Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem annyira nehéz cserélni, viszont jóval drágább mint egy sima H7. Viszont amelyik autóban gyárilag nincs xenon, ott csak komplett lámpatest csere játszik. Az állítómotorok, és trafók miatt.
-
Real_Necro
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ok, nem szeretnek egybol atalakitani, csak ratalaltam.
Egyebkent a nagy kijelzo navigacion kivul milyen lehetosegekhez juttat meg ami mondjuk a muszerfalas converse kijelzon nem lathato vagy allithato?
Wazet hasznalok navinak, igy nincs szuksegem beepitett navira, de maga a kijelzo azert tetszik, modernebb hatast kelt. Lattam meg tolatokamerakent is, valamint film lejatszonak hasznalva, bar az gondolom hekkelt.Xenonnak milyen hatulutoi lehetnek? Mennyire koltsegesebb es macerasabb az izzo csere mint egy hagyomanyosnal?
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem vészes már néztem én is őket, nekem csak az a bajom, hogy gyengébb lesz a hangzás ez miatt a gyári sonyt nem fogom ilyen gagyidroidra cserélni.
-
Real_Necro
veterán
Mennyire bonyolult egy ilyen Androidos rendszert beépíteni? Mondjuk a tükörkamera már tényleg durva.

-
albiosz
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Igen, az nekem is feltűnt, de ez könnyen orvosolható egy alapos tisztíttatással szerintem.
,,A felszereltsége nagyon fapad"
Régi swiftem van jelenleg.
Ahhoz képest ez a felszereltség űrhajó.Egyébként csak nézelődöm és lehetséges versenyzőket keresek egy későbbi vásárláshoz. Maga a típus ajánlott ezzel a motorral?
(#4090) Dj Sügi: dehogy sértődöm.
A kombi jól jönne majd a jövőben. Van velük valami kifejezett probléma vagy csak neked nem jön be? -
Goose-T
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Lelakott a belseje, úgy néz ki, mint amit telehánytak. Nézd meg, foltos a kárpit. A kilométer elég kevés benne, de ha olyan magánszemélynél volt, még akár hihető is. A felszereltsége nagyon fapad, az MK1.5-ös Ghia Focusomat biztos nem cserélném le erre. Mindent összegezve még akár reális is lehet az ár, nem drágák már ezek annyira.
-
albiosz
őstag
-
DeFranco
nagyúr
akkor most elmesélem, hogy én hogy jártam ott ahol én voltam (és aminek természetesen semmi köze a linkelt helyhez iykwim)
1) sikeresen egy zsarolással kezdtek, kiveszik, megnézik, ha nem kell a javítás akkor a vizsgálat mondjuk 25 pénz a szereléssel, ha kell a javítás akkor 35 pénz mindennel. kösszép anyád.
2) sikeresen elkezdtek varázsolni a géppel, és cöcögni, hogy nem jó ez így hogy összes fogyasztót felkapcsolva határérték alatt tölt a generátor, huhuhuhu huhuhu cserélnikellmégidén akkut, valami 50 ezer forintos alkatrészt meg persze a generátort felújítani. négyen nézték a műszert.
2/a) vittem másik, full új és bika AH-s akkut, generátort felújították, még mindig határérték alatt tölt 50 ezres alaktrész csere. megrendeljék most vagy holnapra 70 lesz?
2/c) hajam persze le, aztán a rezidens szerelőm (ess) és egy itteni akku-guru által derült ki, hogy ez gyárilag ilyen, nincs úgy méretezve a generátor, hogy mindent egyszerre tartósan elvigyen, nem csak a fóka ilyen, több más autó is, csak ez már annyira mély víz, hogy kevesen tudnak róla. nem életszerű ugyanis, hogy egyszerre megy a refi a ködlámpa az ablakfűtés a klíma a rádió és a vészvillogó. a tipikus terheléseket meg simán megbírja. ezt valahogy nekik nem sikerült tudni.
3) sikerült úgy összerakni az autót a végén, hogy 3 kruciál csavar anyáját is kézzel lehetett forgatni mire kiértem vele gödre ellen-ellenőrzésre. ha leesik, elhagyom a generátort vagy a szíjat.
4) az autó tárolása úgy történt, hogy beálltak vele a fizető parkolóba, az út túloldalára, a boltnak háttal, felnyitott motorházfedéllel, 'szt dzsaszta, jóezígy kedvesuram, nem kell fizetni parkolójegyet. aztán a helyi erők meg szolgálják ki magukat nívópálcával, gumicsővel, hűtővíztartállyal, ami tetszik, az már nem is vót ott kedvesuram.na ennyit erről a helyről ahol én voltam és aminek természetesen semmi köze a linkelt helyhez iykwim.
-
Goose-T
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
20 ropiért van itt bontott például. Vagy itt 12 rugóért.
Szerk.: egyébként meg a gyári Ford generátor is csak 42 ruppertóba kerül, szóval nincs akkora gond azért.
-
kcsa
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
mondeoklubosok rájuk esküsznek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem ma az akku töltés jelző gyulladt ki alapjáraton.
Kedden viszem szervizbe megnézetni, hogy generátor vagy más baja van.Akku biztos jó (1 éves Exxide premium). Ha azzal lenne gond, állítólag nem is mutatná a műszerfalon.
-
Jaffa75
őstag
Kigyulladt a műszerfalon a kis sárga engine ikon...(C-Max 2006.10.havi 1.6 TDCI 109 LE) hol tudnám kiolvastatni? Az autó megy, semmi tünet! Elsősorban 11.ker és Budaörs jöhetne szóba...
Köszönöm az ötleteket!

-
cuebler
senior tag
üdv mindenkinek,
2015- ranger tulajt tudnék esetleg faggatni egy kicsit?
-
sutykuru
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor a kereskedőnél érvényesítheted a szavatossági igényedet.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
A svéd tulaj lenne az eladó?
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor nem kérdés, hogy a dízelt választanám.

Az a focus nagyon állatul néz ki, nekem is bejön. Hívd fel kérdezd meg, hogy külföldi-e, meg hogy adna-e egy alvázszámot. Ha van alvázszámod, akkor jó eséllyel egy ford márka kereskedő letudja kérni neked a külföldi szervizelés adatait max adsz a szervizesnek kis aprót annyit megér. Írja, hogy még van rá garancia azt is kérdezd meg, hogyan lehetne esetleg érvényesíteni itthon.
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Jó a 2.0 dízel, de az 1.5 eco boost is. Ha rövid távokra kell, akkor a benzines jobb választás lehet mint a dízel. Dinamikus és a fogyasztása se sokkal magasabb.
Ahogy előttem mondták a dízelekkel 2007 előtt voltak gondok maga a motor jó, csak az üzemanyag rendszer volt rossz választás a Fordtól és sajna annak a felújítása 300k körül mozog.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
goldnarmz
üzenetére
Nem túl jó forrás a gyakorikerdesek.hu, de ezt elég jól leírták.
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete került hozzám egy 1.6-os Focus 2 Sedan.
Állítólag Titanium, de nepper ismerős azt mondja, ez Ghia Plus.
Valaki lenne szíves nekem elmondani, mi a különbség a két felszereltség között?
Előre is köszi!
-
mtade
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nyűgösnek nyűgös, de közel sem annyira, mint mondják. Jól meg kell nézni, mit veszel, és kell egy kis pénzz tarcsiba, de nem hinném, hogy gázosabb bármely vetélytársánál... Ingyenebéd nincs, amit nyersz a vételáron, azt előbb-utóbb ráköltöd, a legfiatalabb mk3 mondeók is lassan 10 évesek.
-
Goose-T
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
A 2007 előtti TDCi-k voltak olyanok, az újabbakkal már nincsenek ilyen problémák.
-
LordAxwell
senior tag
Annak a feltevésnek, hogy a dízel ford motorok 100km után porlasztócsucsot kell cserélni, van valami alapja?
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Használt Fókusz mk1 és Fiesta 2003-2005 közötti modellek esetén van valami, amire a vásárláskor kiemelten figyelni kell? Melyik motorokat ajánljátok (Focus 1,6 vagy 1,8 benzin, Fiesta 1,2-1,4 benzin)?

-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Erre lenne valami jó infótok? 2009-es Ford Fiestára keresnék előre matricát az emblémára. Előre is köszönöm!

Üdv: Vigi
-
sutykuru
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem, csak sejthető, hogy behozott vagy cserélt a szélvédő.
Forgalmiban úgy is benne van, hogy mikor került itthon először forgalomba.
-
Goose-T
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Az AAA-t inkább felejtsd el, a hirdetéseiket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
-
TayRol
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
nincs itthon forgalomba helyezve, oda is van írva.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor a magyar kereskedővel fogsz szerződni és nem egy külföldi talán elérhetetlen személlyel.
Csere nem gond, előfordulhat, de az oka az érdekes.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Szélvédő matricát nem látom rajta, így vagy behozott vagy cserés volt.
Behozott esetén ha nem a kereskedő az eladó menekülj! -
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Mit figyeljek amikor elmegyek megnézni?
Lehet valós a km?Köszönöm előre is!
-
zack
nagyúr
Valószínű azért, mert amennyiben jó az automata, úgy szinte problémamentes, de ugye nem új autókról beszélünk, kétes előélettel, ismeretlen tulajdonosokkal, és egy felújítás 5-600e a csere meg 1M környéke.
Valljuk be, egy 500e felújítás sosem jön jól, de vétel után nem sokkal kifejezetten fájó.
535 E60-nál egy barátom pont belefutott. Felújítás lett belőle. 700e. -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Es most a téli van rajta? No mindegy. Javítása a végén kb annyi lesz mint a manuálisnak, a fogyasztás többlet az eléggé lehetséges. De nem kell váltani.
-
DeFranco
nagyúr
-
-
Real_Necro
veterán
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
kcsa
veterán
Mindig jó nézni hogy senki nem akar automatát venni. Én pont azt szerettem volna, csak a megadott keretek között anno két éve nem találtam semmit...
(mk3, 2.0 benzin, normális állapot, max 1,5m) -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az automatát szó nélkül megvennem, ha gondja van megjavíttatnám. De ez a felni 16-os, nekem ugyan ez a téli.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Real_Necro
üzenetére
"végig vezetett szervizkönyv + összes számla"
Ezt hogy lehet elcsalni?Amúgy meg le tudod kérdezni a km állást mobillal. Igaz nem ingyen van. De hát a megbízható információ nincs ingyen.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Megveszed, ha rossz megjavítod. Done.
-
Real_Necro
veterán
Tudom, fehérvári... de begyere...

Gondolom km nem valós... -
Goose-T
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
3F-es autók, mi? Az internet nem felejt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Goose-T
veterán
-
kcsa
veterán
Jó, jó, értem én hogy szerintetek jó, (kognitív disszonancia
) de finoman szólva nem egy versenyállat. A mercis pedig nem tudta hogy versenyeztek 
-
Goose-T
veterán
Egyébként városban egész jól lép, ha nincs megpakolva, és a klíma sincs bekapcsolva. Tegnap egy újszerű C Merci akart lenyomni a lámpánál de nem sikerült neki (Kerepesi út, 70-es tábla van). Mondjuk azt nem tudom, hogy tényleg akart-e versenyezni, vagy csak simán elindult.
Autópályán, klímával már elfogy az ereje, de azért lehet vele tartani a tempót.Mondjuk én jövő tavasszal már le szándékozom cserélni a 2003-as Focusomat, akkor lesz négy éve nálam. Teljesen jól szolgált eddig, semmi rejtett problémával nem szívatott, nagyobb összeget is csak a trafó, a kuplung és a klímakompresszor cseréjére kellett költeni.
-
Atlantis
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"Ford Motor Company used the Zetec name on a variety of Inline-4-cylinder automobile engines."
Egy szóval: fantázianév.
Lásd még: Ecotec, Bluemotion és társaik.
szerk.: 1.6 megy mint a bolondok? Hát...

-
Olvasgatom a fórumot és olyan kérdésem lenne, hogy nekem 1.6 zetec motoros focusom van. A zetec jelzés mit takar?
-
Üdv!
3 hete vettem egy 2003-as focus kombit. Nagyon meg vagyok vele elégedve! ☺ -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az a baj csak hosszú, de nem széles. Masik kocsi nem fér mellé.
Még nem... De remelem hamarosan. 100+ nm2, várom mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak vicc vót, nem megsértődni!)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)