Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz gago1975 #42745 üzenetére
Több oka van. Egyrészt nincs ennyi pénzem. Másrészt ágyból használom, ezért is néztem először 2kg körüli notit. Ez majdnem 4 kg. (nem paplanon meg ilyesmi, nem lesz megfőzve). Ráadásul cégre lesz vásárolva, áfás számla kell. Illetve fontos nekem a kinézet is, ezek a 4kg-os gépek nem tetszenek már, elhiszem, hogy ez az ideális gamer laptop, de heti 10-15 órára jó lehet egy g531 is.
Hogy Gl vagy G , nem tudom, nem értek hozzá, nem tudom mi a különbség, ebben az a jó, hogy megetetni sem tudnak, mert nem mond semmit. Azért ezt írtam, mert többen is ezt ajánlották, 300-400 körül, mint elfogadható eszközt. Szívem szerint egy m-es zephyrust vennék 480 környékén amúgy (csak a 480 is sok már) , attól ez a Predator messze van kinézetre. A zephyrus meg messze a Predatortól minden másban, de valami kompromisszumot kell hozni.fordjee
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz fordjee #42752 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy én sose használom asztalon a gépem, mindig az ölemben van a kanapén vagy a fotelban és hidd el, a 4kg nem vészes és a golyszikat sem főzi meg , mert a kulcs, hogy a két térdeden kell tartani a gépet és akkor kap alulról levegőt. Ha a lábaiddal eltakarod az alsó rácsokat, akkor bármelyik gépet könnyedén megfőzöd, amelyik alulról szívja a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nincsen valakinek eladó 17.3-as Asus hátizsákja? Kellene az öreg ROG-hoz, de a nagykerben 14 ezer és mintha a fogamat húznák ->
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
gago1975
őstag
válasz KillHates #42759 üzenetére
Szia KH barátom.
Nagyon nagy szentségtörés, eretnekség lenne neked ez Acer Predator Gaming Utility 17"?
Táska mérete mag:527 x szél:355,6 x mély:203,2A Helios 700-as mérete: szél:430 x mély:310 x mag:50 mm.
(#42758) Mikulásbá Ebbe azért beférnélAW Area 51m: szél:402,6 x mély:319,2 x mag:42 mm.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
válasz KillHates #42755 üzenetére
Vagy ezt nézd meg Dell Pursuilt 15-17, szerintem ebbe is beférsz és most jó áron is van.
Azt viszont te tudod, hogy milyen minőség.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
nagyúr
Nagyon kedves vagy, de meg van még a Vindicator 17 a nagytestűnek. Csak azon sopánkodtam, hogy az Alienware új 17-es táskájába simán nem fér bele az 51m, csak éppenhogy az m17 Nem tudom ezen miért kell spórolni? Így legalább lesz szép új ufós táskája is a hókirálynő új gazdájának.
Igazából a G752-eshez keresek táskát, mert amikor azt kölcsön adom, akkor nem szeretném ha a nejlonzacsiban hurcolásznák
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Elment ma a szépség Úgyhogy a táska-dráma sztornó Marad az m51
-
nagyúr
válasz matyee #42779 üzenetére
megoldottam úgy, hogy a turbo boost maximális órajelét beállítottam 4 GHz-re úgy megállt 90 fokon illetve csináltam egy alapórajeles energiaprofilt is és úgy 75 fok.
VR fejlesztéshez kell neki a gép; mondta, hogy nem a magas órajel, hanem a sok szál számít ott.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz matyee #42782 üzenetére
Valóban nem az, olyan járdalapoktól amilyenek nekünk vannak. De ez a gép összecsukva volt olyan vékony mint a mi gépeink kijelzője Mondjuk ez sem igazolja a fenti tételt, mert akkor mi a bánatért raknak ilyen brutál procit egy ilyen gépbe. A 9980HK-nak az MSI GT76-ban a helye a 12 hőcső alatt
-
echterion
nagyúr
válasz matyee #42782 üzenetére
Nem is a hőfokra írtam, hogy jó, csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy 4 GHz játékokra elég. Persze, hogy sok, meg így használva nyilván nem a kifizetett összegbe kerülő cuccot használsz, csak egy "maxq" procit.
(#42784) KillHates: Mindig kimegy a fejemből az a nyomorult teve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Lenne egy offtopic kérdésem, mert még nem kaptam választ a monitoros topicban és nektek valószínűleg több tapasztalatotok van nálamnál a monitorok terén is.
A helyzet az, hogy tönkrement a régi jó LG Flatron L1730B monitor és valami korszerűbb vackot keresgélek, ami talán "univerzális" felhasználásra is alkalmas lehetne.
Amiket kinéztem:
- AOC Q3279VWFD8
- LG 24MP59G-PValamiért az LG szimpatikus, de állítólag "screen door effect" előfordul rajta, vagyis egy magyarázat alapján a pixelszerkezete miatt kék és narancs színeknél látványosan négyzethálóssá válik a kép. A többi hasonló tudású 24" IPS 75Hz monitort is ezzel a panellal szerelik állítólag.
A screen door effect így néz ki egy régebbi videófelvételen (ez nem a fenti monitorok képe).
Pedig általában a monitoros fórumon ajánlják ezt az LG kijelzőt, valószínűleg a "takaró hosszúságához" mérten.
Nem tudom, hogy a fenti AOC ennél jobb lehet-e, illetve talán annyira mégsem vészes az LG?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz echterion #42790 üzenetére
Persze. De a prime alatt elszalad 96 fokig.
Mondjuk Prime-ozzon az akinek két anyja van, meg aki notebookhűtés-fallosz méregetésben szenved.
Munkára használom az m51-et egy olyan programmal ami térinformatikai elektronikai eszköz modelleket számol, az is 90% fölé küldi a procit de ott nem megy 75 fok fölé. Ha kijön majd a 9900S akkor lehet, hogy majd arra benevezek, de lehet, hogy megveszem matyee 9900-asát[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudnátok nekem olyan laptop táskát javasolni, amit nem hátra kell kapni, hanem kézbe lehet vinni? Szóval a hagyományos laptop táskára gondolok. Csak olyan kéne amibe belefér a Helios 500.
-
Metacska
aktív tag
@Killhates: Említetted, hog dobjak Killer kártyát a mostani Intel helyére. Melyiket érdemes választani? Illetve jól látom, hogy itthon nem látom bolti kínálatban?
-
-
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ugyanis egyetem miatt váltanom kelett pc ről laptopra es vasaroltam egy asus rog731G-t.
Döcög benne egy i7 9750h proci egy 2060rtx melett. A proci melegedésével lennének kérdéseim.
-Nos kezdeném azzal hogy az intel honlapján a maximum 100fok az az a fok amikor a proci már vissza vesz a teljesítményből vagy az már a vészes megsutős fok?
- A turbó mód bekapcsolásával hallhatóan erősodik a hűtés de a hőmérséklet nem csökken gondolom mert a teljesítmény is növekszik.
- Mi az ideális hő fok ami még nem vészes ? Msi afterburnerrel nézem a proci 80-92 fok kozott ugrál kerekítve 86 fokra lőném ez még türhető?
-Hogyan célszerű hűteni ? Olvastam nehany laptop alulról szívja a levegőt akkor picit gondolom pocit majd meg emelem, van egy nagyon alap"csöves" laptophűtőm ami nem sokat ér esetleg létező dolog hogy csak ront a helyzeten? Melegevegőt csak vissza fújja.
Válaszokat előre is koszonom -
aktív tag
Ja és kimaradt hogy mennyire lehetséges megsutni a procit ? Kikapcsol ha vészes a hő fok ? Picit tisztában szeretnék lenni ezekkel sajnálnám ha tönkretenném.
Jöhetnek ilyen basic laptop hűtés trick tippek is -
[-HERO-]
senior tag
Micsoda újítások jönnek kérem szépen!
[link]
A kedvenc mondatom:
"az ASUS komoly hűtést tervezett hozzá, mely öt hővezető csővel és két, az eddigieknél 33%-kal vékonyabb, mégis 15%-kal nagyobb térfogatáramot biztosító ventilátorral dolgozik."### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
blue_23
senior tag
válasz Xerath404 #42795 üzenetére
Szia!
Nekem G531 van, izmosabb játéknál 80 fok körül mozog.
Hőmérsékletre már 90 fok is sok, minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemelteted, annál nagyobb a teljesítménye, halkabb és időtállóbb lesz.
Ha szeretnéd, hogy hűvösebb legyen és hosszabb életű, cseréld/cseréltesd ki a hűtőpasztát MX2/4-re, használj UV-t és turbo mód helyett használj "windows profilt"-t az armoury crate-ben (előbbi feleslegesen pörgeti CPU/GPUt).
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
aktív tag
válasz blue_23 #42799 üzenetére
Szia esetleg valami nem szétszedős tanács addig amíg nem viszem el ujra pasztáztatni ?
+ A többi kérdésemre is tudnál esetleg érdemleges választ adni kérlek szépen
Vészesen sok ha 80-90 fok között mozog ? néha csak fel ugrik 94 re de utana egyből vissza 82-84-87-91 és ujból 80....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest