- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
-
*Ropi*
félisten
-
JONAS77
aktív tag
-
johndeegwed
tag
-
apollo12
veterán
-
apollo12
veterán
-
Bewy
tag
-
aya
addikt
-
astreno
tag
-
Zoolee21
csendes tag
-
Tarisznyarak
tag
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
-
westcoastog
veterán
-
Puma K
nagyúr
Talán itt a kártya topic-jában találtam a napokban egy olyan hozzászólást amiben írta valaki, hogy a tápja nem tudott elég kakaót adni a kártyának és újraindulgatott.
Az újabb tápja már 42A-t tudott adni, és azzal már nem volt gond, nem indulgatott újra a gépe.Köszi szépen az infókat!
Akkor lehet egy venti profil beállítást igényelne a kártya kapásból ha közelebbi kapcsolatba kerülnék vele...
Azt én is néztem, hogy 3 slot-ot foglal az egész VGA, közben meg a bordái tök vékonyak. -
vlaho
aktív tag
-
vlaho
aktív tag
-
Hauptmann
veterán
-
rayoliviero
veterán
-
raubisoda
senior tag
-
raubisoda
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
KAMELOT
titán
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
Rruuer
senior tag
-
Rruuer
senior tag
-
Speed®
titán
Muszáj volt, postával 23ért ;p Teljesen korrekt, halkan teszi a dolgát. Agresszívabb ventivezérléssel kb. 5°Cal hűvösebb, ennyit tud a borda, kimérték.
Ahhoz, hogy kiütött TDP limittel OCval is menjen stabil boost értéken hűvösen, kell a hűtőcsere, de van polcon szerencsére x) Elvileg passzol is rá..cinkoxid
Persze, minden MHz ki van fizetve
De csak értelmes szintre, amíg stabil.
1100+boost/6000+ benne van simán, persze majd kiderül a tesztek alatt
-
flymi
addikt
-
HornedReaper
senior tag
Igaz, köszi

Azt néztem, a 680 GPU-jának kisebb az alapterülete a 7970-nél, így csak a GPU sarkai nem érintkeznének a hűtővel, oda meg lehet elég lenne paszta, gazdagon kenve

Még 1 kérdés: a NYÁK bírná a hűtő (3 ventis Accelero Extreme) súlyát csak a lyukakon csavarral felfogatva (nagyobb alátéttel), vagy kell gyártanom / vennem a kari hátuljára 680-hoz való fém lapot?
-
Carasc0
őstag
-
HornedReaper
senior tag
-
NFree
addikt
-
YAKEN
aktív tag
-
YAKEN
aktív tag
-
YAKEN
aktív tag
-
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
-
Dananto
tag
-
Dananto
tag
-
vakond5
őstag
-
St0keR
tag
-
St0keR
tag
-
regener
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
creedszl
senior tag
-
Gainka
őstag
-
Alien!
senior tag
-
regener
veterán
-
NFree
addikt
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
-
torma1981
veterán
-
torma1981
veterán
-
Sutee89
aktív tag
-
SSJPeter
őstag
-
Csövy
tag
Már csináltam pár tesztet manual ventivel, csak nem szeretném ha 80ra engedné, 50%nál pedig már hangos. Bár én csak gpu tweak-el próbáltam, és az mivel nem asus szerintem nem engedte nagyon állítgatni a dolgokat, a coolert pl csak min 41%ig engedte letekerni, este megpróbálom az evga saját progijával, hátha az profibb lesz
-
Csövy
tag
-
SSJPeter
őstag
Jah látom 350W, hát igen, az karcsú.
Amúgy nem is a zaj jelentene problémát nekem a 970-nél, amit valószínű úgy sem hallanék, mert én is Vsync-el játszom, hanem ha használtat kapnék, azt meg 100%-osan nem lehet kizárni.
Akkor meg mér lenne baj, ha nem látszik? Már csak elvből is baj lenne + valószínű akkor az egy rosszabb példány lenne valamilyen tekintetben, mert ha jó lett volna, miért vitték volna vissza...Én ezt a 760-at is megvizsgáltam előtte, szerencsére még a szaga is új volt, de csak egy sima ragasztószalaggal volt lezárva zacskó, simán újracsomagolhatják ha akarják...
Amúgy ha lenne hozzá tápod és a fogyasztás sem zavarna, (nálam pl. mind2 feltétel adott) akkor sem gondolkodnál el még egy 760 vásárlásán, ha jó áron hozzá tudnál jutni?
Én most úgy látom, hogy a melegedés ennél a kártyánál még SLI-ben sem jelentene gondot... -
SSJPeter
őstag
Igen, tudom, hogy egy VGA mindig jobb, de ahhoz megint el kéne ezt adni...az is macerás egy dolog.
Meglátom még, egyelőre nem ugrom bele, meglátjuk 1-2 hónap múlva hogyan alakulnak az árak.Amúgy azt is olvastam, hogy elvileg ugye a fenti VGA melegebb szokott lenni, de úgy látom ez sem okozna gondot, mivel eléggé hűvös a kártya.
Akkor tehát engedélyezni kell/ene és ennyi, köszönöm.

Na állítok valami venti profilt, mert ennél lehetne kicsit hangosabb is.
Amúgy legjobban ez a "cicergés miatti újracsomagolás" tartott vissza a 970-től, viszonylag nagy lett volna az esélye, hogy újracsomagoltat kapok, azt meg semmiképpen nem akartam.
-
nonoka74
tag
-
javorszky
tag
-
cyberkind
félisten
-
Ricko
tag
-
regener
veterán
-
torma1981
veterán
-
juve600
nagyúr
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Itt az Asus feliratt feletti csavar az ami ugyan blackplate esetén a helyén van de a nyákba vagy a hűtőbe belül már nincs bent a helyén.(bal felső sarok)Finoman simán megemelhető kicsit az a sarok.
Sose tűnt fel csak most a kép alapján ha be van téve a kártya a helyére akkor fejjel lefelé vannak rajta a feliratok. -
embe
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Ezt tovább tartott beírnod, mint egy igent, vagy nemet

Elárulnád, hogy hogy keressek rá egy közel 30k hozzászólássál rendelkező topikban az első pontban leírtakra, hogy ne ezres nagyságrendű találat jöjjön ki?
Gondoltam majd valaki (akár pár nap múlva olvassa a kérdésem) és vesz annyi fáradságot, hogy a saját tapasztalatait megossza velemMásodik kérdésemre meg semmit nem mondtál.
Köszönöm az "építő jellegű" válaszodat...
(inkább ne írtál volna semmit...) -
Tiger.
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
flymi
addikt
-
Dr.Én
veterán
-
Puma K
nagyúr
-
Riccsiz_h
aktív tag
Egy Cooler Master RS-600-M2 volt benne, most pedig egy Cooler Master RS 700 ACAB D3 zakatol (mivel ismerősöm felajánlotta hogy teljesen ingyen a 600W-osért adja ezt a 700W-osat és ezen van külön VGA tápcsatlakozó, ezért lett cserélve)
Itt 3 HDD, 6 ventilátort egy Gigabyte GTX760 valamint egy AMD FX-8320
Igen erre a tápra szervergépet lehet építeni kb. kicsit én is túlzásnak tartom
(de ingyé volt ) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Puma K
nagyúr
+1
Mikor megvettem akkor nem hittem volna, hogy full HD-ban elég sok játékot fog tudni maxon futtatni.
Mikor megjelent a GTX 970 és a tesztek tömkelege akkor igencsak beindult a fantáziám, hogy kéne cserélni... de minek?
Maximum akkor cserélek, ha a GTA V megkívánja.
De a GTA IV is maximumon fut elég stabil és jó FPS-sel.
(tudom ez csak a bench-je, de attól még játékon belül és multiban sincs gondom mikor robban, lőnek és rohangálnak, kocsikáznak motoroznak az emberek össze-vissza)(a teszt alatt a v-sync off volt)
-
boogie84
veterán
A 760 effektíve egy 670, ami nekem van.
Én elvagyok full hd-n úgy is h visszaveszek részletességet, de egyeseknek ez nem opció. Akkor már kevés az a kártya. Vagyis gyenge!(#29545) BomiBoogie: Effektíve régi...
A 670 teljesítményét hozza, az pedig már nem mai darab. 7-es szériából sztem a 780 lehet most jó áron versenyképes, de még az sem annyira mint a 970. Persze azért még többet kell fizetni. -
beroch
tag
-
Beretvás
veterán
-
JoolsNOS
veterán
-
flymi
addikt
-
flymi
addikt
-
Archeres
tag
-
vati182
aktív tag
milyen IGP-re gondolsz azt nem tudom dvga az az alap nem? de alaplap is cserélve lett ráadásul...
Azt nem értem néztem toms hardware-t ott sem találtak megoldást sokan erős gépekkel ugyan úgy a problémára mert írtam ramokat kicseréltem tápot is alaplapot is és minden ellenére ugyan úgy csinálja a hibát.
Esetleg BIOSban kellene valamit beallitani? vagyis UEFI-ben?
Mert ott minden az Asus m5a99fx pro alapértelmezett beállítása szerint van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Windows 11
- Spórolós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:

.