- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Azokkal csak vigyázni! A végén kapsz egy voodoo 3dfx-t átmatricázva
-
Kelvin
őstag
Még jó, hogy nem használom az Experience-t. Mindig is csak a gond volt vele....
-
Kelvin
őstag
válasz
ZSZS-CMSC #30596 üzenetére
Ha az összesítő táblázatot nézzük a VGA megatesztben ott szépen látszik a 10% különbség 770 javára ;D
-
Kelvin
őstag
válasz
Faterkam #30240 üzenetére
Minél inkább a prémium kategória felé halad az ember annál inkább ráfizetéses a dolog. De ez mindenben így van. Lehet kicsinek tűnik az eltérés de nem mindegy, hogy egy új játékot 20-30 vagy 30-40 fps-el játszol.
Amúgy itt egy aktuális teszt, mert a Heaven sz*rt sem ér.
(760-ról én sem 770-re váltanék)
-
Kelvin
őstag
Az normális, hogy játék alatt a GPU Core Clock nem megy maximumon? Gtx 770 (750MHz), így is van 50+ fps, csak néha ugrik fel.
-
Kelvin
őstag
Nem húztam rá az összesre de pár ezer forintot, biztos nem ezen fogok spórolni ezután. Az meg, hogy kifogtam egy hibásat....Egy nap guglizás után szembesültem ezzel, ugyanis találtam sok hasonló problémát a lappal kapcsolatban. Ezért voltam benne biztos, hogy az alaplap a gond és nem a kártyám.
Mellesleg az Asus bios beállítási lehetőségei jóval meghaladják az asrock-ét. (mem, gpu alaplapi ledekről nem is beszélve)Nem a te választásodat firtattam hanem egy tapasztalatot osztottam meg, hogy segítsek azoknak akik még választás előtt állnak.
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Köszönöm a sok javaslatot, segítséget. Az alaplap volt a ludas (Asrock h97m pro 4)
Vissza vittem 14 napon belül és egyből kicserélték nekem egy Asus H97M plus alaplapra. Már be is szereltem és a gtx 770 láss csodát 3.0 x16-os sebességben száguld.
Világ életemben Asus alaplapjaim voltak, nem is értem mért lett belőle asrock... -
Kelvin
őstag
válasz
JSHammer #28724 üzenetére
Szia! Sajnos a többi slotot-hoz nincsen semmilyen beállítási lehetőség. Illetva az integrált gpu-hoz, de ott már minden létező beállítást kipróbáltam. Mivel 14 napon belül vagyok és mert nagyon rendesek voltak aqua-ban, berendeltek nekem egy ASUS H97M-PLUS -os alaplapat. Mikor megjön csak bemegyek és kicserélik (+ különbözet). Nagyon remélem, hogy ezek után tényleg az alaplap a ludas.
-
Kelvin
őstag
válasz
Speed® #28702 üzenetére
Sajnos erre sem időm sem kompetenciám nincsen. Azt sem tudom, hogy ilyen problémával visszavihetem-e és, hogy melyik alkatrészt is pontosan. Illetve kb 10 napom van még, hogy elálljak a vásárlástól. (csak ugye melyik részétől(proci, alaplap, videókártya))
Ne haragudjatok ha kicsit sokat írok de nem kevés pénzem ment rá az új rendszerre és még nem is tökéletes a működése.... -
-
Kelvin
őstag
válasz
Kelvin #28688 üzenetére
Erőt vettem ma magamon és beszereltem a régi ati hd6850-s karimat, hogy kiderüljön az igazság.
Érdekes, mindkét pci-e sínben csak x4-sebességen működött. Igaz drivert-t nem tettem fel hozzá de így is le tudtam csekkolni gpu-z-ben. Gondolom az amd driver hiányától független a pci-e bus sebessége.Szóval mindkét sín rossz lenne vagy a vezérlő? Esetleg bios beállítás? Most már tényleg nem tudom mitévő legyek?...
-
Kelvin
őstag
Csináltam egy tesztet gyorsan, hogy vajon mennyire gáz ez a x4 sebesség.
Ugy nézem átlagos gtx770 -es eredményt kaptam. Itt meg a hiba:
-
Kelvin
őstag
válasz
Kelvin #28679 üzenetére
Keresgéltem de nem igazán találtam meg az okát.
1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x16 az alaplapomon ez a két csati van.
Jelenleg 3.0 x4-ben működik, ha átrakom a másik csatlakozóba és ott esetleg 2.0 x16-on menne, az előrelépés?
Nem igazán szeretném emiatt szétbontani a házat és visszavinni az alaplapot. Főleg ha esetleg kiderül, hogy náluk minden jó. -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Nemrég vettem egy gtx770-es karit. Még nem volt sok időm tesztelgetni, hogy minden rendben van-e.
Első ránézésre van egy kis gubanc: gpu-z azt írja, hogy pci-e 3.0 x16 @ x4. Pedig az alaplapban jó helyre tettem. Valakink van ötlete? -
Kelvin
őstag
Ne haragudjatok, kicsit elirtam. gtx770 es gtx760 videokartya(nem tap).
Rendben koszonom, akkor ezekszerint az 550-es tapom elbirja a gtx 770-et. Ennek orulok. -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Erdeklodnek, hogy egy chieftec ctg-550-80p-s tap megbirkozik-e egy gtx770 vagy 760-as tappal egy i5 tarsasagaban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest