Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#61459) DonDragonka


DonDragonka
őstag

Szóval, doboz bontás, ssd, memória átszerelés, és néhány apróság beszerelés kész. SSD, bordástul szépen, bőségesen elfér de itt is van baj mint a TUF-ban, erről később.
A gép még OS nélküli.
Néhány észrevétel.
Alsó burkolatot óvatosan kell leszedni mert a ledek lapkábelje kiugrik ha túlfeszíti a kezdő Mekk-Elek. Nem nehéz vissza rakni de kell hozzá némi türelem. :DDD
Minőség. Kívül elképesztő, belül hagy némi kívánnivalót. Kábelek mindenhol. Csupaszon takarás nélkül, kicsit ócó kínai feeling, pedig van ára, pont ezért érzek itt némi csalódottságot. Amolyan trehány munka az egész. Venti tápkábel konkrétan az egyik hővezető csövön fekszik mindenféle borítás nélkül. Ez volt az egyik apróság amit orvosoltam. TUF-ban ehhez képest példás rend van. Ok tudom nem a belsejét nézi az ember, de ezért a zsetonért lehetne erre figyelni.
Nagyszerű a burkolat rostély, pont ott ad levegőt ahol kell, pl SSD-k felett. Ugyanakkor már megint a VGA alsó hőcsővétől 2mm-re kerül az SSD 1, ami nyilván nem tesz jót az adott tároló hőmérsékletének. De erre is van már megoldásom, mert a TUF-ban pont ugyanez volt a szitu.
Szerelni picit nehezebb mint a TUF-ot. A burkolat nem túl jó műanyag. A TUF erős, merev anyagból van ez lágyabb és jóval érzékenyebb.
BIOS semmi extra, full fapados, semmi különös amit piszkálni lehetne. Mint a TUF.
BIOS-ban lépkedve 65-70 fokos CPU furi a szememnek mert a TUF csak 30 fokos BIOS-ban.
Majd bepössentettem mikor indult, mer dobott egy kis Transformers hang effektet jó hangosan, ki lehet BIOS-ban kapcsolni.
BIOS látja a 64GB RAM-ot és a gen 4-es Sabrent-et.
Szép nagy gép. Most van egy pici más dolgom, aztán telepítem a cuccokat.

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.