Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
Lecseréltem az Omenem egy Eurocom Sky X4c-re (P751TM1-G)
Egy hatalmas álmom teljesült!
Itt vettem az aprón, 3 hónapos a gép, hibátlan
Nagyon örülök neki.
i5-8500
GTX 1060 OC
Most kezdtem bele ezeknek a gépeknek a tanulmányozásába, és ha nem probléma felmerült egy-két kérdés
Obsidian progikat meg fogom venni, command center v2-t nagyon senki sem használja mert sokat eszik
1900mhz-en megy a gpu, le is hűti a gép, 75-82 fok körül megy silent módba, főleg rainbow six-nél kapcsol porszívó üzemmódba, de nyilván valamit valamiért.
Többen javasoltak egy kis uv-t afterburnerrel, Prema biosom van, és rengeteg beállítási lehetőség van. Esetleg itt lehet uv-zni, vagy csak AB-be? Illetve nem tudjavalaki véletlenül hány wattos ez a 1060OC? 88-at olvastam, de én csak olvasok egyenlőre, full kezdő vagyok Clevo téren -
Dhampir
félisten
válasz
udna999 #43073 üzenetére
Üzletit a Mysofttól rendeltem valakinek, mint mindig, most is minden rendben volt a dokumentumokkal.
PeachMan:
Náluk legalább visszakapod a zsozsót, még ha 14 nap is kell hozzá.
Valaki az egyik fórumon írta, aki cégesen vette a notiját és valami probléma miatt vissza akarta adni és a Dellnek kellett besegíteni a visszavételhez, persze ehhez ismerni kellene a teljes ügy részleteit is.Páran tudnának mesélni egyéb hazai boltokról, de ott is van aki szerencsés, más ügye meg nem sikerült "zökkenőmentesre".
-
gago1975
őstag
válasz
gyépés #43096 üzenetére
Szia.
Azt tudtad, hogy a Kingston RAM-oknál nem évben méri a garancia időt, hanem élettartam a garanciát ad?
Ez azt jelenti, hogy a garancia idő (az első gyártási idő megkezdésétől számítva minimum 120 hó azaz 10 év) addig szól ameddig a termék gyártásba van? 2017/18- ban jöttek ki a 2400Mhz DDR4-es RAM-ok tehát a Kingston 2027-ig gyártani fogja -
gyépés
aktív tag
válasz
fordjee #43095 üzenetére
Nekem még a frekvencia sem stimmel a két ramnál. Egyik 2400, másik 2666, így mindkettőt 2400 MHz-n hajtja. A CL értékeket is kitalálta nekik, hiba nélkül mennek.
(Tudom szakbarbárság én sem így akartam.Csak a szuper 4team bolt a Kingston 2400 helyett valami más márkából adtak 2666-ost. Elkezdtem a háborút, de végül teszteken, meg mindenhol ugyanazt hozta, mint a Kingston hozta volna, meg valamiért így egy évvel több garit adott rá a bolt, közben megdrágult a Kingston, úgyhogy elengedtem. Óvatosan, hol veszitek a ramokat.
)
-
-
gago1975
őstag
válasz
fordjee #43086 üzenetére
Szia.
Gyárilag a G531-est két féle RAM-mal szerelik
Samsung M471A1K43DB1-CTD 1x 8 GB DDR4-2666 1.2V 1Rx8 PC4-21300V-S CL19
vagy Hynix HMA81GS6JJR8N-VK DDR4-2666 1.2V 1Rx8 PC4-21300V-S CL19
elenyésző teljesítmény különbség van a kettő között benchmark teszt alatt.
Én személy szerint ugyanolyat tennék de a lényeg, hogy amit választasz, a fenti paramétereknek megfelelően az is CL19-es legyen, felesleges gyorsabbat tenni(CL-17--15).
Kingston-ból specifikusan ez való hozzá: [link] [link] -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43089 üzenetére
Én meg nem foglalkozom vele sosem, most se ugyanolyan a két ramom és vígan mennek együtt. Túl van a legtöbb esetben misztifikálva ez a dolog.
-
-
fordjee
aktív tag
Sok kérdezősködés és variálás után végül egy Asus G531Gu mellett döntöttem, Media Marktnál most akciós, sok más Asus notebookhoz hasonlóan (Scar 3-as csak 430 pl ).
8 gb ram van benne, bővíteném még 8-al. Akinek ilyen típus van és bővítette, milyet rakott bele, milyet vegyek? Még 8-al bővíteném. -
udna999
tag
válasz
echterion #43084 üzenetére
Pont ezért raktam oda a ps-t az Asus honlapjáról. Én, mint laikus vásárló nem fórumozgatok, nem kérdezősködök, hanem meglátok egy laptopot valami reklámban, ami kinézetre megtetszik. Megnézem a hivatalos honlapot, megtetszik a színes-szagos reklámanyag, már kattintok is a "hol vásárolhatom meg" gombra. Ott feldob 5 boltot, ami kínálatából tudok választani. Valami oknál fogva az összes bolt (pl. az Edigital) ott sincs...
-
echterion
nagyúr
válasz
blue_23 #43083 üzenetére
Tehát most ott tartunk, hogy már az Asus hazudik a saját honlapján? Hm....oké.
A 2-es ponthoz: pont ezért kérdeznek sokan, mert nincs idejük / kedvük utánanézni ilyeneknek, ezért kell az ajánlásokkal ésszel bánni. Lehet ilyen boltot / vételt is ajánlani, de ott akkor tessék odaírni mindent. Amúgy nem tudom, miért oly titkos és misztikus a számlád, de ettől biztos nem fog hamarabb hinni neked az ember.
-
blue_23
senior tag
válasz
gago1975 #43082 üzenetére
1. Számlát nem töltök, de parancsolj a lista: [link]
Amit linkeltél egyébként kamu, nem létezik mindegyik Magyarországon, pl 144 Hz 15,6 kijelzőt csak Németországban láttam.
2. Mindenki ott vásárol ahol szeretne, ha valaki szívesen ráfizet, az az ő döntése. Vásárlás után alap dolog utánanézni a garanciának, ezt követően lehet Asushoz fordulni bármilyen probléma esetén. Biztos bolt nincs, mindenhol lehet hiba vagy szándékos trükközés, ezért kell utánajárni nagyobb tételnél. -
gago1975
őstag
válasz
blue_23 #43080 üzenetére
1. Megtennéd, hogy feltöltöd fejléc, név nélkül a számládat ha megkérlek mert kíváncsi lennék rá. Mi az hogy minden konfignak????
Gyári eredeti konfigurációból nem sok van, de ha gondolod lekérem az Asus-tól a magyarországi hivatalosan kiadott típusszámokat. ROG Strix SCAR III.2. Helyes, csak tőlük vásárolj, de óvatosan ajánlgasd nehogy magadra haragíts több embert.
Én csak a közeli 4 ismerősöm kálváriájából okulva (Asus ROG G751JY 4750HQ 980m 1éve bíróságon van az ügy, Asus ROG G752VM Békéltető testületi elmarasztalás a cég ellen de nem kártalanítanak, tehát az is megy bíróságra, MSI GE72 5700HQ 970m, DELL 7577 I5-7300H 1050Ti) nálam zéró tolerancia van.
Ja és olvasgasd ezt a topikot is. Érdemes és elég sok volt itt a károsult. [link]
Nem szedett-vedett kitaláció.Van még egy észrevétel igen, esetleg csak eredeti konfigurációt venni tőlük.
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
gago1975 #43071 üzenetére
Csatlakozom Blue-hoz, semmi közöm a Digiprime-hoz, de már két gépet vettem tőlük, és pontosan azt szállították, amit ígértek, a megadott árért, ennyi pedig nekem elég is.
Az egyik egy Asus alaplap hibás lett kb. 1 év után (2 év garival), Fixdirect javította, bár ültek rajta pár hetet.
A másik egy Y740 lett, lecserélt alkatrészekkel, de korrekt felárral (17.3”-as méret, 2TB Intel 660p SSD, 32GB Corsair RAM, 2070MQ 720-ért, feljebb nézd meg mi lett linkelve 700-ért az EDigitaltól). Matrica rajta, hogy Digiprime upgrade.
A szürkeimportosdi sem
világos, átszerelik a billentyűzetet magyarra, vagy hogy csinálják? Mert az van rajta. Mindenesetre a Lenovo oldalán gyári szám alapján lekérdezhető a garancia, az stimmel.Szóval nem tudom, hogy sáros-e a cég, de nekem semmi gondom nem volt velük.
Szerk.: elnézést, nem feljebb ajánlották, ezzel lehet összehasonlítani.
-
blue_23
senior tag
válasz
gago1975 #43071 üzenetére
1. Scar III, 240 Hz kijelző, i7-9750H, rtx 2060, 32 GB ram, 1 Tb SSD volt 522k, náluk egyedi konfigurációt vásárolhatsz, nincs fel/leszámolás, minden konfignak fel van tüntetve az ára, amelyre kérhetsz árajánlatot, így kedvezményt. Ha körbenézel, náluk a legolcsóbb!
2. Digiprimenak engedélye van a bővítésre, nem sérti a garanciális feltételeket.
3. Ehhez a készülékhez vásárolható náluk +1 év hivatalos gyári Asus garancia (Asustól infó, így 3 év garis)Egyéb észrevétel?
-
MR007RM
addikt
-
-
echterion
nagyúr
válasz
udna999 #43073 üzenetére
Mindent lehet, senki se tiltja, de csak saját felelősségre. Ha valaki nincs tisztában a részletekkel, ne ajánljon a jóhiszemű kérdezőnek inkább semmit, hanem előtte alaposan járjon utána annak, amit ajánlani akar. A saját eset egy eset, nem általános, ráadásul az is úgy tűnik, hogy sántít.
-
válasz
conexke #43057 üzenetére
Dell g5, Acer helios 300 2019. A többi márkából nagyon nem tudom mik használhatóak. Ne cserélni akarj asztalit laptopra, mert az leszűkíti a lehetőségeidet. Add el és inkább vegyél újat vagy használtat. Ha meg tudsz adni egy összeget és igényeket akkor itt és a "milyen notebookot vegyek" topikba már könnyebben tudunk segíteni.
-
gago1975
őstag
válasz
blue_23 #43067 üzenetére
Aha, értem.
Tehát vettél tőlük egy gépet amibe gyári specifikáció szerint volt egy valamilyen 512GB-os ssd + valamilyen de általában Hynix 2666Mhz-s 1x16 vagy 2x8 GB RAM.
Megkérdezhetem, hogy ezeket a perifériákat mennyiért számolták vissza (gondolom valamilyen beszerzési áron) és mennyiért adtak neked milyet, mekkorát és/vagy jobbat, mennyi felárat számoltak fel a szerelésre, megbontásra stb...?Ezt nem másért kérdezem, mert vettél egy gépet 4-500K-ért, amire "csak" a gyári perifériák használata során van a 3 év garancia. Ez a garanciális feltételek között fel van tüntetve.
Gondolom mert láttam már Digiprime-os szla-t azon a gép modell száma(Asus-nál visszaellenőrizve a modellszámot pontosan tudják, hogy miből, melyik gyártó melyik terméke, milyen, mekkora méretű volt benne) a benne található perifériák mérete(ssd 120-128-250-256-500-512gb, RAM mennyisége, mérete, hogy a gyári 1x16 vagy 2x8gb volt), ezen felül, hogy milyen méretű ssd re illetve RAM-ra cserélték és mennyi többlet költséget fizettél érte. Ugye így van?
Illetve még egy fontos info, hogy az utólagosan általuk beépített SSD-RAM-nál külön fel van tüntetve az adott termék garancia hossza (ssd-nél 24-36-60hó gyártótól függően, illetve a RAM-nál is, hogy hónap vagy ameddig az gyártásba van).
Na elmondom, hogy ezzel mi a problémám:
Az Asus garanciális feltétele között olvasható, hogy 3. fél (tehát nem az ő általuk berakott, rögzített, beépített termék) által okozott károkért nem vállal felelősséget.Figyelj Blue, én nem kívánom neked, hogy baja legyen a gépednek és használni tudd ameddig neked megfelel, de mondjuk abból, hogy egy másik gyártó SSD-je beadja az unalmast mert túlhevül, ezáltal olyan problémát okozzon ami miatt a gép elfüstöl, ugye te mint jóhiszemű vásárló elküldöd a Fixdirect-hez és Ők közlik veled, hogy ebbe a gépbe semmi nem a gyári specifikáció akkor kihez fordulsz?
Totál ki vagy szolgáltatva az aktuális FIXDIRECT munkatárs épp aktuális kedvének.Ha a szerelő aki ott csinálta a gépet (hiába Gold Partner a digiprime) nem megfelelően jár el és ebből eredendően problémát okoz a user-nek akkor mehet a cicaharc.
Tudod milyen vis maior eset lesz ez? Az Asus egy részről takarózni fog a Digiprime által cserélt dolgokra(vagy új vagy bontott használtat kaptál), a Digiprime hivatkozni fog, hogy ő nem tehet semmiről, hiszen Ő nem tudhatja, hogy az az adott ssd esetleg gyártási hibás lehetett.
Tudod mi lehet ebből a vége? Ott állsz egy elfüstölt géppel, az ssd gyártó max kicseréli és ad egy új ssd-t de az érdemi javítást meg majd te fogod fizetni.
Én ezért sem ajánlom, hogy ajánlgasd a Digiprime-ot.Ezt ha megérted és elfogadod akkor jó, ha nem akkor a te felelősséged, de másnak ne akarj esetleg rosszat mert veled még nem történt meg.
-
MR007RM
addikt
válasz
Bluesummers #43068 üzenetére
Már vagy másfél éve megvan(kemény 1500huf volt), toltam is ide nagy örömmel a topikba. Akkor nem jött ilyen okosság.
Amúgy mindegy mit tudok, ki nem próbáltam még egyszer sem. Van egy másik hasonló ilyesmi is....a téma számomra érdektelen míg nem szerzek ilyen SSD-ket, aztán megoldom. -
Darth_Revan
veterán
válasz
gago1975 #43065 üzenetére
Igen, az is kapcsolatba került a bűnszervezettel.
A techkalauz.hu domaint egy olyan cég regisztrálta amely a Laptopszalon alapítója, Folkmann Ferenc tulajdona és főleg telefon tesztek voltak rajta.
Úgy tűnik Ferenc nagy hal volt a bűnszervezetben és ahogy bukott a birodalma is összedőlt. -
-
blue_23
senior tag
válasz
gago1975 #43060 üzenetére
Engem csak Asus érdekelt tőlük, mivel gold partnerek és árban a legjobbak. 1 tb SSD és 32 GB memória konfigot kértem, vásárlás előtt megkérdeztem mit tesznek bele a gyári helyett (alapból 512 SSD és 16 GB RAM) és pontosan azt kaptam amit megbeszéltünk. Asus és MSI vásárlás esetén szerintem érdemes őket választani, egyéb laptop esetén egyetértek veled. Nincs makulátlan üzlet, lásd mit csinál most laptopszalon, amit pár éve mindenki ajánlott.
-
Dhampir
félisten
válasz
gago1975 #43061 üzenetére
A 81T3004VHV-re ezt dobta ki a http://psref.lenovo.com/.
-
gago1975
őstag
válasz
Darth_Revan #43064 üzenetére
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a techkalauz.hu miért nem elérhető, van ezek szerint köze a laptopszalon csúfos bukásához? Amit én tudok mert olvastam tőlük teszteket, hogy a tesztgépeik 80-90%-át a laptopszalon biztosította nekik, fizetett tesztoldaluk volt????.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gago1975 #43063 üzenetére
Akármennyire is utaztatják a dolgokat a rendőr viccek ellenére nem hülyék akik vadásszák őket, diplomás emberek foglalkoznak ezekkel az ügyekkel. Lassítani és nehezíteni tudják a dolgukat de egyszer minden jó véget ér.
Laptopszalon úgy is gyorsabb lett volna ha nem nemzetközi lett volna a bűnszervezet , mivel a nemzetközi kommunikáció picit lassított a dolgokon. De az a banda is végül el lett fogva...lehet a Laptopszalon alapítója azóta is a huvoson van. -
gago1975
őstag
válasz
Darth_Revan #43062 üzenetére
Fúúúú nem azért de már várom, hogy mikor ömlik rájuk a sok szar. De szerintem nem fognak bedőlni mert csalnak az áfá-val, ide-oda utaztatják papíron a cuccokat.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy én, mi azért ágálunk ellenük mert amiért olcsóbbak. Nem, sőt nem lenne velük gond ha csak olcsók lennének és ezt te is szerintem osztod, az a baj ha olcsóbb de masszívan átvernek, becsapnak te pedig mint jóhiszemű user a kárvallottja.
Sajnos ahogy a laptopszalon járt az csúfos vége egy cégnek. -
gago1975
őstag
válasz
Dhampir #43059 üzenetére
Szia.
Amit te linkeltél az a Lenovo Legion Y540-17IRH-PG0. Amit én az a Lenovo Legion Y540 81T3004VHV A típusszámokkal, betűjelzésekkel különböztetik meg a gépek felszereltségét, milyen kijelző, CPU-GPU SSD-RAM stb van a gépben.
De persze meg kell nézni személyesen és ami ott a doboz data sheet-en fel van tüntetve, azt tudja a gép, az van benne. Ettől még lehet elírás ezért írtam a hszbe , Ennek ha a hirdetés megfelelő 144Hz-es 300nit-es kijelzője van. -
gago1975
őstag
válasz
blue_23 #43058 üzenetére
Azért mert tele vannak szürke importos gépekkel, machinált ssd+ram gépekkel stb.
Mert anno Kivették a gyári jobb minőségű MLC-s ssd-ket és rosszabb minőségű TLC-ket tettek bele. A vér pedig nem válik vízzé.Ja a legjobb, hogy a dobozon amit megvettél a gyári specifikáció szerint 4-8GB-ram volt a gépben, dos-al, ők pedig innen-onnan szerzett nem ugyanolyan ram-okkal turbózták fel és adták el sokkal drágábban, win 10-et is utólag rakták rá és a felénél azokkal is gondok voltak.
PLD. 2017-18 ban a ASUS ROG G752VY-GC082 6700HQ, ASUS ROG G752VY-GC179 6700HQ, G752VY-GC347 6820HK 980m -modellek tele voltak refurbished gépekkel, mindegyik modellen ugyanaz a címke volt 1TB hdd volt csak bennük gyárilag és az ssd-t utólag berhelték bele, vagy DDR4 Ram-ból CL19-est tettek mondjuk a gyári CL17- mellé, gyári 2400Mhz mellé 2133-ast és még sorolhatnám.
Legalább a RAM sebességét találták volna el vagy a Mhz-t. Mire jött a hümmögés mismásolás.
Asus rog g752vsk(kbl)-ba343 ast amit forgalmaztak az Asus nem volt hajlandó szervizelni, azonnal cserére írták ki ja és kiderült sokról, hogy vagy refurbished javított gépek, vagy 3-6 hónapja már egyszer eladott de újracsomagolt volt.Dell gépek között Szlovákián keresztül Angliából hozzák be stb... Soroljam?
[link] [link] [link] de ha nem haragszol most nem gyűjtöm ki az összeset. Kb20-30% ban szürke import pld a Dell gépei.
Az MSI gépei átlagban Cz betűjelzésű ami Csehország, a HU ami konkrétan a Magyar piacra szólt.
Ha netán megnéznéd, hogy az Asus-on kívül milyen gépekkel foglalkoznak akkor meglátod. -
gyépés
aktív tag
válasz
dssport #43052 üzenetére
Nem rossz a Nitro sem i5+1650 kombóban, csak az új szériának megemelték az árát sajnos. Előző széria sokszor volt bestbuy, mert alig volt gyengébb, mint a helios 300, meg az a liga, viszont jelentősen olcsóbb. Sajnos erre az Acer is rájött és közelebb árazta az újat a helioshoz. Közben az Asus meg a Lenovo lejjebb tudott menni árban. Ilyen a piac.
Viszont azt ajánlom, hogy "berhelj", mert kb. 5 perc, nagyon egyszerű és sokat spórolsz vele. Ezek direkt cserélhető alkatrészek, olyan mintha asztaliba pattintanád be a ramot meg a háttértárat, itt is a házat le kell csavarozni először, ennyi... -
gago1975
őstag
válasz
dssport #43046 üzenetére
Szia dssport.
Ennyiért elég nehéz jó gépet venni sajnos.
Ha pedig van is azt kompromisszumok mellett fogsz találni.
A lényeg, hogy megbízható boltból vedd meg (ezeket a boltokat kerüld: Digiprime, Radium, Emag).
Írhat itt bárki bármit, ezekkel a boltokkal sokan nincsenek megelégedve, nem minden esetben megbízhatóak.
Én ugyan nem szeretem a Lenovo-kat de ez talán megfelelhet neked.
Lenovo Legion Y540 81T3004VHV
Amit ajánlani tudok ha ilyen "vékony" gépet veszel, hogy mint ennél is pozitívum a 17"-os kijelző + nagyobb ház, ezáltal jobb termodinamikai hatásfok, jobb hőelvezetés.
Ennek ha a hirdetés megfelelő 144Hz-es 300nit-es kijelzője van.
Erős GPU i7-9750H + GTX1650-es GPU-val van szerelve. A gép hűtése CPU oldalon talán még elbír vele, nem lesz forró fejű. Régebbi játékok elmennek rajta (GTX980m el megfelelő tudású [link])
Vannak még ezen kívül más gépek is csak azoknak gyengébb a kijelzője illetve I5-9300H val vannak szerelve. Régebbi játékokhoz, képszerkesztéshez :
Lenovo Legion Y540 81SY00CQHV
HP Pavilion 15-bc511nh 8NE45EA
ASUS ROG Strix G531GT-AL106
ASUS ROG Strix G531GU-AL060
Lenovo Legion Y540 81SX0051HV
Dell G5 5590 5590FI5UD5
Ami még fontos, betartandó jó tanács, hogy amint megvetted és Bp-i vagy, vidd el KillHates -hez és pasztáztasd vele új, jobb pasztával(MX-4, Noctua NT-H1).(#43036) dssport Ennél a Nitro 5-nél mindegyik jobb.
-
Pocok256
veterán
válasz
Darth_Revan #43049 üzenetére
Tudtommal ez történt a lpatopszalonnal.
Nem maga a laptopszalon volt ludas, de az egyik alapítója benne volt a fenti kavarásba így belekeverte ezt a céget is. -
-
-
válasz
MaxxDamage #43045 üzenetére
Az úgy annyira nem jó. Most néztem a képet hogy 2 fajta foglalat van rajta. Én eddig azt hittem hogy pcie-s meg satas ssd-nek ugyan az a csatlakozója fogadó oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest