- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
vakond5 #28965 üzenetére
A power edition órajelei 1050-6000 körül voltak. A lightning bios ugye most 1110-6000en megy kb fél éve gond nélkül. Tegnap teszteltem 1150-7000en pár kör valley meg egy óra far cry3, de nem volt gond.
Nézegettem én is a két kártyát, elvileg tök ugyanaz, csak a gpu jelzésben van egy szám eltérés. Nameg a "bandwitch" (sávszélesség talán) 192 helyett 200feletti.Ha gond van esetleg utána (nem bootl stb) akkor integrált gpuval helyrehozható? Illetve van kockázat, hogy teljesen meghal?
Köszi a segítséget előre is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
vakond5 #28946 üzenetére
Simán felflashelted? Kipróbálnám én is. A 770 lightning és 680 lightning fizikailag ugyanaz a kártya? Elvileg nem lehet gond ha feldobom a 770 lightning biosát nem?
polgi803: Főként a rémísztgető driver problémák gyakorisága érdekelne...mire gondolsz? Itt nem igen szokott driver gond lenni.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
vakond5 #28788 üzenetére
A 3D-s beállításoknál. Rakjátok On-ra. 256 MB helybe kerül, de megéri, mert második végigjátszásra már nem lesz shader újrafordítás.
(#28790) Puma K: Az alapértelmezett az On, de már vannak jelentések, hogy néha Offon marad. Nem tudni miért, majd később javítják. Ezért érdemes ellenőrizni.
-
-
ricshard444
veterán
válasz
vakond5 #27596 üzenetére
Nálam végig 100%-n megy a VGA és sanszosan a VRAM is a néhol késöbb betöltődő textúrák és a random 1 secre beakadás alapján.
De megmondom őszintén: nem zavar
Eleget toltam a cuccokat maxon ahhoz, hogy tudjam: az elmúlt években a legtöbb játéknál alig látható a különbség játék közben az Ultra és High között, persze nagyon brutális, akár 50% lassulást is bekérhet a szebb élsimítás vagy effekt.
Akinek megéri az, hogy kevésbé legyen recés a cuccos, vagy a robbanás effekt ne csak a képernyő 85%-kát, hanem az egészet beterítse, az veheti a vaskosabb kártyákat. -
Stonerice
őstag
válasz
vakond5 #27071 üzenetére
Power tableten alúlról a második 3-at elég módosítani?
A TDP Base clock /Boost Clock /Boost limit akármilyen értéket felvehetnek?Úgy értem hogy TDP Base clock < Boost Clock < Boost limit Ebbena sorrendbe akárhány MHZ Esetemben 1300mhz-ig
Vagy érdemes a TDP Base clock és a Boost limitet megközölni, és ez az érték adja meg a Boost clockot...? -
anytime
őstag
válasz
vakond5 #26812 üzenetére
Erdekes dolog, legalabbis nekem, de ha mehmondjatok mi az oka, akkor tanulok belole.
Warthunder, max. ballitassal (a custom plafont le kellett vennem), vsync-el 60fps csonton, ha kikapcsolom, akkor 28-30-al docogok.
Azt hittem ez forditva mukodik
, nem ertem, kerem, higy mondjatok el mi a magyarazat. Ja es Surround-on fut a jatek.
Semmi gond, a 60 tuti, sot, meg a grafika is tokeletes, csak jo lenne ertemi a mogottes magyarazatot.
Elore is koszi.
A -
Muerte
addikt
válasz
vakond5 #26777 üzenetére
+1
...Valamikor régenpár évig versenyszerűen nyomtam a Trackmania-t,60-tól folyamatos volt a kép,de 200 FPS-sel sokkal jobb voltam mégis...a mai napig megmondanám azonnal ha ránéznék hogy az game 100 vagy 200 FPS-sel megy,szóval az a "24 FPS folyamatos" duma az tényleg baromság
Valaki régen abból vette ezt hogy a filmek is 24-gyel mentek általában és "de hát az már folyamatos!",csak azt felejtette el hozzáfűzni hogy ott egy speciális elmosás effekttől látszódik folyamatosnak a kép...
-
anytime
őstag
válasz
vakond5 #26774 üzenetére
Nem semmi ....
SniperElite V2-nél megnéztem. Full grafikával 80 - 85 fps-em van.
Ezen beállítások mellett:
- levettem 24-re, azt hittem sírva fakadok és ez most nem az udvarlás része.
- 30 fps, szintén nagyon gyengusz még.
- 60 fps már tényleg oké.Engem nem az fps-ek izgatnak (no offense bárkivel szemben), csak a kíváncsiság vitt, hogy mit is takar a 24 - 60 -stb... fps értékek valójában. Szemléletes volt a próba, még egyszer köszi az ötletet!
-
anytime
őstag
válasz
vakond5 #26772 üzenetére
"További írkálás helyett inkább átadom neked a lehetőséget, hogy megtapasztald, miről beszélek: gondolom használod az MSi AB-t. A hozzá járó RTSS-ben lehetőség van az fps szám limitálására. Állítsd be 24-re, indíts el egy játékot, és ha tényleg 24 fps-sel megy, akkor játssz egy kicsit, majd tedd fel 30, utána 60-ra, aztán vissza 24-re. Ha nem üti ki a szemed a lag, akkor nem tudok segíteni." - ezt nem tudtam, nagyon köszönöm!
Hasznos infó, ki is próbálom a gyakorlatban.
-
Mate
nagyúr
válasz
vakond5 #26419 üzenetére
Kicsit furcsa nekem a dolog.
Ha annyira hivatalos, akkor miért nincs hivatalos program hozzá? Miért nincs egy hivatalos adatbázis, ahonnan letölthetőek a bios-ok?
Megnéztem GPU-Z-vel, hogy milyen bios van rajta.
80.04.C3.00.0F (P2005-0000)
Techpowerup-on 3 biost találtam.
Ebből 2 verziószámra tökéletesen megegyezik, a harmadik régebbi verziószámú.
Ez alapján gyakorlatilag nincs frissebb bios.
-
h1mpi
félisten
válasz
vakond5 #25989 üzenetére
NEEE
GPU-Z-vel nem mentünk biost!
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=7JVTBURI19c&list=WLgVaNhRYyqQbeg2VO138bQpkCaRaOBoco&index=3
Ha jó mód BIOS-t akarsz akkor ide mész fel: GTX 780 owners club
Innen leszeded a biosod és fel flasheled a videón látható módon
-
ST05
őstag
-
FaTHI
őstag
válasz
vakond5 #25610 üzenetére
Be volt állitva a Gpu+100-on, mem +500-on volt, a venti pedig 60%-on. Igy olyan 72-74-fok körül szokott lenni a BF4-alatt. Meg is lepödtem mikor kiléptem azt hittem elolvad a kari 98-fok elég kemény..
Azóta semmi probléma. Nem tudom mi volt ez. lehet valami Bf4-hiba. Nem hiszem hogy a kari lenne rossz, főleg mintha rémlene valami hasonló volt pár hónapja egy DCUII es 680-al is. -
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #25352 üzenetére
Ki kell próbálni. Viszont tény, ha leveszed a boost limitet a boost clock szintjére az első oldalon, akkor nem fog feljebb ugrálni a boost frekvencia az AB-ben és a Valley is pontosan kimutatja majd a boost-os GPU-t. Más kérdés, hogy nekem artifact-ok jöttek ki utána Valley-ban. Szóval lenne még mit finomítani rajta.
-
Mirman
őstag
válasz
vakond5 #25325 üzenetére
Akkor nem értem hogy logikailag mi értelme van annak hogy a Rev1 és a Rev2 OC is olcsóbb mint a sima WF3 hogyha ugyanaz a hűtés van rajtuk.
Akkor gondolom bátran lehet ezt is venni például , ez is ugyanolyan WindForce3 mint a többi. Köszönöm amúgy.
vakond5: Valószínűleg az Aquából fogom venni mert ez van fehérváron , egyszerűbb így a gariztatás meg minden más is ha itt a bolt. De utána fogok kérdezni hogy akkor ez most Rev1 vagy 2 náluk.
-
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #25317 üzenetére
Viszont kíváncsi lennék rá, hogy mitől van ez így. GTX 760-nál már nincs ilyen anomália, ahogy elnéztem az SSU-m BIOS-át.
Apropó, KBT-ben szerinted milyen hatása/értelme van a boost limit és a boost tábla áthangolásának? Feszültség emelésével kisebb GPU freki növelésével nagyobb boostot tudunk elérni - ahogy beszéltük is korábban -, ráadásul hiába volt a limitem a gyári 1202MHz, a boostom simán 1267MHz-re ugrott. Ahogy elnéztem, a boost tábla módosításával a korábbi feszültségértékek más boostértékekhez kerülnek - 46 van belőle a KBT v1.27 szerint.
-
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #25169 üzenetére
Nem kizárt, hogy itt is sok lesz, mert sniper módban néha elég érdekesen néztek ki a zsalus ablakok WoT alatt. De szvsz pár MHz-ről lehet csak szó. Viszont az alulfeszelést is ki fogom majd próbálni, mint ami Nálad is megy.
Először mindig a GPU-t húzom és utána próbálom meg a VRAM-ot hozzáigazítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Asus ROG Strix RTX 4080 Fehér OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest