Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Most, hogy megmutatták milyen bilincs, én biztosan nem indulnék neki ~200km-es távnak, hacsak nem leforrázás a cél.
Mivel az a bilincs szétnyilt, az O gyűrű tömítés, nem tart semmit.
Én biztosan összehúznám ismételt gyorskötözővel a bilincset, ha nincs pót alkatrész.O gyűrűt víz és szaniter boltban kapsz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Kommentje után szerkesztettem bele a boltos részt

Csak érdekesség, Fiatnál a rádió és klíma tekerőkön sima O-gyűrű van a műanyagra téve, így puha a tapintási érzet. Zseniális
bár sajnos a nap megeszi előbb-utóbb. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Pontosan, ez egy 20Ft-os O-gyűrű.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hol? Jövő héten szeretném megcsináltatni a szelepfedél tömítéssel együtt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
...és töredék áron van már normális anyagú is, amit többet nem kell cserélni. Vagy ugyanilyen még olcsóbban.
Ha ez sima O-gyűrű, akkor tömítés-/csapágybolt, méret alapján. Érdemes a helyét is megmérni, az a biztos. Mindemellett tökéletesen el tudom képzelni azt a helyzetet, hogy megveszi az ember a gyárit, csak hát szemet szúr a haszonkulcs rajta

-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem ez fog romba dönteni.

Akkor bátran elindulunk holnap. Hétvégén pedig megrendelem az alkatrészeket.
Jut eszembe, szelepfedél tömítésből van ajánlott márka ami minőségi cucc?
Hans-Pries
Jakoparts
Victor Reinz
vagy origi Ford? -
válasz
gabor9991
üzenetére
Okés, bitang nagy köszönöm!
A cső egyébként "simán" szétjön? Hány ilyen O gyűrű + bilincs kombó van a rendszerben?
Fém bilincs nincs esetleg valahol vagy ne is keressek? Talán tartósabb, mint ezek a műanyag vackok.
Rohadt szar helyen van így első blikkre és gázosabb szerelni, mint egy pollenszűrőt. Anyagköltségbe nem lesz drága, munkát meg szerintem továbbpasszolom a szerelőnek. 190+ magas.
Ha utána ülök be a kocsiba nem érem el a pedálokat és a kormányt se.
Gondolom előtte le kell engedni a folyadékot, h ne folyjon minden a kárpitra. -
darvinya
titán
Mint minden víz csövet Aba-val rögzítenek, ami jó.
De sokan elfeljtik, hogy a fém bilinccsel annyira meg lehet szorítani csatlakozó műanyagot, hogy megroppanjon.
Ha már megroppant, akkor az ereszteni fog mindig.Nem is értem, miért nem 5 vagy 6mm-es gyors kötözőt használnak.
Legyen 2db belőle ellenkezőleg felrakva, hogy még véletlenül se engedjen el hő hatására. -
-
Szar került a palacsintába. Asszony észrevette ma délután, h a gumiszőnyegen van néhány csepp folyadék. (Még eső előtt)
Megtapiztam és biza hűtőfolyadék, rózsaszín. Jön a motortér felől a két klímacső, a gemmodul mellett érnek be az utastérbe és itt van rajtuk egy-egy műanyag bilincs is. Az alsó csőnél a bilincs alól szivárog a lé, ráadásul meleg a cső, pedig alig 2km-t mentünk most vele, de ez gondolom normális. Picit később dobok fel képet, telóról nem engedi.
Holnap reggel indulunánk ~200km-es körre, el merjek így indulni?
Milyen megoldással szokták megszűntetni az ilyen problémát? Majd utána nézek face csoportban is, emlékeim szerint többször is előfordult ez a probléma, h anyós ülésnél ázott a szőnyeg. Csak nem mindegy, h hűtőfolyadék vagy kondenzvíz.
-
zoger
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Alapvető gond nem a kiegyenlítő tartály repedés volt? Visszahívással raktak szintjelzőt a kiegyenlítőbe. Elvileg rögtön látni ha fogy a hűtővíz. Nem gondolnám, hogy egy rossz termosztátot beletenni jó döntés.
-
Urak!
Mk3 fókánál melyik kör gyújtáskapcsolt a biztosítéktáblában? [link]
Bekötöttem a kesztyűtartó mögé egy szivargyújtót,innen kap áramot a menetrögzítő,plusz a telefon kábelét is innen vezettem vissza.
Na az a gond,hogy a 79-es biztosítékhoz raktam be a piggyback-et (Hazard flasher switch, audio unit, navigation system, DVD player, door lock button),de innen folyamatosan kap áramot,nem kapcsol le a kamera lezárt autónál se.
A 61-es biztosíték lenne a legjobb,ez a szivargyújtó biztosítékja,de nem fér be a piggyback,mert mellette van az egyik kábelköteg bekötési pontja és itt van egy műanyag perem...
Hova lenne érdemes bekötni úgy,hogy lezárt autónál ne legyen áram abban a körben? -
molnarpeter
nagyúr
Ha látja esetleg 1.6 EcoBoost tulaj - egy érdekesség: 97 helyett 71°C-on nyitó termosztát, Mishimoto gyártmány. Kicsit drasztikus megoldás, illetve magasabb fogyasztást eredményezhet, de végső soron csökkenti a túlzott hőterhelés miatti veszélyeket (gondolok itt a hengerfej/blokk gondokra). Azt mondjuk érdekes lenne tudni, hol van az ECU szerint a bemelegedés határa, attól félek, nehogy folyamatosan hidegjáratban menjen, és persze zavarna ha hideg motort jelezne a műszerfalon is. Ha volt a motor melegebb klímájú területeken, az ottani modellekhez való termosztátoknak valamivel ésszerűbb léptékben alacsonyabb szokott lenni a nyitási küszöbe, más márka más motorjánál találkoztam ilyennel, konkrét EB infóm nincs.

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én Fordot szoktam venni rá, sokáig bírja.
Kis pöcök benyom és erővel kihúzni a fém részből. -
Focus MK2 hátsó ablaktörlő lapát h jön le? Cserélni kell, mert mindkét végén elkezdett beszakadni a gumi.
Hella márkájú van most rajta, milyet érdemes felapplikálni? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabesz87
üzenetére
ezek a 2.0 dieslek mind nagyon jók, az alap konstrukció annyira kiforrott, hogy kvázi lényegtelen milyen és hány turbot raknak rá.
a 6 sebességes váltó viszont elég sok nyugöt hoz 100e fölött, ritka szar hirű, eladhatatlan. kézivel, vagy a 8 sebességessel venném.a mostani 150lovas diesel jóval többnek tűnik, nekem alig volt visszalépés 160ig a 190@400Nm után a 150@370Nm. utána jön elő a lóerő difi.
-
Gabesz87
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Dizelbol amúgy melyik a jó, megbízható, ajánlott? Illetve melyik váltó? Duplakuplungos vagy tiptronic?
Normalisan szoktam vezetni, pályán is max 140re állított tempomat. Szóval a 150le is bőven elég volna.(#25076) bajnokpityu
Ja értem. Akkor az csak a hifi felszereltsegtol függ. Világos. -
Gabesz87
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Óh, bocs. Telóról linkeltem, nem volt könnyű, azért nem sikerülhetett. EZ volt a másik. Én nagyrészt azt a fajtát láttam eddig, ahol középen van egy tekerő, és szélen a kerek gombok (ami nekem elég ódivatúnak tűnik, régóta ilyen a design). A másik nekem modernebbnek tűnik. Na mindegy. Hát a használat módja úgy néz ki, hogy BP-en lakunk, hétköznap melóba járok (napi ~16km), hétvégén (úgy két hetente) hosszú autópálya szülőkhöz (M3 végig, ill. M5 majdnem végig). Azt hiszem, ésszerűen nekünk a dízel dukál, hiába vonz a modern, új technika (hibrid), de ettől félek én is, hogy annak pályán nem sok hasznát érezném, ill. a dízel nyomatéka, amit megszoktam, baromira hiányozna is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabesz87
üzenetére
Hibrid inkább sok rövid úton lesz jó, meg dugóban, Diesel meg hosszú palyautakra. Ez dont.
A tekerő az az új 8 sebességes automatakhoz jár, a régi 6os powershifteket karral szabályozták.
Gondolom facelifttel változott belul, mert a linked nem jó. Mondeonal mindenképp ülj be, h mennyire nyomja a lábadat a kozepkonzol. Ez es a beeso műszerfal a két legnagyobb hibája a típusnak.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Családi kombikat nézegetem, legfőképp Mondeo/Insignia, dízel, de Mondeo esetében a hibrid is érdekes, mivel árban alig van különbség. De amit kérdezni szeretnék, egy kis útmutatás, mert nem egészen értem a sok eltérő belső design-t, mitől függ: évjárat/felszereltség? Van ahol a klasszikus váltó helyett forgató tárcsa van már, illetve kétféle műszerfal design-t látok: ezt és ezt. (Kozepkonzolra gondolok, valtotol függetlenül). Most akkor hogy van ez, mi a logika? Egyébként ajánlanátok a hibridet a sima dízel helyett? Most dízel Megane 4-esunk van, amit nagyon szeretünk, csak 2 gyerekkel már kicsi lesz. Én 187cm vagyok és mögém nem nagyon fog elérni a gyerekülés vagy a hordozó.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
Szóval kerekenként van egy kerékőr? Érdemes mindenhol körülnézni, vezető oldalon is van egy kis rekesz ha mk7, kesztyűtartó, pótkerék alá beesve, stb
Végső soron egy felszereltebb gumis műhely le tudja venni, idő kérdése csak, aztán egyből tudsz is venni tőlük sima csavart, sokat ezek úgysem számítanak szvsz 
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Vettünk tegnap egy 2009-es Ford Fiestát, de csak ma vettük észre, hogy a csomagtartóban a gyári szerszámok voltak a kerékcseréhez, a rajta lévő kerékcsavarokhoz azonban nincs megfelelő eszköz. Becsatolok pár képet, ez alapján van bárkinek ötlete, hogy milyen kulcs kellene vagy így esélytelen?
[kép]
[kép]
[kép] -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Lehet a megválunk az egyik mercitől és nézelődünk más irányba is.
Ford Mondeo 2.0 Ghia, Automata. 2001/10hó. Tudnátok mesélni róla, akinek van? Mennyire betegesek, mik a tipushibák, mennyire megbízható a motor / váltó. stb ?
-
-
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Miután a Ford gyári első beszerelését szűrőkből a legtöbb esetben a MANN Filter adja, vagy még a MAHLE, így nyugodtan. Egyébként (csak példának) amikor én MANN szűrőket használtam (levegő/olaj/pollen) a gyári Ford logós dobozban lévő olajszűrőn, a szűrőpapírt tartó két műanyag gyűrűn is a MANN Filter volt belepréselve és ugyan azok a számsorozatok mint a MANN dobozos szűrőn.
Én most egy ideje már áttértem a HENGST szűrőkre.
Próbáltak rábeszélni a szervizben a Filtronra, mert az fele annyiba kerül, mint a fentebb említettek, viszont Lengyelországban gyártják, MANN licenc alapján, de talán nem véletlen, hogy a MANN nem adja hozzá a nevét, és ezért lett a Filtron.
-
darvinya
titán
Szerintem, mint legtöbb elektronikus eszközhőz otthoni frissítésnél.
A frissítés egy csomag, amiben van maga a frissítés, és egy leírás miként végezd el.
Legtöbb esetben, ha nem kell sz.gép hozzá, akkor adathordozóra kell kiírni, jelen esteben már USB pendrive-ra.
