Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz Pazoozoo #296 üzenetére
a motor alatt 4-6 csepp naponta, de minden folyadékszint normális, hosszabb úton sem rendetlenkedik, a motorhűtés visszajelzője is a normál tartományban. (ez a szivárgás a szerviz elött is megvolt, lehet valahol tömítés öregedett el, de nem tudom hol ereszt)
Hát amikor látod a cseppeket állás után, pattintsd föl a motorháztetőt vagy sasolj be a kocsi alá és nézd meg
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Ja szervizbe be, legyen meg az olajcsere, es a) vagy en mondom (plane viszem) mit rakjanak bele b) megkerdezem mit raknak bele ... ha markaszerviz es nem mondtal semmit akkor a gyarilag eloirt ment bele, 5w30as ford. Ha szomszed ezermester pistabacsi cserelte, akkor kerdezd meg ot ...
Hutoviz passz, toltsd fagyalloval utan aztan rendszeresen nezd hol szivarog. -
-v-
addikt
Így végül a Cool Blue mellett döntöttem. Ez egy picit mindenben jobb - erősebb - mint a standard
Bár végülis a gaggyer H4-nél tényleg jobb
Szerintem nagyon nem érdemes ezekkel sakkozni, minimális a különbség.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz radi8tor #484 üzenetére
Xenon sok évet, de úgy 4-5 környékén azért elkezd fáradni, egyre gyengébb és kékebb lesz a fénye ...
Na meg a foncsor is szétbaxódik egy idő után.(#486) DeFranco: a nightbreaker plus meg a megalight ultra azok tényleg egy picit jobbak, látni a különbséget, mondjuk azért nem annyira átütő Cserébe élettartamra fele amit bírnak ..
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz hurenzon #494 üzenetére
Úgy hogy 240e km az élettartama az olajban futó vezérműszíjnak - nincs csereperiódusa.
Nyilván lehet amúgy cserélni utána, horror áron, meg jó eséllyel addigra más is cserés szóval 240e után gazdasági totálkár 3 henger biztos kinyírja a bakokat, közvetlen befecskendezés miatt az is lekormolódik ...
fordfocus.hu-n többeknek van, ott informálódhatsz.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz bajnokpityu #685 üzenetére
Nem leszel, itt is volt mindketto, egyetertek.
-
-v-
addikt
Igaz, hogy a motorcraft a gyári beszállító sok mindenből, de többnyire ami gyári cucc tőlük, az Ford márkanév alatt fut, és sokszor nem ugyanaz (a minőség), mint amit motorcraft márkanév alatt futtatnak. Pl. fékpofát ne vegyél soha motorcraftot
Focus 2-ben a műszerfal tetejét leszámítva (ami értelmes anyag) minden szar. A 4 ajtó borítása botrányos igénytelen kopogós, hátul még kényelmetlen is, mert az ajtóbehúzó miatt nem tudsz kényelmesen könyökölni meg kinyújtani a kezed. Elöl is csak a műszerfal felső része jó, fölötte alatta már kopogós igénytelen, szar illesztésekkel. Az 1-es focus ebben is sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-
-v-
addikt
válasz jozsi252 #722 üzenetére
Igen 6 év alatt már gyengül az izzó is ... sajnos a foncsor is feladja egy idő után, nekem teljesen le volt már égve a projektorról Nem tudom mikori évjárat az autó, de legjobb estben is 7 éves már, sajnos a xenon ilyen, lassan aktuális lesz a foncsor kérdés is. Gondolom abban is hella a gyári xenon. Sajna megnézni csak úgy tudod, ha szétkapod a fényszórót, ami nem egyszerű, ragasztva van, melegíteni kell meg ilyenek. Próbálj be egy izzó cserét (nem olcsó az se), ha utána se látsz úgy ahogy szeretnéd, akkor sajna egyértelmű.
Bratyó cégesében a vatta új xenon.. atyaúristen hogy világít az enyémhez képest -
-v-
addikt
válasz jozsi252 #730 üzenetére
A projektorról van leégve a foncsor, ha le van, sajnos azt kívülről nem tudod megmondani ...
nagyjából a dolog menete annyi, cserélsz egy izzót, és sok helyen tudnak fényerősséget mérni, ha csere után se lesz a 3000 lumen környékén (vagy nem tudom mennyit tud a gyári xenon, ennyi rémlik kb. de azt majd ott tudják), akkor sajnos egyértelmű ...[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Elvileg olyan motort amivel szerelték bele lehet rakni, de ha nem azonos a motorkód drága meg bonyi papírozni tudtommal, de ebből ne csinálj gondot, mostantól +5k egy műszaki aztán heló, a rendőr nem fog neked a motortérben hajolgatni, hogy nem az a motor van benne nyugi ... ne papírozd le ..ha találsz olyat ami belemegy hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest