Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#38225) MR007RM válasza KillHates (#38222) üzenetére


MR007RM
addikt

Mikor mindenki letámad miért ne legyek befeszülve? Nehogy magadra vedd. Szakmai topik? Akkor legyen az. Azt gondolom hogy itt aztán minden bele kell hogy férjen a végletekig. A tuning miatt legyen az bármely komponensre értendő, azért ne kelljen már magyarázkodni? Főleg ha indokolt a kivizsgálása. Az hogy jajj ahhoz ne nyúlj meg ahhoz sem azt értem, de akkor mondjunk is valamit ne csak annyit hogy te "hülye vagy" jobb ha rá se nézel. :) Győzzük meg a másikat szakmailag.
Szerintem, mint azt tudjuk, a power limit erősen értendő nálam. Nem lehet szintetikusan nagyon kihajtani csak egy pillanat mikor megkarcol nagyobb értékeket aztán visszaesik. Értsd mikor a vga egyszer korábban egy quadro bios kapcsán felcsapott 160W magasságába egy pillanatra és felnyitotta a szemem. Bizonyítékom van rá, te voltál a bűnös. :K Aztán volt valami, azóta sem sikerült, homály fedi. :)
Aztán lehet túl értékellek....amin végigmentem megszűnt a halálfélelmem, ez lehet hiba. Még te mondtad, nálam mindent meg tudsz javítani egy kérdésemre. :) Na jó, lehet szépítek kicsit.

Korábban szerintem jobb ramjaim voltak. 1.5V. Most nem enged szinte semmit mozdítani. A tuning fogyasztással is jár, és 2 féle modul barátkozik nálam(1.35V), nem igazán tuning barát.

(Bár beragasztottam egy hőcsövet azt nem a hőcsövekre, felszedhető. Sosem piszkálom véglegesre csak ésszel. Van még + 2db CPU és VGA borda fejenként, így merek kockáztatni.)

Az a forrasztás még áll részemről is, meg ami lehetséges. És a 3 nem rég kapott hőcső gyöngyszem is rád vár mit fotón megmutattam korábban. Kétszer hibázhatsz ! Vagy neked annyi.:DDD Még tervezem mikor hogyan nézzek feléd. :R

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.