- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
MaximumGame kapott egy kis eltávot, de legközelebb ne szálljatok vele "harcba", hanem csak szóljatok, mert a következő esetnél titeket is szankcionálni foglak!
-
blaca83
őstag
válasz
conqver #2070 üzenetére
Egyetértek az előttem szóló ÁdiBá fórumtárssal, valószínűleg egy hibás darabról lehet szó!
A leírtak alapján az egyik ismerőröm REF.-es VGA-ja is szinte ugyan ezt művelte és ki is lett cserélve.Nem venti vagy elmelegedési probléma szerintem mert BF3-at tolva játék közben a 80 C egy refhűtős verziónál szinte normálisnak mondható.
DREAMIE:
Ha jól tudom a Palit a Gainwardnak a "leányvállalata", vagy mondhatjuk úgy is, hogy a Palit szinte Gainward.A jetstream-es hűtésre pedig Én is kíváncsi leszek,hogyan muzsikál.
[link]
A Tesztek alapján jónak tűnik kinézetre pedig tényleg nagyon szép De ha 680-asban és jó hűtésben gondolkodhatnék Én biztosan az MSI Gtx 680 Twin Frozr hűtővel vennék...!
PH-is: [link] -
Zoli83
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm említette, hogy PCI Express 2.0-s alaplappal szerinte nem megy a GTX680, mert az PCI-E 3.0-s. Nekem Gigabyte P67 UD4 B3 alaplapom van és szerinte ebbe nem fog menni, de én úgy gondolom ez hülyeség és gond nélkül megy majd. Ugye?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valaki aki rendelkezik palit gtx680 jetstreammel? A 2gb-os érdekelne.ez a Palit mennyire jó márka nem igazán ismerem.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
conqver #2070 üzenetére
Valószínűleg hibás darabot fogtál ki.
Nem sok az a hőfok. Mennie kellene a kártyának.
Fölösleges megnézni hogy más játékban hibázik-e, hiszen eddig egyik GTX680 se volt semmilyen probléma BF3 alatt.
Igen, még három napos akkor cserével megúszód.
(Bár 7 napon belül is vissza adhatod a kereskedőnek olyan indokkal hogy nem vagy a termékkel elégedett így szeretnéd más típusra cserélni, ha jól tudom)(#2047) Keksz03 Brutálisan jó lett a GTX690.
Nekem is egyből megmozgatta a fantáziámat.
Magyarországi fogyasztói árára leszek kíváncsi. De félek hogy meghaladja a 200 ezret. -
conqver
aktív tag
Szevasztok!
A ház egy Sharkoon Tauron!
Táp XFX 650W pro!
Asus 7970-et simán viszi,gond nélkül(ccc max).
Elötte GTX 580 3gb Phantom-ot hajtott.
Rendszert is újra raktam,nem segített...természetesen minden alaplapi driverrel.
Játék magát updateli azzal sem lehet gond.A jelenleg elérhető Forcedrivereket kipróbáltam.
Evga Precision/MSI Afterburnerrel monitoroztam(Nem húztam)....leáll ha nem futtatom őket akkor is.
Kb.80°C ig ment föl,szerintem a hűtésével lehet gond mert kb. 15-20 perc után,szinte azonos időben áll meg.
Meguntam a kísérletezést,elviszem kicseréltetni 3-napon belül van rá lehetőség.
Azért ha van még ötlet szívesen fogadom és köszönöm az eddigi tanácsokat Faszikáim -
-
Muerte
addikt
válasz
Cybertrone #2064 üzenetére
Tudom,csak már többen kérdezték párszor h milyen mikor elfogy a vram,engem amúgy sem érint még
még csak tervben van egy asztali összerakása.
Jobban zavar amit Tirexi írt tegnap,hogy játékokban miért nem mennek 100%-on a gpu-k mikor tesztekben meg tudnak fullon menni
-
gainwardgs
veterán
válasz
kockaharcos #2062 üzenetére
Ja nagyon kemény a tesztbe a bull
lehet kevés volt a red bull
-
Cybertrone
veterán
válasz
Keksz03 #2061 üzenetére
És nem kötekedik senki, csak eddig leírtad 10* hogy kevés a 2gb vram... elmondtad nyugtáztuk, nem kell elmondani 100*... annó az 580-nál nem volt kevés a 1.5gb? Nem... még 2560-ban is tartotta magát minimális szűréssel!
Muerte75:
Ha kikapcsolta volna az aerot nyerhetett volna 150mb vramot a hapsi! Ezzel együtt addig még szét nem szűri a gamet, és nem ad rá HBAO-SSAO párost addig teljesen jó, és határon belül mozog! -
Muerte
addikt
Ilyen mikor elfogy a vram, 6.50-től a lényeg [link]
-
kockaharcos
senior tag
A 690 teszthez még annyit, hogy tényleg senki ne vegyen mellé AMD procit
még 680 mellé sem tennék alá bulldozert
Muerte75: Milyen felbontásban tolják 4gtx680-al??
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #2060 üzenetére
ennyi, ezt mondtam én is
ezért is nem értem h mi a f@sznak kell kötekedni...
-
Keksz03
senior tag
dehogy kell, én 7970-el full hd-ba 4x szűrő, 4K textúra pack stb mellett 70%-ra tudtam leterhelni a vga-t nagyon max...2 kártya ereje bőven elég lenne hozzá!
mindegy, nem értem miért kell így az embernek esni, én 3 monitorhoz vennék csak 2 kártyás/gpu-s rendszert ráadásul nem fél évre úgyh engem 2GB+ verzió érdekelne csak saját elképzelés és tapasztalat alapján!
nektek ehhez semmi közötök én se mondom meg h mit vegyél vagy épp ne vegyél... -
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #2056 üzenetére
nem tudom minek kevered bele a 7970-et, én csak azért hoztam fel mert a tesztben ahhoz volt viszonyítva és bár majdnem minden esetben elverte a GTX680 SLI egészen 2560x1440-ig (asszem ennyi) mégis volt pár játék ahol drasztikusan visszaesett a teljesítménye 5760x1080-on...
egyébként egy GTX690 ereje nem fogy el olyan könnyen, a másik pedig h meg ne haragudj de nekem van tapasztalatom játékokkal 3 monitoron ekkora felbontáson úgyh nem én vagyok az aki a vakvilágba beszél...
de ha ennyire nagyra tartod magad írj privátot vagy steam chat-en ne itt próbálj meg villogni! -
Keksz03
senior tag
válasz
kockaharcos #2052 üzenetére
hát 2 kártyás/gpu-s rendszert ha vennék akkor már egy 3. monitort is mellédobnék ennek a kettőnek és újra szólna az
EyefinitySurround!
csak full hd-ra nem vennék ilyen szörnyet az sztem hülyeség...max 3D-re de az nem érdekel!egyébként 3D játék alatt több memóriát használ a kártya nem?
RECSKA: volt 1-2 játék ahol már eléggé visszaesett az FPS, megpróbálom megkeresni a tesztet de nem ígérek semmit. ráadásul 300ért kártyát nem fél évre veszek és azért az 5760x1080 szűrőkkel és high res pack/moddal biza nem keveset zabál már most a Crysis 2 vagy a Skyrim...
-
gainwardgs
veterán
baba[link]
-
BeLucZ
addikt
válasz
Keksz03 #2047 üzenetére
te jó ég, ez tényleg félelmetes amit tud, elképesztően erős kari lett
nem gondoltam volna hogy 1250es órajelet kihoznak a magokból meg még memo is 7200on, de alapon is iszonyat durva amit tud, azt hiszem a 690es etalon lesz egy jó ideig a dual gpus kártyák világában, ez ellen a 7990nek nem sok esélye van főleg hogy sok tesztben veri a rendes 7970 CF-et is türhető fogyival
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #2048 üzenetére
az a fránya 2GB csak ami zavar egyébként már most elkezdenék gyűjteni rá!
Lapomba úgyis bukó a léghűtéses SLI akkor már dual GPU-s kártya legyen és azt vizezném...persze ma jött meg a GTX560 DCII, tökéletes most egy darabig, de ez...ez felkeltette a bennem szunnyadó kockát aki hajlamos lenne sok pénzt kidobni!
-
Keksz03
senior tag
hát ez brutális lett, annyit simán tud mint egy GTX680 SLI, keveset fogyaszt na és az az OC amit kihoztak belőle!
-
subaruwrc
félisten
-
ÁdiBá
veterán
válasz
conqver #2034 üzenetére
Nem melegszik véletlenül túl a kártya?!
Milyen házban, illetve mekkora táppal használod?!
Még *csecsemő koromban volt ilyen jellegű problémám egy tápegység miatt. (jó öreg X1950XT-vel)
Gyenge volt a tápegység és a kártya ennek hatására jóval magasabb hőfokon üzemelt mint egy erősebb minőségi táppal.Nem kell újratelepíteni a rendszer egy kártya csere miatt.
Én DriverCleaner programmal leszoktam mindent törölni a manuális eltávolítás után.
Majd jöhet az új kártya.(Még nekem az 580GTX-es rendszerem van fent, pedig azóta már két radeon is került a gépbe)
-
Drizzt
nagyúr
Remelem ebben a szeriaban mar nem olyan a selejtarany, mint a gtx5xxnel volt. Tuti ha veszek egy 680at, s driver stopped respondingot ir ki, akkor foldhoz vagom :-)
-
gV
őstag
válasz
kockaharcos #2035 üzenetére
felesleges, 4. kártyám ugyanazzal a windows 7-el, driver clenereket sem használtam és semmi baja nincs, szerintem gari
-
subaruwrc
félisten
válasz
kockaharcos #2035 üzenetére
akkor elég sokszor rakhatod újra a géped egy évben. elég fölösleges minden esetre...
nem akarom leszólni a gainwardot de elég silány minőségű volt az utóbbi pár kártya amivel találkoztam tőlük, szerintem simán lehet hogy nem bírja a terhelést. első körben talán érdemes lenne venti fordulatot emelni és a részletességet alacsonyabbra állítani, csökkentve a terhelést a gpu-n. -
conqver
aktív tag
válasz
kockaharcos #2031 üzenetére
Ciao!
Kipróbáltam az összes drivert....semmi sem segít,ugyanúgy kifagy BF3-alatt!
A gép nem lett újra pakolva de lehet megpróbálom azt,hátha segít a problémán.
Egyébként egy Gainward GTX 680 Phantom Vga-ról Van szó.
......kifogytam az ötletekből!
Lehet vga-hiba a kifagyás? -
ÁdiBá
veterán
válasz
conqver #2029 üzenetére
Szerintem ez fizikai jellegű probléma.
Valahol olvastam hogy esetleg rosszul szigetelt alkatrészek zenélhetnek a kártyán.
Illetve nagyon magas FPS számnál mutatkozik ez a furcsa jelenség.
Ebben nem vagyok biztos.
Nekem a HD5850 ciripelt utoljára.
Nvidiát még nem hallottam zenélni. -
conqver
aktív tag
Sziasztok!
Ma szereztem be egy GTX 680-at és az lenne a kérdésem,hogy normális ha a kondik ciripelnek?
Eléggé zavaró tud lenni.A 7970-nem csinálta!
Köszönöm.....új forceware 301.10-zel a BF3 néha leáll!
A driver lehet a ludas vagy valami más(Afterburner/Evga Precision)? -
Xenos
csendes tag
válasz
ProciVettel #2019 üzenetére
Ezt kiprobálom én is otthon köszi!
Furcsa hogy nálam csak a memoria szorakozik a gpu maga nem.. Illetve hogy csak windowed mode ba csinalja. o.O
-
DjDanee87
addikt
válasz
gainwardgs #2024 üzenetére
Nem kell rá, jó ez így is
-
DjDanee87
addikt
válasz
gainwardgs #2001 üzenetére
Ezen nem emeletes, mondjuk erre nem is kell más hűtést tenni szerintem:
Gigabyte GTX680 OC -
Tirexi
addikt
válasz
ProciVettel #2021 üzenetére
Nem az volt a gond, hogy nem kapcsolt fel hanem az, hogy Fraps hatására lecsökkent.
Tehát mind a két game tökéletesen működött addig amíg nem kapott Fraps-ot.
Amúgy L4D is jó végre.Azért is gondoltam, hogy valami nem stimmel mert 580-al nem volt ilyen "hiba".
Mondjuk azt ne kérdezd mi köze van a Fraps-nak az órajelekhez.
-
Tirexi
addikt
válasz
ProciVettel #2019 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Isten vagy működik!!!!!!!!
THX!!!
Most marad folyamat a max Mhz.De mondjuk még megnézem L4D-be is.
-
Tirexi
addikt
-
Xenos
csendes tag
Nalam most egy olyan vicces kis bug jott elo hogy a videokartya memoria orajele megy le alap 2d-be azaz 300mhz re mikor a Tera windowed mode ba van es a TS megy....
Ha msi be atallitom a mhz et akkor vissz megy normalra majd egy-ket percen belul megint leesik es joesetben 15-20 fps... -
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #2013 üzenetére
Action!-al simán megy a felvétel de az a program egy nagy shit. Túl sok a macera vele.
De érted az a gond, hogy a VGA-nak a Mhz-e miért csökken le ilyen mértékben?
És nem csak ennél a játéknál hanem Skyrim-nél is ugyan ez.
Nem hittem el amikor megláttam, hogy a földet nézem és van 15FPS-em... Ahol eddig 580-al 50 lazán volt.Itt valami nagy xar van a palacsintában.
Persze ez a jelenség nem mindenhol jön elő hisz láttátok vagy talán láttátok az SLI tesztes videómat az mind Fraps-al készült és tökéletesek voltak.
De hogy egy Metro2033 jobban menjen felvétel alatt mint egy L4D1 az már kicsit megráncolja a szemöldökömet.
kockaharcos:
Jó akkor látom nem vagyok egyedül...
Bár nálam a BF3-ban folyamat 60FPS van a felvétel alatt.
Legalább is amikor a videókat csináltam annyi volt. Megnézem most is. -
Tirexi
addikt
Estét all.
Hát érdekes dologra lettem figyelmes.
Fraps-os felvétel esetén elkezd bőszen csökkenni az FPS de rendesen tehát 167-ből lesz 24.
Nos megnéztem mi lehet a hiba és tudjátok mit fedeztem fel?
Kb 1 perc után szépen lassan a felvétel alatt beáll a GPU 300Mhz köré olyan mintha visszaváltana 2D-be. Mind2 kártya esetén így van és SLI kikapcsolás után is.
Tehát egyszerűen lecsökken a Mhz-e.Nos utána is néztem, hogy mi lehet a gond és találtam is egy angol csávót akinek 680-al ugyan ez a gondja. 180FPS-ről lecsökken neki a game 8FPS-re a felvétel alatt.
Azt válaszolták neki, hogy ez azért van mert HDD-re vesz fel videót és az lassul be. Bullshit!
SSD-n is ugyan ez a gond. (kipróbáltam)Aztán írta neki valaki, hogy azért van mert elfogy a VRAM. Bullshit!
Gyerekek L4D1-ről beszélünk és élsimítás nélkül max-on folyamat 300FPS-em van!!
GTX580-al felvétel alatt volt 170 körüli FPS-em.
Most meg fogja magát és elkezd csökkenni és bekúszik 25FPS alá a game.
Az a game ami nem hinném hogy 2GB VRAM-ot elfogyaszt még 16XAA-val sem.Tehát feltenném a kérdésem:
Mi a hiba? -
Cybertrone
veterán
válasz
prime_adam #2010 üzenetére
Mihez kellene nagyobb támogatás?
A game és a professzionális széri külön vált... ez számtalan helyen le lett írva... ha jön még egy erősebb egy magos vga akkor az csak számolási komplex feladatokban lesz erősebb nem gamekben!
-
prime_adam
aktív tag
Igazából a gtx680 gpgpu-ban hardveres "butítás" miatt lett gyengus, vagy a szoftveres támogatás nem érett még meg? Mondjuk ha igaz az, hogy jobban el akarják különíteni a quadro-tól akkor lehet sok helyen nem is fog megérkezni a támogatás.
-
mcwolf79
veterán
válasz
kockaharcos #2003 üzenetére
Meg vagyok vele elégedve.Picit feljebb véve a ventit (jelentős 2 %) már nem megy 77 °C fölé, még BF3-ban sem. De majd jó lenne rá valami brutál dög,hogy hang nélkül 60-65 °C környékén tartsam a hőfokokat.
-
blaca83
őstag
válasz
kockaharcos #1999 üzenetére
Igazad lehet, még nekem is jelentősnek mondható beszerzés szempontjából a különbség árban, viszont a tesztek alapján FPS-ben arányaiban nem tesz annyit mellé már a 7950!
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!