Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz PazsitZ #40964 üzenetére

Kár a vitriolért :) nincs bajom a sportszerűséggel.
    De mi ez már? A McLaren-nek meg a többi csapatnak éveket kell aláírni azért hogy megkapják a pénzeket, a Brawn persze kapja meg, vagy ha nem akkor a Honda...csak hogy az ilyen pénzek szétosztásának több feltétele van..
    A Brawn Team nem felel meg, de amikor bajban volt akkor a csapatok megadták volna neki ezt, az egyébként nem járó, kedvezményt. ...amikor bajban volt.
    Most én is puffogtathatnék felesleges önfényező dumákat hogy ezt hogy nem lehet megérteni...
    Amikor Briattore mondjuk azzal kénytelen fenyegetőzni hogy nem utazik el az idénnyitóra mert nem fizettek ki neki nagy pénzeket, illetve majd kifizetik ha aláír több évre...basszus olyan légkörben ahol lehet hogy még jobban korlátozva lesz a kiscsapatok javára...
    Akkor persze hogy be van rágva.
    Tök nagy pénzeket öltek a KERS fejlesztésébe, igen a Renault is. Aztán most mi van...jelenleg úgy néz ki hogy nem tudni két év múlva nem-e ingyen kell motorokat, KERS-t mittomén adni a későbbi vetélytársaknak. De ő írjon alá éveket azért hogy pénzt lásson.
    ..hát vazz Briattore is egy csapatot irányít, persze hogy megváltoztak számára a körülmények ahoz képest amikor segítésképpen meg akarták adni a FoM pénzt az akkori csapatnak.
    Gyakorlatilag most úgy néz ki, hogy a franc se tudja mi lesz 2 év múlva, de neki 5 évet kell aláírnia. Én tök eljhiszem hogy elege van...nem is annyira a Brawn-ból mint ahogy az most egyértelműnek tünik, abból van elege hogy neki el kell számolnia a Renault felé, miközben már olyan pénzeket tolnak a Brawn csapatnak amire egyfelől már nincs szüksége, másfelöl továbbra sem jár.
    Briattore is csak csapatvezető, és a körülmények nagyon is megváltoztak....és ez fontos, én sem tartom meg a kötelezettségeimet ha kiderült hogy nem 2 hónap alatt kell végeznem hanem egy hét alatt mondjuk mert 'sszus a ez nem az a helyzet mint amikor bólintottam.

Aktív témák