Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
Enclave
üzenetére
1. Kikapcsoltam a toredezettseg mentesitest es az indexelest az SSD-n, semmi mashoz nem nyultam es nem is pakoltam at mashova. Azert vettem, hogy gyors legyen a rendszer es nem azert, hogy majd "veterankent" is hasznaljam. Eddig 4850GB iras ment rajta tavaly augusztus ota es meg mindig megy...
Lehet "kimelni" is, ha ugy gondolod, de en nem fogom..2. Az Intelnek van egyedul olyan jo SSD vezerloje, ami veretlen volt eddig (SandForce vezerlo).
A 4K-s eredmenyeket nezd a tesztekben es akkor megerted, hogy miert Intel-t ajanlanak tobben is. A masodik generecios Intel (G2) tudja a trim-et es 34nm-en gyartjak a chipeket nem 50nm-en az elso generaciohoz kepest.
Egy ideig a Kingston arult 40GB-os SSD-t amiben Intel belso volt, nem volt trim tamogatasa es kesobb beszuntettek a forgalmazasat. Ugyanezt az SSD-t most megveheted az Inteltol X25-V (value) 40GB neven. (Az irasi sebessege erosen korlatozott ~40MB/s, de otthoni felhasznalasra meg jo, bar felhasznalonkent valtozhat.)3. Kijelolt SSD-k:
Az elso ami "Toshiba" vezerlos az egy "Toshiba altal felugyelt jmicron vezerlo", magyaran jmicron (ezt valahol ebben a megfogalmazasban olvastam).A masodikrol meg nem hallottam "SNM225-S2/80GB", de a honlapjuk az Intel oldalat linkeli, ami gyakorlatilag egy 80GB-os Intel SSD, Kingston nev alatt forgalmazva (mint korabban a 40GB-os).
A harmadik vallalati, mint ahogyan irtad.
4. jmicron
Ebbe belefutottam en is, van is ilyen SSD-m. Vista-val es win7-tel nem erezheto annyira a "lag" XP-vel annal inkabb.
A mai SSD-kben van cache (memoria) es igy mar nem erezni semmifele akadast.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest