Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
1750 vagy 2000 magyar forintért lehet venni (pl. [hardverker.hu] usb-s külső vinyó tárolót...
Nem értem miért szenvedsz már ezen ennyit, bocs.
Én a 2000 forintost vásároltam meg, mert mikor a notimba vettem egy Kingston-t itt a hardveraprón nagyon olcsón, akkor kikerült belőle a 160 GB-os WD Scorpio Blue és azt raktam bele, azóta el is adtam vele együtt...
Egyéb kérdés?

-
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
A Kingston nem igazán a legjobb, de ár érték arányban nem rossz, magyarul az olcsóbbak közt, talán a legjobb választás. (Notimban nekem is Kingston van.)
Ha nem az ár az elsődleges szempont, hanem inkább a gyorsaság és emellett a megbízhatóság akkor én az Intelre szavazok.
Jó lenne ha elolvasnád a prohardver nagy SSD tesztjét, vagy legalább az [értékelést] ahol engem is jobb belátásra bírtak, mert addig sandforce vezérlő párti voltam.
Azóta az a véleményem, hogy ha ssd-t akarsz venni akkor vagy Intel vezérlős (tehát Intel SSD) vagy Marvell vezérlős (tehát Crucial SSD)!!!!!!!!!!!!!
Kettő közül az Intel a könnyebben beszerezhető és van még pár előnye amit a tesztben le is írnak (olvasd már el legalább az értékelés oldalt).
Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő