- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Most tettem be a gépembe egy SSD meghajtot és instaláltam fel a Win7-et. Mindent megcsináltam ami le van irva itt az SSD beüzemelése a gyakorlatban cimű cikkben kivéve egy dolgot. Nem tudom megnézni hogy a Trim be van e kapcsolva mert a parancssorba hiába írom be ezt/fsutil behavior query disabledeletenotify/ ahogy le van irva azt irja ki ,hogy : Az FSUTIL segédprogram használatához rendszergazdai jogok szükségesek. De hát én nem hoztam létre felhasználoi fiokot nem adtam jelszot. Miért nem én vagyok a rendszergazda? Annyit látok hogy a leirásban a parancssorban ez van: C:\Users\Administrator ezzel szemben nekem ez C:\Users\Tepi mert mikor telepitéskor kéri a windows hogy írj be egy nevet akkor én Tepi-t írok ez baj? Kérem segitsetek!
Köszönöm!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest