Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#43571) matyee válasza Gaberiellb (#43563) üzenetére


matyee
őstag

Szia Gabberreilbb! A tököm max azzal lehetne ki, hogy a mindössze 6 karakteres nevem nem tudod leírni, de ettől függetlenül szívesen segítek. ;]

A vbiost megnéztem TDP szempontjából stock 88W ahogy néztem. Azt nem tudom megmondani, miért nem megy 75W fölé, BF2 ismereteim szerint hajtja rendesen, de ki kellene próbálni mással is. Szedd le pl heaven v. superposition benchet, hogy biztosan lássuk mi a vége. Minimális furmark is jó, nem kell szénné hajtani, fél-egy perc alatt úgy is elmegy a falig.

MSI AB ha fent van, akkor radírozd le, bár mivel 1,063V-ot ad neki, nem hiszem, hogy bármi be lenne állítva, de szedd le ne zavarjon be.

A hőfokok nem normálisak, ez kb a 200W 1080gtx szintje.

A következő amire tippelni tudok, hőfok terén, hogy nem éri jól a borda a gpu-t, sajnos ezeknél a joint heatpipe-oknal előfordul, hogy kicsit megtinyorodik, ami miatt előfordulhat h részlegesen fekszik csak fel. Ez könnyen orvosolható amúgy.

Ha nem értesz annyira hozzá, akkor legjobb megoldás meglátogatni KH-t, ő megnézi, átkeni stb, ha kellek felhív :)

Vbiosom van hozzá (stock, OC, sőt még TDP unlock is), de kezdőnek - nem nagyképűség miatt- de nem szívesen ajánlgatom, pár hete is intésem ellenére gond lett. Igaz itt teljesen más helyzet és marginális a hibalehetőség, de csak saját felelősségre.

Egyenlőre ennyit tudok hozzátenni, volt ilyen gépem, ilyen kártyával, 130-150W-on hajtottam benne a 1060-at 75 fok körül.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.