Ezt vagy automatikusan elindítja a frissítést, vagy magában rendszerben menüpont erre. -
zoger
tag
Sziasztok!
Kaptam e-mail-t a ford-tól koronavírus kapcsán milyen remek szervízlehetőségek vannak....
Nem ez a lényeg hanem beléptem a fiókomba és látom, hogy elérhető frissítés van a sync-hez. 2014-es az autó és sync 1 van benne. Valaki csinált már ilyen frissítést? Megoszthatná pár szóban, hogy megy s mire kell figyelni -
-
Mikulásbá
nagyúr
A Mann olajszűrők jók?Rendelhetem?
-
darvinya
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Az még hagyján.
Pont ma rendeltem(személyesen) féknyereg csúszka porvédőt, ami szettben van.
Képen 7db-os a készlet. -Mondom ez kell, 11-re ott van.
Átvételkor döbbenet, hogy pont az a porvédő nincs benne, azaz 7-ből 2db van.
Akkor derült ki, hogy ami nekem kell az a legdrágább kiszerelésben van csak.
Hurrá, és ezt akkor miért nem közölték, mikor rendeltem és rámutattam, hogy nekem csak az kell.
Persze van külön, teljesen más kinéző porvédő, ami vagy jó lesz, vagy annyit ér, mint a mostani lyukas.
Ha nem kapok értelmes áron, akkor megragasztom.
-
kcsa
veterán
Én meg Kauffertől szoktam, általában ők is rendben vannak árakkal.
-
sparta2
tag
Sziasztok!
Egy hónapon belul esedékes a 2 éves kötelező szervizem. Budapest és környékén van ajánlott márkaszerviz, ahova nyugodan el lehet vinni a gépet, vagy teljesen mindegy? -
gabor9991
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha kell valami alkatrész és nem szükséges azonnal akkor kauffer, Kovácsautó, Cromax, petrányi webshopból válogathatsz az unix/Bárdi árakhoz képest féláron.
Unix/Bárdi árai kb. akkor jók, ha van 50+% kedvezmény náluk és szerelőknek általában van, plusz még házhoz is viszik a rendelést.Magánszemélyként szerintem elképesztő drága mindkettőAz 5 literes olaj nincs 8000 [kép]
A gyertyák darabja meg [ezerötszáz] márkaszervizes áron
-
válasz
darvinya
üzenetére
Az a 300ft különbség elhanyagolható.Még a 10k-ra is azt mondom,hogy elfogadható,de az Unix árazása pofátlan.
Lehet próbálnák az embereket a saját A.Z portékájuk felé terelni?Akinek az nem tetszik az meg perkáljon tisztességgel?
Én az Unixnál nem veszek semmit sem egy ideje.
Bárdiban is csak akkor,ha S.O.S hirtelen kell valami és nem érek rá 1-2 napot várni. -
darvinya
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Kicsit áru hiány lépet fel, emiatt is drágultak, de inkább Unix emelt sokat az árain.
Amúgy Bosch gyertyák jobbak, Mannol/Esso/Valvoline, stb jobb minőségű, mint Ford cikkés.
Ezt nemrég jártam körül, s kiderült, hogy Ford cimkés csak ACEA minősítésű.
Én innét veszem már pl: 5W30 [link] (Ford 9250Ft/5L [link] )Gixxer88
Nálam több, vagy 4L-es?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Létezik hogy drágultak az alkatrészek? Kicsit sokallom a 17k 5 liter 5W30 Ford olajért...
Gyertya is majdnem 2k volt darabja (Motorcraft).
Vagy csak UNIX szállt el az árakkal.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Amazonon láttam 270 körül is,de még az is szép összeg.
-
haris
őstag
Nálunk majdnem ugyanez a helyzet.
Az Mk1 Galaxy-ban Osram night breaker van,
A Streetka-ban Osram xenon look
A streetka-t jobban szeretem Galaxy fényénél, pedig állítólag a night breaker jobb. (És dupla árban volt, csak galaxyt ugye folyton használjuk, abba akartam a jobb izzót) -
Nekem Osram Xenon Look izzóim vannak az mk3-ban.
Kontrasztosabb amit látok vele,nem visz sokkal messzebb,nem is szebb a vetített képe,de jobb mint a gyári alap Osram.
Előbb,vagy utóbb komplett xenon+led Osram fényszóróm lesz,de egyelőre nincs meg rá a keret.
Vastag árcédula van rajta: [link] -
Dißnäëß
nagyúr
A Ford előtt egy Calibra szerelem autóm is volt, annak híresen gyertya a projektoros két csík lámpája, ma már mindnek. Egy ideig-óráig megy ez az izzózás, de emelt fényerő = gyorsabb elhasználódás + melegedés. A végén elvittem egy szakihoz mindkét fényszórót komplett, úgy ahogy volt, újrafoncsoroztatni.
Mikor visszakaptam és először felkapcsoltam két tök standard izzóval, az ilyen "wow" élmény volt.
A búra a gyári üveg volt (hálistennek), így azzal nem volt teendő, örök életű.Szóval .. az én véleményem az, hogy emelt fényerejűnél időt nyersz, tartós megoldást semmiképp és kockáztatod a lámpád épségét is (bár nem ismerem a felépítését-szellőzését, de volt leolvadt projektorral dolgom Opel ágon, a műanyag házasok kukák, a fémek bírják).
Ezt csak így "hátha használ valamit" alapon írtam le, félni mindig jobb, mint ..
-
7Sony7
addikt
Off autón Osram All Season- t használtam hasonló okokból. Csodát nem kell tőle várni, de volt különbség. A simával teljesen eltűnki az úttest, ezzel meg azért sejthető. Kb ennyi. Sárgás fénye van amúgy.
Állítólag amit lineltél másodiknak Philips, az talán a legjobb, de nem próbáltam. -
BaLee
addikt
Nektek mik a tapasztalataitok az emelt fényerejű izzókkal?
A régi Mazdámban a projektoros lámpában 1000 éve Osram Nightbreakert használok elégedetten, egyetlen hátránya, hogy nedves úton nagyon gyenge.
Most viszont lett a családban egy Ford Focus (mk3.5) halogén lámpával és ott is kicseréltem a tompított izzót Nightbreaker Laser-re (H7). A vetítési képe sem annyira tetszik (van 1-2 sötétebb volt) de volt "szerencsém" hétvégén éjszaka használni, nedves autópályán érzetre kb. 20-30m-re világított, 70-80-as tempóban éreztem biztonságban magamat...
Mondom ez így nem frankó. Hiába lenne amúgy jó fénye, ha vizes úton ennyire nem lehet vele látni ott valamit tenni kellene. Azt tudom, hogy az emelt szín-hőmérsékletű izzók vizes úton nem az igaziak de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Van ötletetek? Kinek mi vált be? Mit ajánlotok kipróbálásra?
Van emelt fényű, normál szín-hőmérsékletű izzó is [link] vagy van Philips-ben is normál szín-hőmérsékletű ill. emelt szín-hőmérsékletűben is [link] de azzal lehet esőben ugyanott lennék.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
és kcsa

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A Ford nem vizsgál be, csak ajánlást ad ki. Ha az adott olaj tud VW és/vagy Mercedes minősítést is, akkor egy fokkal megnyugtatóbb a helyzet (ők x időnként minősítik az olajokat, neten van is fent hivatalos lista.
kacsa: gépészmérnök mondta nekem is többször, hogy az első és legfontosabb: legyen benne olaj. Akkor már nagy baj nem lehet
aztán a minősítésekkel foglalkozni ráér az ember, csak szárazon be menjen (most is kihullott egy traktor első kerékagy, mert nem volt benne olaj, feltöltve meg folyik is szépen az egyik tömítés
) -
kcsa
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Valamelyik olajdokis írásban volt az a mondása, amit teljesen hihetőnek tartok: ésszerű keretek között választott olajok esetén (értsd: legalább hasonlít a gyári előírásra) tök mindegy mit öntesz bele, ha a csereperiódus rendben van, mert a friss közepes olaj bármikor jobb, mint a kétéves top brand. De ha megnézed: a félretöltött olajok esetén is gyakran tanácsolja, hogy "ez már maradjon benne, majd legközelebb olyat öntsön bele, amilyen kell..."
szerk.: motoros topikban is meg kell nézni, csak a márka erejében hisznek, valamiért mifelénk a Motul a top brand, máshol meg legfeljebb az árával emelkedik ki
Viszont ott van egy jó tekintélyű szerelő, aki mindig elmondja, hogy sosem márkát veszünk, hanem minősítést. Hát ezt szoktam én is javasolni pl. itt is 
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez legalább annyira megnyugtató, hogy Liqui Moly azért, mert egy ideje ez a trendi
Tehát valami köztes konszenzuson alapuló mondás lenne ideális, leszedve róla a kenő faktort (bár olaj a téma)
és a "sok légy nem tévedhet" faktorokat is. De hiszek abban, hogy a városi legendák mögött vannak valamennyire aktuálnak mondható mérések is tavalyról vagy azelőttről viszonylag divatos mai olajakról, hogy melyik mit tud, szóval akkor bedobom a nap kérdését: melyik tudja a legtöbbet ide ?
Vagy legalább a gyártó által ráírtat. 
(És melyiket hamisítják a lehető legritkábban az összes hamis közül).
(Addig meg veszem butába a Fordot, az első körökre úgyis az lesz, szét van most lökve a moci). 
-
kcsa
veterán
válasz
troll81
üzenetére
Én meg a legolcsóbb Auchan benzinnel (szinte mindig azt tankolom) vagyok perpill a második legkevesebbet fogyasztó a spritmonitor azonos autós felhasználói közül. Pedig aztán a szakértői vélemények szerint ettől az autó gyengébb is lesz (nem), és többet is fogyaszt (nem).
-
kcsa
veterán
Utolsó a témában: Volvo szerint is 5w30 - 0w30 (és nem *w40) a belevaló. Ők már csak tudják...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
troll81
üzenetére
nézd ez egy annyira sok tényezős egyenlet hogy erről biztosat fix hogy nem tudsz mondani labor szintű mérések nélkül.
eleve más a közlekedési kultúra, persze hogy 10 fölött fogyaszt az autó városban ha lekerget az útról a konténeres ifa a zöldre váltásnál meg kb. térugrással tudsz becsatlakozni egy alárendelt útról.
hogy csak egy példát említsek.
-
kcsa
veterán
válasz
troll81
üzenetére
Nézd, nincs harag. Csak ha az olajos topikban majd megírják (látom, meg is írták), hogy az 5W40 jobb, itt pedig azt javasolják, hogy bevizsgálás alapján eldöntheted, addig gyári az ajánlott, akkor mi alapján hiszel az egyiknek, és a másiknak nem? Kognitív disszonancia

-
-v-
addikt
Mi lesz bakker ha széles körben elterjednek majd az elektromos autók, és ezt elveszik az emberektől

(#24995) troll81: a témát úgy tudod jobban körbejárni, ha elviszed a használt olajat a mol laborjába ahol adnak róla egy fullos jelentést, az alapján már lehet levonni következtetéseket a motor állapotára meg olaj elhasználódottságára vonatkozóan, minden másra ott ez a topik [link] itt lakik az összes "szakértő" ha csodát akarsz látni

Új hozzászólás Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár sajnos a nap megeszi előbb-utóbb.

Ha utána ülök be a kocsiba nem érem el a pedálokat és a kormányt se.

Vagy legalább a gyártó által ráírtat.