- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
LW
őstag
25 nap alatt közel 300 GB-t írtam a 30as OCZ-imre(Raid0), trim nélkül nem éreztem lassulást. A tesztek szekvenciális és 4k-s értékek is 20%-t estek a zsír új állapothoz képest, de ilyen sebességnél az már elenyésző.
És úgy néz ki beállt erre a szintre. Diskkeeper fut a háttérben, elvileg az hasznos. 
Végül kikapcsoltam a rendszervisszaállítást, valamennyivel lehagyta most az olvasás az írást, de a kényelmes asztalra kicsomagolok egy gigát majd áthelyezem szokásaimról nem vagyok hajlandó lemondani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért van, hogy használjam, nem azért, hogy simogassam. Úgy se az elhasználódásba döglik bele. Természetesen attól függetlenül nem futtatok rajta sebességtesztet gigabájtokkal percenként.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És úgy néz ki beállt erre a szintre. Diskkeeper fut a háttérben, elvileg az hasznos. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)