- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI882
tag
Az az igazság, hogy a 960-tól (teljesítményétől) a hányinger kerülgetett, ezért is döntöttem, hogy 770-et veszek. Inkább kompromisszumot kötök egy használt, de garis darabbal, hiszen a D12-öt teljes egészében sem a 770-780-960-970 nem támogatja. Most benevezek ezért egy 770-be és innen fogok majd 1-2 év múlva váltani. Azért is érdeklődtem, hogy FHD-ban milyen kompromisszum késznek kell lennem.
-
Kelvin
őstag
válasz
ZSZS-CMSC #30596 üzenetére
Ha az összesítő táblázatot nézzük a VGA megatesztben ott szépen látszik a 10% különbség 770 javára ;D
-
papírzacsi
aktív tag
sziasztok.a hétvégére szert teszek egy EVGA GTX 760 Superclocked w/ EVGA ACX Cooler vga-ra.
tud valaki véleményt róla?Nem nagy ugrás,de egy gigabyte gtx 660ti-t vált le.
-
ImI882
tag
válasz
trancemusic #30589 üzenetére
köszi, ez egy i7 4790 mellett menne FHD-ben. még gondolkozom egy 780-ba, de szerintem nincs nagy különbség közte...max 10%..
-
ImI882
tag
sziasztok!
használ itt valaki 2 Gb-os 770-est FHD-ban? Kíváncsi lennék, hogy egy mostani single FPS-t full grafikán max. élsimítással visz-e akadás mentesen. CPU limitet nem nézve. -
vakond5
őstag
válasz
Bjørgersson #30580 üzenetére
Az még rendben van, de az aláírásban sincs.
-
NFree
addikt
válasz
St0keR #30575 üzenetére
Rendben ez is valami namost , csak a haven nél lép ki vagy minden más 3d alakalmazásnál. mert nekem és még egy fórumtársnak , van még ilyen problémája ,hogy a hven elszáll nekünk is más viszont lemegy. ha adsz a karinak kis feszt mondjuk 20 -30 mv ot akkor le kell menjen a teszt . ha csak a haven szar és minden más megy akkor kérdezd mega boltot ahol vatted , hogy mi a teendő cserélik-e a karit? Mivel úgy vettem észre az msi-nél nem válogatjáka gpu-kat küllön az oc karikhoz s egyszerüen kevés a feszkó s nem bírják az emelt órajelet +ehez hozájön. hogy szar a chip is(nincs válogatva ) nyilván emelt fesszel , vagy visszább vett órajlekkel menni fog , de az ember nem ezért adta kia pénzt
-
regener
veterán
válasz
St0keR #30571 üzenetére
Mutasd meg hol?
A géped "adata" nem sorolja fel.Különben NFree már itt kérdezte milyen kártyáról van szó.
Ha figyeltél volna.Különben próbáld meg DDU-val letörölni, majd felrakni a drivert újból. Vagy csökkentsd a GPU és Mem órajeleket hogy úgy is kifagy-e.
-
NFree
addikt
válasz
St0keR #30567 üzenetére
Gpu_z van fent? Csinálj egy screenshot-ot. esetleg a kari hoz kapott tuning progit is rakd fel. én javasolnám az msi afterburnert+kombustort. Ha ez megvan akkor ezekről is kellene screenshot , lássuk mennyin megy a kari milyenek a hőfokok mennyi a fesz ezeket szépen monitorozza a fenti progi. de félek ebből gari lessz.
-
NFree
addikt
válasz
St0keR #30564 üzenetére
Milyen kari pontosan ? Próbálj ki egy régebbi drivert. Ha az sem akkor azt kellene még tudni mikor dobálja el magát a kari , játékok tesztek alatt? Emelni kellene egy kis feszt ha úgy megy akkor , vagy használod vagy gariztatod . Esetleg még másik lapban is ki kellene próbálni. Pcie rendben megy ?
-
St0keR
tag
Hát a kártya gyárilag oc-s, és a táp tuti elbírja mert CM GX550W 80+Bronze. Ami azt illeti a kártya nincs tuningolva és a legújabb driver van fent.
-
St0keR
tag
Helló, valaki tudna segiteni hogy ez miért van ?„A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt”
-
Puma K
nagyúr
válasz
odorgg #30554 üzenetére
De ezen mit kell már optimalizálni ami egyszer rendesen ment?
Amúgy amit eddig észleltem komolyabb driver bugok...
Akkor még ATI-nál amit tapasztaltam driver terén azaz, ha nem akart menni rendesen a driver és a monitorod natív felbontásán ami 1680x1050 volt és azt egy .ini fájl módosításával tudtad csak megcsinálni...
Itt volt az amikor azt mondtam köszi nem akkor már AMD VGA.
Jó laptop AMD Mobility HD 5470-nel...
Ott meg mi volt?Egy LG LED tévé, HDMI kábel és az említett VGA... a francért sem nem akart menni a kép az említett komponensekkel bármit csináltam a kép minősége meg pocsék volt... cseréltem közben Nv dedkikált VGA-s laptopra ugyan az a tévé, kábel és tessék szép full HD kép 42"-on hanggal amit később letiltottunk.
Nv-nél meg a driver bugok a játékokban fognak elő jönni?
Tök jó így 2015-ben...
-
Puma K
nagyúr
Tegnap és ma toltam egy kicsit a GTA IV kiegészítőjét a Gay Tony-t, és azt vettem észre, hogy a fényforrások villognak... és az FPS sem olyan stabil mint volt... tavaly mikor játszottam legutoljára augusztus-szeptember környékén akkor ilyesfajta gondokat nem tapasztaltam, erre idén frissítem 2x a driver-t és ezek történnek...
Ja és a drivert minden esetben úgy rakom fel, hogy tiszta telepítést csináljon és annak ellenére is újraindítom a gépet, hogy azt nem kéri a telepítés befejezése után.
-
csumpa93
tag
Sziasztok
Miért van az, hogy egy picit siet a hang a shadow play felvételében? Nem sokat siet a hang, de észrevehető. Előre is köszönöm a segítséget
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A TDP a GPU-Z szerint 90-93% között ugrál.( a képen mondjuk pont 98
)
A feszültségi értékekhez nem nyúlok soha...Ez így alap feszen elfogadható egy GTX760 tól?
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tegnaptól MSI GTX 760 Gaming tulaj vagyok.
Lenne egy nagyon fura dolog:
Alapból 1020 mhz -> boost 1085 mhz
Kis OC : 1140 mhz -> boost 1205mhz
Amit nem értek, hogy miért mutat terhelés alatt 1306 MHZ et?
GPU-Z is és az Afterburner is...
A matematika az matematika... vagy nem? Hogy van ez?
-
trancemusic
senior tag
válasz
Milo629 #30543 üzenetére
Igen,bios szinten.
Mint a feszültség zár.
Ventiprofil sztem jó a gyári.680-670 megjelenéskor még tdp és fesz limit mentes volt.
Tdp 150-160 % körül volt asszem,a fesz meg1,325voltig mehetett talán...
Tiéd pl. 1,2-ről 1,212 voltig mehet,tdp meg 110-115 kb.
Bocs ha nem pontos értékek,de melózok,nem tok googlezni,és lehet nem jól emlékszem!Kepler bios tweakerrel bele lehet piszkálni,majd flashelni,de sztem a vga-d elég jól megy így is!
-
Milo629
aktív tag
válasz
trancemusic #30542 üzenetére
Eddig így fest a dolog:
A képen látszik, hogy a TDP 115.7%, Afterburner-ben 145%-ra van kitolva, mégis hiába akarom tovább emelni az órajelet 1306-nál nem megy feljebb, akármit írok be, ez a korlátozás BIOS szinten van a kártyában?Szerk.:
És a venti profil direkt ilyen "finoman" van megadva, hogy ne legyen hangos? Mert 75°C körül is automatán 45%-on akarja járatni. -
trancemusic
senior tag
válasz
Milo629 #30528 üzenetére
Furmarkot használok tesztelésre,mert az az órajel amin pl. 3dmarkok vagy játékok hiba nélkül mennek,ezen már vagy hibázik a kari,vagy elhasal...
Szal furmarkkal belőtt hibamentes órajelek a mindennapos használatkor biztonsággal alkalmazhatók.
Alapfeszen ez az eredmény a karidtól király,asus 770-emen 1240mhz a "furmark stabil"
A memória pl. 7900mhz felett már hibázik, (csíkoz egy-egy pillanatig) míg játékot már futtattam 7980mhz-en hiba nélkül. -
odorgg
addikt
válasz
LLKobe #30523 üzenetére
Annyira sajnos nem egyszerű a helyzet. De végül is igazad van.
-
Milo629
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #30527 üzenetére
Üdv. egy MSI N760 TF 2GD5/OC boldog tulajdonosa vagyok és elkezdtem próbálkozni, hogy meddig lehet húzni.
MSI Afterburner-ben a TDP limitet kitoltam és eddig +150Mhz-ig jutottam ami 1306Mhz, ez mennyire számít jónak (alap fesz.-en)?
Kombustor végig ment közben (ami elvileg ~Furmark), 60%-os venti sebességgel 80°C körül mozgott, esetleg ha ez nem bomba biztos, akkor melyik program szokta leggyakrabban dobni a hibát ha ez sok a VGA-nak? -
Gainka
őstag
Hali
Jól látom hogy az uj a driver szinte csak a gtx 960-ról szol? Mert akkor nem töltöm le.
-
NFree
addikt
Értem köszönöm mindketőtöknek , nem is tudtam , hogy ilyen dolgok is léteznek
nem sűrün foglakozok mostanába a pc vel .
Akkor megint nem lessz slipedig az egyikre felment volna full blokk az alsóra meg a kis blokk és még a vízzel is rendben lettem volna .
-
odorgg
addikt
A friss Gamekben nem elég a 2Gb már, ha meg az élsimítást el kell felejteni, akkor meg nem sok haszna van az SLI-nek. Multi GPU támogatottság elég gyatra mostanság, ezen kívül általában is problémásak a több kártyás rendszerek. No meg mindjárt itt a DX12-es korszak, én már nem költenék DX11-re.
-
synthattik
aktív tag
A kártyák erejével nem lenne gond szntem,csak már full hd nál sok ujabb játék bekéri magának majdnem a 2gb-ot,és ha már sli gondolom akkor azért pakolnál rá élsimítást is,meg minden ilyen memoria zabáló fícsőrt,és mivel a memória nem adódik össze,nagyon szépen kifutnál a 2gb vramból.
Far cry 4,shadow of mordor,bf4,watch dogs most csak párat írtam ezeknél röhögve ki lehetne futni már a 2gb-ból. -
NFree
addikt
Srácok 770 sli 970 vagy 980 helyett? csak ez a kérdés foglakoztat, mert van 2 régebbi karim azt eladnám s megpotolom s lehet tunék venni egy 770 et . Monfjuk ha eladnám a 770 et is akkor meg 970 et vagy 980 at.
-
Alien!
senior tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy furcsa problémám, van egy msi gtx760 OC-m, és nemrég elkezdte eldobálni magát játékok alatt a gyári beállításokkal. Tápcsere megvolt (xfx TS 550re), driver csere megvolt, win reinstall megvolt, próbaképp lehuztam pár hdd-t a tápról, stb. Egy esetben nincs problémám, ha tdp-t visszaveszem 90%-ra a hőfokot pedig 76C-ra(ha csak az egyiket állítom be akkor se jó). A kártya a haverom gépében egy 4 ágas régi fsp epsilon 500w-os táppal hibátlanul megy gyári beállításokkal.
na most ilyenkor mi van?
-
regener
veterán
válasz
- = Zk = - #30502 üzenetére
Éncsak válaszoltam a kérdésedre, miszerint simán kezeli
Vehetsz 6-ot is, 3-at magadnak és 3-at nekem, na látod hogy a 650Font még olcsó?
-
Henker2
addikt
Az adataimnál lévő konfig üresjáratban 77W-os és terhelve 320W-os fogyasztással normális szerintetek?
A 760-amnál majd 40-50W-tal többet zabál a 770! Nemsemmi
ekszikoz : jó választás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua 4080 Super
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest