- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
spiritex
üzenetére
wingomb+1 (vagy 2 vagy 3) kombokat hasznalom en is...de az nekem keves. Nem szeretek mindennek ikont kitenni.
Ha nem indexelem a sorozat/film/utils mappat, akkor hiaba potyogok a szorcs mezobe (start menusbe, nem intezosbe), nem talal semmit (ami szamomra nagyon gaz, mert nagyon lassitja igy az os hasznalatat)...par mega az indexelt file amibe tarolja az adatokat...ezert is fura nekem, hogy kolleganak rengeteg irast prezentalt ez az opcio...de sztem a monitorozassal van ott a baj...Szal felreerted, hogy bill kombokkal inditok...ugy max zune+ie+intezo.
En igy ertem az indexelest/szorcsot:
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest