Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Én is voltam!
Annyival egészíteném ki, hogy
-az alagútban 1-2 helyen lehetett volna több fény. (1 nőt láttam vérző fejjel futni, nem tudom mi történt, de esélyes hogy a föld alatti részen volt valami...)
-a 7km-en indulók után egyből indították a félmaratont. Miközben az egyik szpíker sorolta a befutókat, a másik az indulókhoz magyarázott.Frissítés, meg az, hogy indításnál 80-asával engedték el az embereket tetszett. (nem volt akkora torlódás a pincében.)
Az eredmények a verseny után nem sokkal ki is kerültek a honlapra![ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Voltam Szombaton földalatt futni.
Pozitívumok:
- Szép idő volt
- Voltak lent a szokásos lézershow, vetítés mellett élő tűz-zsonglőrök is
- Ezúttal közelebb volt a táv a félmaratonhoz (20.97-et mért az óra)
- Bár nem sokat futok mostanában, mégsem haltam bele a végére, bár 10k-nál éreztem hogy ez sok lesz, lassítottam is kicsitNegatívumok:
- Tavalyihoz képest drága volt, cserébe járt érem és egész jól kinéző technikai póló...
- ...azaz járt volna, mert annak ellenére hogy előre elkérték a méretet, és nem volt helyszíni nevezés, nekem már nem jutott L-es póló. Emiatt elég sok futó rossz szájízzel állt már rajthoz is, ami sosem jó dolog.
- A rajt előtt 3 nappal változtattak rajtidőpontot 11-ről délre.
- Az utolsó 3 km-en 5ször kellett megállnom nyújtani mert görcsölt mindkét vádlim az emelkedőkön, pedig egyébként bírtam volna2 óra körül lett az időm egyébként.
Jövőre nem biztos hogy megyek.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
eastsider
nagyúr
gratulálok mindenkinek! t1 nagyon durván tolod!
kérdésem is lenne hozzátok
voltam orthopédusnál, és kiderült, hogy harántboltozatsüllyedésem van, ezért kell talpbetét...
LBT-t ajánlotta, viszont több helyről a podiartot hallottam.
Ti mit mondtok, mint futók, hova menjek:? -
t1
addikt
válasz concret_hp #17689 üzenetére
87-ig mentem le, most 90-91kg körül mozgok a felszedett plusz kg-ok nagyrésze izom, még a teremben szedtem fel magamra.
-
deicide
veterán
Széép! Megtette a hatását a téli alapozás, rendben van a hosszútávú állóképesség.
Nekem pont az ellentettje volt, ma ért véget a 4 napos rendszerteszt a BSZM-re, hűrom nap 3:4x-es 10-12km és plusz egy erős bringa. A mai 10x3:45 is egész könnyedén, 163-as pulzuson ment, lassan ki merem jelenteni, hogy jó lett az alapozás.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
kk831228
addikt
-
t1
addikt
Csak sikerült
Mindenfajta holtpont nélkül sikerült lefutni a maratont 4:05:07 alatt elég sok tartalékkal. Szerencsére a fallal sem találkoztam így olyan volt mintegy hosszabb edzés nagyon jó érzés
Kép
Garmin Connect[ Szerkesztve ]
-
Newboy911
tag
Úgy ahogy mondod lecsaptam rá !
Sokat szoktam agyalni, ha valamit megveszek.
Most viszont nem gondolkodtam, felhívtam a boltot és félrerakattam.
Utána kezdem megnézni mit is tud pontosan ez az óra.
Este hazajött a család a kocsival, ismerőssel irány Szolnok.
GPS kiírja érkezés 20:10 perc, a bolt 20:00-ig nyitva.
Féltávnál már volt +10 perc előnyünk, de kellett is, mert
Szolnokon egy baleset miatt beleszaladtunk egy teljes útzárba.
Lehajtóról visszatolat és már ott is voltunk.Ma fel is avattam. még ismerkedünk.
Szinkronizáltam az endoval, de még nem dobta fel az edzést.
Mi lehet a baj ? Kiírta hogy connected with Garmin. -
inf3rno
nagyúr
válasz kk831228 #17670 üzenetére
Most tesztelem mellkaspánttal összehasonlítva. Nagyjából ugyanazokat mérte végig az első kipróbáláson, szóval következetes. Hogy téved e a mellkaspánthoz képest, az még nem derült ki izomláz okán. Azt írják amúgy, hogy minél több karmunka van egy edzésben, pl bicepszezés, fekvőtámasz, stb., annál többet tévedhet.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #17665 üzenetére
Ha a szintút helyett felmentek a gerincre és fordítva kezditek, úgy az igazi fun, nagyon jo kilatopontok vannak fent.
less qq more pewpew!
-
Newboy911
tag
Irány Szolnok !
-
concret_hp
addikt
na nyomtunk 2 panoráma kört, picit elpilledtem pulzusmérőt sajna nem vittem, pedig kíváncsi lettem volna az átlagra (azaz mérőt vittem, csak órát nem ) amikor nem sáros, akkor tuti tök nagy feeling
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tomcica
Topikgazda
nem tudom meddig tart a keszlet,de ez baxxxott jo ar!
hopp most latom kitettetek,na szoval jo ez
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
t1
addikt
Utolsó darabok Garmin FR225 optikai érzékelős órából nagyon jó àron :[link]
-
inf3rno
nagyúr
válasz deicide #17653 üzenetére
Nekem általában 5km után kezd bejelezni, aztán onnantól egyre erősödve fáj, 12k-nál meg már menni alig tudok vele, ha a normál 5:00-5:30 körüli tempómban futok, és nem veszek vissza. Úgy vettem észre, hogy párszáz méter kocogás ilyen 6:30-7:30 közötti tempóban, aztán rövid nyújtás vádlira így váltogatva, szinten tartja, és nem kezd el rosszabbodni. Fájni így is fáj 5k után, de így inkább csak kellemetlen. A pulzusnál nyáron, amikor még benne voltam, akkor is elég rosszakat mutatott ez a Mio Link a színkódjai alapján, szóval vagy tényleg ennyire rossz, és alapoznom kéne egy évet, hogy levigyem, vagy a Mio Link mér rosszul, és gariztatnom kell. Azért fogok mellkaspánttal is futni párat, aztán összehasonlítom a pulzusokat. Én szerintem ugyanazt az eredményt fogja hozni, mert állandóan a gép előtt ülök, és keveset mozgok, de azért jobb ellenőrizni.
Buliban hasznos! =]
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #17656 üzenetére
én most 3:45-re olyan 1K-t tudok futni , de lehet csak 800m-t, kíváncsi vagyok ha valamikor összejön hogy egy sík félmaratonra elmenjek mi fog kijönni, valószínűleg utoljára van esélyem 4-5 percet javítani a pb-n (de lehet most sem, mert tempót meg elég keveset futottam az utóbbi 2-3 hónapban)
-
deicide
veterán
válasz gombi01 #17654 üzenetére
Onnan valóban k**** nehéz továbblépni, tavaly augusztusban én olyan 3:58 körül jártam félmaratonon, azaz 1:23 körül, onnan jött tomcica felügyelete mellett a stabil 3:45 körüli tempó mostanra, de az elmúlt fél év nagyon kemény volt, még a tél is, megszenvedtem érte.
-
gombi01
tag
válasz deicide #17653 üzenetére
(#17653) deicide:
remek én meg le sem tudnám futni 3:51-es tempóval a 10K-t
4 perces ezrekkel kb 4-5 kilómétert tudok futni aztán game over, elfogyok tüdőre...
Tavaly a siófoki 2 napos maratonon volt délelőtt 14K(4:15-re) délután meg 7K(4:05-re) ez a max."Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #17649 üzenetére
Attól függ, mennyire vagy fiatal, de a 165 kicsit valóban soknak tűnik, de hát rohamosan fog javulni újra. A mai tizesem nekem is majdnem ugyanilyen pulzusú lett, 164, 3:51-es tempó mellé. És én még ezt is sokallom kicsit.
A sarok néha nálam is előjön 1-2 hétre (Plantar fasciitis), krém, nyújtás és elmúlik. De tény, hogy futás nélkül hamarabb meggyógyul, mintha nem pihenteti az ember.
Ha nem múlik aszprinnel, krémmel, akkor még mindig ott a szteroid injekció, az azt mondják, helyrehozza hamar.
-
válasz beltram #17648 üzenetére
Egy kicsit sokallom egy mellpántért erre az egy funkcióra a 10k-t ezért is kérdeztem ,mert még a 7 is sok ,de olcsóbban még nem találtam ami csatlakoztatható lenne a telefonhoz.
nekem is asics gél galaxy7es cipőm van fogalmam sincs milyen lábkialakításhoz,de nekem mindkét lábam belső talpélét kidörzsöli már 3km alatt vízhólyag közeli állapotra.
Vagy a gyári talpbetét és az oldalfal találkozása vagy a belső varrás dörzsöl. az adidasznál is ugyan ez volt, mert a márkajelzések oda érhek össze a talpnál és a varrás pont oda esik.
Nem tudom ezt hogy tudnám kivédeni.
40km van benne csak[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Közben én is felavattam az Ambit3-at, futottam egy 10k-t, hogy felmérjem mennyire robbantam le a fél év pihenőm alatt. Hát nagyon, de nem lepődtem meg, kb. erre is számítottam. 6:30 körüli pace-ekkel volt átlag 165 körüli a pulzusom, ami szerintem nagyon magas. Ezt Mio Link-el mértem. Holnap kocogok még egy hasonlót a mellkaspánttal, kíváncsi vagyok az mit mond, mert ezt én egyáltalán nem éreztem anaerobnak. Tüdőből bírtam volna egy fokkal jobban is, de fájlt közben mindenem, illetve a várakozásoktól eltérően a sarkam sem jött helyre. Próbálgatni fogom nála ezt a laza kocogást sűrű nyújtásokkal (esetleg gyaloglást, ha a pulzus úgy hozza), aztán meglátjuk, hogy arra feljavul e. Ha más nem marad a sportorvos. Így utólag valószínűleg az tett be a sarkamnak, hogy ész nélkül növeltem a távokat, és a lábamnak nem volt ideje hozzászokni az egyre növekvő terheléshez. Legalábbis más nem panaszkodott ennyire az Asics cipőjére, és van több ismerősöm is, aki ezt a márkát használja. Mindenesetre én inkább eladom, és veszek valami puhább sarkút.
Esetleg ha valakinek kell egy 41-es ASICS Gel Ikaia 5 (neutrális, 150km van benne), akkor féláron (10 pénz) odaadom. Veszprémben lehet átvenni. Tavaly februárban vettem az Intersportban, nem tudom, hogy van e még rá gari, a blokk azt hiszem megvan.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
beltram
tag
-
tudna nekem valaki véleményt mondani a lidl-ben 3.3-ától akciós pulzusmérő pántról?
vagy,hogy melyik érné meg legolcsóbban olyan amit össze lehet párositani okostelefonnal és a sport alkalmazásokkal?
Csak,hogy egyhelyen tudjam látni,hogy a futások alatt mennyire vagyok megterhelve illetve hogyan javul a gyakorlások után?A legjobb az lenne ha egy órában megtalálható lenne a gps,a pulzus és a bt zenelejátszás funkció is,de olyan 60k alatt nem igen van, ahhoz meg még nagyon amatőr vagyok hogy beruházzak egyre.
nem tudom,hogy kinai aliexpresses okosórák közűl érdemes e nézelődni?
-
t1
addikt
válasz gombi01 #17645 üzenetére
Meglátjuk, bízom benne, hogy elég lett az alapozás 5:50-es idők lesznek beàllítva kiderül hogy bírom, ha jól akkor benne van hogy gyorsítok, de ez majd úgyis ott derül ki.
Bàrhogy is lesz ha sikerül örülni fogok neki ha a cél 6:00 vagy alatta lesz az àtlag több mint elégedett leszek. -
gombi01
tag
(#17643) t1:
szerintem eleget alapoztál, nyomd le a hétvégit és kezdj el gyorsabb tempón kocogni, jó móka az is
Én még azt is megkockáztatnám, hogy 30km után átváltasz 5:30-as tempóra és azzal futsz a maraton végéig."Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
tomcica
Topikgazda
válasz beltram #17641 üzenetére
nekunk ma 400m (R200) + 400m (R200) + 300m (R100) + 200m (R200) + 200m volt a program,iszonyat szelben,alig tudtuk beloni a ritmust: 58vege + 61eleje + 44vege + 2x 29es
a 16x200m is szep program
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
beltram
tag
válasz inf3rno #17639 üzenetére
A sport módok beállításánál tudod személyre szabni a képernyőket, ott tudod beállítani, hogy az adott módban mi jelenjen meg. Futás közben ugye a next gombbal tudsz váltani a képernyők között.
Szintén itt, az advanced settings alatt van a heart rate limits, de az nekem úgy tűnik, hogy csak ritkán csipog, csak egy lefelé-felfelé nyíl jelzi, hogy a pulzustartomány alatt-felett vagy.
Én egy app-ot csináltam, persze lehetne még cizellálniif ( Suunto.round(SUUNTO_DURATION / 5) == SUUNTO_DURATION / 5
&&
(SUUNTO_HR>140)
/*&& SUUNTO_DISTANCE / 2 != Suunto.round(SUUNTO_DISTANCE / 2)*/
)
{
Suunto.alarmBeep();
Suunto.light();
}
RESULT=SUUNTO_PACE_AVG[30];pace be with you
-
inf3rno
nagyúr
válasz beltram #17638 üzenetére
Jó kis összefoglaló az alapokról.
Az órával kapcsolatban kérdeznék megint. Ambit3-nál te be tudod állítani, hogy futás közben a HRM érték legyen nagybetűvel a kijelzőn? Esetleg van mód olyasmire alapból, hogy csipogjon, ha túl magas tartományba megy?
Buliban hasznos! =]
-
beltram
tag
Egy (szerintem) nagyon jó írás.
pace be with you
-
-
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!Milyen felkészülést ajànlanátok félmaratonra.A 10km-es versenyt kevésnek érzem és az meg is van 40-45 perc között.Én heti 4x10-12 km-re gondoltam.Egyéb ötlet?
-
gombi01
tag
válasz anorche1 #17628 üzenetére
Nekem részleges szakadás volt, bedagadt és bevérzett 1 nap pihenőnap volt ecetes borogatással másnap már sétáltam. Kb 7-10 napot hagytam ki aztán vettem egy (új bokát) fáslinál kicsit komolyabb tartót és abban kezdtem kocogni. Inkább pihentesd ha nincs versenyed.
[ Szerkesztve ]
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
tomcica
Topikgazda
válasz anorche1 #17628 üzenetére
ha csak kibicsaklott (ehat vissza is ugrott akkor van esely hetvegere h rendbe jon siman
Newboy911: 6-8het szokott kelleni egy rendes kigyorsitashoz (van akinek 12is!) foleg ha telen nem sok gyorsasag volt erintve,hanem klasszikus alapozas tortent
-
anorche1
őstag
Tegnap focinál kiment a bokám Kb. mennyi időt kell kihagynom? Nem komoly, nincs elszíneződés, ha picit "bemelegedett" a járással sincs semmilyen problémám, de még egy picit meg van dagadva. Jegelem + árnika krémmel kenem. Van esély hogy hétvégén újra fussak?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
concret_hp
addikt
mintha kezdene megtörni a lassú futásos fejlődés
6:40 körüli tempót szoktam futni, ma 6:29 lett: 9.25km / 1ó de 148 az avg pulzus, vasárnap 6:41-hez tartozott 150es avg (igaz atom szomjas voltam a végére) hol van innen még, hogy 140 körüli avg pulzussal fussak 6p-n belülvagy fullba vagy sehogy :D
-
tomcica
Topikgazda
hivatalosan inditottam a tavaszt (mult het mar km leszedes volt 90km lett csak es gyorsitas) ma pedig
10x200m (R keresztbe kocogas) 28as mind,utolsonal a pulzus 172! (ez 2 eve 185 korul volt es 29-30as sebesseg,tavaly 180-as 28as temponal,az iden valami valtozott,vag yma ADTA nagyon,de jo jel! megtette a rengeteg 100x100 es 50x200 (ezek 38-40es atlaggal) a hatasat a pulzusra a felso tartomanyokban,ami itt a nagy atlagnak a teli alapozas volt az alacsonyabb tartomanyokban,de ugye mas a cel en kozeptavon futok)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
beltram
tag
-
Apollo17hu
őstag
Akkor ez tipikusan olyan dolog, hogy mindenki magának tapasztalja ki. Azért köszi a válaszokat.
Beltram, amit linkeltél, kicsit más típusú, mint amiket nézegettem. Nem gond, hogy nem "rücskös" a felülete? Sima/szivacsos felülettel kevésbé lehet mélyen masszírozni, nem?
Igazából az a célom, hogy a megerőltetőbb edzések utáni napokban minél kevésbé jelentkezzen a doms nevű izomláz. Ennek az idejét próbálnám masszírozással csökkenteni.
-
gombi01
tag
Nekem is 33cm es Tchibo-s van és elvagyok vele.
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
beltram
tag
-
deicide
veterán
válasz concret_hp #17617 üzenetére
Nekem egy aktívsportból rendelt 30cm-es van, mindkét lábam elfér rajta kényelmesen egyszerre, még combnál is. Miért nem jók ezek? Érzésre bőven hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz Apollo17hu #17616 üzenetére
szerintem az egyetlen lényeges dolog, hogy elég széles legyen, az ilyen 40 centi szélesek felejtősek, azon kívül állítólag nem nagyon van különbség.
-
Apollo17hu
őstag
SMR- / masszázshengerből milyet érdemes venni? Van egy rakás, és eléggé szór az áruk. Leginkább combra és vádlira használnám.
-
concret_hp
addikt
lassan visszakapcsolhatnák a közkutakat, egy 14.5km-s kör után minden gond nélkül ittam 1 lityi folyadékot fél óra alatt amikor hazaértem
-
inf3rno
nagyúr
válasz beltram #17612 üzenetére
Kipróbálom majd Linux-on, meg megpróbálom újratelepíteni, hátha. Egyelőre a Win7 szétesőben van. Már több, mint 5 éves a rendszer, és vannak furcsaságai. Sajnos egyre gyakrabban. Most is Linux alól írok, aminek viszont vannak hiányosságai Windows-hoz képest. Pl DPI-t nem lehet normálisan beállítani, vagy nem kezel egyszerre 5 gomb nyomást, holott mindkét billentyűzet jól megy windows alatt.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz beltram #17610 üzenetére
Milyen oprendszert használsz? Nekem valamiért nem megy rendesen a szinkronizáció. Elsőre ment, de onnantól mindig befagy valamiért x%-nál. A program sem tűnik úgy, hogy rendesen futna. Holnap futok vele egy hosszabbat, ha esik, ha fúj, aztán megnézem, hogy utána sikerül e szinkronizálnia. Eddig csak 1-2 perces teszteket csináltam.
Buliban hasznos! =]
-
beltram
tag
válasz inf3rno #17609 üzenetére
Nekem is megjött az Ambit3, fel is avattam. Gyakorlatilag teljesen ugyanaz mint a 2R volt, de az egy-két plusz funkció, a bluetooth és a két év gari miatt mindenképpen érdemes volt lecserélni.
Sokkal kényelmesebb a mobilos szinkronizáció, jópofa a workout creator, jól sikerült a ráncfelvarrás.pace be with you
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz gombi01 #17606 üzenetére
Nekem csak ellenőrzéshez kell, hogy tudjam, hogy a Mio Link is van olyan jó, mint a mellkaspánt. A nyers adat nem jelent akadályt, max fél óra alatt össze lehet dobni belőle egy grafikont, amin látni, hogy hol van egymástól a két mérő. Egyébként edzeni én csak karpereccel edzenék, sokkal kényelmesebb, mint a pánt. Valszeg az lesz, hogy veszek egy BLE - USB adaptert, aztán a PC-re rákötöm mind a két kütyüt és csinálok egy kardio köredzést. Abból is jön nyers adat, és így kiiktatom az órát az egyenletből. Addig meg elfutkorászok az órával meg a karpereccel, ha végre normális idő lesz. Általában akkor szokott rosszul mérni, amikor csúszkál a karomon, legalábbis színkódok alapján erre gyanakszom. Számértékeket csak most láttam. Az alapján rendben volt.
Suunto Ambit3-al érdekelne, hogy hogyan lehet beállítani, hogy futás közben HRM értékeket mutasson. Nekem nem sikerült. :S Másnak is van baja a szoftverrel, ami szinkronizál a weboldallal? Nekem Windows 7 van, és állandóan befagy a működése szinkronizálás közben, meg alapból nagyon fura az egész működése. Kattintani sem lehet az ablakára, mert mögötte jelöli ki az asztalon az ikonokat. Lehetne firmware-t frissíteni az órán, de ilyen szoftverrel nem merek. Megpróbálom, hátha Linux alól jobban szuperál.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #17601 üzenetére
(#17601) inf3rno:
Garmin fr920xt le tud kezelni 2 HRM vevőt. Az óra kb 5 másodpercenként felváltva mutatja az aktuális pulzusokat.
Az, hogy ennek mi értelme nem tudom, grafikonos kiértékeléskor nem tudtam külön ábrázolni a két jeladó mintavételezési értékeit. A nyersadatból ugyan ki lehetne nyerni de kinek van ehhez kedve...(#17597) t1:
keddenként jöhetsz velem kb4:20-as tempóban szoktam 3 kilómétereket futni, ez még nagyon messze van a 3:40-től de garantálom, hogy meg fog izzasztani"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz gombi01 #17596 üzenetére
Ja azt tapasztaltam, én is gyűjtöm a bogarakat. Főleg ha nyári melegben estefelé indulok futni, akkor rajzanak.
Ezeknél a GPS-es óráknál általában nem lehet egynél több HRM-et csatlakoztatni? Próbálom mindkettőt pair-elni vele, de a movescount csak egy HRM mérést mutat. Ezek alapján gondolom csak egynek a jelét veszi, de nem vagyok biztos benne. Sehol nem találni infot róla.
Btw ez a moveslink, amit hozzá adtak windows alatt botrányos. Kattintani se lehet rá, hogy bármit változtassak, mert az asztalon rendezgeti az ikonokat mögötte, ha a settingsre kattintok.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest