Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#22034) Darth_Revan válasza DamianB (#22028) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Igen, volt P775DM3-G gépem, PCSpecialist-tol lett véve és sajnos voltak minosegbeli gondok. Pl a hovezetonel az erintkezesi felület tele volt karcokkkal és godrokkel, továbbá a kontakt is rossz volt és gyorsan kiszáradt a paszta.
Visszakuldtem hogy tegyenek új hovezetot bele (nem engedtek hogy én tegyem) és akkor loptak el a DPD futartol.

Auto fan-t felejtsd el, mindenképpen a max fan kell.
Max fant ne a gyorsgombokkal kapcsold be, mert akkor mindig maxon for porogni, Clevo Control Centetben állítsd be, akkor csak magas hőmérséklet mellett fogja maxon porgetni.
Jelentosen hangosabb lesz, de ez van, ez egy gamer laptop és sajnos ilyen hangos.

CPU feszt lehet állítani BIOS-ban, azonban gyári bios csak + érteket enged, - értek nincs engedve. CCC-ben viszont ha alulfeszeled a cpu-t, akkor eltarolja a bios-ban a - értéket.
Sőt CCC-ben beállított hűtő sebesség és eltarolodik az EC-ben, amely megmarad mindaddig amíg gyors gombbal felül nem írod vagy ec resetet nem csinálsz. Röviden, ha nagyon nem kell a CCC, akkor miután beállítottság ezeket, le is törölheted (csak gyors gombbal ne állítsd a fant)

PUBG mennyire terheli a cpu és gpu-t? Mert ha gpu folyamatosan 99%, cpu meg 80-90% mint BF1 vagy RottR egyes helyein, akkor 70C cpu, 67c vga bőven jó!
Annyira jó hogy ujrapasztazni is felesleges lenne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.