Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Hali!
Sajnálattal olvasom
Mondanám, hogy elégtételt érzek, de nem! Mert nagyon örültem volna ha működésre lehet bírni, hatalmas szakmai hír lett volna
amit kiváncsisággal töltött volna el! Ha vissza akarod állítani az öreg MSI-t akkor itt van a kártyája, a lehetőség adva van.
Keresd meg Matyee-t ő tudja melyik nagy Cloevo-ban megy a P5200-as! Illetve ez ami nálad van egy HP-ba való, még talán olyat kellne beszerezned! De a DELL felejtős, mert abban, a P5200-as DGFF szabványú nem MXM!!!! -
-
matyee
őstag
válasz
MR007RM
üzenetére
Köszönöm. Igazság szerint az asztal a kulcsa, csináltattam hozzá alul egy kábeltartót, így ott van minden cucc eldugva (hosszabbító, switch, usb elosztó, hdmi stbstb), ettől lesz rendezett a dolog. Ha kell kihúzom a gépet, és vihetem is, van hozzá még egy táp+egér, így semmihez nem kell nyúlni.
-
-
válasz
MR007RM
üzenetére
"Hányan vannak itt olyanok akiknek még megvan az első laptopjuk, akár 10-15 éves agyontuningolt kedvenc" - kocsikból sok, klasszikusoknak hívják és a szép állapotúaknak az értéke napról napra emelkezik. Illetve vannak eredeti konfigurációs IBM ősrégi laptopok, Commodore64-ek, de csak akkor értékállóak, ha senki se nyúlkál bele és moddolja szét.
"Olyan nagy bűn megtartani épségben megőrizni?" - Nem bűn, nekem is van egy 128MB-os pendrive-om, nem módosítottam rajta semmit sem, és működik

"Tud/na még ez annyit ami engem tökéletesen kielégít, amellett hogy másfelé is kacsintgatok." - nem, sohase fog kielégíteni, ha egyszer nekiálltál és egy ideje csinálod. Ilyen a tuning, csak vannak határok. De mindennel így van az ember, nem csak a notebookkal. Ha egyszer hozzányúlsz, akkor többet is akarsz vele foglalkozni, és megindul a spirál. Függőségnek hívják. Lehet az kóla, energiaital, akármilyen cukros kaja, gyorséttermi kaja, autótuning, levélírogatás, naplóba írogatás, cipő / ruhavásárlás, valamilyen számítógépes / mobiltelefonos játékkal való játszás, de lehet sport is (edzés, futás), és sorolni lehetne nagyon hosszú ideig.
Én ezért mondtam le 100%-ban a moddolásról, mert én is mindig akartam valamit cserélgetni benne, bár én hozzátok képest nulla vagyok, én max RAM-okat és SSD-ket / HDD-ket cseréltem, esetleg CPU/GPU kártyát, amit befogad a gép.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MR007RM
üzenetére
Szerintem engedd el a témát és ez onnantól már nem igazán fedi a magánügy kategóriát hogy ennyi mindent megosztottál itt. A hozzászólásiad ellentmondanak egymásnak. Inkább várj egy kicsit és gondold át a mondandód mielőtt beírod ide, mert így csak a megítélésed rontod a fórumtársak szemében.
@tco@:
akkor mi géming lelkitársak vagyunk?
-
válasz
MR007RM
üzenetére
"Én nem örülök annyira azért neki hogy kimaradsz, és hidd el nem a végeredmény számít nekem, hanem csak az ember."
Akkor Neked nem való a számítástechnika, mert ahogy haladunk, minden a robotizáció felé mutat, ami az embert próbálja meg kicserélni / helyettesíteni, amennyire csak lehet, és hogy őszinte legyek egy 7 milliárdos népesség mellett én favorizálom, mert túlnépesedés van egy "picikét".
https://www.youtube.com/watch?v=HSA5Bq-1fU4 - Meet the Robots at Amazon -
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Ugyan már, ezt fel sem veszem. /ne magadból indulj ki/
Eleve egy olyan MSI gépről van itt szó amihez van gyári Win10 License...és nekem is van eredeti Win10 Pro x32&64bit RETAIL kulcsom (lemezes változat) szóval elnézem. (nem nCore verzió, stb..) a 1909-t is Microsoft oldalról tettem fel Pen-re.
frame120:
Jaja, amúgy a 1809 is jó rendszer volt, ezt használom/használtam már rég.
Update nem ment, holott full orig volt minden. (elkezdte, blue screenek tömkelege és visszaállt auto)
1TB SSD-re sem ment a clone, (az ment, de nem lett jó...) aztán maradtam a tiszta telepítésnél, mondom ez kell neki/nekem
-
frame120
tag
válasz
MR007RM
üzenetére
Nekem az eredeti 1809 sem frissült, egy ismert hiba miatt. Ha van feltelepítve régebbi battleye verzió, akkor fel sem ajánlja a frissítést.
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Azért szurkoltam, hogy sikerüljön még többet kihozni belőle, csak sajnos nem made in USSR. Egy olyan talán még 50évet is túlélne, igaz, ha notebookot csináltak volna akkoriban, az egy 40kg-os vastégla lenne, akkora nagy forrasztásokkal mint a 80-90-es években IBM/Apple/Commodore 64 PET gépek.
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Minden tiszteletem a Tied, én nem mernék olyan kártyát belevenni egy gépbe, amit a gyártó nem ajánl, életemben nem is cseréltem valami túl sok GTX-es kártyát, talán még GTX 460M-ről GTX 470M-re és GTX 870M-ről GTX 880M-re, az is Medion Erazer volt, de a méretei egyeztek. Procit is még bővítettem, amit a socket még támogatni bírt, ott nem is volt gond.
Ami megértem a helyzeted abból a szempontból, hogy manapság a mai gépeket szinte lehetetlen korlátlanul fejleszteni ... nagyon be van skatulyázva minden

-
MR007RM
addikt
válasz
MR007RM
üzenetére
"Ilyet ne írj, nem igaz! Nincs semmilyen szerviz, sem pedig főleg a neved. Ilyen geci volnék... "
De egy helyen voltam egy kis szervizben, amolyan egy emberes nem messze tőlünk. Be kellett mutatkoznom, el kellett mondanom miről van szó, hogy egyáltalán szóba álljon velem. Egy kukkot nem értett, azt sem tudta mi az mxm, és elküldött a picsába.
Szóval ha az lenne, akkor bocsánatot kell kérnem. Nem lejáratni akartalak, hanem azt hogy odafigyeljenek rám, foglalkozzanak velem. Be akartam küldeni egy nagy szervizbe árajánlattal hátha. Meg sem hallgatott. Most egy régi barátom válaszára várok, amolyan linux guru itt Debrecenben(Ecsedi Kornél) és nagyon sok baráttal rendelkezik.((Egyszer régen segítettem neki egy nagyon kényes dologban esti színházi fellépésem után, miután hajnalban bevittek a rendőrök kihallgatni.
Istenem akkor mibe keveredtem, szépen felgöngyölítették az ügyet és a keresett szervert el is vitték tőlem mint utolsó láncszemtől. Semmi bajom nem származott belőle, még neki sem, de a haverja már kapott valamit érte.))
Sajnálom hogy így alakult, nincs bennem harag és szándékos rossz szándék.

-
válasz
MR007RM
üzenetére
Dehogy akarok dönteni helyetted! A te kártyád, azt csinálsz vele ami akarsz. Természetesen olyan módon ahogy szeretnéd juttatom vissza hozzád. Utolsó beszélgetésünkben abban maradtunk, hogy veszel rá MaxQ BIOS-t és akkor futunk még egy kört vele. Erre írtam, hogy felesleges, mert a videóprotokoll miatt nem fog menni benne a P5200 (bár kívánom, hogy ne legyen igazam!!)
Attól akadtam ki, ma reggel, hogy engem tettél felelőssé amiatt, hogy nem megy a gépedben a kártya. Már megbántam, hogy akkor amikor láttam, hogy olyat küldött a kínai amin nincsen vBIOS akkor nem nyomtam a kezedbe és mondtam, hogy refund-oltasd vissza, mert ez így a HP munkaállomáson kívül semmiben sem fog elindulni.
De raktam rá vBIOS chip-et, sőt Matyee is -félrerakva a munkáját- küldött tartalmat a P5200-ba, de így sem lett siker... -
motifator
senior tag
válasz
MR007RM
üzenetére
Értem én mit mondasz, maga a csatoló mérete fix.
Tehát a sín belecsusszan a foglalatba, az ok. Csak határozottal emlékszem, hogy nálam "a ház belóg a kártyába" (hülye megfogalmazás), amit látsz a bal oldalon, az nem véletlen kivágás. Aztán, ha mégis műkszik, akkor fantasztikus ez a világ 
-
motifator
senior tag
-
-
-
-
-
-
-
-
MR007RM
addikt
válasz
MR007RM
üzenetére
Valamit azért elfelejtettem
, nyilván az sem mindegy még maga a burkolat, akár a bill. gombok is, hogyan vezetik a hőt és adják le...szóval a nagy egész, anyagminőség. Szóval ha így nézzük lehet egy gyengébb hűtésűnek titulált gép is jó hőleadású.
Kellene egy részletes leírás mint a gyógyszereknél, bolti áruknál milyen összetevőket tartalmaz a csomag.
-
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Az nagyon cinkes

A Te MXM-ed gyárilag 100W-os amit a 1070 miatt felpiszkáltam olyan 120W körüli értékre de már ezzel is feszegettem a határokat. Nagyobb FET-eket nem merek már belerakni elég az elsődleges tápáramkör. Szóval várható lesz majd 20-30W-os power limit, ezzel kalkulálj!
De nézzük a jó oldalát; így, hogy "lemaxkjúsítjuk" nem fog elmebeteg módon melegedni!
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Szerintem ne alapozz a képekre, mert amire azt írják, hogy Max-Q azoin az egész tápáramkör fel van építve, amelyik meg "sima" azon meg hiányos.
A leírásra se alapozz, mert a kínaiaknak néha fingjuk sincs, hogy mit írnak és mit árulnak.
Jártam már úgy, hogy A osztályos FET-et rendeltem és egy F(os) osztályút küldtek, és jártam már úgy, hogy sima SCHRACK végálláskapcsolót kértem a daruba és pics@drága HoneyWell-t küldtek (kb. 10x annyiba kerül)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Samsung A16 mobiltelefon
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

amit kiváncsisággal töltött volna el! Ha vissza akarod állítani az öreg MSI-t akkor itt van a kártyája, a lehetőség adva van.

) gépbe ilyen MX végű csúcs cpu-t. Vagy azért ilyen drága, mert már mindenkinél kifutott...

Muerte