölt tag
Kapott a 4way sli-m két db tripla radit külön körön. 1 óra Afterburner utan nem ment 50 °c felé!
Sokan fikázzák nekem a vizet,h minek! Ezért!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
norb55
üzenetére
Persze ezen lehetne vitatkozni , kinek mi a GTX 760 csak eggyet ne felejts el az csak 2 Gb-os memoriával még ha kettőt is veszel belőle.
Erre a mondatodra annyit reagálnék hogy elsiklottál egy dolog felett...gtx760ból nem csak 2gb-os verzió hanem 4gb verzió is létezik...ebből 2db körül belül annyi mint 1db 780 amihez hozzá teszem 3GB...akkor hogy is jöttünk ki jobban és melyik merül ki elöbb a Vramból....
-
KTTech
veterán
válasz
tailor74
üzenetére
Mi ebben a furcsa? nem kell max. részletességgel, 8xMSAA-val 2560xsok felbontásban játszani, és elmegy gyengébb kártyán is

A PS4 szép gondolat lenne, ha nem lennének meg a limitációi annak is. Persze, itt sírnak, ha nincs 60+ fps, de az nem gond, hogy PS4-en 30 fps-re vannak belőve a játékok

-
-
tailor74
addikt
válasz
norb55
üzenetére
Most olvasom ,hogy a COD Ghosts ajánlott vga-ja a 780....
Szerintem ez erős túlzás ,de ha mégsem ,és 1 éven belül minden játék ilyen vasat fog kérni , én a magam részéről nemhogy 2db 780-at nem veszek ,hanem még a mostanit is eladom, és ps4 + noti lesz....
180 ezer forintos videó kártyát KEVESEN tudnak megvenni maguknak ,luxusnak számít...
-
válasz
norb55
üzenetére
Sokan nyavajognak az emberek, hogy nincs pénzük , közbe mindenkinek van hobbija , vagy káros szenedélye. Az emberek 99%-a kiadja azt a 180K-t más hülyeségre, csak nem veszik észe, mert nekik pont az az álltalános, és most nem a sárga csekkekre gondolok
Te nagyon nem MO-n élsz...

-
norb55
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Én se tehetem meg egyből hogy kettőt veszek, lehet elkell telnie 2-3 hónapnak , de simán meg lehet vásárolni .
Sokan nyavajognak az emberek, hogy nincs pénzük , közbe mindenkinek van hobbija , vagy káros szenedélye. Az emberek 99%-a kiadja azt a 180K-t más hülyeségre, csak nem veszik észe, mert nekik pont az az álltalános, és most nem a sárga csekkekre gondolok
GTX 760, GTX 770 nem összekeverendő a GTX 780 és Titanal , Teljessen más , a GTX 760 és 770 teljessen ugyan az mint a GTX 680 és a GTX 670 csak kapott egy úgynevezett 2,0-boostot ami a GPU-nak +100MHZ tuningot ad átlagossan.
kasa85 : Persze ezen lehetne vitatkozni , kinek mi a GTX 760 csak eggyet ne felejts el az csak 2 Gb-os memoriával még ha kettőt is veszel belőle. még a GTX 760SLI elfogy addig a GTX 780 vígan szalad, a Titan-nál a 6giga memoria , az már egészen más kategoria az már 3Way SLI-nek is kiváló .

Egy szóval a csúcs kategoria nem véletlenül csúcs .
-
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Nem tudom mi volt nálam az AB-el,de most megpróbáltam felrakni a beta15-öt,és ott is engedi már a feszt. is állítani!
Valley benchben most már elértem oda,hogy a magórajel 1306mhz,és a ramok már 8000mhz-en futnak,de ennél többet már nem bír a 770-em! -
kasa85
őstag
Az mindig ezért is néztem bele ki mit módolt benne ,hogy tudjam mire figyeljek oda

(#20040) norb55
Van aki meg engedheti az egyet,és ne feledd azt a két kártyát szépen meg lehet rántani,így az a 30% még több lehet.
SLI re ha jól kalkulálsz be tudsz fizetni én nekem is emiatt volt HD6950CF em,de egy két felső kategórás kártyánál is drágább 1 GPU szörnyet nézünk akkor irreális az a ár amit kérnek tőle-
Nézem a árát,és a többivel össze hasonlítom ár érték arányban,így születik az a döntés ami majd megtölti a gépházat
Nem közép kategóriás a GTX 760 felső alap vagy középső legfelső amin lehet vitatkozni egy kis tuningal már felső kategóriás kártyát lehet belőle csinálni. -
-
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jóvan má', hát nem tudhatom ezek a varázsszavak 'COD' + 'Ghost' egy játékot takarnak.

(tudod, a korral jár ... ) -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Persze hogy arra, oda is van írva .

-
norb55
őstag
válasz
kasa85
üzenetére
Én buktam 20-30%-ot a GTX 780-al, viszont Te SLI-ről beszéltél, aki egy GTX 780-at tud venni az nagy való szinüséggel kettőt is . és akkor hol a GTX 760SLI? Igy kell nézni, nem úgy hogy két középkategoriás kari keresztbe veri a legerősebb csúcsokat

Jelenleg a GTX 760 nagyon jó vétel ez tény .
ui az SLI luxus kishazánkba

-
-
kasa85
őstag
válasz
norb55
üzenetére
Ezt viszont írtam is számolni kell a CF/SLI problémákkal nekem volt CFem szóval van némi rálátásom.
Minimum FPS ben még jobb is az erősebb GPU mint a kettő gyengébb vga szóval valamit valamiért,de azt ne mond,hogy átlag FPS ugyan azt tudja a 780 kártyád mint kettő GTX680 videókártya.
Akit jobban érdekel az átlag,és maximális FPS az 2 db GTX680 járat akinek meg számít a minimum is akkor vesz egy erősebb GPU t.
-
kasa85
őstag
Helyes mivel te segítettél nekem én nekem most volt az első biosz módolásom szóval már szaki lettem

Jó egye fene kezdő vagyok még,de beolvasva milyen módokat kaptam,és össze hasonlítottam az alap eredeti bioszal rálátásom lett mint,és hogyan kell a GT670 esetében állítani
-
cyberkind
félisten
Egy kis off :
Operációs rendszer: 64 bites Windows 7 vagy 64 bites Windows 8
Processzor: 2,66 GHz-es Intel Core 2 Duo E8200 vagy 2,4 GHz-es AMD Phenom X3 8750
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti vagy ATI Radeon HD 5870
Merevlemez: 50 GB HDDCoD Ghost .
Ezek hülyék ?
De főleg a hdd . -
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
AB beállításoknál engedélyezted?
-
bombibmw
veterán
Azt hiszem,megtaláltam az aranyközéputat.
Gigabyte Gtx760 4gb Sli.
Szerintetek? -
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azért kérdem mert lassan kezd elegem lenni az állandó vagyondobálásból az i7-el, meg a csúcs vagy majdnem csúcskártyákkal .

-
-
cyberkind
félisten
Az lenne a kérdésem hogy egy "gyengébb" kártyát, tehát ami feleannyiba kerül mint a csúcs kártya, vegyük példának a GTX 760-at, azt ki tudja hajtani játék közben állandóan 100%-ra egy megint csak "gyengébb" proci mint a 3570k, és ezen logika mentén az újabb szériák is, mint a 4570k vagy 4670k ?
Feltettem a kérdést az Ivy Bridge topikban ott egy válasz érkezett, ezért is kérdezném meg itt is .

-
válasz
üzenetére
Ne haragudj, de neked kéne rendesen / normálisan értelmezni a dolgokat... idézem, " am. nemtom mit sírok itt ezeken a dolgokon " --> ebből ha magadra veszed akkor azt sajnálom, am. kb. most neked kéne valamit mondani nem ?
Énse vagyok már kis tizen-huszonéves p**cs , hogy hülyeségeket írjak... na de mind1Am. a 760 -al több mint 1évet elleszel...bőven jó bármire !
(#20020) PeachMan :
(megesik) emberek vagyunk ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
L
-
válasz
üzenetére
PeachMan: Ez már a korral jár...

Skacok! Azt nemtudjátok miért van az,hogy AB-ben nem tudom most valamiért állítani a feszt (+12mv) a gigabyte 770-nél? Pedig eddig engedte...
Igaz most váltottam platformot (1150re),új op.rendszer is ment fel,de nem hiszem hogy emiatt van!
3.0.0.beta14-el és beta15-el is ez van sajnos! (az alap 2.3.1-ben már az elején sem engedte) -
törölt tag
válasz
KTTech
üzenetére
Én elvagyok ezzel a teljesítménnyel, ne nekem mondd a vcore emelést. Gyakorlatilag mióta megvan a 760 nem is játszottam. Még 1 évet elleszek ezzel aztán valami újabbra csere.

luimapeiz: Olvass már rendesen. Én nem sírtam semmin, másrészt ezt a hangnemet valami cimbiddel...
-
válasz
bombibmw
üzenetére
& PeachMan : am. nemtom mit sírok itt ezeken a dolgokon, mert a + tuning amit egy OC -n elmondható.. pár FPS -t ha ad... dupla energy fogyasztás / hőtermelés (túlzás, de közel hozzá) annyit nem ér az egész... egy GTX770-OC adja amit adnia kell. ez itt a lényeg !

(gyárilag elég jól kivan Optimizálva a kártya) + lehet rajt húzni még , de én +10FPS -nél többet nem vettem észre , és nem minden játék mutatja ezt... függ a Gamek Optimizedétől is...

L
-
törölt tag
válasz
bombibmw
üzenetére
AB nálam is engedi 1.212V-ig, de ténylegesen akkor is csak 1.2V-ra megy fel a kártya. Ugyanis a BIOS nálam korlátozza. Állítani kellett azt is, hogy felmenjen 1.212V-ra. Mondjuk 1 lépcsőt hozott, úgy emlékszem 1306MHz-et stabilan vitte vele, anélkül csak 1293MHz stabil. Gyakorlatilag szinte semmit nem jelentett az a +13MHz, ezért visszatettem a gyári beállításra a kártya BIOSt.
-
-
bombibmw
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A Tweak eleve 1,212-ig engedi a feszt.
-
-
Erdei88
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nálam 1,2V-ot ad a kártyának, a +12mV az kemény 1,212V-ra emeli. Szerintem meg sem érzi a kártya, és tuningban is minimálisat hozhat..
-
Valaki aki ért a tuninghoz, tud valamit mondani erre ? : [link] pontosan ez a Voltage-s dolog érdekelne, hogy mi is pontosan, és hogyan kell / érdemes állítgatni ?

L
-
Erre az mondható, hogy 2db egyformán (100%) megegyező kártya nincs
(embere maga válpgatja) magyarul nincs 2db totál megegyező ami ugyanúgy van összerakva / legyártva , főleg a mai világba ahol a nyugodtság nem mondható el ilyen munkahelyeken, és kapkolódnak , ami főként a munka rovására megy (késztermék) , tudom, mert sokat dolgoztam ilyen "multi" cégeknél (elektronika)
van olyan kártya is amit kicsomagolást követően első használat / bekapcsoláskor hangos mint a veszedelem (aztán küldik gariba) és jogosan... főleg ha új termékről van szó !Ez ugyanaz mint amit vettem Thermaltake Massive 23LX noti hűtőpad... zörgött a ventije / hangos volt (számomra) , Aqua -ba vettem, írtam a szervíznek e-mailt aztán pár napra rá jött a futár felvette az árút és kb. (max.) 1hétre rá hozta a cseredarabot (vadi újat) , azért vártam egy hetet mert nem volt raktáron a termékből így berendelték, de új gyártásút is kaptam ami szálcsíszolt anyagból volt, de az első darab még nem

L
-
Erdei88
veterán
Megérkezett a kártya (GV-N770OC-2GD).
A powerlimit-et 111-ig a Core voltage-nak +12mV-ot tudok adni. Ez mindenkinél ilyen acélos vagy típusa válogatja? -
FaTHI
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi az infót,csak azért irtam, mert ami volt nálam asus660Ti DCII-eseknél nem volt ilyen felpőrgés, de akkor a 680-as lehet már máshogy dolgozik.
-
Szia,
Bekapcsoláskor alapba nagyobb fordulaton indul, s aztán beáll a megfelelő értékre (Auto) , ez kb. olyan mint amikor én bekapcsolom a gépem és a 4db venti is maxon pörög, hiába van Scythe Kaze Master Flat 5.25, fekete előlapi panel -em amin bevan állítva a megfelelő érték, bekapcsoláskor a ventik maxon indulnak, majd leszabályoznak a megfelelő / beáll. értékre (ez normális)

(nálam a GTX770 100% -on hallok kis pörgési hangot "ha" (manual) lököm be neki...) am. csendes!

L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem véletlenül vettem inkább 770OC-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is értem én ezt igazán!
És tényleg. Akkor most nyilvánosan is visszavonom luimapeiz és sorry