Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
-
DV
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez meg nem jelent semmit. Az en Intel ICH8M chipsetem is tamogatna a Sata II-t, de a Dell csak Sata I-et enged!
Feltelepitettem a legujabb Intel RST drivert es ott vettem eszre, hogy mi van, milyen sebesseget megy az SSD.
Kep: # -
canniball
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gondolom azért sata1-en is gyorsabb lesz mint egy 5400rpm HDD, csak azért szóltam hogy ebben az esetben ne várd tőle a csúcseredményeket...meg mert lehet így nem is kell feltétlenül a legjobbat/legdrágábbat megvenni.

-
cimbi186
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csa!
A legfontosabb az az,hogy tudja-e a Sata2-t Ahci-ban (már ha ezt jól írtam,de majd valaki kijavít,ha nem így van) mert,ha nem akkor nem kapod meg azt a sebességet amire vágysz -
canniball
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Megbízható boltban.
Amúgy nem elrettentésképpen de volt itt már más is aki notiba vett SSD-t és kiderült hogy a lapos nem tudja kihasználni ennek sebességét, ezt nézd körbe. -
cszn
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha a 64-es se biztos hogy elég akkor hallgass radi8tor kollegára!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gond nem volt vele semmi, csak a tudat, hogy pár ezerrel drágábban sokkal gyorsabb is létezik nála.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SeniorTilla
üzenetére
miniPCI-osból még nem láttam igazán gyorsat.
Szerintem az a Samsung felejtős, ha már Kingston, akkor inkább a 325 széria. Ha van még pénzed, akkor Intel X-25M. Ebben nem fogsz csalódni.
Én is Kingstonnal kezdtem, már Intel X-25M-em van. -
cszn
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ehhez a minipci-os dologhoz nem nagyon tudok hozzászólni. Én nem nagyon láttam még ilyet.

A kérdés az, hogy mire szeretnéd használni? 128 gigás kell mindenképpen vagy lehet kisebb is? Mert ha csak a rendszernek kell akkor akár 32, de inkább 40-es vagy 64 is bőven jó.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest