- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Közben máshol írták,hogy a monitort állítsam 60Hz-re,mert eddig valamiért 50-en volt azért volt 50 fps-em amikor a Vsync be volt kapcsolva.Vsync-t bekapcsoltam,monitort 60Hz-re állítottam és megvan a 60 fps.
De azért köszönöm. -
Hauptmann
veterán
Basszus, nem könnyítitek meg a helyzetem.
Páran azt mondják, hogy a 770-et vegyem, te és mások meg a 960-at. Nehéz szülés lesz ez, már látom. 
A sávszélt mivel lehet felnyomni? Afterburner? Nem húztam még VGA-t.
-
raubisoda
senior tag
Bocs elfelejtettem válaszolni.Nem x8-on marad.Igazándibol egy HD7870 XT-t váltottam le a driverek miatt.Erősebb az a kari de elég volt a sok sz@r amd félhivatalos 10évet várok driveres baromságbol.

-
F e Z o
veterán
1,3V-ot csak vízzel vagy komoly léggel adnék egy 770-nek.
(#31425) apollo12 : Alapfeszes tuning nem elég?
-
apollo12
veterán
mennyit lehet adni nekik max léghűtéssel ?
-
apollo12
veterán
bios módosítással bukik a gari nem ?
-
Lendova
őstag
Ha jól vettem ki, a probléma ott van, hogy a driver nem enged több feszt, hiába állítok be többet a bios-ban.
Ha sikerül megerősítenem, akkor a terv az lesz csak, hogy az MSI App nélkül boostoljon oda a VGA, ahova azzal tud. Így biztos, hogy nem lesz stabil az App OC módjában, de legalább nem kell használnom, ha igényt tartok arra a kis plusszra
. -
Lendova
őstag
Olvasgatok, próbálkozok, de még mindig nem kerek a téma.
A flash müxik, boost órajel megy, viszont a plussz feszültség megáll 0.012mv-nál, pedig én 0.062-t kértem.
Bios mod mellet sem kaphat többet vagy vajon rossz helyen próbálkozom? (voltage table első 4 értékét állítottam és ugyan itt lejjebb az utolsó 2 boost clock-hoz tartozó értéket) -
LLKobe
veterán
Van erről leírás valahol? Angol is jó

-
LLKobe
veterán
Az is lehet ám,h nem a tdp limit a gáz, hanem a fesz. ezt ki kell tapasztalni
Ezt nem tudom, nem tököltem vele sokat. Azt se tudom mennyi a VGA alapfesze... De próba szinten adtam neki +50mV-ot, a helyzet ugyanaz volt... Viszon valley alatt néztem a GPU-Z grafikonjait, és már ott is elérte a TDP limitet.
-
LLKobe
veterán
Huh, nem tudom a BIOS moddolást bevállaljam-e... Nekem jelenleg 1320Mhz-en megy alapfeszen, 1340Mhz-en kb. 30 perc után már fagynak a játékok, de a valley még hiba nélkül lement 1360Mhz-en is.
Ahogy nézem az lesz a gond hogy simán eléri a TDP limitet, és ezt gondolom nem díjazza...
Pedig már vizionáltam az 1400Mhz-et
-
LLKobe
veterán
Frankó... Én is így vagyok vele, sztem itt ütközök falba...
-
kikey
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap újítottam gépet, a régi i7 860 + P55A-UD6 kombót cseréltem le egy i5 4690K + MSI Z97 Gaming 7 párosra. A VGA viszont maradt a régi Palit GTX680 JetStream.
Korábban nem voltak a videókártyával melegedési problémák, de most ha valami komolyabb játékot szeretnék tolni, akkor a VGA venitillátorai elképesztően felpörögnek, a GPU hőmérséklet pedig az everest szerint 97-98Celsius fok.
Valaki tudja hogy mi történhetett itt?
-
KAMELOT
titán
Én már mindent amit lehetett kikapcsoltam! És még így is szaggat pedig 50-60fps-el megy 1440p-ben!
-
KAMELOT
titán
GTA 5 viszont eléggé szaggat az mitől van? Pedig ahol tudtam levettem a grafból. MSAA meg AA is OFF!
MI lehet a gond? -
LLKobe
veterán
Alapfeszen. Csak a power limitet toltam fel 110%-ra. Nézz egy ASIC quality-t, abból valamennyire lehet következtetni a tuningolhatóságra.
-
Vigilante
őstag
Aham, értem, hát akkor marad az 1163/7010-es sebesség. 150-es power limittel, ennyit legalább megért ez a BIOS MODDOLÁS.

-
flymi
addikt
És aki nem tolja BF-et? Jelenleg csak ETS2 gurul és reméljük 1-2 hónapon belül GTA5.
Talán tavaly év vége felé panaszolták itt többen, hogy valami gebasz volt az akkori legfrisebb driverrel. Inkább várok vele kicsit, minthogy a kiadás napján frissítsek...
-
WhiteAngel89
aktív tag
fel raktam a legujabb drivert, (350.05) és most jó lett érdekes. ahogy ki lépek a játékból már szinte azonnal áll vissza 135mhz-re
-
flymi
addikt
Valami ilyesmi volt, ez is jó lesz! Köszöntem!

(Holnap megnézem a laposon, hátha oda mentettem le!) -
NFree
addikt
Két év alatt eléggé ki tud száradni a paszta , ártani nem árt . Én általába 1 évbe 2x 3x átkenem, de csak azért mert sokat cserélgetem a vga-kat. A noctuát nem ismerem de biztos nem rossz. Mx2-használok kb 6 éve.
-
NFree
addikt
De van vagy 3-4 darab csak senki nem jár erre
pont elöttem postolt egy srác neki is lightning van . de azóta nem volt itt. 
-
for3l
senior tag
FullHD meg van, és Task manager-ben ahogy néztem, mind a 4 mag 50-60% körül mozgott. Egy FX azonos órajelen is erősebb azért egy Phenom 2-nél (magok számától függetlenül), vagy tévedek?
Gainka,
kösz! Haza értem, utána nézek, milyen érték van nálam beállítva!
-
Milo629
aktív tag
Üdv. egy MSI N760 TF 2GD5/OC boldog tulajdonosa vagyok és elkezdtem próbálkozni, hogy meddig lehet húzni.
MSI Afterburner-ben a TDP limitet kitoltam és eddig +150Mhz-ig jutottam ami 1306Mhz, ez mennyire számít jónak (alap fesz.-en)?
Kombustor végig ment közben (ami elvileg ~Furmark), 60%-os venti sebességgel 80°C körül mozgott, esetleg ha ez nem bomba biztos, akkor melyik program szokta leggyakrabban dobni a hibát ha ez sok a VGA-nak? -
törölt tag
Ha letiltom az sli-t működik,mindent kipróbáltam semmi.

Elkezdtem olvasgatni külföldi fórumokat,és meg lett a megoldás: le vettem az sli hidat visszaraktam és kész!
-
slloyd
senior tag
Na mi a szösz 4Gh en már jobbak az eredmények

4gh-en
Átlag : 35,2
Score 888
Min : 15,2
Max 65,5
3,8 gh en:Átlag 28
Score 704
min 6,9
Max 60.1És bocs fx 8350 es procit akartam írni csak eltébasztottam az imént

Húzzak még rajta 4,2 ig?Még a végén gamerkedhetek ezzel az őskövület i5 el

-
slloyd
senior tag
Most nem nagyon van lehetőségem platformot váltani sajnos

Légyszives valaki tudna egy heaven benchmar eredményt 770 el 8x simi extreme fh ban ide linkelni nekem?
De egy i7 870 belefér a kölcségvetésembe .
Az megoldaná a problémát mondjuk úgy 4,3 gh Környékén?
Valamint még csak 4 gb ramom van hétfőn jön meg a geil evo legerra 16 gb kit szerintetek valamít dob majd a teljesítményen?
Az eddigi helpeket köszönöm.
Nem hittem volna hogy procilimit hisz az fx 3850 nem rossz proci és ogen csak a sarkában vagyok így... -
slloyd
senior tag
Teszt alanyaim

I5 750@3,8 gh
Nem tudom hogy boostol csak betettem és teszteltem mind 2 egymás után....
-
regener
veterán
Talán, amíg nincs hivatalos információ addig ne tessék terjeszteni a "talán" szó nélkül

-
gepid3
tag
Valami konkrétum, teljesítmény, időpont? Csak mert kártya vásárlás előtt állok és azon gondolkodok érdemes-e várni.
-
Qru
MODERÁTOR
Kiborító, egy sima konzol game portolva/átírva pc-re. És akkor nem elég neki 6GB ram (fél óra után sikít, hogy zárjak be vmit mert kevés a ram) meg a 2,8GHz-es i7 920 (jó a HT nincs bekapcsolva) meg a 670 úgy, hogy csak 1680-ban játszom (vga ramból is felzabál 1800 MB-ot a 2048-ból) és nincs maxon a grafika... Botrány.

-
Lauda
titán
Bál@, trancemusic
Koszonom a segitseget!
A 480-ak mar nincsenek meg, csak viszonyitaskeppen erdeklodtem, hogy kb ahhoz kepest mit tudhat.
Meg hat az sli is hol kijon hol nem. -
Lauda
titán
Koszi!

Volt anno gtx 480-am sli-ben, ez a 670 tudhat annyit egyedul szerinted?

-
Lauda
titán
A gtx 670 mennyivel gyorsabb mint a 480 pl?
-
Lauda
titán
Ertem, koszi! Egy core i5 760 lesz.

regener Hat most ez van, behatarolt a koltsegvetes.

-
flymi
addikt
-
flymi
addikt
-
flymi
addikt
Kicsit pontosíthatnál. Mikor, merre, mit csináljak?
-
SSJPeter
őstag
Esetleg egy friss 3D Mark 2011-es bench eredményt nem tennéd meg, hogy belinkelsz?

Nekem csak 4.0-ás Valley van...a fenti, meg 1.0...nem tudom összevetni az eredményeket.
-
trancemusic
senior tag
Asus hotwire...
Jó valamire??? -
Sanyi19
őstag
van mindenféle, ha ASUS-t kérsz ASUS matricát ragasztanak rá. 
-
Dave946
tag
köszönöm.
természetesen bírja
-
smiti
veterán
Nekem is úgy néz ki, hogy még marad egy darabig a 760.

-
- = Zk = -
félisten
a pilácsot majd kapcsold le, ha netán....

-
stoon
addikt
thx! esetleg valami tuning leírás tutoriál vagy valami hozzá?

-
Archeres
tag
Nagyon frankó! Köszönöm!

-
vakond5
őstag
Ott a pont! Nehogy már csúcs Nv kártyák mellé PhysX-re külön kártya kelljen.... AMD-hez, na ott van értelme, csak azt összehozni kicsit kacifántos.
-
Bjørgersson
félisten
A 770 nem egy átnevezett 680?
-
Stonerice
őstag
Én 10 gigát számoltam rendszerrel együtt. Beleszámoltam a lapozófájl használatot... mert gondolom az a valós
Melyik a látótáv? Level Of detail?
-
shteer
titán
Van az a haz biztos amin szepit, az enyem nem olyan

-
Faterkam
addikt
Én a gépre max 1db. cetlit ragasztanék: Eladó! Mást nem nagyon

-
shteer
titán
én nem is gondoltam volna, hogy valaki még ragaszt ilyet a gépházra. legutóbb a wd red-hez adtak, azon is meglepődtem
-
JoolsNOS
veterán
Nem kell vitatkozni, hanem meg kell nézni a két képet és mindenki eldönti maga, hogy megéri neki a dupla terhelést olyan változás amit állóképen is nehéz kiszúrni.
-
h1mpi
félisten
Arra gondolunk, hogy általánosságban elmondható, hogy a minőség javulása, nincs egyenlő arányban a HW értékének növelésével a gépedben.

Azért nem fog senki venni 780Ti SLI vagy 290X CF-et, hogy fxaa-ról, mondjuk 8XMSAA-ra tegye fel az élsimi minőségét. -
eLit-MiLan
őstag
Szerintem meg a power %, (azaz gondolom a max TDP-nek a %-a
)
A terheltséget a hőfok után szokta kiírni az AB. -
Stonerice
őstag
Tényleg? 3570k nehogymá nebírja kihajtani. Beállítások alkalmazásához újra is kell indítani a gamet.
-
h1mpi
félisten
Nekem simán megy minden akadozás nélkül ultrán. Mivel most szedtem le, így nem tudom az előzővel, hogy ment volna, de ezzel tökéletes!

-
ricshard444
veterán
Abszolút megnyerő a teljesítménye, még ha nem is egy bajnok cuccos, de ennyi pénzért amennyiért most lehet kapni..., nem kap az ember érzékelhetően jobb teljesítményt.
-
marcusa
addikt
Az elején nekem is ment a 660ti-vel bekapcsolt physx-szel, de mióta steam letöltötte a legújabb frissítéseket pár hónapja, azóta nekem is ha physx on akkor játszhatatlan, 15-18 fps... A teszt amit linkeltek 2013-as, akkor még nálam is ment physx-szel.
-
eLit-MiLan
őstag
Értem, köszi!
(#27239) Vigneau: Tuti fent van, minden drivert feltettem, hogy ne jelezzen eszközkezelőbe sárgával semmit

-
Asbee
veterán
De, pont a kevés feszültség ami miatt fagysz. Csak bios módosítással tudsz feszt emelni. Egyébként Keplernél érdekes ez a feszültség dolog. Sokszor lényegesen több feszt kap mint amennyit monitoroz a boost miatt. Overclock.net-en vannak érdekes és meglepő műszeres mérések vga-kra.
-
Stonerice
őstag
Játékban nálam már 1250-nél is megfagy. Bár nemtudom, ti miket szoktatok állítani a biosban. Én azokat az adatokat állítgattam amit 1 nap alatt kitapasztaltam, hogy talán előrébb visz tuningban.
AB TDP limitet toltam ki 225 w-re a felülről a 3. értéket, és az utolsó értéket. Illetve alulról a negyediket toltam talán még ki 200w-re
Boost táblát szokás módosítani? És a hozzá tartozó feszeket? -
Asbee
veterán
Ha TDP limitbe ütközöl nem fagy ki (hal meg), hanem vissza veszi az órajelet, hogy limiten beljebb maradjon. Mivel minden chip más így neki menne 1280 felett csak TDP limit miatt nem éri el komolyabb terhelés alatt.
-
vakond5
őstag
Az egybeírandó szavak különírására még fejet hajatnék, de hogy a "cry3"-at végülis "krájháromom"-nak írtad, túl lő minden. Ehhez nem nyelvtan kell, hanem józan ész.
De végeredményben nem az iskolában vagyunk, úgyhogy befejeztem az oktatást.

Köszi, mások is értékelni fogják, de a legtöbbet TE nyered vele!
@szasanyi: ...valahogy úgy.
-
vakond5
őstag
Nem kötekedésképp, de helyesírásilag azért ott vagy a szeren.

"ugyan úgy, meg áll, cry3-om"
Kérdezném, hogy visszaolvasod-e, amit írsz, de a helyesírásnak belülről kéne jönnie... "cry3-om" azért kicsit padlóra vágott. -
duc
aktív tag
GTX480 hatalmas meglepetés volt a számomra. Mindig szerettem volna egyet azóta hogy kijött és ez volt a csúcskártya. Valahogy mindig kimaradt, más lett helyette... Rajta van a bakancslistámon, szóval beszereztem egyet egy rövid időre, hogy ez is meglegyen. Nem semmi izom van abban a kártyában, BF4 multiztam vele high beállítások mellett. Tökéletes volt. (mondjuk azért azt hozzáteszem, hogy oda kell a proci meg a gyors ram is)
-
Pubszon
veterán
Simán elég lehet 4 évig, nekem közel 2 éve van meg, de még mindig bika.
Amiken játszok, azokhoz max grafikán is elég.
BF3, BF3, Batman, AC, GTA 4 stb...
-
ricshard444
veterán
Az egy nem rossz érték, remélem az én modellem is megy majd hasonlókat.
-
embe
nagyúr
4 évre vga-t?
Nem merész kijelentés ez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ricshard444
veterán
Tuningban mit hoztál ki belőle?
-
glspeter1
őstag
Pont ezt akarom elkerülni.

Igazából ha húzva van (1250/1953) vagy alapon a tesztek akkor is lefutnak (aida stresszteszt 1,5 óra, kombustor fél óra)
Ergo stabil(nak kell lennie).
Biost próbáltam frissíteni, de nem talált semmit a gyári program.
Ezt az LN2-es bios témát meg nem is igen vágom. -
Seikai
aktív tag
Köszi!
És mi a vélemény a 3d vram éhségéről, ha jól tudom 3d vision alatt max 10%-al használ több vramot a progi ergo 1080p-s használathoz elég lenne 2gb vram is a 760 SLI-nek. Amúgy előreláthatólag 1250/1800 körül futna majd a 2 talán így beérne egy túlhajtott 780ti-t is...
4770k @ 4.7Ghz
z87 8x8x
850W 80+ gold lenne alattuk gondolom így nem lenne fékező erő
Régebben GTX480 Tri SLI-m volt ott elég jól skálázódott 3d vision alatt mind a 3 kari....
-
asus1
aktív tag
Rendben, már várom!

(#26107) Entk: Hatalmasat gyorsult

-
asus1
aktív tag
A 670-re én is kíváncsi vagyok, ha felrakod esetleg akkor leírod majd mennyivel lett jobb?

-
szasanyi
félisten
Linkeld már be pls!
-
szasanyi
félisten
Ami érdekes - és éppen ezért várok - az az, hogy az NV oldalán nem találom. Miért nincs ez fent a hivatalos oldalon?

-
asus1
aktív tag
Azért vettem refhűtéses és a másik is az lesz.
-
mqm
senior tag
Értem. Próbálkozok majd más driverekkel, hátha az orvosolja a problémát.
A kicsi Phantom viszont megy vissza zöldlevelesbe.. A borda 1 helyen kicsit megvan nyomva valamint karcos a borítás elég durván, de ami a legrosszabb, hogy az egyik ventihez hozzá ér egy kábel amitől fain kis hangja van. (persze ezt orvosoltam ideiglenesen..de kitudja Meddig) viszont + pont a zöldleveleseknek a korrekt hozzá állásért!
Helyben cserélik egy másik kártyára ami még nem is Gainward.
Elmondásuk szerint sok Gainwardot visznek vissza hasonló problémákkal... Ha jó darabot fog ki az ember amúgy nem is lenne vele probléma... -
mqm
senior tag
Melyik drivert használod? Több megjelenítő is rá van kötve a VGA-ra?
-
- = Zk = -
félisten
örülj neki, nekem sehol nincs frissítés a Cf-hez Thief alá

-
Tarill
őstag
elvileg jó lesz, szépen ment a tomb rider
, de azt hogy tudom megcsinálni hogy ne kelljen minden indításnál újra felcsavarni az órajeleket? mert ha oc guruval állítom fel akkor ha kilépek akk visszaáll alap órajelekre... nv driverbe nem lehet valahol feltekerni? ha ott állítanám gondlom örökös maradna (mint amd ccc-ben) -
the_mad
aktív tag
Úgy kéne, csak a megfogalmazással volt gond

Olvasgattam a hibrid CF/SLI-ről, ahol példának okáért a faszi az R9-290 mellé betett egy GTS450-et Physx miatt, de nem tudom ez mennyire reális. -
vakond5
őstag
780 mellé? Ne már..
-
kasa85
őstag
Persze akkor jó bár ma kezdődött lehet később több lesz.Lehet gondolkodott az oldal amiatt elsötétült nagyítóval csak a negyedét látom maga a firefox lehetett sötét.Amúgy volt olyan karim ami alap szinten hibázott.A firefoxal közép szinten megy 980MHz en GPU lehet a GPU-Z miatt volt azzal van mikor hibázik vagy is olvastam róla,hogy tud össze akadni bizonyos programokkal.

-
kasa85
őstag
Értem köszi lehet a vírus védelem miatt gondolkozott ezért elsötétedett a kép.
-
totalgamer21
csendes tag
Oke koszi es bocsi a tudatlansagomert
-
totalgamer21
csendes tag
Rendben, koszonom!

-
totalgamer21
csendes tag
És biztos a csatlakozókkal se lesz gond, mert olvastam , hogy 8 és 6 pin kell neki?
Bocs, csak ezt nem nagyon értem. Jelenleg ASUS DCII 580-am van. -
stickermajom
addikt
A bf3 meg a 760-al is elmegy 60fps-t szóval ott mind1.
Na azért nekem nem egyszer térdelt le zűrös helyzetben pl. Omanon a 760, ott ahol a 770 ugyan jelentős fps droppal, de erőből még elviszi. Persze nem ezért lett cserélve, a 760 az áráért szerintem nagyon jó kártya, én szerettem

-
stickermajom
addikt
Én 760-ról váltottam 770-re és azért bőven érezhető a különbség pl. BF3-ban. Ha nem kell sokat ráfizetni, akkor szerintem megéri váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Páran azt mondják, hogy a 770-et vegyem, te és mások meg a 960-at. Nehéz szülés lesz ez, már látom. 

.

(Holnap megnézem a laposon, hátha oda mentettem le!)
pont elöttem postolt egy srác neki is lightning van . de azóta nem volt itt. 

van mindenféle, ha ASUS-t kérsz ASUS matricát ragasztanak rá.