Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elég járatlan vagyok SSD témában, ezért a hozzáértő fórumtársak segítségét szeretném kérni. Már pár napja foglalkozom a dologgal, de nem igazán tudok dönteni.
Egy 2HDD-s laptopba szeretném a rendszer gyorsítására, 128GB-osra gondoltam. Nincsenek extra igényeim, de szeretném, ha a pénzemért tényleges gyorsaságot kapnék, ami a mindennapi munkámat megkönnyítheti. Átlagos office géphasználat, sok netezés, éjszakánként néha game. Letölteni az asztali gépen szoktam, nem a laptopon.
1, Nézegettem a neten, hogy léteznek miniPCI-os SSD-k. Ezekből be lehet szerelni a gépbe, ha van miniPCI hely, vagy nagyon specifikus a dolog?
2, Ha mégis 2,5"-ost kell betenni, érdemes-e EZT egy fórumtárstól megvennem? Jó az ára, bár szívesen fizetek többet a megbízhatóságért és több garanciáért. Csak 1 év garival van, ellenben EZ a Kingston 3 évvel. Nagyon nem mindegy.
A SAMSUNG HDD-ket sokáig favorizáltam, de sajnos az elmúlt 1-2 évben sok bajom volt velük (van itthon 6-8 darab használatban). BAD Sectorok, adatvesztések, újratelepítések. Szeretném a jövőben ezeket elkerülni, úgyhogy kicsit bizalmatlan vagyok a Samsung-gal.
Ha a fenti két típuson kívül tudtok jó szívvel ajánlani valami mást hasonló (mondjuk bruttó 90e Ft-ig) árban, vagy ezek közül valamelyiket, hálás lennék.
Üdv: Attila
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest