Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csonti97
csendes tag
Én vagyok az aki mondta hogy vissza küldi a Videokártáyt(GTX760)
Vélt hibához mit írjak elég az hogy "VRM túlmelgedés" ? -
-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja értem, mondjuk ez nem egy előnyös tulajdonság, egy bechmarknál.
Mit ajánlotok, amivel le lehetne mérni a kártya teljesítményét és objektív infóval szolgál arról?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
3DMark Firestrike jó stabilitástesztre, vagy inkább a Heaven?
Utóbbival az a baj, hogy ha egyszer megakad, mert sok az OC, utána csak a gép restart után hajlandó ismét működni.

-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm, viszont akkor azt nem értem, hogy pl GRIDAutosports-ban a bench miért ad kevesebb pontot, mint HD7870-nel? Ráadásul úgy, hogy a 7870 csak a 8x PCIe-ben futott...

-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát még szoknom kell AMD után

Amúgy egy sima HD7870 teljesítményéhez viszonyítva a 760 hogyan teljesít?
-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Értem én, csak előző kártyámnál számszerűen mutatta, ott, hogy épp mennyin áll a csúszka, így szerintem jóval macerásabb.
-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hogy a voltage meg órajelek 0-t mutatnak.
-
Shifty01
aktív tag
válasz
asvald
üzenetére
Nem tudom hogy jött az be neked, de elvileg nem kéne. Elvileg direkt link a képhez. Ahogy ez a másik is.
Ezen már biztos nem az jön be. -
Shifty01
aktív tag
Na felszabadult egy kis időm, kiprobálgattam ennél magasabban is, de inkább lejebb vettem picit(biztonság kedvéért) és végülis ez lett az eredmény:
Átlag FPS alaporajelen 43-44 igy pedig 47
http://s28.postimg.org/p95gpzxaz/N_vtelen.png
Lement a 15perces full screen burn in is, de nem fotoztam le. -
Faterkam
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Lehet, de nem csodálkoznék, ha az Ő Gigabyte kártyája is menne

-
regener
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
User error
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A HAWK az nem húzott alapból? Vagy mennyit megy a tied max?
-
scream
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mert ez volt jó árban (50e) 07.01-től számított 3 év iPon garival.

-
Faterkam
addikt
válasz
scream
üzenetére
Üdvözlet! Nagyon jó választás! Megy rendesen ez a kártya!

-
scream
veterán
A mai napon csatlakoztam hozzátok, egy Gigabyte GTX 760 rev2.0-val.

-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Ha van valakinek elfekvőben GTX680/780 High Flow bracket, megvenném tőle!
Köszönöm!!

-
norbi2010
őstag
Helló!
Egy Gigabyte-os 770-et meddig lehet biztonságosan oc-zni? Azt sem lenne rossz tudni hogy mivel.

(OC Guru 2-őt letöltöttem, de tovább nem jutottam vele.
) -
Raidon
őstag
Sziasztok! ASUS szervizzel van valakinek valamilyen tapasztalata?
elkuldtem pestre kiskerbe ahol lett vasarolva egy 7850 es ASUS ATI kartyat... Ami VRAM hibas lett.
2-3 hetet mondtak a szervizelesre.
Mennyi az esely arra hogy esetleg levasarlast kapok?
Mert inkabb rafizetnek es vennek egy GTX 760-ast....Koszonom a valaszokat elore is.
Udv
-
FLATRONW
őstag
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
rövid kérdésem lenne:
egy teszt erejéig szeretnék csinálni egy tesztet 2db Asus GTX 770 DC2 OC kártyával SLI-ben és érdekelne hogy egy Seasonic M12 II 620W táp ami egy ágon leadja a 48A-t elég lehet nekik?
config az adatlapomon.
köszi és Üdv.
-
JSHammer
tag
Sziasztok!
Videókari vásárlás előtt állok, de most elbizonytalanodtam!
Eddig Asus-hoz voltam hű, de most kecsegtetőnek tűnik az evga gtx 760 modellje.. róla lenne szó:http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2765-KR
Asus kártyából az ssu verziós jobban megfogott a nagyobb nyák miatt, ami miatt szellősebbnek is tűnik, esetleg nem is melegedne annyira...,de nem tudom megéri e a többletköltséget, mert jelenleg a használtpiacon ssu verziós egy darab sincs:S
Lenne-e érdemben valami előnye az evga típusnak,(55k az ára) vagy ezzel az erővel egy top verziós asust vegyek, ami (68k és új)!
Köszi szépen!
(Bocsi h hosszú lett!)
-
St0keR
tag
válasz
Csonti97
üzenetére
heaven be nekem is olyan hogy ledobja 9fps re de engem ez nem érdekel mert én nem azzal játszom nekem játékokba csak akkor dobja meg kicsit az fpst ha a játék fullon van és olyan helyen vagyok ahol nagy a robbanás pl bf4 be full hd ultran nagy robbanásnál dobja le 50 röl 20-30 ra de azt se mindig nekem msi gtx 760 hawk van annak iszonyatjó a hütése 75 volt a max amit láttam rajta
-
-
Archeres
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Értem köszönöm az infókat, nem háborút szándékoztam kezdeményezni, csak sok ilyen esetről hallottam így széria hibára gondoltam mint sokan mások. Ettől független maradok a GTX 770-nél abból is Asus-t néztem ki magamnak, szóval még márkagyűlölésről sincs szó
Sosem volt Nvidia kártyám, remélem nem csalódom benne. 
-
Shifty01
aktív tag
válasz
regener
üzenetére
Értem én hogy miről, van szó, de nekem nem csinált még hasonlókat mint amiket fent leirtak. Sőt nem láttam még itt senkit panaszkodni erre, semmilyen gyártótol.
Ez gondolom annyit jelent hogy mégsem melegszik túl. Tehát nins baj az Asus-al. Van pár hibás kártya és ennyi. Ha minden kártya vrmje tul melegedne mind ugyanezt csinálná.
A GPU hömérsékletet meg csak azért mondtam, mert a vrm-et ugye nem tudjuk lecsekkolni szoftverrel. (viszonyitási alapnak jobb mint a semmi) -
Shifty01
aktív tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Az túl logikus lenne és egyszerű ha megkapná a user a szükséges infokat.
Amugy nem tudom miért mondjátok Asus kártyám van eddig nem droppolt egyszer sem és nem megy 68-69 fok fölé sem játék közben.(Szoktam nézni pár ora után)
Nem csinált ilyesmiket, tehát annyit jelent nem melegedik túl. Fur mark alatt 71 fölé nem ment és akkor is stabilan tartotta az fps-t 40 felett. -
Asbee
veterán
válasz
Archeres
üzenetére
Nem tudom milyen hibajelenségről beszélsz, mert nincsen semmilyen hibajelenség. A 770-el párban lévő konkurens kártyákon. Egyébként az Asus aki pont kezdi mostanában figyelmen kívül hagyni a memória hűtést például. Illetve a vrm hűtést sem viszi túlzásba. Mindkét oldalon. (A sapphire toxic pl pont kiemelkedik ebben.)
-
Asbee
veterán
-
Archeres
tag
GTX 770-nél ugye nincs olyan gond mint a konkurens pirosaknál, hogy hűtetlen a VRM meg hasonlók?
-
Csonti97
csendes tag
El nem hiszitek de láttam 75 fpst havenben és most nem fagyott le szóval 15 alá nem ment
-
Asbee
veterán
válasz
Csonti97
üzenetére
A fogyasztás TDP érték és a vga kihasználtság az gyanús. Előfordulhat mégis vrm vagy memória melegedés van itt. Nem tudsz valahogy egy ventit oda tenni a kártya felé? A nyák nagyon meleg általában ezeken a karikon. Ugye az "hűti" először az alkatrészeket, ráadásul kicsi is a nyák. Ha azzal megoldódna a dolog, tuti valami túlmelegszik. Persze akkor küld gariba, mert nem lenne normális.
Itt egy kép:
A bejelölt részre nem lenne rossz, de a memóriáknál is ki lehet próbálni.
(#28405) Csonti97: Nem hinném, hogy cpu. Ha az melgedene túl akkor az egész gép belassulna, kékhalált kapnál. 100-105 fokon kezdi ezt a procid. Nem is kap nagy terhelést. Persze ha a hűtő nincs jól rajta az is tud melegedni.
-
Asbee
veterán
válasz
Csonti97
üzenetére
Semmi mást nem kell csinálnod mint eddig. Játszol több!!! játékkal (ne csak egyel próbáld), háttérben megy a gpu-z és ha azt látod nagyon leesik az fps, vagy valami gond van, megnézed gpu-zben mi változott. Esetleg képet csinálsz és beszúrod ide. Ha nem látsz/látunk semmi furcsaságot, akkor felteszel egy új win-t esetleg ha van lehetőség másik gépben kipróbálod. Ha az sem segít tovább lépünk.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jottem indormalodni koszonom a kisegitest!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm tényleg mindenkinek aki segített